Sziasztok!
Ne haragudjon meg senki, DE csak én tartom felháborítónak, hogy ami céhtelkeket megvettük megépítettünk, ha nem fizetjük érte a bérletidíjat még el is veszik? Összevonás után, csak Deyamiban volt lehetőség telket venni, megvettem... Majd jött egy okos aki kitalálta, hogy kisorsolja a map1-es telkeket az aktív céhek között. ELVETTÉK amit előtte megvettem, vissza kaptam a vétel árat... Nem üres volt a telek..... Már ott buktam nagyon sokat a céhhel együtt. És most megint le akarnak nyomni valami olyat a torkunkon hogy béreljük azt amit egyszer már KIFIZETTÜNK?????? Ez milyen politikája a GF-nek? Előre is bocsánat a vélemény nyilvánítás miatt, de úgy gondolom ez már tényleg a pofátlanság teteje. Úgy gondolom aki több 100 milliót kiadott már arra hogy a céh telek olyan legyen amilyen, akkor vegyék el attól akinek üres, akinek nincs rajta csak fű meg fa.... De ne a fullos céh telket. Lehetne csendben fizetni is, de könyörgöm 150 milla egy hónapra? Nem sok, mert meg lehet oldani, de van mire költeni ebben a játékban úgy gondolom, nem kéne még jobban a játékosok nyakára lépni. Nem kötelező itt lenni lehet jönni a sablon szöveggel, de az ember játszani jönne fel. Ez viszont már lassan +1 dolog ami miatt ez ember eszi az ideget. JÁTÉK ezt a GF valahol nagyon elfelejtette.