Még mindig nem működik a kereskedő üveg?!?!? ![]()
![]()
Posts by Miren
-
-
2. Köszönöm szépen a kis illatost

-
4. Valaki, valahol sütit emlegetett?!

-
Régi darab de még mindig teszi dolgát, hasba vág...

-
Uhhh, AnnaLea, imádom. Másik kedvenc tőle

-
Miu - Mi újság?

-
5. A rózsa illata ide vonzott, aki tőlem kapja Perculia

-
Én nem tehetem meg, remélem Ti igen

-
Egyszer minden harcos elfárad...

-
Bátorító mese az Új Évre: A szív előreküldése
„Egy zarándok ballagott a Himalája hegyei között, amikor elkezdett esni az eső. Fújt a szél, dörgött az ég, vihar tépte a fákat. A hegyi fogadós látta, hogy a vándor a szélnek nekifeszülve, rongyaiba burkolózva kaptat a meredek ösvényen fölfelé. Megszólította őt: - Vándor, térj be hozzánk, amíg elvonul a vihar! Ugyancsak bajos ilyen időben oly magasra följutni!
A vándor azonban ezt válaszolta: - Köszönöm, kedves barátom, de nincs szükségem rá! A szívem már fönn van, így a testem többi része könnyen követi őt!”
Tegyünk úgy mi is, mint a vándor: küldjük előre a szívünket oda, ahol lenni szeretnénk az új esztendőben! Azt kívánom, hogy az év folyamán aztán mindenki érje utol a testével is azt, amit most előre küldött. Mert igaza van a vándornak: ahol a szívünk van, ott vagyunk mi magunk is.
BUÉK Metin2 Lakók

-
Szia,
A probléma jelezve lett az illetékesek felé, visszajelzésük alapján, dolgoznak rajta.
Köszönjük szépen jelzéseiteket.
-
Kedves Játékosok!
Erre a hétvégére is egy kisebb rendezvénnyel készültünk nektek.
Szeptember 15-én Vasárnap Elszabadulnak a főszörnyek egyes területeken.
Az esemény játékos szintre bontva kerül megrendezésre.
A helyszínek és a főszörnyek szintjei az alábbiak lesznek:
Ch4- Seungryong völgy: lv30-lv50
Ch4- Sohan hegy: lv50-lv75
Ch4- Yongbi sivatag: lv72-lv120
A rendezvény időpontja:
Continuum: 17:00-18:00
Kérlek vegyétek figyelembe, hogy a kezdő időpont, nem jelenti azt, hogy mindenhol azonnal megjelennek a szörnyek. Folyamatosan fognak megidézésre kerülni a térképek egész területére, ezért biztosan beletelik majd néhány percbe, mire mindhárom helyszínen megjelennek azok.
Jó szórakozást kívánunk!
A Metin2 Csapat!
-
Amandoll, hogyan indítod el a játékot, asztali ikonról vagy mappából?
krisi09, kérlek ne írj ki fórumra semmilyen adatot (kicsillagoztam), sajnos nem tudom mit és miért módosított neked a rendszer, nyiss jegyet kérlek, megnézzük a fiókod.
-
Próbálkozom, próbálkozom

"Érvénytelen azonosító adatok" Ezt akkor írta ki nekem, mikor belépéskor az ID-t írtam be, ha email címet írtam, úgy már beengedett.
Ha beléptél, az aktuális ID-re kattintva "Azonosító hozzáadása" itt adhatod hozzá a fiókjaidat. Ha nincs hozzáadva vagy regizve egy fiók, "Érvénytelen azonosító adatok" ismét...
Több kliens:
Belépsz, megnyitod a kívánt klienst, majd az aktuális fióknévre kattintva "Játék azonosító módosítása" kiválasztod az újabb kívánt fiókot, majd kliens indít.
Amandoll, ha nem hozza fel a régi kliensed az új lehetőséget, azt javaslom, hogy rakd újra a játékot az asztali gépeden. Laptopon nem lépsz ki, ezért tudsz belépni az adataid beírása nélkül. Az új kliensen keresztül az épp kiválasztott fiókkal közvetlenül be tudsz lépni a játék honlapján, pl katt a névre majd a Beállításokra.
krisi09, valóban van valami azzal a linkecskével, jelezni fogjuk az illetékesek felé. Kis varázslat használatával de elértem az oldalt, innen tudod letölteni a játékot.
Szamika, az eget a vér festi vörösre szerintem
Itt informálódhatsz róla. -
Sziasztok,
Mindenféle fiókom hozzárendeltem az új klienshez, mindbe be tudok lépni, így sajnos nem jöttem rá, hogy mi lehet nálatok a gond. Kérlek írjátok le lépésről lépésre hogyan próbáltok belépni.
-
Annyira ki van emelve, hogy utánam következőnek, nem bírom ki, hogy ne az előttem lévőnek küldjem ezt a dalt
-
Sziasztok,
Visszajelzéseitek még a tegnapi napon továbbítva lettek az ebben illetékesek felé.
-
Kedves Játékosok!
Ismét képesek vagyunk leválasztani fiókjaitokat a Steamről, akinek ezzel kapcsolatos kérése van, keressen fel minket supporton az érintett fiókja adataival.
A Metin2 Csapat
-
Szia,
Valószínűleg betetted a hozzávalókat a rakiba és most nem érzékeli a rendszer. Ilyenkor azt mutatja a külditek, hogy vadásznotok kell, újra kiütni a hozzávalókat. Nyisd meg a küldetés tekercsed, majd nyitogasd meg az összes opciót Beak-Go-nál, ezek után új kliens, küldetés tekercs ismét megnyit és katt Beak-Go.Ha továbbra sem működik a küldetésed, kérlek nyiss jegyet supporton az érintett fiókod adataival.
-
Szia,
Köszönjük szépen jelzésedet, a hiba továbbítva az illetékesek felé.