Posts by Üvegszilánk

Mióta nem lehet Seon-Haenál beváltani 10 könyvet erőszilánk ládává?

Pár héttel ezelőtt elég volt 100 ezer yang, meg 31-es szint. Most már nem elég. 32 se elég. 33 se.

Már csak nagy szinten lehet erőszilánk ládát csinálni? Ugyanis 32-es karival (ami már 33 egyébként) csak azt a lehetőséget hozza fel, aminél 1 millió yangot kell adni. Ja és persze a "mesélésében" ott van megemlítve, hogy 10db könyvet is lehet adni 100k yangért, de ennyi.

(Tehát, ha én erőszilánk ládát akarok 100k-ért, akkor válasszam 1 millió yangért 10 könyves verziót, mert mást nem hoz fel.)

Áthelyeztem. dreamy

Nézem, nézem, egyesek hogy tudnak belépni? Látom a képeket, amin pl. rajta van a map1-es körben: első bolt.

Nézzük meg.

Míg tartott a szerverfrissítés, addig megvolt nyitva egy metin kliens. 3 ch.

"Hiba a szerverkapcsolatban".

Metin becsuk, újranyit. ch2-nél "hiba a szerverkapcsolatban", 3ch-nál meg bejön, de csak fekete kép.

Darcoonról még annyit..

cseheknél is ő van:

Cseheknél...(remélem cz=cseh :D )

Az, hogy mi a feladat egy comának...Érdekelne, hogy a többi országban, amiket Lake felsorolt, ott a felsorolt emberkék milyen nemzetiségűek...(mondjuk Portugáliánál szlovák anyanyelvű és lakosú-e a "web" vagy portugáliai...)

Most komolyan, ez a legfontosabb?

Különleges szervert kapunk azért, hogy csendben maradjunk a kevés ch miatt?

És ha KÜLÖNLEGES(mitől különleges? Ja, megvan...hát több országból egybe ömlesztődnek a játékosok),akkor ott lesz húsvétevent, itt meg ez lesz?

Mármint ez(saját szöveg,kitalált...mielőtt..):

Nézzétek! Aranyos pasztellrózsaszín(és persze kék) nyuszikák ugrálgatnak a harmatos fűben! Fedezzétek fel a dimbes-dombos tájakat, aranyos tojásmetinek várnak titeket!

Készültünk nektek ám mással is! Húsvétúr és Húsvétnyuszika jelmez csak a tárgypiacon, elérhető egészen április végéig! Nem elég mindez nektek? Gondoltunk azokra is, akik nem szeretik jelmezbe öltöztetni a karijukat, nekik ajánljuk a Sonkavágó és a Tojásrabló fegyverkinézeteket! Ezek a tételek elérhetőek a tárgypiacon, egészen húsvéthétfőig.

Új játékosok vagytok? Gondoltunk rátok is! A tárgypiacon Csirkelányka,Kukorikú, Nyuszmusz és Nyuszmuszika vár titeket, hogy felüljetek hátukra! Tárgypiacon elérhetőek, a lovaglási idő azonnal kezdődik, miután megvásároltátok!

Kellemes időtöltést kíván nektek húsvétra...

Most ilyesmi kaliberű dolgot várhatunk majd?

Inkább fog érdekelni egyébként az az event-sorozat, amit majd a magyar-team fog elénk tárni.

Engem igazából nem érdekel az új, szines-szagos szerver. A lacerta(vagy mi volt annak a hydrarunos szervernek a neve)se érdekelt. Jól megvagyok a Conti...Ja, bocs, Magyarország nevű szerveren.

...és szerintem más is úgy van, hogy jól megvan az eddigi szerveren, nem megy egy új húsvéti szerverre...
    De miért pont húsvétkor hozzák létre, ha végleges? Egyszer majd bejelentik, hogy mégis megszűnik,mert nagyszerűvé kell tenni a játékot és ennek érdekében bucsut kell inteni a szervernek?

Mindez mellett fontos megjegyezni, hogy nem jár külön szerver...

"* Amicicia → kelet-európai csoport"

Ide fognak azok kerülni, akik a szines-szagos, habos-babos húsvéti csoda-szerverre akarnak regisztrálni. Tehát, lengyelek, román, magyarok együtt...(Szlovákia, Szlovénia hova tartozik egyébként?)

Ez valóban nevetséges. :D

60sé, ha lengyelek akarnak hozzánk jönni. Mi vagyunk a legolcsóbbak. De mi pottom 1140ért mehetünk hozzájuk.

Regelek egy accot a lengyel szerveren,onnan nemesisre 480sé, de ha Mo-ról mennék, akkor 810.

De... Úgy igazából, ki akar átmenni bárhova?

Én is megjövök... Véleményem egyébként továbbra se változott, ch-k kevés száma egyértelmű, hogy nem jó. Hajnalban még rendben, de napközben, csúcsidőben pöttyet kevés...

