Posts by Amandoll

mert azért ezt most a gf megpróbálta orvosolni hisz csak ebből a tucatnyi forum felhasználóból is rendszeres volt a panaszkodás a szilikre 120on stb.

Hát.. ha 90-100 ellenállással + alkival összerogy az ember az új kazikban, akkor nem hiszem, hogy sok kedve lesz ott 50 szilit kiütni, én inkább kiütöm kiskarikkal akárhol, addig se fogy az alkim ideje. Amikor láttam a videóban, hogy megnőnek a mobok szintjei is, én is ezt láttam bele, hogy na majd most lesz hol sziliznünk.. de úgy látszik én hanyagolom, ha csak nem állítják be a defek hatását egy ennél kevésbé röhelyesebb mértékűre.

A szilánk+ küldit még nem néztem, hogy milyen jutalmat adhat a coron kívül, szóval nem tudok róla mit mondani, bár az átadhatóságában sok értelmet nem látok, piacra tenni nem hiszem hogy sokan fogják, azt a kicsik csinálták régen. Max. azoknak jó, akik több 110-es karival rendelkeznek és átadják egy karira.

Az asztali gépemmel nekem is ez a probléma már fél éve kb. Többször újra telepítettem a rendszert és volt, hogy pár napig segített, volt hogy addig se.. Mielőtt ez a probléma felmerült, 4-5 klienset is tudtam futtatni jobban, most viszont egy idő után 2 kliens is elkezd iszonyat akadni, ha egy újat nyitok hozzá, akkor a másik kettőn konkrétan megáll a kép. A következő fázis az, amikor már 1 metin is iszonyat akad és kivág. Nekem is szintén a gép resi oldja meg, de csak ideiglenesen. Ugyanakkor a kisebb teljesítményű laptopomon gond nélkül megy.. Ja és csak a metinnel van ilyen problémám, semmi más nem lassú a gépen.

A probléma ott kezdődött, hogy ivaylo egy másik fajba csoportosítaná magát, amiért több kasztos cuccai vannak. Akinek meg kevesebb, azokat semmibe veszi és gyalázza. Miattam nem lehet kihalóban a pvp, mivel nem pvp-zek :D

Viszont talán ott van elásva a gond, hogy ha valaki gyengébb xy karakternél, akkor már semmit nem ér egyesek szerint. Bár nem kötelesség elismerni senkit, ugyanakkor nem a leszólások fogják meghozni a kedvet sem az embereknek. Én speciel elismerem ha erős valaki, még ha nem is csípem a búráját. Ez keveseknél kölcsönös.

"nem süllyedek odáig, hogy primitív neandervölgyi őslakos módján személyeskedjek egy játék miatt."

Ajjaj, repedezik a plafon :D Számtalanszor megtetted, ezt te is tudod jól, csak hát nyilvánosan ezt tagadod.

Mondd csak, minek hívnád azt, hogy megveszel cuccokat mások elől, csak azért hogy azt senki se használhassa? Kíváncsi vagyok te hogyan fogalmaznád meg ezt. Ugyanakkor a teljesítményét fikázod az embereknek.

A gond ott van, hogy te nem csak akkor jelensz meg, ha szó van rólad, hanem előzmény nélkül fikázol másokat nyilvánosan. Ügyesen elrejtetted ebben a témában legelső hozzászólásodban a támadást, semmi másért nem jöttél, csak hogy azt leírhasd. Szóval érdemben a témához egy mukkot sem tettél hozzá, azzal meg annál inkább nem, hogy kibeszéled nyilvánosan a nem idevaló témákat.

Szerintem meg az az undorító, hogy valaki képtelen mást érvényesülni hagyni . A vagyoni helyzete az most mellékes, csak időszerű volt már leírni, hisz egy olyan ember szidja halomra a karikat, aki fele annyi munkát rakott bele, de 10x annyi sét.
    Félreértés ne essék, nekem egyáltalán nincs gondom azzal, ha valaki sézik, vagy embertelenül sokat sézik, vagy felvásárolja az összes cuccot facebookról, viszont az, hogy azok orra alá dörgöli, akik máshogy játszanak, az már túlmegy minden határon.

Nem értem miért pattogtok Zommerix és Niiya pvp-jén, szerintem az ő dolguk. Majd ha zommerix vitatkozni akar ezen, akkor meg tudja keresni niiyát. De gondolom őt már cseppet sem érdekli az egész, csak ivaylo remeg rajta, és fog is, mert nincsen nagyobb problémája.

