Posts by MrK85

Sziasztok!

Dalvin elérünk ezzel az indítványozással valamit? Mert mindenki támogatja és nagy szükség lenne rá a játéknak. Csak nem tudom hogy ez eljut e oda, ahol ezt elbírálják :gamer:?(

MrK

Mod megjegyzés:

legközelebb az ilyen kérdésekért ne írj hozzászólást, hisz ezt bárki, aki valamilyen javaslatot nyit, megtehetné, és ez csak bumpolás. A javaslatok továbbításának megvan a menete, az illetékesek a szabályoknak megfelelően majd eldöntik.

Megértésed köszönöm!

Dreamy

- Javaslat címe: Nagy szintű poti

- Javaslat lényege: olyan nagy szintű vörös ital behozása a játékba ami csak nagy szinten érhető el.

- A javaslat részletes kifejtése: Sokan vagyunk már 100+ osok és aki nagy tp vel rendelkezik, pl.: 30k felett az tudja milyen bosszantó, fárasztó, idegesítő mikor fejlődik, pvp zik vagy bármilyen olyan tevékenységet végez ami ujjgörcsöt tud okozni, mert olyan lassan tölti fel az életet, főleg ha mérgezés is van rajta az emberen. Javaslatom az lenne, hogy egy olyan vörös italt kéne betenni a játékba, ami csak 100 vagy a feletti játékosok tudnak csak igénybe venni. Olyan ital, ami TP 2000 vagy 2500 at állít vissza, a vegyes kereskedőnél van még elég hely a be rakásához yangba olyan 80-90 e. be kerülni, szerintem elég lenne ennyi ár érte. További ötletet, javaslatot, véleményt és támogatást várnék tőletek. Elöre is köszönöm

MrK85 :saint::hail:

A másik fontos dolog a hely takarékosság, mert hiába van 4 oldal hely amikor 3 odal fullon van piával és a maradék egy oldalon férjenek el a cuccok és az egyéb dolgok, ja és a dropnak is legyen helye. Jó kilehet menni a vegyes kereskedőhöz venni vörös italt de 95+ on kimész nem mindig könnyű vissza jutni.

Postokat összevontam. Dreamy

szia. Öszinte leszek én utoljára vittem ki a visszaverést a skilekről annyit hogy az orditáson kivül mobozásnál nem használok semmit, dtbe 80% élöhalottal nagy ákval nagyobbat ütök mint skilezek ugyan ez bariba is, és mire elönti a skilt addig 5 ütök. Áldás, kritikus támadás sok ájulás max egy zöld brutális földről a sámán. De ezt a sámán társaim is tudják. O:-)