Fordítás:

először: bocs az angolomért.

és másodjára:

komolyan 3 ch? Sokan közülünk boldogtalanok, mert több ch kell, mint 3.

3 ch nem elég nekünk (főleg amikor event van a szerveren)

Több ch kell nekünk, főleg most, amikor sokan közülünk itthon vagyunk (köszönhetően a covid19-nek)

Darcoon

(firstly: sorry my English)

And secondly:

Seriously 3 channels? Many of us are unhappy, because

we needs more channels than 3 channels.

3 channels is not enough for us (specially when there is an event on server).

We need more channels, mainly now when many of us are at home (due to covid19).

Most nézem, cseheknél 3 van. Románoknál két szerver van.

Most már tudjuk, hova tegyük magunkat, ebben a keleti csoportban hol a helyünk- csehekkel leghátul.

Polska(lengyel?) kapott 9ch-t, román összesen 15-öt.

Csehekkel mikor leszünk összevonva?

Gondolom amelyik ország jobban számít nekik(vagy többet fizetnek, nem tudom) azok több ch-t kapnak. Gondolom németeknél nem két ch van.

Ez szép...

Először néztem, hol látják ezt, hol a kiírás? Aztán eszembejutott...Itt az ideje egy kliens elindítani.

Óóóóó. Ez itt nagyon sok ch! Nézzük már meg, mi a szerver neve...egy ALL szerver. Azért van sok ch.

Először megijedtem, már nincs is szerverünk. De van. És ott van a 3ch.

Szépen fű alatt meghozták a döntést. Három ch gondolom vándorolt a Carpatiahns vagy milyen nevű szerverre.

Egy főpiacos ch, egy ilyen mindenes(másodlagos piac), aztán marad egy játékra.

Következő lépés az összevonás lesz tetszőleges másik szerverrel vagy előbb csak egy ch lesz?

Most ez komoly?! (ezernyi felkiáltójeles kérdőjel)

Nem szokta semmi leoltani a biztosítékot nálam, de ennél kb. sikerült.

Nem vagyok nagy történelem szakértő, se személyes ismerősök nincsenek, akik érintettek a történelmi témában, de nem hiszem, hogy jó ötlet ezeket a közösségeket egybe ereszteni.

Miért kell ezt ennyire erőltetni?

Most még csak annyi, hogy látjuk egymás szervereit. Azonban, ha ez a helyzet, akkor készülhetünk: ha nem lesz nyereséges a buli, akkor bizony egyetlen egy szerver lesz, a románoknak, lengyeleknek, magyaroknak, meg a cseheknek.

"Már sokan vártok arra, hogy ez megvalósuljon, és februárban végre megtörténik "

Nem. Nem sokan (gondolom), főleg nem _VÉGRE_.

:(

:minigun::missilelauncher:

Kieg: a románok már most azon örömködnek, hogy vége a magyaroknak.

Ezt a románok oldalán olvastad?

Ha ez javaslat lenne, nem támogatnám.

Lehet, valami, ez esetben az xp gyűrű, valakinek hulladék, de valakinek érték és kell.

Mondjuk én még nem vagyok azon a szinten, hogy xp gyűrű csak úgy potyogjon az ölembe. Tehát nekem hasznos dolog, ha valóban neki akarok állni fejlődni. Nyilván 120-asként már nem igazán kell a lélekkő se.

Azért még vannak kis(ebb) szintű karik, amiknek lélekkő, xp gyűrű, stb jól jöhet. Ilyen elven viszont lélekkő se legyen, nindzsa kő+4 se, meg társai se. Hiszen már ott van a leltárban, raktárban a pvp-s cucc.

Az, hogy leviszik az árát? Másnak is leviszik. Ott van a fehér gyöngy. 50millió volt annó. Vagy ott a kagyló. Valamikor 1millió volt darabja. Most meg? Nem néztem meg piacon, de nem hiszem, hogy most is 1millió lenne az ára.

Tehát mindennek, vagy majdnem mindennek megy le az ára.

Ehhez hozzátartozik, hogy az se mindegy, hogy pl. 100db xp gyűrű 2 potenciális vásárlóra jut, vagy 30-ra. Ez is leviheti az árakat.

Ha meg végre eljutok arra a szintre, hogy xp gyűrű essen, akkor nem örülnék a kicsi kék italnak...Az inkább a hulladék, nem az xp gyűrű. Akinek meg nem kell, az meg otthagyja a földön, esetleg elkezdi eldobálni ch1-n. Úgyis lesz valaki, aki felveszi. Kivéve, ha mondjuk hajnal 2 órakor áll neki az ember.

