A mítikus alkímia bevezetéséről mi a véleményetek? Vajon érdemes tovább növelni a különbséget a top játékosok (nyilván nekik lesz először magas szintű alki köre) és a mezei playerek között? Nekem a második kör legendásom készült, hogy minden kaszt ellen legyen zafír, de már nem fogom felrakni, sajnos misztikus gyártásba kellene kezdenem, de most nincs rá keret. (A franc, nincs meg a havi 10won)
Volt az utóbbi időben pár egész jó bunyó, sárgáknál, pirosaknál és azt tapasztaltam hogy igenis van rá igény kicsik, nagyok elég lelkesek, ha nem legyőzhetetlen az ellenfél. Top-ok szerencsére nem voltak, mert akkor gyorsan véget ér az egész. Továbbra sem értem mi értelme ilyen karit csinálni, mikor a játékélmény szinte semmi. Egymás ellen meg sose mennek, a nagy presztízs veszteség miatt, pedig szerintem elég nagy lenne az érdeklődés. (Utolsó álhír az Ivaylo-Slayeer volt amit hallottam, és sokakt foglakoztatott)
A pvp map nem igazán mérvadó, az utóbbi időben Uvogin aki megérdemelten viseli a táblát, a többieknél maradjunk annyiban hogy ügyesek inkább, mint erősek. (Azért viccesek a nr.1 2 skilles "pvp"-s karik)
Az SÉ-nélkül top-karik témájához csak annyit, hogy ha videót készítetek, ne felejtsétek el kitakarni azt a részt ahol látni az SJ értéket, mert ott meglepően nagy számok szerepelnek néha.
Tudom biztos 10 év alatt gyűlt össze. Amúgy azt se értem hogy a csilliárdokat kereső karaktereket (legalábbis akik itt megnyilvánulnak) nem látom egy bunyóban se. (Uvogin kivételével). Áruljátok már mire mennek el azok a havi 10-20-30 vagy több(?) wonok? Mert továbbra is csak farm-farm és farm megy, de minek? Az örökös farmolók meg egy egészséges visszatámadásra se képesek ha megölik őket. "Én pvm vok" 10év után és 120ason? ![]()
Posts by Tib68
-
-
Csak a pvp-ben nem működik a krit. (illetve butítva van a pvp-ben)
-
nekem pl ez az egész túl gyors
Igen, nekem is, hiszen a GF Metinje a lassú játékmenetről híres és nekem éppen ez tetszik benne.
hát hogyha nincs havi 200 millád kosztümre akkor talán ne akarj fullos pvp-s lenni
Senki nem mondta hogy nem pvp zhetsz . PVP zz jelmez nélkül. Ha egy fullos szett cca10 won, akkor elég egyértelmű hogy azt csak a jobb játtékosok engedhetik meg maguknak. Ha nincs havi 10 wonod jelmezre, akkor valószínűleg nem tartozol a jobbak közé, úgyhogy ne várd el hogy meglegyen ugyanazod mint nekik .
Azt egy másik topicban kitárgyaltuk hogy miért gond a beömlő yang a játékba. A te írásod is ezt támasztja alá, hogy elszakadt a mezőny egy része a valóságtól. Nem vagy "jobb játékos" attól ha veszel jelmezt vagy bármi mást. A karid lehet hogy erősebb, de te nem vagy jobb, hiszen ez egy nagyon sok tényezős dolog.
A magam részéről soha nem veszek 7-15 napos jelmezt, azaz elég ritkán van jelmezem, ez hátrány, de így jártam. Átvivőm is elfogyott, ha azt is vennem kéne, nekem már nem éri meg azt a pluszt amit ad.
Amúgy miért cél az hogy top pvp karit csináljunk? Nekem egy megfelelően erős kari csak cél, ami kicsit a nagyok bajszát is meghúzogatja. (És valakinek meg kell halnia is, nem?
)
Leszi pl te írhatnál két sort arról hogy milyen a top karik élete, mert itt páran azt hiszik hogy csak derű és kacagás. Mennyire élvezetes az élet azon a szinten?Vagy ott voltak az esti, menjünk át másik birodalomba mókák. Ezek is megszűntek. Hogy miért? Itt is a pénzt tenném első oknak, hogy inkább runoznak, farmolnak az emberek.