Akkor elmondom mégegyszer, hátha megérted a piciny kis agyaddal: nem vagyok irigy a pénzedre. Nem vagyok irigy semmire veled kapcsolatban, téged csak sajnálni lehetne az eltorzult világképed miatt, de nem érdemled meg sajnos. Ezeket az agyoncifrázott mondataid pedig írogathatod, lehet a haverjaid azt gondolják majd, hogy hű, milyen okos ez az ivaylo! Én viszont azt gondolom, hogy egy ugyanolyan civilizálatlan senkiházi játékos vagy, mint a tizenéves rajongótáborod. Csak több pénzed van :D

Valaki nem teheti meg és/vagy nem is akarja megtenni, hogy milliókat költsön a játékra, ezért nem tud lecsapni a csilliárdokért árult 4-5 defes cuccokra, mint te facebookon. Ja igen, azt mondtad anno, hogy neked köszönhetem, hogy a GF-en játszhatok :D A GF biztos sokat lát abból a sok forintért megvett alkiból és cuccból, amit te vásároltál a fekete piacról. De gondolom ezzel már nem büszkélkedsz másoknak. Visszatérve az 5 kasztos cuccokra: valaki nem tud hozzáférni ezekhez, ezeket a magad fajta emberek lenézik, és mint mondtam, te csak azért játszol, hogy másoknak beszólogass és megszégyenítsd, semmi más nem boldogít téged, ebből is azt tudom csak leszűrni, hogy a metin az életed fénypontja, és az összes többi embert aki nem a te társaságodban játszik, azokat pedig személyes jelzőkkel illeted, ellehetetleníted.

Sphiro: Szerintem a pvp előtt nem nagyon kerültünk kontakba az ivcsikéddel, de az, hogy mindenféle előzmény nélkül állandóan kattog egy emberen folyamatosan 2 éve már, az kicsit idegesítő. De ha válaszol az érintett fél, az már nem tetszik ugye?

Sértegetés, provokáció. Gégéé

Na hoppá, csak megmutatod a valódi arcod is nyilvánosan végre :) bár ez még közel sem az amit játékban szoktál PM-ben produkálni egyes embereknek.

Az én részemről 0% irigységet számolhatsz, mivel nem érdekel a pvp, így felőlem lehetnek 8 millió kasztos cuccaid is, az én szememben(ahogy régen is megmondtam) csak egy erkölcsileg korcs kisgyerek maradsz. Erre pedig nem tudok irigykedni :(

Talán oka van, hogy mindenki rád gyanakszik dc-ben, mert aki ismeri az igazi oldaladat, tudja mikre vagy képes. Egyenes embernek vallod magad, mégis amíg a ninjáddal kevésbé mutatkoztál, fejlődtél E/3-ban beszéltél vele magadról. Buzdítottál egy illetőt, hogy menjen ütni ivaylo kisfarmosait, mivel mindig is imádtad generálni a feszültséget.

Szóval nehogy azt gondold, hogy irigylem, mennyi forinttal gazdagítanak a szüleid, miközben - ahogy írtad - 0/24 a metint csapkodod. Szimplán tudatosítom veled, hogy nem mindenkinek ez a célja. A témához pedig hozzászóltam, a magadfajta kis bizonyítási vággyal rendelkező emberkék miatt romlott meg a közösség, ami ahhoz vezet, hogy neked nem elég, ha valakinél erősebb vagy, meg kell gyalázz mindenkit amennyire csak bírsz.

Niiyának pedig nincs üldözési mániája, sosem érdekelted őt, te viszont folyton rajta kattogsz, kivel pvpzik, mikor milyen helye van/volt DC-ben, meg még kitudja hány helyen figyeled minden egyes mozzanatát. Beteges ember vagy, és időszerű lesz már hogy ezt közöld nyilvánosan is, mivel messze nagyobb benned az alpáriság, mint amit mutatsz magadból a közönség előtt.

