Posts by Traxdata

sziasztok magyaron szerón mennyire van még olyanra kereslet hogy map1-map2 fejlesztőket ha ütök veszik még vagy már az van hogy mindenki készen mindent? nem kezdeném el újra csak akkor ha ebből van pénz mint régen pl epe, hajszalag és társai köszi

énis igenre szavaztam, bár én nem játszok de visszajönnék ha látnák valamit előrehaladást és sztem ezt 2022 nyarán meg is fogják lépni, ha már nem akkor marad tényleg a magyar cseh összevonás vagy bármi, én azt gondolom hogy ha most össze is vonnak bennünket akkor pár év múlva az lesz hogy összevonják az összes keleti régiót és akkor majd lesz egy közös aukciós ház ami ugye p szeron eléggé bevett dolog és akkor nem lesz piac map csak egy npc ahol minden cucc megtalálható, ha még el is veszik ezzel a metin2 varázsát egyszer úgyis be fog ez következni, látjátok hogy már boltkereső van és ezt még 2012ben el se tudtuk volna képzelni de még 2015 16ban sem, szóval mind1 mit írunk amit a gf akar megcsinálja, ez csak véleménynyilvánítás semmi több, csak valamit csinaljanak mert bárki bármit mond a magyar piac halott, ugyanazok az emberek írkalnak a chatbe (néha felnezek 1es karival), ugyanazokat áruljak hívásban stb.. HALOTT a magyar piac, a fekete kereskedelem meg megy ahogy megy

nálam is előfordult, de nem csak gf kliensnél hanem több játéknál is amikor megnyitom, de ez magyarul azt jelenti hogy melyik alkalmazással akarod megnyitni a programot amit nem is értek miért adja fel de nem is szokott izgatni, esc gombbal eltűnik szóval annyira nem zavaró csak nem értem miért adja fel.. ez olyan mint mikor egy képet megnyitok és kiválasztom hogy pl csak a microsoft képkezelője nyissa meg mindig a képeket

kedves barátunk neked nyilván nem lenne jó mert akkor megölné a piacot amit te épp eladsz elég nagy darab számba de nézd a jó oldalát legalább a yangot el tudnád adni másnak is nem csak magyaroknak:) és ne írd hogy hülyeség és nem ezt csinálod mert igen tudja mindenki hogy ezt csínálod:D de itt le****** mindent és hagynak mindent.. áruld a wont aztan hajra öcskös

Trágár tartalmat töröltem, megkérlek finomabban fogalmazz.

Dreamy

nem értem az egész gf logikát, szerintem ha összevonnák akkor édes istenem hozzák már be a solo mapokat is, mennyit tudnának kaszálni eventkor? lehet most szép és jó és harci játék és abba több lové van de aki akar harcolni az a solo belépők után is harcolna és csinalna a pvp szettet, aki meg költ rá az menne soló mapokra, érdekes az összes p szeron már van kb solo map de a gf még le van maradva 3-4 évvel ebben is, szóval vonják össze és rakják be a solo mapokat séé-rt, meglátják hogy abból is jönne bevétel elég szépen, pl 200-500sé lenne 1 óras solo map hf eventkor még akkor is megérné a gfnek is és nekünk is de ez nem jut el az agyukig, csak a runmapokat hozzák be amit nálunk megcsinalt 2 ember és több se fog..

1.kifejezetten igen és max 1 éven belül mert ez nem állapot, bár én nem játszok már csak felnézek de az hogy esténként 7-9óra közt kb 4-5 ember ír a hívó chatbe az nagyon gáz, és piac is halott és játékos sincs már

2. lengyel-magyar két jó barát metinen is, legnépesebb és leginaktívabb szeró

3. nekem tök mind1 hogy melyiket és melyiket nem vonják össze csak legyen valami mert ez nagyon ciki így a magyarokra nézve

kicsit off: ha megtörténne bármelyik egyesítés a magyarra én tuti visszajönnék mert akkor lenne értelme mit csinálni, nem titok a sok nagy átment lengyelre

Az a baj ezen nincs mit mesélni.. szánalmas és viccnek se nevezhető, főleg a jutalom, ez már kabaréba illő, német lengyel török barátainknak jó lesz akik a 800ezres fizubol rögtön ratolnak 300ezret, ennyi a kibeszélés

Végülis 2 nap után nem rossz event de ez a napi 1db kicsit se mondható eventnek..az más dolog hogy legyen 30 karim 30folott csak ezért hát inkább nem,napi 5 jobb lett volna és akkor itt megragadom az alkalmat hogy be lehetne vezetni erre az eventre hogy tök mind1 hány karid van akkor legyen korlátozva ip cím szerint vagy egy gép napi 5 és kész

TESZELTEM.. hát mit ne mondjak szépen kifejezve magam ez event? lehívtam 1 követ jött belőle 1 kapitány és utána semmi és dobott 8x yangot hát ez elég random event.. és ne gyertek azza hogy yoharan jobb mert volt aki ott probalta és nem dobott neki se semmit szóval ez kuka ahogy van

A klienses áttérést követően tobb random játék azonosító nevet is adott a rendszer. Esetleg van róla infó hogy ezeket valamikor meg lehet változtatni ? Tudom hogy volt már ez kérdés de ismét próbálkozom.

Ha már erre van megoldás csak lemaradtam róla akkor elnézést .

nincs semmilyen mód rá se törölni se áthelyezni se semmi egyelőre..és suppon kaptam választ hogy áthelyezni se lehet support segítségével,ez hibásan van leírva a 🦎 ban tehát egyelőre ott fog maradni

sztem nem vagy hogyan? mert nem jövök rá.. ugye az összes azonosító ugyanarra az email címen van mert van a gf kliens belépő amihez tartozik 1 email és azon belül kell megcsinálni az azonosítókat de hát ha más megoldás nincs ott marad csak idegesít..

Hozzászólást áthelyeztem, megelőző idézetet töröltem. Dreamy

sziasztok ha jól tudom ha létrehozok egy azonosítót azt nem tudom törölni vagy nem lehetne beadni javaslatba vagy aki többet tudna hogy lehet kérvényezni hogy töröljék vagy ott marad végleg? véletlen egy random nevűt csinált és engem zavar:D és nem tudom törölni meg semmi eléggé idegesítő..vagy akkor max ott marad alul az utsó oldalon:D mert még be se léptem rá és utsó helyre rakja mindig

Hozzászólást áthelyeztem.

Megkérünk ismét, próbálj a megfelelő témába írni legközelebb. Köszi.
    Dreamy

sziasztok remélem jó helyre írom és aki tutira tudja az írja meg kérem, ugye azt tudom hogy az 1% element erő kb 20-25% sebzést ad az adott mob ellen amire jó az element, viszont a kövi ugrás pontosan merre van? 30%? 25%? ha 30 akkor már 31-32%nál is ugrik egyet? mert nekem most 32%om van de nem tudom letesztelni mert fegyo 20, alki kör 9, talizman 2 és pánt 1% és ha alkit nem nyomok be akkor nem mérvadó, ha pántot leveszem akkor se mert ák támadós és akkor is még mindig 31%, max ha leveszem a tuz talit+pantot de akkor megint nem mérvadó vag csak talizmant megpróbálom és köszönöm előre is

Kicsit vicces hogy délelőtt óra boldog óra van de itt nincs ki írva miért? a team hétvégén nem dolgozik? vagy majd ki lesz rakva éjjel vagy holnap reggel? ne gyertek azzal hogy sok az elfoglaltság stb mert a forum halott és a játékban sincs 1 gm se.. az hogy hétvége van egy dolog, de más nemzet foruma ki tudta rakni 1-2óran belül, na mind1 nem izgat annyira csak vicces, szerencse hogy külföldi forumokra járok fel

Ez nem kezdő kérdés, és már sokadszorra írsz rossz témába.

A hozzászólásod így off.

Másrészt a facebook oldalunkon is közzé lett téve, a játék indítójában is reggel 10-től látszott, harmadrészt a discord csatornán is hirdetve lett.
    Az pedig, hogy kinek milyen elfoglaltsága van az életben, pláne hétvégén, nem hiszem hogy tiszted megítélni és felróni.

Ez nem egy munkahely, lehet valós életbeli elfoglaltsága bárkinek.

Az efféle megjegyzéseid mellőzd légy kedves. Köszönjük!

Dreamy

a regionális csoportok miatt van az hogy egyes azonositó neveknél van pl hogy azonositonév: példa123_hu? mert a sima gf kliensbe rendesen van írva és a metin2 oldalán van a _hu de nem minden accountba vagy ez az összevonás óta? köszi