Posts by renczesstefan

Sziasztok!

Bocsánat, lehet már párszor megválaszolták ezt a két kérdést, azonban bevallom őszintén, nem volt kedvem nagyon visszakeresni és az akkor válaszok lehet nem is nagyon aktuálisak. A következő kérdéseim háttere annyi, hogy már egy jó ideje játszom a játékkal (ha jól emlékszem 2009-ben regisztráltam az első accountom), de sohasem léptem 55-ös szint fölé, mindig csak alacsonyabb szinteken játszottam, ami igazából nekem elég is volt, hiszen nem tudtam túl sok időt beleölni sohasem a játékba, simán elég volt nekem, ha hetente párszor pár órára feljöttem, leütöttem a magam köveit, bányásztam, runoltam, elszórakoztam a társasággal. Mostanra azonban úgy döntöttem, mivel eléggé sok yang/won összejött az évek alatt, és több időm is lett játszani, meg újra érdekelni is kezdett, úgy döntöttem, megveszem az első méregkardom és fekám, és a kis fullos 55-ös surámmal felmegyek 75-re. Na meg fogyni kezdett a tolvaj kesztyű, és nem volt karim, amivel elmehetnék Vörösbe ütni, nélküle meg nem nagyon láttam értelmét farmolni kicsikkel :thumbsup: Nos a szintelés meg is történt, és gondoltam ellesek Vörös erdőbe és ezután belesek Lélekbarlangba. Elég jól bírom a szörnyeket, a P penge, félelem és vértezés nagy szolgálatot tesz. Az ördögös cuccaim még fejlesztem, és villám ellenállásom sincs meg talizmánom sincs, viszont így is egy teremnyi mobot elbírok simán. Az első kérdésem a droppoknál vetődött fel.

1. SÉ-t csak tolvaj kesztyűre költök, így azom mindig van, továbbá farmnál használom a sima levehető 3 órás kesztyűt is, amivel mindig elég jól droppoltak a kövek is. Viszont a 60-as és 70-es Mester ládában található kesztyűt is aktiváltam (7 napos, 50% plusz dropp elméletileg). Ekkor vettem észre, hogy mintha a kövekből Vörös erdőben, és a mobokból baribal gyérebb lenne a dropp, mint a megszokott volt kisebb szinteken a dupla kesztyűvel. Valahogy a két állandó kesztyű esetleg üti egymást? Vagy egyszerűen csak a dropp Bariban nehezebben jön, máshol? Tudna esetleg valaki tippet adni, hogyan is érdemes ott benn farmolni? Ahogy elnéztem másokat, és a sok botot, nekik valahogy mindenből sokkal több esett, mint nekem.
    2. A második kérdésem az elsőhöz annyira nem kapcsolódik. Itt inkább csak szeretnék tippeket kérni, hogy egy 75-ös WP-vel még hol érdemes farmolni újabban? Érdemes kipróbálni valamelyik dungeont? Esetleg folyamatosan csapni a köveket? Esetleg fejlődjek tovább, mivel hiba volt 75-re menni? Elsősorban a boltomat szeretném feltölteni, ezért kérdezem, hogy valami eladhatót szeretnék farmolni.

Bocsánat a hosszú írásért, előre is bocsánat ha megsértek valami szabályt, a válaszokat előre is köszönöm, és nagyon szép napot kívánok mindenkinek!<3

Sziasztok!

Kiváncsi vagyok a véleményekre, kinek hogy tetszik eddig. Nem emlékszem, hogy tavaly a hópehely rendezvény lett volna volna, illetve talán csak nem tudtam csinálni még a szintkövetelmény miatt. Nekem egészen bejön, mindig van mit csinálni, minden nap ki tudom használni az 5 pálcát és meg is a 40 doboz naponta, mellette ott az okey, a forralt bor és gida is eléggé segített a fejlődésben eddig, és ott a napi mellékrendezvények.

Az is érdekelne, hogy aki esetleg nyitott már hópehely dobozt, hogy s mint kapott belőle? Nyilván wikin megnéztem, mit tartalmazhat, csupán érdekelne, hogy ezeket milyen arányban adja. Én egyelőre gyűjtögetem a dobozokat. Talán event végén fogom nyitni.