Sértegetés, provokáció. Gégéé

Nagy eredmény harci övezetben pusztítani a kisebbnél kisebb belépő karaktereket. Az igazán jó pvp-sek nem ott mutatják meg, hogy hányadikán van elseje. A harci övezet ranglistája fiktív eredményeket mutat, közel sem a valós erőviszonyokat tükrözi vissza magából. Birodalmi warra kéne járni és ott megvillantani a karakterek erejét. Ja csak akkor mindig az a kifogás van, hogy a család fontosabb. Év 365 napjából mindig azon az egy napon a család élvez elsőbbséget amikor a birodalmi war van megtartva. Nekem sosem volt gond, ha épp nem a győztes oldalon harcoltam. Átváltottam sárgának is már egyszer, hogy warozzak velük, pedig tudtam, hogy esélytelen lesz. Ha félredobnák az emberek a kis büszkeségüket és nem alapból győzni akarással mennének be, akkor talán élvezetesebb lenne egy-egy biri war. Március 10-én találkozunk, remélem mindenki akkor megy fagyizni anyuval meg apuval!

UI: Tib légyszives legközelebb ne említsd a nevem egy oldalon olyanokéval, akikkel nem vagyunk egy szinten. Nem az 1 kasztos korcsoportba tartozom, akik bolond módján kergetik az 50-eseket övibe. A legjobb az lenne, ha semmilyen formában nem emlegetne senki sehol.

Szerintem sem érdemes téged az értelmes emberek között emlegetni. Az egyetlen célod a játékban("a top1 akarok lenni minden áron" dolgon kívül), hogy ellehetetlenítsd azokat akik haladni akarnak. Elhiszem, hogy nem tudod megérteni hogy valakinek fontosabb a család a játéknál, mivel magadból indulsz ki, neked pedig csakis a metin van. De gondolj bele, hogy hol lennél most a szüleid pénze nélkül? :D

Ha valaki eztán is érdeklődik, miért nem foglalkoznak a pvp-vel soka, ez az emberke a példa rá.

Kérlek tartózkodj mások minősítésétől, kategorizálásától. Gégéé

Nem értelek titeket :D Tomi egy teljesen általános dolgot írt le, de már egyből lerohantátok olyan dolgokkal, amit ha nagyon akarnék se tudnék kiolvasni a mondataiból.. Ha több pénzed van mint másnak, akkor több esélyed van rá, hogy erősebb lesz a karakter, már ha ismered az árakat és ésszel költöd el azt a pénzt amid van(sokaknak van pénze mégsem látom, hogy haladna, de ez más téma). 10 wont összeszedni havonta egyébként nem csak dc-ből lehet, akár hiszitek, akár nem(ja és nem a fekete piacról, még mielőtt :)).

btw ha valaki a dc farmosának a yangjából vesz yelmezt akkor a paytowin az autó vadász yang szedő és a szerencse medál :D

Ezek mind séből vehetőek meg, a sé pedig megvehető yangból, csak úgy mellékesen(ismét nem csak dc farmból).

Tehát aki nem egy marék pixelhalmazba tolja a fizetését havonta az egy értéktelen ember?

Írt ilyet Tomi?

A kérdés csak az lemernétek-e még-egyszer venni magatokról a 10wonos csecsebecséteket?

Ez nagyon nem jó hozzáállás. Ha neked nincs valamid, más is vegye le/kapcsolja ki, amiért farmolt?

A játék úgy lett megírva, hogy ha jobb felszerelésed van, jobb karaktered(értsd jobb teljesítményű, mivel erre utalt Tomi, nem a személyetekre...), akkor bizony erősebb leszel a gyengébb karaktereknél.

A fő témához:

Én 1 éve nem költök pvp-re, részben azokért, amit már leírtatok az elején. Másrészt ha egy karakter ellen már csak 5-10%-kal kevesebb defed van, nagyon meglátszik, mert bitang nagy sebzéseket lehet már bevinni a játékban. Márpedig nem sok embernek van 4-5*10-15%-os vértje, ékszerei, nem feltétlen azért, mert nem lenne rá pénze valakinek, de az ilyen cuccok nem naponta jelennek meg a piacon, és azé lesz aki hamarabb lecsap rá. Az meg nem túl élvezetes, ha van 2-3 kaszt ellen full defed, de akkor is jön 2 másik erősebb, aki lecsap téged pikkpakk. Igen, fel lehet állni, megpróbálni újra, de senki sem élvezi ha meghal.

Támogatom!

