Posts by Amandoll

Nekem a fő karakteremre sikerült rárakniuk az egyik hullámban, nem túlságosan örültem neki. Kipróbáltam, hogy aktiválás majd deaktiválás után lehet-e használni, de nem. A többi accountot viszont lehet használni deaktiválás után is, egyedül azokat nem amik eredetileg igényelték a 2fa-t. Ha csak lepakolós karikról van szó akkor szerencséd van, mert elég addig beállítani míg átrakod a dolgaid egy másik accra, sajna én nem úsztam meg ennyivel

Ha a telójára nem akarja valaki rárakni, akkor ott a Bluestacks nevű emulátor progi gépre, egyszerű és nem sokkal több idő megnyitni azt, mintha a telefont vennéd elő.

Ezekkel az újításokkal a régi játékosoknak veszik el a kedvüket leginkább, mert az évek alatt összerakott kari felszerelését lehet kidobni a kukába, vagy áron alul nagynehezen eladni, ha el lehet(a mi piacunkon kétséges, máshova ugye meg már nem vihetjük át). Lemerem fogadni, hogy a következő frissítés is yoharához lesz kötve és ha megérős is, igényelni fogja az újabb fegyókat, vagy ha az nem, akkor az azutáni update.

Az egyértelmű, hogy lehúzás a cél, csak kérdés hogy mennyire gondolták át a törzsjátékosok elűzését, hisz csak belőlük van pénz, egy új játékos legtöbb esetben felnéz, látja hogy nem halad semerre sem még ha bele is fektet némi pénzt a játékba, és átmegy inkább egy privátszerverre.. vagy vesznek a feketepiacon egy kész karit, hogy aztán viszonylag rövid idő alatt megunják a játékot. Kár, hogy ez már csak egyre rosszabb lesz..

Engem egyelőre nem ért el a ban hullám, de a fórumokat elnézve van mitől tartani, és nem azért, mert nem tiszta a lelkiismeretem. Biztosan sok az olyan, aki valóban hackel és letagadja, de elég körülnézni akár itt, akár más fórumokon is, hogy kiket banoltak. A nagyobb játékosok nem kockáztatnák a sok évnyi belefektetett időt és pénzt azért, hogy egy nap megfelelő indoklás nélkül letiltsák őket.

Ez nem az első ilyen alkalom, hogy a cheatblocker megbolondul, szerintem már ideje lenne lecserélniük egy megbízható programra. Másrészt az automatikus banhammer program révén felszabadult idejük egyáltalán nem látszódik meg a játéküzemeltetésben..

Megerősítve, románoknál nagyon sokan panaszolják ugyanezt, sokan telekomos nettel is küszködnek, de csak a digiseknek játszhatatlan abszolút, és valaki írta ott, hogy vodefone-os mobilnetre kapcsolódva semmi problémája nem volt, míg a digivel bejelentkezni is nagyon ritkán lehet.

Szóval ha foglalkoznak vele, akkor lehet hogy várható speciális karbi, bár szerintem nem sietik el szerdáig/csütörtökig a dolgot. Mondjuk szerintem kicsit elbagetizálják a dolgot, egy közleményt megérne hogy foglalkoznak az üggyel vagy valami, és itt most a fejlesztőkre gondolok, akiknek ez a munkájuk

dreamy Igen, nekem is digi és sokszor bosszúságot is okoz, de most jelenleg csak a metines fórum, és a metin szerverei okoznak problémát, konkrétan játszhatatlan.

Amit írtam, kliens bezárogatás CH választásnál, karakterválasztóbefagyás, és ha sikerül is belépni teljesen, egy idő után csinál olyanokat a játék, mintha elmenne a net: nem jelenik meg az üzenet amit írok vele, nem reagál skillekre, se semmilyen interakcióra, viszont amit mások írnak, csinálnak, az frissül folyamatosan tehát online van a kari. Netsebesség stabil, ettől függetlenül lehet hogy a szolgáltató nem tetszik a metinnek, azt hiszem nincs mit tenni mint offolni a komolyabb runokat amíg meg nem javul..

Remélem a következő karbantartás hű lesz az elnevezéséhez. Csütörtök óta néha 10. alkalommal sikerül kliens bezáródás nélkül bejutnom a karakterválasztóba, hogy aztán ott fagyjon be a kliens. Teleportolásnál sötét képernyő újra előjött, amit egy ideje nem tapasztaltam már. Teleportoláskor van, hogy 15-20 másodpercet gondolkozik, hogy most befagytam-e vagy portoljak. Bizonyára lesz olyan, akinek talán ezek egyike se mutatkozott, viszont többektől hallottam mindet

Egy új játékos szerintem ezek után 2x meggodolná, hogy be akar-e lépni bármikor is, ha nem/alig engedi a játék

Ahogy a visszatérésem óta észrevettem, a játékban kisebb szinten hónapokig tart összeszedni komolyabb összeget jó persze lehet szilánkokat gyűjteni amit mellesleg nagyobb szinten ismételten csak könnyebb csinálni .X/

Miből gondolod, hogy könnyebb? Szerintem pl. sokkal kényelmesebb és gyorsabb is dt-ben kiütni kiskarival az 50 szilit, mint erdőbe bemászni(megtalálni a templomban őrt, ami sokszor fél óráig nem bújik elő), és ezt több karival eljátszani ugyanígy, vagy ott a 110-es map, ahova megint csak sokkal drágább és több eszköz szükséges, mint kis szinten.

