Posts by Sperber

  • Auf dem neuen Server gelten veränderte Levelbeschränkungen für folgende Dungeons:
  o Spinnendungeon 2: Level 40 bis 68
  o Dämonenturm: Level 47 bis 75
  o Devil's Catacomb: Level 69 bis 86
  o Grotte der Verbannung: Level 72 bis 97
  o Rotdrachen-Festung: Level 87 bis 107
  o Meleys Hort (Gruppe): Level 87 bis 105
  o Meleys Hort (Gilde): Level 87 bis 110
  o Nemeres Warte: Level 87 bis 107
  o Tempel der Ochao: Level 90 bis 120


  az új szintkorlátok német fórumról az egyes kazamatákhoz és runokhoz. Nagyon meg kell gondolni majd hogy meddig szintel valaki, aki pl sárkányt akar ütni 97-nél tovább nem mehet , hisz nem jut be b2-be. 120-ra értelme nem lesz felmenni.
  Sorrendben a következők: Pók kazi, Dt, Dc, B1-2, Razi, Melex csoportos, Meley céhes, Nemere és Ochao az utolsó.

  Új játékosoknak ill újrakezdő játékosoknak ideális lesz az új szerver. Főleg így hogy mint olvasom német fórumon a tárgypiaci számlaraktár deaktiválva lesz mégis az elején, így az ott felhalmozott kis petek, hátasok, talizmánok , bölcsik és társaik egyenlőre nem lesznek elérhetők azoknak akik felhalmozták. Ez és az auto vadászat kikapcsolása miatt úgy gondolom hogy az esélyek egyenlőbbek lesznek.

  Szia, adok egy nagy támogatomot. Sokszor van hogy olyan borzalmas öltözetek vannak amiket nem akarok látni, de a bennük lévő bonuszokról nem mondanék le. És ha megoldható lenne hogy farmolás közben úgymond láthatatlanná tehetném őket én élnék vele. :)

  Szia, Gondnoknál próbáltad, mert ott működik , csak annak a karakternek amivel ki - vagy be akarsz tenni, legyen kipipálva hogy "Használhatja a céhbankot és -raktárt" a jogok kezelése résznél. Ill olyan rangot kapjon ahol ott pipa van.

  Igen, az event ideje alatt ha lejár, felveheted újra.


  Német szerveren most volt frissítés, a tárgydropp szintkorlátozás 105-ről, 110-re emelve, magyarul annyit tesz 110+-osoknak olyan lesz a droppja mintha 110-esek lennének.