Engem még az is zavar, hogy nem lehet az eventes ládákból nyitott bölcsesség italokat leszerelni, pedig a szintes ládánál tök jól megcsinálták, lehet vele spórolni. Na meg amiért nem lehet emellé felszerelni 30% mobos dolgokat, egyszer 3 órát kellett szobroznom, mert véletlen felraktam egy italt nagykarira és nem ment fel mellé a gyűrű :D

Már elég régóta bent van a játékban a kereskedő üveg, de még mindig akadnak hibái. 1 évvel ezelőtt kezdtem el hasznát venni, amikor bejött a babiloni kincs és ingyen hozzájuthattam több darabhoz is. Azonban pár hónapja kiürült a készlet, így csak a fontosabb projektekhez szoktam venni séért, és ha már sét adok ki valamiért, akkor szerintem elvárható, hogy az nem félig-meddig, hanem 100%-ban működjön! Ezt azoknak szögeztem le, akik majd azzal jönnének, hogy "jajj ne legyél lusta, kattintgasd át a boltokat". Nem, ha bent van ez a lehetőség a játékban, akkor már elvárható szerintem, hogy megfelelően működjön :)

Szóval a kisebbik probléma az, hogy semmiféle hivatalos információt nem kaptunk arról, hogy melyik cuccot hol találjuk meg, ami azért lenne fontos, mert teljesen máshogy működik a kereső motorja, mint bárminek. Jó lenne, ha az összes típusú cuccra rá lehetne keresni egyszerre, de ez már a kevésbé zavaró gondok közé tartozik, mert már nagyjából ki lehetett tapasztalni, hogy mi merre található.

A főbb gondjaim:

• Nem csak azt az itemet listázza ki, amire rákerestem szószerint.
    • Némelyik itemet nem listázza ki, ha beírom a nevét. Jelen esetben az Ünnepi ládára gondolok, de lehet, hogy több ilyen is van..
    • Némelyik cuccnál ha ráviszem az egeret, vibrálva jeleníti meg a leírást(vérteknél/fegyóknál)

Perpill ennyi, nem sok, viszont jelentős problémák úgy gondolom. Nem úgy kéne működnie a dolognak, hogy beírom nagyjából az árát valaminek fejből, aztán kimagozom a többi cucc közül.. valakit zavarnak még ezek a dolgok, amiket leírtam, vagy én vagyok csak ennyire morcos miattuk? ?(

Tegnap valahogy nem vártam a karbantartás végét, sokáig nem léptem fel, mert tudtam előre hogy mi vár. Szerintem ide nem csak 6 ch kéne, hanem több..

Támogatom.

Nem hogy ritka lesz, de talán nem is nagyon lesz olyan alki a piacon amit megvehetünk, ki a fenének lesz kedve acconként 5 karival kiütni a szilit, ha eddig is 1 karival tették több accountra.. Ja hát igen a megoldás a cor dragonis vétel vagy a cor dragonis kerék.

Nem teljesen értettem elsőre, hogy mi is a javaslat, hisz most is időkorlátos, ha bemegy valaki 1 óra múlva mehet újra. Ha esetleg úgy gondolod, hogy a kijöveteltől számítsa az 1 órát annak aki bement, azzal sem lennél sokkal előrébb. Ha tegyük fel bejut valaki, akkor ugye ha még 1 perc alatt is végez vele, nem fogja tudni a kövit elvinni, mert rögtön bemegy más. Szóval várhat 2 órát a következőre, és akkor se biztos hogy bejut.. Ugyanúgy várnod kéne, csak még többet is ha bejutsz egyszer. Ha élreértettem volna a javaslat lényegét, akkor felvilágosítást kérnék :)

Jó lenne ha úgy működne, mint a Razi, de valószínű úgysem fogják megcsinálni. Thrymnél is jó lenne valami időkorlát eltörlés, vagy legalább csökkentés..

Edit: közben rájöttem, hogy értetted a dolgot.. ebben az esetben támogatom, ha bármi esély van rá hogy megvalósítsák..

Meg lehet érteni mindkét oldalt, a kicsiket azért, mert a nagyobbak ha átcuccolnak kiskarira jóval gyorsabban leütik a tojást, a nagyokat meg azért, mert a 105-120-as tojásból olyan bossok jönnek amit elvileg le kéne ütni, nem szaladgálni vele.. de 3x sebez a skillje, és akkor még csak 1 bossról van szó, mert ugye többet is idézhet egyszerre.

De szerintem mindezektől függetlenül bárkinek kedve támadhat már csak a nosztalgia kedvéért is kisebb karikon farmolni, nem véletlenül lehet 5 karaktered egy accounton.