Köszönöm a tanácsokat. Nem tudom mindig naprakészen követni a fórumot, de azt már láttam korábban, h az AMD tud "izgalmakat" okozni, uh azt el is akartam kerülni.
A korábbi gépeimben Intel volt, az elsőben egy T3100-as, ami kezdetekben kisebb szaggatásokkal, de elvitte a játékot, viszont a Sárkánytűzfokkal és a rokon mapjaival már nemigen tudott megbirkózni (nem tudom mi történt, gondolom a fejlesztésekkel nem tudta tartani az iramot.)
Később egy Dual Core T4300-assal lépegettem be, az egy fokkal jobban bírta. Mindkettő 32 bites win7-en és csak egy klienssel. Mondjuk én kocametines vagyok (low a köbön
) uh nem is igen volt szükségem több kliensre. (meg időm, h komolyabban játsszak) Annyi még hozzátartozik, h az eventek egy részét a gép nem bírta, magyarán a Kapd el a királyt vagy a mostani Tarot kártya felületét nem tudta/tudja betölteni, illetve az új horgászattal is meggyűlt a baja, csak csíkokat tudott prezentálni. Korábban driver frissítési javaslatot kaptam erre a problémára, de a frissítésekre sem reagált semmit, maradtak a csíkok.
Ami gépet most kinéztem magamnak, abban egy i5-ös processzor van, HD Graphics 4000 típusú videókártyával. (használtan venném, win 10 telepítésével se éri el a gép ára a 80 000-et)
Szerintem ez egy kliens gond nélküli futtatásához elég lehet, ha az előző is bírta. (kivéve az Ochao templomot, ott mindig belassultam, viszont az erdőben meg már gond nélkül ment a játék, ezt speciel sosem értettem)
Elvileg csütörtökön veszem meg a gépet (feltéve h lesz rá időm), ha hétvégén ráérek kockulni, akkor megírom, h lett-e vmi érzékelhető változás.