Talán annyi tudnék felhozni építő kritikaként, hogy a 24 órás ablak helyett lehetne egy napi reset mondjuk reggelente 4-kor. De persze ez más eventek esetében is igaz lehet. Lehet, hogy csak én vagyok egyedül ezzel, de gyakran előfordul, hogy például naponta csak egy bizonyos időpontban tudok játszani, és ha esetleg ott csúszok pár percet, néhány órát, akkor eleve tolódik ki pl. a zoknik beváltásának a határideje, és így könnyen kimaradhatnak napok. De túlélhető amúgy, nekem eddig tetszik a rendezvény.

Bot jelentés:

Összes CH-n Sohan-hegyen a térképen a bal alsó sarok, tehát Régi sírkőtől kezdődően egészen a teleportig vezető fő útvonalig terjedő területen botok vannak.

Nevet kb. felesleges írni, mivel 5 percenként változnak, de nagyon idegesítő, hogy metint sem találni.

Sziasztok, telihold kardot vennék az alábbi minimum opciókkal:

• szint: +9
    • ÁK: minimum 40
    • kövek: szörnyek elleni és kritikus csapás köve +4
    • a többi opt nem számít, előny, ha van benne INT
    • az element nem számít, előny a tűz, viszont nem baj, ha nincs benne

Játékban Polut néven megtaláltok, nagyjából egész nap online vagyok, de itt hamarabb elérhető vagyok.

Köszi!

Na ez érdekes, ezt a kérdést én nem nagyon hallottam, végül is lehet, ez miatt volt 11 won csupán, és nem az általad említett 17-18 (amit én is tapasztaltam, hogy az az átlag ár).

Kiváncsi vagyok a többiek véleményére. Aztán lehet tényleg zsákutcába futottam.

Sziasztok!

Mivel sosem volt még 55-nél magasabb szintű karakterem, és a mostani WP-mel nemsokára tervezek 75-re menni, szeretnék tanácsot kérni, hogy mit érdemes farmolni és hol.

Gondolok itt lélekbarlangra, metinekre, HF eventkor érdemes-e valahol próbálkozni.

Válaszokért előre is köszi!

Hozzászólást áthelyeztem. Dreamy

Sziasztok!

Bari nem tudom, hogy ez a véletlen műve, de pont ezen gondolkoztam én is. Az 55-ös surámmal - ami a legmagasabb szintű és egyben fő karatkerem is - nemsokára 75-re szeretnék fejlődni, amint meglesz a P vértezés. Pontosan ugyanezzel a kérdéssel találtam szemben magam, végül egy 33 ÁK, 20 ördög, 5 átható, 3 mérgezéses méreg mellett döntöttem 11 wonért (ezt tudtam megengedni magamnak). Célom az, hogy egy jó ideig 75-ön maradok, szeretnék többet barlangban farmolni.

Nyilván hosszútávra a magasabb ÁK jobb megoldás, de hát most sajnos ezt tudtam megvenni.

Meglátjuk.

Sziasztok. A horgászattal kapcsolatban kérdeznék. Hogy működik az, hogy piacon látok néhány boltban százasával ritka halakat, de nekem szénszálassal, horgászkönyvvel is 2 óra horgászat után csupán néhány ritka halam van, összesen vagy 20 darab, amik érnek is valamit. Van valami trükkje a horgászatnak, vagy csak ki kell ülni?

Sziasztok, kérdezni szeretnék a hátasokkal kapcsolatban. Ugye ki van írva, hogy minden nap 19:00-tól 21:00-ig fejleszthető hátasnak kéne esnie metinekből és bossokból. Csakhogy nem látom kiírva 19:00-kor a szerverüzenetet, hogy kezdődik a hátas dropp és ahogy csapom a metineket, egy ideje már nem kaptam. Nem kérek olyan válaszokat, hogy nem a szintemnek megfelelő metint csapom (55-ös vagyok, 55-ös követ csapok), vagy nincs kesztyűm (dupla kesztyű). Fórumon se láttam kiírva, hogy néhány nap elmaradna egy másik event miatt.

Változott ezzel kapcsolatban valami amit én nem vettem észre?

Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre írom-e a kérdésem, de a fejleszthető hátassal kapcsolatban kérdeznék. Amíg 40-50 közötti voltam, orkoknál Árnyék metin (45) farmolással elég sok hátasra szert tettem, de azóta felmentem 55-re és Sohanon Halál metineket (65) farmolok és valahogy azóta egy hátasom sem lett, amióta a 65-ös kőből próbálok szerezni. Valamiért ott kisebb a drop? Vagy esetleg tudnátok javasolni más megoldást, hogy hetente 1-2 hátast tudjak szerezni az 55-ös WP-mel?

Válaszokat előre is köszi.

Sziasztok! Ma láttam, hogy van a tárgypiacon akció a sé utalványokra. Szerettem volna vásárolni az 50-es szintű karakteremmel, befejezett orkfog küldetéssel, mégsem mutat semmit sem a tárgypiacon (hibaüzenet: Ebben a kategóriában nincsenek elérhető elemek a karaktered számára. ) Másik karakterre belépve, ahol szintén be van fejezve, szintén nem enged vásárolni. Az accon vannak még 1-es szintü karakterek, amelyeket raktározásra használok. Valaki ötlet?

Témákat összevontam. Dreamy

Sziasztok. Ha egy az időfogóval "kinyerek" valamennyi időt egy fel nem szerelt sárkánykőből, azt az időt használhatom úgy is, ha pl. egy felszerelt sárkánykőre húzom rá? Gondolok itt arra, hogy nem kell levennem ahhoz a sárkánykövet ahhoz, hogy időt "tegyek rá", mert úgy meg is semmisülhet.

Áthelyeztem. dreamy

Sziasztok, szép reggelt kívánok mindenkinek! Régi motoros vagyok már a metin2-ben, és karácsony előtt kedvet is kaptam újra játszani, így a megszokottól eltérően egy nem testit vagy wp-t kezdtem építeni, hogy mindenem gyorsan meglegyen farmra, hanem egy kis mentát, gondoltam, itt az ideje valami újat is kipróbálni. Arra gondoltam, hogy amíg meg nem lesz legalább a 2 G skill (onnan a P gyorsan meg lesz, csak a könyvekkel szoktam sokáig vacakolni), addig orkföldes farmból, bányászatból fogok megélni, később viszont gondoltam egy kis lélekkövezésre, méghozzá DC-ben. Két kérdésem lenne tehát. Az első: ugye az utolsó teremben nem csak Azrael dob lélekkövet, hanem Azrael megidézettjei is (régen így volt, tudtommal ez most sincs másképp, de javítsatok ki ha tévedek!), és ezt annak idején mi surák segítségével tudtuk farmolni, a rekord egy run alatt 5 (!) lélekkő volt. Kérdésem tehát, hogy ugye penge vagy épp a BM surák sötét védelme nélkül ugyanez kivitelezhető egy mentával is a megfelelő cuccokkal, tp veszteséges optokkal, vadkannal, kán/porky, harmatokkal, vagy tegyek le erről az álmomról? Második kérdésem szintén mentához kötődik, mégpedig úgy,hogy ugyanazokkal a cuccokkal (magas tp, vadkan, kán/porky, harmatok, italok) mekkora az a legnagyobb mennyiség, amit egy 55-ös menta elbírhat SD3-ban? 1-2 terem, vagy még annyi se? Válaszaitokaz előre is köszönöm :) további szép napot.

áthelyeztem. dreamy

Sziasztok, nem tudom, hogy jó helyre írok-e, ha nem, akkor kedves adminok dobjatok át :) Olyan problémám lenne, hogy december 21-én rendeltem sé-t, kártyával fizettem, bankkártyám van, de ott csak a hitelkártyás lehetőséget lehetett bejelölni (tudtommal a kettő között van különbség), így is működött a fizetés, 25€ értékben vettem sé-t. A pénz el is ment, minden rendben van. Csakhogy ma (december 28.) ugyanígy szerettem volna rendelni, de amint felnéztem a telefonos banki alkalmazásomba, látom, hogy újabb 25€-tól fosztott meg a Gameforge december 25-én (képpel tudom bizonyítani) annak ellenére, hogy másodszor nem rendeltem semmit.Tehát a tranzakciók között most két Gameforge-os is van 25€ értékben, miközben én csak egyszer vásároltam és csak egyszer is lett jóvá írva a számlámra a SÉ. Esetleg valaki tudna segíteni? Írtam a billing-supportba, válaszra még várok, de egy kis megnyugtatás, vagy felvilágosítás jól jönne, köszönöm, és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek :)