ezután majd mentek megbeszélni a dolgokat vagy pvpzni map1en.. ez most ilyen ez van ezt el kell fogadni aki pvpzni akar megy pvpzni map1re ugyanúgy szóval nem kell a rinya bár amúgy elég lett volna hogy map1en minden bolton át lehet futni és nem lehet leverni őket, ehhez miért kellett ch0? ezt map1en is meg lehetett volna oldani
Posts by Traxdata
-
-
Attól mert frissít meg mindig resi van mit aggódsz már? Ennyire kocka vagy?
-
ez végre egy jó frissités de hát már évekkel ezelőtt kellett volna, még a sima gf szerok mindig 2-3 évvel le vannak maradva a p szeroktól, behozzák ezt az offline shopport leszednek egy csomó pénzt a játékosoktól majd pár év múlva bevezetik a kereskedő házat ahol minden cucc megtalálható lesz, szépen okosan ki van ez találva majd lássátok meg
-
a válasz az lesz hogy rakj boltot körön belül..
-
azért ez erős túlzás hogy nagy nulla mert tavalyi eventen több 10wonokat szedtem ki ebből az eventből szóval eléggé random hogy nyersz-e de ha jól csinálod akkor nem lesz gond
-
séért vehető kereskedő üveg
-
mai napon fel léptem de csak a napi ajándék miatt lépek fel és amúgy bankkártya nem rossz dolog kapsz érte + sét.. ki az aki manapság nem használ bankkártyát? oké hogy levonnak évente 4 ezer ftot de az semmiség.. kicsit digitalizálódj nem 2010ben élünk ébredj fel
-
annyira nem hat meg:D 120+on se lesz drop nagyobb szinten és mindenki megy majd 61es meg 95ös karikra stb.. ja és lesz új szett biztos, csomó ftot bele lehet ölni:D kb ennyi az egész
-
teljesen felesleges, 1-2 ország megint rá költ pár milliót de hát gf erre hajt, kell a pénz de ez már inkább nevetséges hogy negyedévente jönnek az új szerok
-
mai napon nem csinálok semmit várom a kövi hfet hnap 3kor:D
sztem a melesre azt akarta jelenteni hogy meleyre mivel az s betű alatt y van lehet elírta erre tudok gondolni:D
-
csak annyit szólnék hozzá hogy sd3ba az aura jég rúnát elég sűrűn dobálja, én ott hagyom a földön elég lvl1esen is az öltözék az immun miatt de ott elég jól esik 2-3 termenként 1db vagy max 10ből 1 terem tuti dob, de mindent leszámítva felesleges sztem huzgálni
-
van villám talid mellé? mert akkor hatástalan úgy tudom
-
És mégis mennyi idő leverni alki kor nélkül meg minden nélkül? Mert le lehet verni de ne keverd össze azzal hogy lazán.. Lehet surad nem sebzik de marha lassú ha 1 2 perc alatt vered le.. De te tudod én inkább biosszal mannyval full alki körrel pettel verem és simán megvan amíg te leutsz 3at
-
azért 44esen csak ha full alki kör pánt pet stb minden van akkor menj vörösbe követ ütni, az elég jó felszerelés mit takar? mert lehet hogy sohan hegyen is bajba leszel de amit le írt az kb úgy van, szilizes, ork meg átokkönyv, bánya, horgászat talán
-
Engem annyira nem izgat mivel csak tolvajra költök.. Mikor egy órán át volt villám akcióba 420 sè volt akoor meg vettem mert az megerte és ennyi részemről
-
csak kérdezem van aki ezt el is olvassa?
Témákat szétválasztottam.
Előzmény:
és maga az írás amiről szól a kibeszélő:
Dreamy
-
25 évesen lehet nyugger sorozat de magyarok közül barátok közt:D 10+éve már biztos nézem
külföldibe pedig a szökés volt régen
-
Tauren nem tudom volt-e nem olvastam végig a hszeket
-
Shiriken map2 fejlesztő ő
-
Epe
medve vagy emberi azt nem tudom:D