Én ha farmolok azért teszem hogy jobb pvp cuccokat vegyek. Nem értem, hogy minek farmolni és leverni ugyanazon boss-okat, mobokat? Mi a cél? Nekem ez végtelenül unalmas, arról nem is beszélve hogy egyszerűen nem éri meg. Tehát felszerelek egy karit pl. tűz deffel, talival, fogyasztom az alkim idejét, nyomok energiát, esetleg átváltozok, vagy SÉ nyalókát stb. veszek, kk defes cuccaim legyenek. Mennyi idő alatt jön vissza az ára ha Meleyen szinte mindig 10m-et nyitsz? A razadorról már nem is beszélek.
Párszor jó móka, egyszer-kétszer talán, de írja már meg valaki hogy ebből él valójában a játékban? 105+ on így valóban össze lehet szedni a yangot valamire való cuccokra? Magam részéről map1 ácsorgást kicsit élvezetesebbnek látom, elcsetelgetek.
Ja és kisebbeknek, bunyó/pvp közben nem biztos hogy van az embernek kedve árakat becsülni.
-
A javaslatot támogatom. Én véleményem szerint is úgy kellene működnie, hogy csak az azonos tárgyakból nem lehet kettőt feltenni.
-
Figyeljetek oda hogy ne dobjatok földre olyan tárgyat amire szükség van. Raki mögött senki sem volt, egészen a hegynél dobáltam piros potit a földre, és azonnal eltűntek pedig senki se volt a közelben. Többen figyelték a karaktereket és az egyik mindig megrándult mikor eldobás volt. A neve ********* volt, 40-es wari. Persze bizonyítani nem tudom.
Köszönjük a jelzést, nevet töröltem, már intézkedtünk ez ügyben.
Témát zártam. Dreamy -
Emlékszem a régi időkben volt invázió, mikor az egyik birodalom elárasztotta a másikat. Hogy örültünk mikor megjött néhány erős karakter és vissza vághattunk, kitörhettünk a körből. Sajnos az alkik miatt is annyira szétszakadt a mezőny, hogy a top 10 kari fényévekkel odébb van a többiektől. Mondjuk azt se értem hogy az miért jó, hiszen így az ő játék területük is nagyon beszűkül.
Az árakról annyit, hogy persze a mobos cuccok drágák, de a jó pvp cuccok még sokkal drágábbak.
A warok hiányáról az a véleményem hogy kicsit kevesebb számítgatás a céh vezetők részéról talán jobb lenne. Persze hogy nyerni szeret mindenki, de egy vereségbe se hal bele senki. Utána talán a másik fél is kicsit lazább lenne. Ez a görcsös győzni akarás elég gáz egy játékban ahol elvileg jól kéne éreznünk magunkat. Így marad céhes elfoglaltságnak valamilyen run, de ez sokaknak már eléggé unalmas lehet.
A kis 40-50-es karik tobzódásáról annyit hogy ez a rendes bunyók hiányának tudható be. Az erős kiskarik is egy nagy árnyékában nőnek többnyire, mivel naggyal nem megy, mehet a kicsivel akit senki se ismer, arcvesztés nélkül lehet öldökölni. -
Épp ellenkezőleg, igyekszem tőlem telhetően a szótlant hozni, akit lenyomok sose alázom, se szóban, se utána nem öldösöm állandóan. Éppen hogy azoknál szakad a cérna akik lehalnak. Csak csendesen jegyzem meg hogy a különböző birodalmak épp azért vannak hogy egymásnak ugorjunk (Szerintem nagyon okosan). A bolt nézés azt gondolom nem olyan tevékenység amikor védettnek kéne lenni. Nekem is van általában 1-es karim minden biriben erre a célra (gyorsabb is mint odamenni). Pvp-ben általában működik az etikett, sokan szólnak hogy van gyűrűm, ilyen-olyan optok a jelmezben és megegyezünk hogy miként legyen. Bunyóban se feltétlenül durvul el a helyzet, a végén általában megköszönjük a játékot, és a barát listámon is megvannak sokan az ellenfélek közül is, beszélünk is egymással.
