Posts by ugróbéka

  És ha egyszerűen csak kivennék az autovadászatot? A sivatagban meg a sohanon nekem úgy tűnt, h a dandárnyi bot az atuovadászattal meg a zsákmányszűrővel rohangál. Ha ez a két lehetőség kikerülne a játékból, talán a botoknak se lenne értelmük.

  Üdv, a ma délutáni karbantartás kapcsolatban van azzal, h a legutóbbi frissítés óta már a betűk is szétcsúsztak a belépési képernyőn, illetve eltűnt a leltárból a rakhelyeket elválasztó rácsvonal? Vagy ezt valami más okozhatta?  A postot a megfelelő helyre áthelyeztem, új témát megnyitottam. Dreamy

  Azért ez már tényleg a röhej kategóriája: a tegnapi szerverrestrat után ma minden egyes alkalommal ha ch-t akarok váltani, közli velem, h " a felhasználói fiókod már csatlakoztatva van" és nincs tovább. Semmi értelme már ennek az egésznek.

  Sziasztok. Engem az érdekelne, h meddig érdemes szerintetek a méregkardot használni a wp-knek és mekkora szinten lenne hasznosabb már egy másik típusú fegyver, illetve milyen fegyverre lenne értelme lecserélni?

  Sziasztok,


  nekem az lenne a kérdésem, hogy mi módon tudom elkerülni azt, hogy egyfolytában kővé változtassanak a zodiákus templomban? (egyedül szoktam bemenni, nem tudom, h számít-e ez ebben a tekintetben)

  Nem támogatom. A legtöbb magyar játékos még mindig azért van itt, mert ez alapvetően magyar nyelvű játék, hívóval, leírással mindennel együtt. Ez feltételezem megváltozna az összevonással, hiszen más népek játékosai aligha magyarul akarnának kommunikálni. Tekintve, h eléggé le vagyunk maradva a más szervereken játszó játékosközösségektől, alig 1-2 ember tudna csak érvényesülni közülünk, de ők is csak ideig-óráig. Napok, esetleg hetek alatt lemorzsolódna az egész magyar játékosközösség. Egy nemzetközi összevonás nekünk a teljes megszűnést eredményezné, elég rövid időn belül.

  Sziasztok.


  A következőben kérnék segítséget: sikerült minden fityingem összeszedésével vennem egy aura öltözéket a tárgypiacról. Arra lennék kíváncsi, h érdemes nekiállni a használatának: először fejlesszem a jégrúnákkal, amíg csak tudom (elég sok esett, mert eddig csak gyűltek), h minél magasabb legyen a szintje és csak utána tegyem bele az optokat vagy a legkisebb szinten is betehetem őket és majd nőnek az optok érékei az öltözék szintjének növelésével?

  Illetve a famosom is van már 200+ jégrúna. Mivel elvileg raktározható, ha átadom a farmosra, akkor a nála összegyűlt rúnák felhasználásával is tovább tudnám növelni az öltözék szintjét. Csak azt nem tudom, h először a szintjét növeljem és utána optoljam be, vagy először optoljam és utána menjenek neki a rúnák?  Áthelyeztem. Dreamy

  Sziasztok,


  elvileg 1 órája elérhető a szerver, de nálam még mindig a "hiba a szerverkapcsolatban" kiírás jön elő.

  Most idejekorán került ki a karbantartás végét jelző információ vagy egy újabb probléma alakult ki?  Áthelyeztem. Dreamy

  Sziasztok!

  Köszönöm a korábbi válaszokat, most az lenne a kérdésem, h tképpen mi az a "metineső"? Péntekenkéntre ugye ki van írva, de se többet, se gyakrabban nem találok egyik kőből sem, mint alapesetben. (nem keverem össze a szupermetinnel.)

  Azt szeretném megtudakolni, h a Martyxwart is több ezerszer meg kell ölni, h beadja a drót nyakéket? Őszintén kíváncsi lennék rá, h hányan csinálták végig (és köztük hányan egyedül) a 90-es maphoz tartozó küldetéseket..

  Köszönöm a tanácsokat. Nem tudom mindig naprakészen követni a fórumot, de azt már láttam korábban, h az AMD tud "izgalmakat" okozni, uh azt el is akartam kerülni.

  A korábbi gépeimben Intel volt, az elsőben egy T3100-as, ami kezdetekben kisebb szaggatásokkal, de elvitte a játékot, viszont a Sárkánytűzfokkal és a rokon mapjaival már nemigen tudott megbirkózni (nem tudom mi történt, gondolom a fejlesztésekkel nem tudta tartani az iramot.)

  Később egy Dual Core T4300-assal lépegettem be, az egy fokkal jobban bírta. Mindkettő 32 bites win7-en és csak egy klienssel. Mondjuk én kocametines vagyok (low a köbön :) ) uh nem is igen volt szükségem több kliensre. (meg időm, h komolyabban játsszak) Annyi még hozzátartozik, h az eventek egy részét a gép nem bírta, magyarán a Kapd el a királyt vagy a mostani Tarot kártya felületét nem tudta/tudja betölteni, illetve az új horgászattal is meggyűlt a baja, csak csíkokat tudott prezentálni. Korábban driver frissítési javaslatot kaptam erre a problémára, de a frissítésekre sem reagált semmit, maradtak a csíkok.


  Ami gépet most kinéztem magamnak, abban egy i5-ös processzor van, HD Graphics 4000 típusú videókártyával. (használtan venném, win 10 telepítésével se éri el a gép ára a 80 000-et)


  Szerintem ez egy kliens gond nélküli futtatásához elég lehet, ha az előző is bírta. (kivéve az Ochao templomot, ott mindig belassultam, viszont az erdőben meg már gond nélkül ment a játék, ezt speciel sosem értettem)


  Elvileg csütörtökön veszem meg a gépet (feltéve h lesz rá időm), ha hétvégén ráérek kockulni, akkor megírom, h lett-e vmi érzékelhető változás.

  Köszönöm.


  Nem baj, ha csak egy kliens fut, mindig csak eggyel játszottam: vagy csápoltam vele vagy boltoztam.


  Laptopot kell vennem, mert a munkámhoz jobban passzol, mint egy asztali gép, a metin csak kikapcsolódásként futna rajta. Max idén sem én leszek az év játékosa :) Arra tudsz tippet adni, h választáskor melyik videókártyára, proceszorra figyeljek oda, ami alapvetően szükséges a játékhoz? Aztán ha nem fut el rajta, akkor használom rá továbbra is a régit, igaz ezen win 7 van, jó kérdés, h január 14-e után lesz-e ennek jelentősége vagy továbbra is lehet használni ezzel az op rendszerrel.

  Sziasztok, remélem ez a kérdés elfér itt:

  véleményetek szerint milyen konfigurációval érdemes játszani jelenleg, illetve, ha most akarnék venni egy laptopot, - ahol nem a metin2 a legfőbb szempont, de ha néha üres óráimban elmenne rajta azt azért nem bánnám, - akkor melyiket lenne érdemes megvásárolni? Főleg ha nagyon maximum 150 000-e szánnék rá.

  Ha valakinek van tippje, azt megköszönöm.  Témákat szétválasztottam, áthelyeztem, új témát megnyitottam. Dreamy