Posts by Amandoll

Igen elkölti az aki ftért megveszi normál játékosnak meg esélye sincs farmolni. Szégyen, hogy emberek játék helyett ebből élnek és a többieket kizárják a lehetőségből is. Pár ember dönti el ki férhet a húsosfazékhoz..

Akikről te beszélsz az megint teljesen más tészta, aki forintból veszi a yangot az nem foglal el semmilyen helyet:D
    Egyébként az állításod szerint csak az költ yangot, aki forintból veszi(???). Az utolsó mondatoddal egyetértek, bár nem értem miért az én szövegemhez csatoltad ezt, mivel nem védtem azt a viselkedésmódot egy szóval sem.

Edit: Elnézést Dreamy, még a posztod előtt írkáltam ezt.

Mod megjegyzés: köszi, hogy editáltad, igen, láttam, de mostmár tényleg a másik kibeszélőben vitassátok tovább a DC-s dolgot :)

Dreamy

Nem értelek, hogy téged miért zavar ez az újítás. Ez az irományod nem hinném hogy a ch váltás ellen van, sokkal inkább minden problémád leírtad egyben ami eddig nyomta a lelked, de semmi közük nincsen a ch váltáshoz :D ettől függetlenül ugyanúgy szedegetheted majd a cuccokat. Másrészt nagyon elszámoltál valamit, 2 milliárdot nem farmol ki itt senki 1 nap alatt. Ha 8 éve metinezel, akkor pedig tudhatnád, hogy rengeteg bug van a metinen, amitől máshogy látszik a karakterek mozgása a többi ember szemszögéből, ez nem hack :)

A felgyülemlő yang pedig nem értem hogyan rontaná el a piacot, nem dísznek farmolják, elköltik.

Szia! Most írták UK fórumon, hogy az összes szervert érinti az ügy, nem egyéni probléma.

A szöveged tartalma: amit mindenki tud + személyeskedés

Figyelmeztetve.
    Yareniel

Így van, ahogy gondoltad: ládából nyílik az is.

Kb. :) 4 kör, 36 láda, 108 nyitás, 0 tojás.

Amandoll, látom a yang kiesés érdekel, de a kapzsiságod nem engedte, hogy megoszd a sárkánynál történt változásokat fórumon. :)

Kifejtenéd ezt a mondatot? Semmi értelme nincsen, semmi nem utal arra, hogy én kapzsi lennék :D egy egyszerű és jogos kérdés volt, hogy a duplayangos bónusz működik-e vagy sem. Az, hogy te nem használsz olyat egyébként sem, az engem hidegen hagy. Nem Neked tettem fel a kérdést :)

Másrészt a játékban miért ne akarnék több yangot? Komolyan?? Ez a bajod? Te örülnél ha mindenért csak a felét kapnád? Ne csináld már... :D De ha már a kapzsiságnál tartunk, te problémázol azon, hogy már nem lehet EGYEDÜL leütni egy TÖBBSZEMÉLYES játékban.

Akit érdekel a menete, annak leírom játékban - feltéve ha veszi a fáradtságot és ír :)

Sziasztok

Én arra volnék kíváncsi, hogy nem e lett hibás a dupla yangos bónusz? Süsün általában be szokott jönni a dupla, de ma 3 alkalommal sem jött. Más helyeken sem esett olyan jól, mint ahogy eddig. 60% van összesen, petet és medált nem beleszámítva.

Szerintem is nagyon kellene már egy ilyen item.
    Elég necces, hogy azért fel kell húzni egy új petet, mert teljesen más skill összeállítások vannak az eladóak között..

szóval támogatom

GAMEGUARD IS DOWN.
    Nem tudom hanyadjára indítom már újra a játékot. Újra indítottam a gépet is annak ellenére, hogy ebben a percben kapcsoltam be. Van, hogy kari választásig beenged, van hogy a klienst se hozza be de mindig ez az üzenet fogad. Mi fene baja van már megint?!

Nekem is ezt dobja most ki.. Az egyik fórumon írták, hogy töröljem a gameguard mappát, miután megtettem beengedett, de 10 másodperc járkálás után kidobott ugyanazzal az üzenettel

Nem pontosítottam. Én a lóképességekre értettem, mivel az eléggé hasznos, ha éppen felére csökken az élet, és elvágtázik egy "harc lóhátról" képességgel.

Jogos.

Egyébként Noemi, ha a 40-es ládából jött 3 órás exp italra gondolsz, biztos, hogy ne használd el. Legalábbis ezen a szinten még ne.. olyan 71-72 körül fog belassulni és 1 terem max 0,25-0,30%-ot adni, ott már nyomhatod

"Testi harcos vagyok
    m-es skillek-kel
    9 es fms-el (24%ák)
    Előre is köszönöm a válaszokat! :) :)"

Hát, szerintem ha testi vagy, és még a skilljeid is csak m-esek, akkor ahogy előttem írták, 61-es lehető legnagyobb szintű(+) vért, + pajzs. 61 előtt viszont feltétlen forgasd azt az fms-t, minimum 35 ákot bele kéne raknod, ezt kifelejtették szerintem :D

Joseph leírt rengeteg dolgot, de szerintem a zöme nem a te "metines pénztárcádnak" lett kitalálva, mert ennyi mindent beszerezni nem kis pénz(alkímia, pet, harmat?). Azt ajánlom este 7-kor menj el hátast ütni és válassz deffet, mert ha szelídíted, +150 is sokat rád segít majd.
    Ja és igen, a buff az jó dolog

végre kedvem volt játszani kicsit komolyabban, ezért kiskarival bementem szilánkot ütni a dt-be..
    még nem gyűlt ki a 10 db, mikor idejött egy piros, Swindal, és.. a kép elmond mindent :D
    *link törölve

persze aztán mikor bejöttem a nagykarimmal, hogy rendet tegyek, ő is hívott segítséget, és én és a kékek lettünk betudva gonosznak, mintha valami rassz lennénk, úristen..

Figyelmeztetve. Képet linkké alakítottam.
    Yareniel

Szerkesztve. dreamy