Napot!
Nekem is előfordul pedig nekem se AMD procim
Napot!
Nekem is előfordul pedig nekem se AMD procim
Jó napot. Szeretném leszögezni hogy nem a gf-ben van a hiba, hanem a magyar keresettel. Évek óta ezen a szinten vannak a tárgypiaci árak. A magyaroknál volt a legkevesebb és megunta a gf hogy itt ilyen olcsó :(. Más országokban ezt meg engedhetik maguknak. Hisztizni lehet meg rinyálni a gfre de nem a gf adja a fizetést. Félre ne értsetek nem a gf et védem mert gyűlölőm az üzlet politikáját!
Sziasztok, nálam is ugyan ez a helyzet és nagyon bosszantó
Nem támogatom, a többiek le írtak mindent
Estét
Nekem semmi bajom nem volt a tárgypiaccal, még haza nem jöttem a munkából.
Tombolázni akartam és mi fogad egy hófehér kép és nem csak nekem az egész klánnak ilyen.
Hol a hiba kérdem én nálam????
Teljes mértékbe támogatom, hiszen sok pettem fekszik a rakimba
Én azt nem értem hogy miért nekünk kell szerkeszteni a wikit.
Ezt magyarázza már meg nekem valaki miért a mi dolgunk
mindig támogatom
Helló
Már több alkalommal is összeomlott kék ch1 és ledobálta a boltokat. Mi lesz így ha össze lesznek vonva a csatornák?
Ha kiteszek egy boltot és elmegyek dolgozni, sajnos nem tudom itt hagyni nyugodt szível, mert bármikor összeomolhat és ledobja. Közben megy a kasmír csomóm ideje és még sorolhatnám. Igen elszomorít, hogy már nem csak az autó vadászatnál áll be a kép, hanem már a boltosnál is hiba van, hova fajul ez a helyzet, de most tényleg
Mrk85
Szedernek teljesen igaza van ez egy fizetős játék és még én szerkesszem a wikit, a szolgáltató meg hátra dől és felteszi a kezét az asztalra.
Sziasztok
Támogatom én is előttem szolok mindent le írtak ezzel kapcsolatosan
Témákat összevontam, elérhetővé tettem. Dreamy
Megkérlek legközelebb szöveget is írj a hozzászólásodba, mert ez így spam. Dreamy
Sziasztok!
Ennyire össze szedet, tömör, időigényes munkának a gyümölcse lett ez a remek ötlet. Nagyon támogatom és remélem hogy továbbítani fogjátok!
MrK85
Sziasztok, nagyon sokszor használtam az autó vadászatot de eddig még soha nem találkoztam evvel a hibával 95+ mapon, és nagyon nagyon mérges vagyok mert szeretnék fejlődni de nem tudtam mindent elvettem egy karira két hétre de nem tudom kihasználni 91 ről 95 ig evangélizálni mint mindenki tökéletesen működik, ahogy egy láb 95-ös térképen csak ez egy képbefagyás minden fél órában ezt csinálja amit láttok a videóba. A kérdés, az én gépem van egy baj, ha igen, mit kell csináljak hogy ez megszűnjön? Egy klánba többen arra panaszkodtak, hogy dc-tapasztalták ugyan ez a jelenséget, és 95 mapont.
Áthelyeztem.
Yareniel
Tőlem is kap egy támogatom-ot, mert aki be spájzol magának előbb utóbb meg unja
Tamogatom, már rég meg kellett volna valósítani
Támogatom, és miért mert már hónapok óta megy a balansz, egyenlő erő már a csapból is ez folyik, ok akkor legyen egyelő ékszerek is.
Nincsen több hozzá fűzni valóm a témához
Sokat tanakodtam már hogy lehetne ki küszöbölni néhány nagyon fontos problémát főként a yang drop és a tárgy drop terén, és sok véleményt is kikértem játékostársaimtól, és arra jutottunk hogy érdemes lenne a játékot végre szinthez kötni. A lényeg az lenne hogy mindenki a szintjéhez tudna drophoz jutni.
pl.:
- Találkoztam már olyan játékossal aki 35 szinten teljesen fel szerelt karakterrel és egy jó buffal 80-85-90 metint ver, vagy leverik majdnem 0-ra nagy karival kilép és a kicsi karival leveri a maradék 0,01 % ot és droppolt neki a metin.
- A másik fő probléma, miért van az hogy 120 szinten kék kicsi pia esik 45 fegyver 33 ékszer , és annyi yang mintha kimennék map 1en kutyákat ölni kb semmi
- 75 szinten barlangba 70 fegyver esik akkor már 95 + mapon csak ilyen fegyvereknek kéne esnie és legalább 1 mobnak 6k yang dropnak kéne esnie vicc az hogy dc be kell farmólni a yangot ahol már igen nagy problémák vannak de ez másik téma....
- 95 mapon ugyebár az új vértekhez cipőkhöz esnek a fejlesztési tárgyak nagyon ritkán de ha már az ember neki áll farmólni ilyen tárgyat akkor miért nem lehet össze kötni egy kis yang farmólással, xp ütése, olyan fegyverekkel amik értékesek pl.: 70 szintűek vagy 75 szintűek amik hasznosak is lehetnének, mit azok amik most esnek (igen tudom hogy esik kb olyan ritkán mint a kemény szíj).
- pet húzása, menyél barlangba kis karakterrel farmólni a fegyvereket hogy tud a peted húzni de így elveszed az új játékosoktól a helyet tudom elég nagy a barlangű.
- yanot akarsz ütni menyél dc be de az oda való szintű új játékosoknak esélyük sincsen yangot farmólni mert a nagyok kiütik. Van olyan játékos aki egyszerre 3 karival farmólja ott a yangot mert kell neki, nagy kariját nem használja mert nem tud olyan mennyiségű yangot ki ütni amit ott kitud.
A nagy játékosok lekényszerülnek kis karakterekre mert inkább ki farmólja a dolgokat mint hogy meg vegye a piacon így elveszti a kereskedelemnek a lényege. Ha normális drop lenne a szinthez méltóan és yang is talán kiküszöbölnénk az a problémát. Jók az újítások amik vannak a kicsi játékosoknak de mit érnek vele ha nincsen hely a szintjükhöz nem tudnak kényelmesen ölni mert egy erősebb nagyobb játékos foglalja a helyet persze hogy nem akar játszani mert nem tud kényelmesen haladni.
MrK85
Téma címét módosítottam.
Yareniel
Támogatom a javaslatot, a baj az hogy ezt támogatni kell és nem alap.
Sziasztok! Támogatom mind a két ötletet