érdemes legyen ismét a kisebb bossokat is farmolni, hogy kerüljenek be a ládáikba komolyabb, értékesebb cuccok. Gondolok itt (átadható ördögűző tekercsre, 1%; 5%-os pántokra, Cor draconis-ból mondjuk olyanra ami már metszett-et is adhat, 50 SÉ utalványt) Szerintem nem nagy kérések ezek és dt-t is érdemesebb lenne farmolni pl ha ilyeneket is adna

Azzal egyetért valószínűleg mindenki, hogy kis szinten elég kevés már a content(vagyis tulajdonképpen hosszú évek óta nincs), de ez nagy eséllyel így is marad, mert a kis szintű játékba kell belefektetni a legkevesebb pénzt, azaz a kesztyűn kivéve szinte semmit, ezért se fektet bele sok energiát a GF.

Viszont az szerintem igazságos, hogy ilyen kevés erőforrást igénylő helyeken nem farmolhatsz hasonló dolgokat, ha már nagyszinten bele kell áldozni többszáz/többezer wont a szettedbe, hogy ezeket megszerezd.. ha egy ilyet megcsinálnának, akkor ezeknek is lemenne az ára a béka feneke alá, mert a nagyszintűek is rástartolnának, na meg farmolható sé utalvány? rögtön elvágnák az összes bevételüket, nem fog megtörténni ^^

A dt kovácsos ötleted viszont reális és valóban így kéne eleve működnie

A mai karbantartás után az egyik meleyen egy érdekes dolognak lehettünk szemtanúi. Leütöttük az oszlopok 50%-át, majd a bossokat, és utána elkezdtük darálni tovább az oszlopot, ám 4-ből az egyikre misselt mindenki, hiába karicseréztünk, léptünk ki vagy akármi, úgy érzékelte, mintha lent lennének a tojások.. majd miután már kezdtük elengedni az egész runt, kiderült, hogy a skillek sebeznek rá, csak az ütések nem :D

remélem, hogy ez csak egy egyszeri bug volt és nem egy közelgő fícsör lesz amögé bújva, hogy már mennyi eszközt felhasználtunk ennek a megoldására

Ha kicsit visszább nézitek a thread-et, többen írták hogy erősítve lettek, ami a tegnapi karbantartással csökkentve lett a felére. Azután én nem éreztem látványos változást, minden lemegy ami leszokott, előtte voltak csúnyaságok inkább..

A tegnapi frissítés óta meleyen elég furcsán viselkednek a nyilak, ha kijelölöm az idallokat, van egy pont ahol már tudok lőni, de a nyíl elveszik valahol az éterben az idall feje mellett, és nem sebződik(ezért nem tudom elhúzni, mert nem támad meg), csak ha közelebb megyek. Régebben is tapasztaltam már ezt néha, de a tegnapi óta elég erőteljes változást érzek

Nem túl gyakran fordult elő a fejlesztőknél, hogy ha új tartalmat hoztak létre, akkor ne rontottak el volna a következő mozdulattal egy régit.. nem leverhetetlen az újított hidra, de hogy nazar nélkül nem sokan fogják farmolni az biztos, mert a drop az persze ugyanaz maradt.. sokkal szimpatikusabb lenne, ha nem kötnének minden egyes új dolgot a hidra leveréséhez, hanem csak külön beraknák mint elérhető map, vagy más új bosst verjünk le hozzá esetleg, hisz egy csomó helyen van még potyára beállított portál a játékban, ami nem visz sehova. Ráadásul az új mapon a vegyi sem működött tegnap, nem tudom azóta javították-e, de gyakorlatilag ha valaki nem elixírrel megy be, akkor el kell nyomni pluszba hidra gyűrű teleportokat csak azért, hogy kimenjen potiért.

Ettől eltekintve első ránézésre vannak szimpatikus dolgok az új mapokon, tetszik hogy esik rajta mindenféle erőszilánk és talizmán, és nem runos ládából kell nyitni kis eséllyel sok kacat mellett. A napi 1 wonos céhtelek ár viszont elég abszurd, nagyon sok dolgot újra át kéne gondolniuk és esetleg a játékosbázis véleményét is kikérni, ha már azokon élnek és nem kicseszni velük és lehúzni a bőrt ahol csak tudják. Eleve nem látom a logikát abban, hogy felerősítik a dolgokat ezzel csapatmunkára késztetve az embereket, ugyanakkor az egyik run egyszemélyes..

Ja és feltétlen fontos újítás, hogy a vegyire már nem elég 1x rámenni, hanem külön a boltnyitás funkciót is kiválasszam, és időfogó vételnél megerősíteni, hogy biztos meg akarom-e venni, mert valószínű véletlen kattintanék rá egyébként..

Bár nem GF klienssel kapcsolatos, de így 1 év után kezdhetnének már valamit a portolás utáni fekete képpel.. ilyen hibák egy béta verziónál elfogadhatóak talán

Témákat szétválasztottam. Dreamy