hogyan jött létre ez a táblázat?
angol wikin található, és ugye ezt a játékosok a tapasztalataik alapján készítik
de ezt már a legelején is tudni lehetett, Presa már szinte az állatkák megjelenésekor leírta, melyik milyen pluszt ad.[/quote]
Hát kicsit hitetlen voltam hogy ez így történhetett, hiszen láthatóan a def-eknél 12% szerepel egységesen (némelyik több). És vajon ki volt az aki kipróbálta pl. a yang dobást? Ezek az értékek 1xx-esen (pet szint) elérhető maximumot jelentenék?
Eddig, mikor bekerültek a petek 1 majmot húztam 81re, 1 skilles lett, de a lelkesedésem nem lohadt és vadharcost el is olvastam vele. Az eredmény kijózanító 5% támadóerő lett. Elcseréltem és kihúztam egy másikat, jobb Tp.vel, 2 skillel.
De utána jött a Meley run (köszönet mindenkinek aki hívott) és láss csodát, nyitottam egy vörös sárkit. Ma 81 lett, 3 skilles mint tudomásom szerint mind, és két skill könyvet olvastam vele. Támadóerő (vadharcos) 7% és Vérfarkas elleni 9% lett (a következő is def lesz, csak nem tudom még milyen). Ez kicsit elkeserített, 10%-ra vártam őket.
Tehát a sokat tapasztaltakat kérdezem, dreamy táblázata a max értékeket jelenti? Vagy az én petem ilyen béna? Egyáltalán mennyi az elérhető max szint? Eddig 9x-eseket láttam csak. A skillek hány szintenként lépnek, a tapasztalatok szerint?