Posts by Elike

Sziasztok!

Ne haragudjon meg senki, DE csak én tartom felháborítónak, hogy ami céhtelkeket megvettük megépítettünk, ha nem fizetjük érte a bérletidíjat még el is veszik? Összevonás után, csak Deyamiban volt lehetőség telket venni, megvettem... Majd jött egy okos aki kitalálta, hogy kisorsolja a map1-es telkeket az aktív céhek között. ELVETTÉK amit előtte megvettem, vissza kaptam a vétel árat... Nem üres volt a telek..... Már ott buktam nagyon sokat a céhhel együtt. És most megint le akarnak nyomni valami olyat a torkunkon hogy béreljük azt amit egyszer már KIFIZETTÜNK?????? Ez milyen politikája a GF-nek? Előre is bocsánat a vélemény nyilvánítás miatt, de úgy gondolom ez már tényleg a pofátlanság teteje. Úgy gondolom aki több 100 milliót kiadott már arra hogy a céh telek olyan legyen amilyen, akkor vegyék el attól akinek üres, akinek nincs rajta csak fű meg fa.... De ne a fullos céh telket. Lehetne csendben fizetni is, de könyörgöm 150 milla egy hónapra? Nem sok, mert meg lehet oldani, de van mire költeni ebben a játékban úgy gondolom, nem kéne még jobban a játékosok nyakára lépni. Nem kötelező itt lenni lehet jönni a sablon szöveggel, de az ember játszani jönne fel. Ez viszont már lassan +1 dolog ami miatt ez ember eszi az ideget. JÁTÉK ezt a GF valahol nagyon elfelejtette.

Úgy látom szépen meg lett fogalmazva az a rengeteg "kérdés" ami felmerült ebben a "nyilatkozatban" és igen, a legjobb és fontosabb kérdés hogy mit is jelent az hogy "kapcsolatban állt egy bottal" teljesen mind1 hogy a játékosok mit bizonygatnak, azt mondták hogy jár a bann akkor úgy van. Nincs lehetőség felül vizsgálatra.... Korábbi nyilatkozatban arról volt szó hogy kifejezetten erre szakosodott csapat kezeli és vizsgálja felül a bannokat illetve ha valaki jelzi hogy jogtalanul kapott bannt annak a fiókját ellenőrzik és bírálják, majd aztán arról volt szó hogy senki nem vizsgál felül semmi mert mindenki jogosan lett bannolva, most azt kaptuk hogy 99% a rendszer hmm akkor annak az 1%nak vissza adják a karit? Ki is az az 1%. Mik is pontosan azok a programok amit zavarhatják "szegény" cheat blockert. Ne haragudjon a kedves "TEAM" sem más. De ha nekem van egy számítógépem az nem csak metinre van használva. Dolgozunk rajta, közösségi média, játékok online, fb-n le és feltöltések tömkelege.... És persze a jól megszokott magyarázat minden összeomlásra és hibára A TE GÉPED A ROSSZ a te neted, a te te te te.... a RENDSZER TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK. Sajnos egyre kevesebb az esély arra hogy bárki is bármit visszakapjon, nem hogy bannolt karit. Mi ehhez kevesek vagyunk sajnos a játékosok hangját kevesek KÉPVISELIK , és azok nem nálunk vannak. Lásd nincs még magyar CoMa sem akivel beszélni lehetne a gondokról

Számomra érthetetlen a dolog,, konkrétan olyan emberről tudok, akinek külön gépe van kissé korosabb.... csak metinre használja a gépet mert semmi máshoz szinte nem ért, játszik 12 éve 119-es kariját bannolják mert "külsö programot használt" ez most....? És akkor ebben a "magyarázatban" meg jön a rizsa hogy lehet hogy nem is ő hanem egy másik kari.. Szánalmas mind a GF mind pedig az alkalmazottai munkája. 12 év és full kari után elkezd hackelni? Józan paraszti ésszel végig gondolva is egy atom nagy marhaság az egész. Kényszerítenek először a warra a meleyyel, aztán most hogy még többet költsön a paraszt a bannolások miatt?

A sárkánykő szili + már hónapok óta bugos, nem lehet felvenni... Úgy hogy nem csodálkozom hogy kisebb szinten is beadta >.<

Sziasztok. Kereskedő üveggel kapcsolatos hiba, kb fél perce.... láttam hogy valami újítást tettek bele, de a hibáit nem javították, és most hatványozott bughalmaz lett mint elég sok minden más is. Megáll az egész kliens mintha nem lenne net. Minden kifagy majd 3-4 próbálkozásra csodálatosan a karit is levágja. Köszönjük GF a Metin2 szeret téged <3

Témákat összevontam.