Nekem a jól megszokott 50%os terhelés helyett már 78% is simán megvan, ha lecsukom tálcára a metint, akkor 50%al ment, tegnap.
    Most meg a megszokott 500k (ram) helyett már 800k van, mintha ki-be lépkedtem volna a karikkal, stb. De most meg a cpu használat "rendes".
    Ledobás nekem még nem volt csütörtök-szerda óta, de helyette volt az, hogy a kari felemeli a karját, aztán annyiban marad a történet, amikor az ember kiválasztja a karaktert, amivel be akar lépni.

Mégis, miért nyitnak új szervert?
    Egy biztos, én nem fogok menni új szerverre. Igaz, ez független a szükséges pénztárca nyitogatásból eredő "kenyér és víz" étrendtől vagy esetleg a buszmegálló padján való alvástól. Már sima metinen se érzem magam aktívnak, elégnek bizonyul egyetlen egy játék (a sima metin, ami jelenleg van), nem kell még az, hogy menjek más szerverre is.

Nekem is hasonló gondolatok támadtak, mint Username-nek. Megnyitják, majd bezárják. Múltkor ezt megcsinálták, nem?
    Aki elkezd ezen az új szerveren játszani, annak sok sikert, kitartást.

Mai napon végre sikerült leadni a naplóoldalt, amit brutális kapitányból lehet szerezni. Igaz, már nagyobb a karim, de főszörny eventen az első brutális adta egyből.
    Eddig ahányszor brutális kapitányt öltem, annyiszor nem adott.
    De lényeg, ma végre sikerült leadni, így köszönöm az eventet és a lehetőséget.

Végre van valaki, aki észrevette,hogy van babilon és témát nyitott róla. Tudom, én is nyithattam volna...
    Azt hittem én is, hogy olyan, mint tavaly(vagy mikor) volt, hogy ingyenes. Naponta belépsz, kapsz egy ládát.

De nem. Beléptem olyan karival, amivel régebben kaptam ilyen ládát, már séért vehető.
    Hallottam, hogy mások szitkozodnak, jól beetették a népet és már csak séért vehető.
    Ezzel az opcióval én nem fogok élni, mint ahogy sokan mások se, gondolom.
    Úgyhogy nem nálad a hiba, csak már séért elérhető.

de én jobban örülnék neki ha limitálva lenne a kliensek számának egyidőben futása ugyanazon IP-ről! - (pl max 3) - persze ez azért nem lehetséges mert akkor a GF éhenhalna, etikati részről viszont ez lenne egy korrekt átlag!

Ezzel nem értek egyet. Azokkal is kitolnál, ahol egy net-előfizetés van(egy ruoter), de 3-an(!!) akarnak játszani:
    az egyik dt-ben ölöget, buffal az oldalán, a második éppen bányászik, a harmadik map2-n van.
    Tehát nekik már össze kell veszni, melyikük legyen "büntiben", hogy "nem metinezhetsz!". És ugye ha mindegyiknek korán kell feküdnie, mert korán kell kelnie, akkor még az se megoldás, hogy az egyik csak hajnalban játszhat, a másik csak éjszaka.
    (Mielőtt valaki mondaná, hogy minden gép más ip címet kap....én régebben megnéztem telóról és laptopról az ip címet-természetesen ugyanaz.)
    (És ellenőrzésként még most is megnézem. Ugyanaz telefonról is és laptopról is.)
    És igen, ismerek ilyen családot, ahol bizony az összes családtag simán játszik. És a boltokról ne is beszéljünk, meg a kelmére váró karikról, meg esetleg a rangoló karikról.

A frissítés után ismét megnéztem a horgászatot.nekem is sikerült aranyhalat vagy mit fognom. Persze felvágtam, kagyló lett belőle.
    talán könnyebben lehet fogni halakat, de továbbra is idegesítő, hogy van, amikor a 2 kattintás megvan, csak hiányzik egy.

Nekem is sikerült belépni pár napja, első utam a horgászathoz vezetett.
    Érdekesnek érdekes, de nem hasznos kifogás szempontjából.
    Eddig nem sikerült halat fogni, igaz eddig se nagyon voltam nagy halászós ember.
    3szor kell eltalálni egérrel a halat, a körön belül- már ez is nehéz,főleg, ha egyszer se megy be a hal a körbe(ahogy olvastam).
    Sokkal jobb lenne, hogy ha 3 sikeres kattintás után egyből kijönne a hal, nem pedig esély lenne a kifogására.

(Hosszabban is leírnám a véleményem, de természetesen a forum nem engedi ki, "empty" oszt kész.)

Nekem azóta megoldódott a probléma.Legalábbis úgy néz ki, eddig nem jött vissza ugyanaz.

Valaki itt ajánlotta, hogy a metin2 launchot tegyem kompatibilis módba. Nekem már abban volt, azt hiszem xp (service pack 3 talán)volt beállítva.
    Kipipáltam a kompatibilitási módot, azóta megy. Eddig 2 metin volt megnyitva(mondjuk 4 hónappal ezelőtt), most is sikerült azzal.

#Nuttika: reméljük jobb lesz a frissítés után.