A probléma az, hogy valami vélt presztízsből nem jönnek bunyózni, csak akkor ha biztos a győzelem, megfelelő a túlerő. Viszont így kissé unalmas a játék. Jó pvp-s karaktereket látok ácsorogni, csilliárdos cuccokban és tudom hogy a tulajok is szívesen jönnének bunyózni de valahogy nem igazán sikerül. Azok akik nagyon kemények ha egyedül vagyok és ők nagy túlerőben, soha sincsenek ott amikor kétes az eredmény. Itt nem a 45-55 karikról beszélek, hanem kifejezetten a 110+ karakterekről, akikről feltételezem nem tegnaptól játszanak és nem is 10 éves gyerekek. -
Lassan már 8 éve játszom a játékkal, és azt hiszem végig jártam minden stációját a kezdeti lelkesedéstől, a vég nélküli darálásokig, sikeres és sikertelen (ebből van sokkal több) fejlesztésekig. A gép által generált mobok öldösése egyre kevésbé tölt már el örömmel, beleértve boss-okat, run-okat. Valójában így szerintem pénzt is nagyon keveset lehet összeszedni. Ami iránt viszont megmaradt a lelkesedésem az a bunyós vonal. Itt valódi játékosokkal kerül szembe az ember, és ha lenyomják gondolkodhat hogy mit kell még fejleszteni, illetve hogy mit csinált rosszul. Én például rendszeresen nem a legjobb cuccomba vagyok, ugye több féle kombináció van, elég sok pvp-s cuccom van. Most végre kész a sámim, nem a legjobb alkikkal még, cuccai elmennek de próbálnám azt csinálni amit szeretek. Ezzel csak az a baj hogy (kék vagyok jelenleg) ha megölök valakit map1-en akkor fenyegetőzik (majd az erdőbe visszavágok, gondolom autos karit még lebírja ütni), van aki visszavág, vagy megpróbál legalább, van aki hívja az erősebb havert (ezt már szeretem), illetve olyan erős helyből mint én ugrásból és leöl simán. Igyekszem a szintemnek megfelelő vagy nagyobb karikkal kezdeni. Sajnos az a véleményem, hogy néhány top erős karakteren kívül a 110+ állomány végtelenül gyenge ezen a vonalon. Viszont nagyon büszke a gyenge képességeire amivel lassan már a felcuccolt lvl55 karik is verik őket. A legutóbbi pirosoknál tett látogatásomon pedig olyan végtelen gyűlöletet láttam és olyan örömöt mikor sikerült megölniük ami számomra elgondolkodtató volt. Hogyan jutottunk idáig, hogy a számomra a játék velejét kitevő rész így (nem) működik, hiszen és mindig csak azért farmoltam hogy jobb pvp cuccot tudjak venni.
Mi erről pvp-s vonalról a véleményetek? Elég csak a mobos lét, és egy másfajta farmos játékhoz hasonlóan éljünk békésen egymás mellett? És miért a gyűlölet a másik játékossal szemben? -
Nálam ez rendszeres. Összevonás előtt is jelentkezett. Nem igazán sikerült rendszert találnom benne, van hogy első belépéskor is megtörténik. Feladatkezelő használata napi rutin a metin futtatásakor.

-
Természetesen támogatom, felettem leírták az esélyeket, nehézségeket stb.
-
-
Az én véleményem is az hogy, túl sok yang forog a rendszerben ezért a drágulás (a yang leértékelődése). Ehhez nincs nagyon mit hozzá fűzni, felettem már leírták az okokat. Valójában nem éri meg az a bizonyos seggelős, metin ütős farm sem. Sőt hogy elkeserítsem a kisebbeket a Meley run sem. A Razi stb farmról ne is beszéljünk (a ládák ára azért annyi, mert pont annyit érnek, de szerintem még ez is eltúlzott ár). Aki nyitogatott ilyen ládákat az tudja hogy leginkább szemetet tartalmaz, a ráfordított időt, felszerelést se éri meg egyik sem (hacsak nem vagy időmilliomos). Azon a yang ütős dolgon kívül szerintem halott az egész. Szívesen megnézném hogy valaki össze farmolja azt a felszerelést ami a nagyobb karikon van. Reménytelen. Nem véletlen, hogy pvp/bunyóra alkalmas karik alig vannak 110+on is, hiszen nem a farm cucc az igazán drága, hanem a pvp/bunyós.
A magam részéről kereskedem, azaz olcsón veszek, drágán adok el (azaz én is felelős vagyok a drágulásért, viszont igényel egy kis alap tőkét). A másik pedig az alkik készítése, eddig ragyogóig bezárólag jó sokat csináltam már (Jelzem ez viszont eléggé szerencse játék, nekem ebben eléggé szerencsém van, hogy le is kopogjam)
Ahhoz képest mennyit adnak az alkik, én nem tartom eltúlzottnak az árakat.