Megkérlek, ha van már adott téma thread, ne nyiss legközelebb újat!

Köszönöm!

Dreamy

Örülünk hogy bekerült még egy valami amit séért meg lehet venni, már ha használni is akarod, persze ebből is keres a GF, emberek halnak meg a betegségben (persze másban is) de most éppen ez van toppon, ne haragudjatok ha csak nekem undorító az a 70 sé... . De a céh adózást továbbra sem javították ki. A következő az lesz hogy ezeket a bugokat ahogy volt az korábban is beállítják mint tervezett korlátozás

Őszintén, sokatoknak map1-es boltos karakter lett banolva. Illetve olyan karakterek mint a fent említett játékos is, akik 10+ éve játszanak, a semmiből karaktert építettek fel, és 10+ év után kezd el hackelni? Ezt ti sem hiszitek el.... És szerintem nem mi vagyunk az egyetlen a nemzetközi közösségben akiknél "100%-os a rendszer". A játék továbbra is egy bug halmaz, Nem szokásom jegyet írkálni, de ma én is írtam mert olyan történt ami soha. Egyes karikat ölnek map1-en PVP védelem ellenére, map2-ön mennek a bot karik, megállás nélkül és olyan emberek vannak kivágva akik azt sem tudják mi fán terem egy ilyen program? Előbb utóbb valaki engedni fog ebből a katasztrófából. És azok nem az éveken keresztül épített karakterek tulajdonosai lesznek. Itt mindig minden tökéletesen működik csak a mi gépünk a netünk és minden egyéb ami a MIÉNK az lehet hibás bugos vagy konkrétan ROSSZ... Kb 1,5 évvel ez előtt volt egy hiba, miszerint az időelixír leszedi az alkímiát.... mikor jelentettem a hibát, azt mondták HOGY ILYEN NINCS én voltam a hibás mondván jobban figyeljek oda mit okézok le, a rubinomat szedte le, nem nagy szám, de lényeges alki..... 2 héttel később ki jött a javítás a nem létező hibára. Az idő alatt a nem létező hiba több ismerősöm alkiját is leszedte, és még egy bocsánatot sem kaptunk. Igazából ölbe tett kézzel várhatjuk ki mikor kap bannt egy random rendszer miatt

Igen 1-1 karival sikerül néha elkapni hogy le lehet adni... De ettől még katasztrófa... OFF: Nem szeretnék új hibajelentéseket nyitni mert fölösleges. A spontán kliens záródások fent állnak továbbra is ahogy egyre több a ledobálás, a fekete képernyő portolás után, spontán levágja a karit ütés közben, beragad, be fagy, nem mozdul, ha a kari meghal semmit nem enged, még felkelni sem, és még sorolhatnánk napestig, sőt lassan könnyebb felsorolni azt, hogy mi nem romlott el. Lehet hogy figyelmeztetést kapok a hozzászólás miatt , de elgurult a gyógyszer..... A random bannolásos sztori.... írjon supportra az illető: csak egy példa.... ugyebár egy e-mailon van minden ID na már most ha arról az e-mail-ról ír, amihez hozzá kellett rendelni az ID-t és elvileg már ahoz is tartozik, akkor miért nem kezelik úgy az üzenetet? Ugyanis a válasz az volt, hogy írj arról amelyik e-mail-hoz tartozik az ID..... Innentől kezdve érdemben nem fognak foglalkozni vele supporton.... De mivel már más címre tartozik az összes ID úgy gondolom hogy azzal az E-MAIL-al kéne "azonosítani" ha már voltak olyan kedvesek és kitalálták nekünk ezt a csodálatos rendszert. Nem csak a magyaroknál áll fent a probléma és nem csak a mi csoportunkban hanem máshol is, így eredendően tehát ez is HIBA

*Offtopik hozzászólás ; ezeket külön témába kellett volna írni. Legközelebb ne guruljon el az a gyógyszer!~ Perculia

Sziasztok. A céh adományozásnál, a napi részvételi még működik az exp leadás viszont nem. Egyik karim sem, és a páromnál sem.

