Posts by Traxdata

kicsit off: Dennis olyan mint a mi hazánk Viktora.. semmi rosszat nem ismer be csak mellébeszél

on: én még nem kaptam bannt de a boltos karira 276 napja nem léptem fel akkor fel lépek rá hogy bannoljak mert offline xd

szo mi szo.. attól még eléggé undorito lépés ez a gf részéről mert bármelyik pillanatban jöhet a bann, én már mikor metinezek még torrentet se nyitom meg és semmilyen más program nincs megnyitva mert itt mindent hacknek fog érzékelni de ha már auto karizok lehet az is illegalis lesz holott séért vettem 1 hetest

Politikai tartalomnak nincs helye a játék fórumán.

Legközelebb ezt mellőzd!

Dreamy

köszi ez így oké csak túl van variálva:D eleve az a 200exp-s gyuru sztem nincs senkinek vagy nem tudom nem is lehet beszerezni már, így a kérdésem ami volt hogy buffként van: 100 exp bölcsi ami 1 órás meg a sés gyuru meg exp rák és ez mellé a karin még 100 exp 3órás bölcsi és 1órás gyűrű és így jön ki a 400%

cuccokba direkt nem kérdeztem mert ott nem lesz és nem is akarok megvan már a szettem nem cserélgetem és a vas ládis gyuru az 1 meg 3órás és aranyhal ládi azt 30percest ahogy nézem wikit vagy én látom rosszul? azt tudom hogy a mostani nyussz pet is ad 50%ot meg ha megvan a szettbonusz még 50% de ahhoz hogy 4 legyen a hátason kell ülni hogy megadja? köszi

sziasztok most egy olyan kérdésem lenne hogy ha nincs event mennyi expt tudok összehozni? ha azt nézzük hogy van az 1 órás bölcsi ami buffkent jelenik meg felül+mellé 3órás bölcsi ez így 200% meg 1 órás meg sés gyuru ez így 300% már és a grill. rák még 100 exp ez így 400 vagy ezt tudom még turbozni? a tp-s hátasokat ne nézzük mert bariba ölök és a 20% esély exp bonuszra se, más ital vagy nyalóka, holdsarló vagy bonusz szett vagy bármivel tudom még tolni? vagy így ez a max ha nincs event se semmi? köszönöm

Ha csak pár % ördög marad miután kompenzáltál az ák-ért, akkor felesleges az ördögöset venni, nem lesz érezhető különbség. Max akkor vennék ördögöset ha azt most megkapod sokkal olcsóbban mint egy nagy ák-st, és akkor azt későbbre halasztod

köszi de ha ilyen 35akst vennék simán akkor a 25ak +20ördög kb ugyanazt tudja? mert most ezen vacilálok mert a piacot ahogy nézem elég beteg hogy 30aks is 20wonért van kint vagy ez a normális ára? 20 ördögöset meg nemis nagyon láttam még

sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy szeretnék venni egy mérget wp-re amit tudni kell van egy 135 támadós pántom +7ak meg mitik matt alki kör és jelenleg 60 ördög és abban nem tudok dönteni hogy most 30-38aks mérget vegyek vagy inkabb egy 25+ak 20 ördögöset? egyelőre még csak barit tervezem de később ugye erdőbe is jó a 20 ördög vagy oda már egy nagyobb áks kéne? köszönöm

az 1 órás bölcsesség ital amit ugye felülre rak buffként csak gyakornok ládából lehet nyitni? mert akkor az csak limitált mert lehet használni 3 órással de minden sés láda 3órást ad? köszi

nagyon idegesítő már egész hétvégén és bármit csináltam újra raktam a gfet meg a játékot is mindent töröltem majd vissza és ch1en vagy kidob vagy portolásnál aztán kariválasztásnál meg egyszerűen lefagy a kari és mikor újra csinálom becrashel.. érdekes más játékoknál sosincs gondom csak mindig a gfhez tartozó játékokkal.. NAGYON ÉRDEKES

ez igaz hogy haszontalan minden viszont nekem az vált be legjobban hogy az olcsó alkikkal kezdem pl ónix, gránát és ha 2öt ront egymás után akkor húzok egy rubint ha rubin elfogy akkor 1 gyemantot és elég sokszor ez nálam bevált, persze van mikor 2-3 rubint is ront egymás utána de ez a 2 ront és váltok rubinra vagy gyemire bevált ezt szoktam használni mindig.. múltkor 2 sor volt mindegyikből nyers és 1-1 antikom lett mindegyik alkiból ami nem rossz arány de lehet csak én beszélem be magamnak és szerencse kérdése de én így húzok

én is csak 1 immunt raktam bele de már kicsit bánom hogy 1 optosat mivel nekem wp-re közel full intet csinálom és van 161 intem, azért oké a +1 int nem számít sokat de azért mégis +5 támadót ad és immun+2 intes pajzs is elég hogy +1intet adjon, de már mind1 majd ha lesz olyan sés cucc amivel ki lehet venni max akkor beruházok rá ha nem beteg ára lesz

itt a tél itt van újra

a metin2 pénznyelő évszaka

a sok player tölti a sét

a gf meg tömi a zsebét

ha a gf megtömte

a sok player elvesztette

ez a gf szeretet

januárra pénzed se legyen