Posts by Tib68

Nem támogatom. Kereskedelemből is "élek", ez rontaná az esélyeimet. A játék hangulatához szerintem a boltolás módja is hozzátartozik. Az hogy más játékokban akár jól is működik, számomra nem jelenti hogy feltétlen be kell vezetni itt is.

Azt a formát támogatom hogy újra "lutrizni" lehessen. Ha csak +1 optot kap az nem megoldás, hiszen akkor 3 rossz optosotok lesz, opt nélküli helyett.

Sziasztok!

Kb. a karácsonyi event kezdete óta áll fenn nálam is ez a probléma. Először firefoxot kell megnyitnom és utána indíthatom a metint, így működik. Eddig ilyen problémám nem volt, a böngészőn se változtattam, a metin említett frissítése óta van ez a gond. Nem tervezek másik böngészőt használni, aki okozta a problémát annak illik megoldania is. Azért ha kirakom a boltot, és elfelejtettem FF-ot indítani, nem vicces újra kezdeni mindent. Miért van olyan érzésem hogy az én kényelmem/szempontjaim semmit sem számítanak?

Szerintem ez teljesen random, hany szintenkent. A nemerem 82-es szinten lett atvaltva, es mar 83-on nott az ellenmagia 9%-rol 10%-ra, majd 84-en nott a sura ellenallas 9%-rol 10%-ra. Most 85-os, es az ellenmagia mar 11%. A vadharcos egyszer nott, 84-es szinten 7-rol 8%-ra. Nekem teljesen ossze-visszanak tunik az egesz... :wacko:

Köszönöm a segítséget Woliana! Akkor húzogatom még egy kicsit. Azt számoltam hogy 3% növekedés van még hátra a skillekben minimum. De a 8 szint már sok lett volna 1% ért, tekintve az egyre tetemesebb tárgy exp mennyiséget. Viszont 3-5 szint már beláthatóbb. Majd leírom mire jutottam. Kicsit több sikerélményt remélek, mint amit tárgy húzásokban elértem mostanában. ;(

Annyit fűznék még hozzá az előző vörös sárkis hsz.-ekhez, hogy harmadik skillnek a sura ellenállást választottam, és az is 9% lett. (lvl 81 pet).

És igen, ezek az értékek , a 105-ös pet értékei

Még 24 szint tehát a max lvl. Vajon egyenletesen, tehát 8 szintenként lépnek a skillek? (azaz 89en kapnék +1% ot?) Vagy ebben is van még csavar, ahogy a Metinben már megszokhattuk?

hogyan jött létre ez a táblázat?

angol wikin található, és ugye ezt a játékosok a tapasztalataik alapján készítik
    de ezt már a legelején is tudni lehetett, Presa már szinte az állatkák megjelenésekor leírta, melyik milyen pluszt ad.[/quote]

Hát kicsit hitetlen voltam hogy ez így történhetett, hiszen láthatóan a def-eknél 12% szerepel egységesen (némelyik több). És vajon ki volt az aki kipróbálta pl. a yang dobást? Ezek az értékek 1xx-esen (pet szint) elérhető maximumot jelentenék?
    Eddig, mikor bekerültek a petek 1 majmot húztam 81re, 1 skilles lett, de a lelkesedésem nem lohadt és vadharcost el is olvastam vele. Az eredmény kijózanító 5% támadóerő lett. Elcseréltem és kihúztam egy másikat, jobb Tp.vel, 2 skillel.
    De utána jött a Meley run (köszönet mindenkinek aki hívott) és láss csodát, nyitottam egy vörös sárkit. Ma 81 lett, 3 skilles mint tudomásom szerint mind, és két skill könyvet olvastam vele. Támadóerő (vadharcos) 7% és Vérfarkas elleni 9% lett (a következő is def lesz, csak nem tudom még milyen). Ez kicsit elkeserített, 10%-ra vártam őket.
    Tehát a sokat tapasztaltakat kérdezem, dreamy táblázata a max értékeket jelenti? Vagy az én petem ilyen béna? Egyáltalán mennyi az elérhető max szint? Eddig 9x-eseket láttam csak. A skillek hány szintenként lépnek, a tapasztalatok szerint?

Quoted from "Dysprosium"
    komponáljak egy új zenét map1-re és énekeljem is el, 100% benne lennék

:rofl: Ha ilyen versenyre nem is kerul sor, en mindenkeppen szivesen meghallgatnam. :#1:

Hát ezt én is :P De ne kényszerítsetek arra hogy én is énekeljek. 8) Mondja ezt egy full műszaki beállítottságú. Ne akarjátok a játék népsuerűségét tovább csökkenteni ezzel.