Témákat szétválasztottam. Dreamy

(a téma 2020.03.29-én nyílt, sajnos a szétválasztás miatt a keletkezési dátum elromlott)

Teljesen fölösleges egy némelyik dolog amit betettek, és most nem az lesz hogy válts ch-t hanem hogy menj városba :D És most jön majd a jól megérdemelt "nektek semmi nem jó"

Legutóbb volt látszata a Zodiákus templombeli "tüntetésnek" tudom hogy foci event van ma és a többi, de jó lenne ha valamit össze lehetne hozni ennek érdekében, azt hiszem a legtöbbünknek érdekében áll

Láttad azokat a szervereket? 10x annyi játékos és bolt van fent. Nálunk sajnos már nincs játékos és a szerverváltó miatt még többen le fognak lépni. Bőven elég ide a 3 ch a kazamatás runokat nem érinti eventnél meg nagyon fogom azokat sajnálni akiknek nem jut 3 terem így csak 1k hfet tudnak összeütni.

Láttam azokat a szervereket, és nem 9 csak a régi 6 ch-t kértük vissza, ha több lenne az sem baj. Terembe hf-ezni? És aki nem ott üti? Hanem kint valahol? Eddig sem volt elég a hely, eddig sem ütöttem csak 4-500-at 4 óra alatt, én kérek elnézést, és én állok sarokba. A legutóbbi eventen részt vettél? Optoló, forgató? Esetleg valami mást próbáltál ütni? Ja a kazamatákat nem érinti igazad van, amellett minden mást. Szilizni? Mondjuk a játékosok java, este 5-6 után? Hool? Elég a 3 ch.... Neked lehet de a játékosok 90%-nak erősen kétlem

Azt hiszem ez egyre nagyobb arcátlanság lesz 2x9 ch a románoknak?????.... Sajnos számomra hihetetlen, hogy ha ténylegesen hangot adott ennek minden "befolyásosabb TEAM tag" akkor is figyelmen kívül hagynák a kérésünket (minden tisztelettel) Továbbra is jogosan követeljük, hogy képviseljetek minket és nem arról legyen szó, hogy mi már egyszer megtettük a lépéseket. Igenis kötelesek vagytok. Ez nem parancsolgatás, nem megszabjuk hogy mit csináljatok, csupán arról szól az egész, hogy képviseljétek a "nagyoknál" az érdekeinket. Sajnos egyre durvább az ahogy lenéznek minket.... és ennek az okát mi játékosok nem tudjuk

Sziasztok. Ismét sok játékos fogja azt mondani hogy köszönik szépen ebből nem kérnek.... Nem bírálja senki a munkátokat, pedig lássátok be, lenne mit. GM nincs fent a szerveren csak ha szidják őket de akkor orrba szájba osztják a chat bannt. Tudom hogy a GM nem köteles ráírni a játékosra, 12 éve játszom, anno mikor kezdtem a GM bejelentette hogy fent van..... Hogy forduljanak hozzá bizalommal. Most bújkáltok, mert rengeteg a hiba a panasz és meg kapjuk hogy ott a support.... Holott alapvető lenne a GM-nek jelen lenni a játék életében, ugyanis ezt vállaltátok. Értem én hogy nem rajtatok kell elverni a hibákat, de lássátok be Ti is mint játékosok, hogy joggal várjuk el hogy képviseltek minket. Az érdekeinket és a pénzünket ha már költünk rá.

@Dracoon

Magyar vagyok tehát magyar nyelven írok. Egyszer már elvették tőlünk a 6 ch-t. Sajnos nem tudom hogy működik ez a legutóbbi óta valami ilyet tudok elképzelni: Szerintetek ha most elvesszük tőlük a 3 ch-t feltünik majd nekik? Feltünt igen. És erre be vágtok egy olyan "eventet" amit 3 CH-n NEM lehet csinálni, akkor sem ha nem számlál olyan sok lelket a magyar közösség..... Mi is költünk rá, nekünk is mennek a cuccaink így joggal kérjük azt hogy adják vissza.

Code
    1. I'm Hungarian so I'm writing in Hungarian. They once took the 6 ch from us. Unfortunately, I don't know how it works since the last time I can imagine something like this: Do you think if we take the 3 ch out of them now they will show up? Yes it did. And for that, you're going to have an "event" that can't be done on 3 CH, even if you don't count as many souls in the Hungarian community ..... We spend on it, so do our stuff so we're just asking for it back.

Sziasztok, nem is fogtok tudni, ez csak 1-2 ID-t érint a többivel be tudtok lépni, a probléma a céhemben is fent áll, több játékos jelezte, ki boltossal ki nagy karival.... Nem lehet belépni azt írja hogy összevonás alatt van próbálja később.... Remélem "Tudunk róla és már dolgoznak rajta"