Posts by Traxdata

rendben köszönöm ezt értem de csak a biosz kuldit írja hogy készen kell lenni vagy a friss account is?mert azt nem írja de a se utalványnal ez így van, végülis nem akkora gond ismerőssel is tudok hozatni itt leginkább az van hogy le van zárva és nem tudok karit csinálni oda, régi accountra még nem akarok mert az ujon van a se meg az sj is úgyhogy inkább várok hátha megnyílik 1x, de ha le van zárva az nincs hozzakotve hogy biosz kész legyen vagy 3 hónapos acc? köszi

Ahova van világjáró, oda tudsz menni akkor is, ha lezárt.

És itt jön be amiről eddig beszéltek, amit be is idéztem. A VIP státusz.

Csak ez miatt tettem be a képet is

szia tehát most lengyel le van zárva de akkor szerovaltoval at tudnek menni oda? Vagy ha le van zárva akkor fel lesz oldva vagy így off a dolog?friss accountrol van szó,a régieket engedi vagyis úgy írom hogy hiába régi account ha új azonosítót hozok létre azt már nem engedi be szóval nem értem miért jó lezárni mikor csak boltot nézni mennék és megvan az oka hogy miért új accounttal,szóval végleg le van ilyenklr

hány napos/hetes/hónapos account kell hogy tudjak lengyelre csinálni karit? az is 180nap? köszi

Postokat összevontam. Dreamy

Sziasztok

Azt tudom hogy ha új az accountom 180napot nem érte el nem látható a se utalvany de beléptem egy olyanba amin 600napig nem léptem be de azon se látszik az utalvány, akkor aktív accountnak kell lennie és el kell érni 180napot? Köszi

Áthelyeztem.

A választ pár hozzászólással feljebb megtalálod.

Dreamy

off: kedves perculia hozzászoltam érdemben mi a probléma?

on: egy újabb pénzlehuzás az egész:) tessék ez már jó érvelés? minden külföldi szerónak jo lesz ez mert tömik a gf pénzét tehát én kibeszéltem ezt a témát mert ez a véleményem és kérlek ne töröld mert ez is egy vélemény érdemben szóval örülnék neki köszi

Provokáció ~ Perculia

nagyon idegesítő megint ez a fekete kép dolog és ne azzal gyertek hogy az illetékesek már dolgoznak rajta mert fix hogy nem dolgoznak rajta..minden reggel alkisnál kezdek aztán port és fekete kép.. utána elmegyek ochaoba és belépni se tudok mert fekete kép.. utána megyek erdőbe fekete kép.. 3x kellett bezárnom míg eljutottam erdőbe.. ez normális? HÁT PERSZE mert a gfről beszélünk

tartozkodom mert az lesz a válasz hogy csinálj 1es karikat és add át neki a focit és be tudod váltani ahányszor akarod, inkább az lenne jó javaslat hogy map1en legyen az npc és akkor nem kell futkosni 1es karikkal map2 városig

na igen most hogy sphiro írta beugrott hogy mindig felvettem az alki küldit vagy leadtam vagy bármi alkis dolog rögtön beadta a feketét és most pár napig nem játszottam alkihoz se mentem és amikor portoltam 1x nem jött a fekete kép

15öt biztos én sima 33aks tvettem 13wonért és 36ak 12int van kint 25wonba bár még mindig azt mondom hiába wp és 12int méregbe már egy 40aks sokkal jobb mint 28ak 12int persze drágább is de az az 50 támadó amit ad a 12int elhanyagolható az ák mellett, kis szinten jó az int fegyoba de méregbe nem, nem hátrány de inkább 40+aks a nyerő wpnek is