Sziasztok!
Bocsánat, lehet már párszor megválaszolták ezt a két kérdést, azonban bevallom őszintén, nem volt kedvem nagyon visszakeresni és az akkor válaszok lehet nem is nagyon aktuálisak. A következő kérdéseim háttere annyi, hogy már egy jó ideje játszom a játékkal (ha jól emlékszem 2009-ben regisztráltam az első accountom), de sohasem léptem 55-ös szint fölé, mindig csak alacsonyabb szinteken játszottam, ami igazából nekem elég is volt, hiszen nem tudtam túl sok időt beleölni sohasem a játékba, simán elég volt nekem, ha hetente párszor pár órára feljöttem, leütöttem a magam köveit, bányásztam, runoltam, elszórakoztam a társasággal. Mostanra azonban úgy döntöttem, mivel eléggé sok yang/won összejött az évek alatt, és több időm is lett játszani, meg újra érdekelni is kezdett, úgy döntöttem, megveszem az első méregkardom és fekám, és a kis fullos 55-ös surámmal felmegyek 75-re. Na meg fogyni kezdett a tolvaj kesztyű, és nem volt karim, amivel elmehetnék Vörösbe ütni, nélküle meg nem nagyon láttam értelmét farmolni kicsikkel
Nos a szintelés meg is történt, és gondoltam ellesek Vörös erdőbe és ezután belesek Lélekbarlangba. Elég jól bírom a szörnyeket, a P penge, félelem és vértezés nagy szolgálatot tesz. Az ördögös cuccaim még fejlesztem, és villám ellenállásom sincs meg talizmánom sincs, viszont így is egy teremnyi mobot elbírok simán. Az első kérdésem a droppoknál vetődött fel.
- SÉ-t csak tolvaj kesztyűre költök, így azom mindig van, továbbá farmnál használom a sima levehető 3 órás kesztyűt is, amivel mindig elég jól droppoltak a kövek is. Viszont a 60-as és 70-es Mester ládában található kesztyűt is aktiváltam (7 napos, 50% plusz dropp elméletileg). Ekkor vettem észre, hogy mintha a kövekből Vörös erdőben, és a mobokból baribal gyérebb lenne a dropp, mint a megszokott volt kisebb szinteken a dupla kesztyűvel. Valahogy a két állandó kesztyű esetleg üti egymást? Vagy egyszerűen csak a dropp Bariban nehezebben jön, máshol? Tudna esetleg valaki tippet adni, hogyan is érdemes ott benn farmolni? Ahogy elnéztem másokat, és a sok botot, nekik valahogy mindenből sokkal több esett, mint nekem.
- A második kérdésem az elsőhöz annyira nem kapcsolódik. Itt inkább csak szeretnék tippeket kérni, hogy egy 75-ös WP-vel még hol érdemes farmolni újabban? Érdemes kipróbálni valamelyik dungeont? Esetleg folyamatosan csapni a köveket? Esetleg fejlődjek tovább, mivel hiba volt 75-re menni? Elsősorban a boltomat szeretném feltölteni, ezért kérdezem, hogy valami eladhatót szeretnék farmolni.
Bocsánat a hosszú írásért, előre is bocsánat ha megsértek valami szabályt, a válaszokat előre is köszönöm, és nagyon szép napot kívánok mindenkinek!![]()