Már meg ne haragudj Dalvin de te nem szégyelled magad?
Szóval 99.99%ra sejtem hogy miért jött be ez az update..
Szóval, az én nevem Robi1942, 8éve metinezek, és nemrég rájöttem a lehetőségre hogy milyen jól tudok én farmolni dcben az autofarmereknél, akik napi 2milliárdot is össze tudnak hozni ugyanis ismerek olyat aki 5karakterrel csinálja egyszerrel.
Tehát szedegettem a cuccokat, napi xx összeget megcsináltam belőle, az egész continuum szerver megharagudott rám, mert elméletileg rájuk húzom a mobot, felakasztom valahova a karakterüket, ami egyetlen egyszer sem történt meg valójában, csak valaki leölte a karakterüket, és pont engem láttak elmenni. Ha már beléptem 5percre, már megvádoltak hogy reggel óta szedem a cuccukat, az ő hibájuk, hogy ott hagyják a cuccokat, most vesszen el a semmibe? nem elég hogy tönkre teszik a piacot azzal hogy nálluk xx milliárdok gyűlnek fel? sőt én jótét lélek vagyok, felszedem a sok yangot, tehát nem laggolnak, nem melegedik annyira a gépük, tehát kevesebb áramot eszik, inkább köszönnék meg. Hónapok óta rám panaszkodik elméletileg az egész "szerver", nem egy ember jelentett engem, életveszélyesen megfenyegettek, többek között 1-2 fórum supporter nagy barátja, és ismertebb ember, szószerint életveszélyesen megfenyegettek, amiért akár feljelenthetném. Elméletileg én egy mocskos patkány vagyok, amiért próbálok én is kicsit boldogulni, és napi 4-5órán keresztül szedegetni az elhagyott cuccot, és számtalanszor bocsánatot kértem érte, de nekem ezt kell csinálnom ha pénzt akarok. Azt mondták hogy nekem nincs jogom dcben lenni, mert ott csak a prémium játékosok tartózkodhatnak? mi ez lol, diktatúra? ki kérte rá őket hogy vegyenek "prémiumot" és hogy ott öljenek? ha akarnám le is ütném őket, ez egy harci játék, jó hogy ilyenkor már nem az, csak amikor engem meg másokat le kell ölni a kőről meg bossról, meg amikor másnak az idegrendszerét tönkre kell tenni. Én tehetek róla hogy találtam 8év után egy lehetőséget amivel egy kis pénzt én is tudok szerezni? ezért meg kell engem életveszélyesen fenyegetni, és 5percenként rámpmelni 120as karikról, mint valami sirós kislány? és káromkodni mint valami 12éves elfajzott degenerációs kiskölyök? már megneharagudjatok de ez már marhaság.
És már Dalvin, én muszáj belédkössek, és lehet jelentkezek gmnek ezekután. Még gm korodban találkoztam ezzel a jelenséggel. Nem úgy van hogy a gmnek napi 2órát kell fellépni? erre te belépsz pegasus ch1 halásznál, nem hogy meghallgasd a rendes normális panaszokat, nem az ilyen cs jösz mincraft szintűeket, kiirod na elmentem cigizni. Cigizzel felőlem, szijjad reggeltől estig, de kérlek, ha már ez a "munkád" ha ingyen ha pénzért csinálod, akkor már végezd rendesen vagy had csináljam én, és én nekiállok bannolom a kis hülye 12/40 éves, nemtörődök a következménnyel emberi lényeket, meg akik éjjel nappal halász botot használnak a sarokban és nem akarják észrevenni a drága felügyelő professzorok. De megannyi de megannyi csalót lehet látni, amikor fénysebességgel keresztül mennek a falakon, és az egész mapon, meg amikor másnak a 10félember valójában 50, de ezt nem kell meglátni, meg egy kicsit matekezni, mert pompálja a hájas hátsó alá a pénzt.
Tehát nagy valószinűséggel ez az update miattam jött be mert szúrtam a szemét néhány nagynak. Ilyen fontos lettem hogy már updatet kell csinálni miattam.
Egyelőre ennyi, reportoljátok szét a kommentemet, nemérdekel, bökitek a csőrömet egy ideje.
+edit Ha bannolják a karimat a napokban, akkor biztos hogy igaz a felételezésem, és birósághoz fordulok. Ezenkivül nyugodtan rámirhat játékban az akinek ennyire szúrtam a szemét és tönkretettem a mocskos kis bizniszét.