Posts by Traxdata

sziasztok az mennyire igaz hogy event tárgyak 4es alszintű mobokból esnek a legjobban vagy ez régen volt csak divat és le vettek a droppjat ennek is? vagy valaki tudna tippeket adni hol lenne jó pl hf vagy egyéb más event tárgyat farmolni 30-50 között? én gondoltam fekákat, templom, aztan templomban a deszkák azok 4es szintűek, vbagy még talán sd1 sd2 vagy még majmok.. más tipp?

de most érted láttam kint 1 qilin 1.5k tp 15 nyil 10 nyil elkerülés és ezért kérdem csak 5% nyilat bukok vele de mellé jön még 10 nyil elkerülés és 10+ % kivédés ez alapjan nem jobb a qilin mint a bőr? abba nincs kivédés és sztem mobra is hasznos ha sokan jönnek rád

én valahogy a mennyei nyakit jobbnak érzem átható miatt.. az a pár int amit ad a gyöngy nyaki sztem elhanyagolható, fülesben sztem énis maradok az ébennél tpvel jobban birom és ha van 100 ördögöm meg 1 jo mérgem nem kell az int annyira, ugye a cipő más kérdés mivel ájulás is fontos benne meg bőr csukába ott a nyil elég a tp+ajulas optként az nem 1 ritka dolog de viszont ott a qilin a kivédéssel amit én testiként nagyon hasznát vettem 50%om volt nemtudom wpnél mennyire hanyagolható a félelem miatt de ha van 1 qilined 1.5-2k tp dupla nyilas 10-15% és mondjuk nincs ájulás benne se krit nemtudom melyik lenne jobb mert egyik cipővel bukok ájulás vagy kritet másikkal meg kivédést.. kritet is mondják hasznos de sztem az csak prémium opt és legyenek meg az alapok, ha van buff lényegtelen sőt ha kellően nagyokat csap az ember sztem még az ájulás is hanyagolható de ez csak én véleményem nemtudom ki mit mond.. leginkább ájulás krit dolog érdekelne meg a cipő sztori amit leirtam és a nyakas.. vagy esetleg még réz nyaki a villám miatt?

és cipőbe qilin vagy dicsőség vagy bőr? ugye a bőrbe egyszerubb a dupla nyil de dicsőségbe van nyil elkerülés de qilinbe van alap opt kivédés és dupla nyil+tpvel jobbnak érzem mind2 cipőnél de olyat hallottam hogy a félelem miatt nem kell a kivédés.. valaki tudna infót adni erről?

sziasztok ha sd1 sd2 és barlangban gondolkodok de nem akarom azt hogy cserélgetem a fülest meg a nyakast hanem 1 szettet akarok használni akkor jobb a mennyei füles pl bariba az ébennél? ugy ad intet pontosan az nemtudom mennyi támadóértéket dob a pengén de sztem az ébenfüli ami ad erőt nem dob annyit a sebzésen.. karosban f arany vagy mennyei? sokan mondják a mennyeit krit miatt de az f arany több tp+ több támadó sebesség ami még jól jöhet, nyakláncba én mennyeit gondoltam mert ad áthatót ami fontosabb és az a pár int amit ad a gyöngy nyakas elhanyagolható, szerintetek?

Többször tapasztaltam hogy 2 optos volt elől, rontotta és egy optos lett, utána megprobaltam fordítva hogy egy optos elől és 2 optos második helyen és 2 optos maradt meg.. Vki meg tudna erősíteni? Vagy ez is random melyik marad meg ha nem sikerül? Mert azt már tudom hogy ha sikerül akkor marad vagy nő az optok száma.. Néztem videókat és ott nem figyeltek hogy melyiket rakták előre csak beraktak vmit, én csak antikig akarok eljutni de legendasnal már gondolom számít mit raknak elsőre

nekem olyan kérdésem lenne hogy van 2 optos meg 1 optos alkimiám és ami az első helyre kerül 2optos és sikerül növelnem az osztályát akkor 2 optos marad vagy véletlenszerű mindig hogy hány optos? akkor ha pl 4 optos antik és ha sikerül legendásra akkor utana lehet 2 optos is belőle? a másik meg az hogy ha 2 optosat rakom első helyre utana meg 1 optosat és rontja akkor nem a 2 optosnak kéne megmaradnia? mert wikin azt olvastam hogy mindig az első kő lesz használható.. akkor én értelmeztem félre? vagy tök mind1 melyik követ rakom rá mindig random lesz a opt szám? köszi

55ös karinak keresek farm helyet: dt, 55-65 kövek jok? eventekkor pl hf foci stb templom deszkás mobok vagy nagy békák? esetleg sd2 nagypokok vagy sd1 vége? ha jol tudom a 4. alszintű mobok adják legjobban vagy ez csak kitaláció?

másik kérdésem hogy testi támadás kivédés számít-e annyi mobozásnál hogy érdemes építeni erre a karit? testi vagyok és pajzsba van 15 kivédés meg vértbe 8%os kő, de ha érdemes akkor veszek főnix cipőt meg félelem maszkot mert azok is adnak kivédést

áthelyeztem. dreamy

sziasztok kicsit átolvastam wikit a kisállattal kapcsolatban és pár dolgot nemértek

- ugye 3 skill a max és lehet passzív meg aktív is, ez is véletlenszerű hogy hány skilles a pet vagy ugy kell elképzelni hogy nyitok 3 különböző könyvet akkor az a 3 skill lesz a pet skillje vagy ez hogy van?

- csak 81es szint felett lehet tanulni vele?

- van 2 féle értékváltozás és az is random hogy hány szintenként emelkedik tp-je, mp és defje? mert tp-nél van 5 és 6 akkor vmelyik szinten ugrik?

remélem érthető voltam valamennyire köszi előre is a választ

sziasztok az igaz hogy a frissitéshez közeledve ami szerda egyre több érc van? vagyis közel vannak egymáshoz és frissités után meg szétszorva?

sziasztok mióta ez a gameguard van nagyon nehezen akar megnyitni 2 metint, az egyiket megnyitom simán és a 2.at ha megakarom akkor a gf live azt irja ki hogy metin2.crashed, na most olvastam olyat hogy 2. ablakot nyissam meg launcherbe és ez működik is de kb minden 10. játék inditásnál, mert hiába megyek hogy inditsa nem csinál semmit és mikor már elég sokszor probálkoztam nagy nehezen beadta

áthelyeztem. dreamy