A fekete kereskedelemről. Az eladói oldalt leginkább a DC-s yangosok közt keresném. Meg tudok pár olyat aki abbahagyta, és így szerezte vissza a "befektetett pénzét".
Én 8 éve játszom, és 100+ szemszögből írom ezeket a dolgokat, úgyhogy ezekre a farmos, leütős dolgokra már sajnálom az időt, élvezetet nem jelent, csak szinte már munkával egyenértékűnek érzem, hasznosabb map1-en ácsorogni, csetelni és figyelni.
Javaslatom: az összes ilyen yang termelést megszüntetni, droppot (beleértve a mobok által dobott yangot), ládak tartalmát átalakítani, esetleg legális yang és tárgy kereskedelmen elgondolkodni a GF-nél. -
Támogatom a javaslatot. Én az angol wikit nézegetem, az is eléggé hiányos, de sok tekintetben jobb mint a magyar. A 30 euros díj eltúlzott lenne?
Egy fő kapná, a magam részéről nem tartom túl soknak. A wikiket szerintem a közösségnek kellene javítgatni, a team tagnak a formai, tartalmi helyességért kellene felelni, nem? A mobok által adott expek, ellenük defek stb., sok lehetőséget kínálnak a javításra. Az egyes kasztok leírásán is lehetne javítani, térképek is elég bénák. Úgy összességében az újabb tartalmakat, verziókat nem követi már régen a magyar wiki. -
Húha! Nem tudom láttátok-e, de véget ér a béta tesztje. Kezdhetünk félni!
(A legveszélyesebb a kétbalkezes, de szorgalmas ember)Témát zártam. Dreamy
-
Szia XNiaraX!
Hagyd úgy! sokszor egy óra is kell hogy 100% legyen.
-
Én támogatom, mert van sok pánt, jelmez ami nekem se tetszik. Kérdés, hogy kellene e jelezni a többiek felé azt hogy van rajtad, igaz láthatatlanul, más tárgy is mint amit látunk. Pl. pvp-ben
-
Csak emlékeztetni szeretnék, hogy továbbra sem megoldott a probléma. Tegnap próbáltam, továbbra sem tudok SÉ-t venni a kártyámmal. Ősszel azért a sámimmal szeretnék szintelni, ott elkélne némi extra segítség. Valami hír esetleg?
-
Én még csak el se gondolkozom az újra kezdésen. Reménytelen hogy még egyszer neki fogjak. Ráadásul egy olyan szerveren ahol semmit se lehet majd venni, mindent magamnak kell fejleszteni. Pénz , pénz, idő. Én arra gondolok, hogy a Disco jó befektetés volt, most be lehet ugratni egy csomó új embert. Legalábbis ezt gondolják, de szerintem tévesen. Nem hinném hogy sikeres lesz ez az új szeró. Az autozást innen is ki kellene venni, ha valaki akar valamit szenvedjen érte, és ne a pénzét költse. De tudom, én túl maradi vagyok, nem tudom értékelni a 100+% defeket, az antimágia köveket, a lejáró peteket, a krit kiesését pvp-ből. Valahogy régebben logikusabban felépülő és kevésbé pénz centrikus volt ez a játék. Így nem hiszem, hogy annak a régi feeling-nek akár a közelébe is lehetne kerülni akármelyik új szerón.
-
Előző bejegyzéshez képest nekem annyi változás történt, hogy mégiscsak meg van a jegy, válasz szerint a GF oldalán minden rendben. Olvasom a kommenteket, ezek szerint még sincs rendben. Voltam a bankomban is és rákérdeztem hogy volt -e valami változás amiről nem tudok, de nem. Szerintük náluk minden rendben, tapasztalatuk szerint ilyen esetben az ügyfél (itt GF, ill bankja) változtat.
Nem idegeskedem, legalább nem kockulok itt szintelve. Viszont láthatóan visszaesett az aktivitás a szerverünkön, pedig event van, máskor sokan nyomulnak ilyenkor.
Szóval ha nem kell a pénzem, hát nem, nem erőszakolom.
Ja még annyit hogy januárban töltöttem SÉ-t utoljára, akkor még gond nélkül működött. Ez a 30%-os nem lett volna rossz, de ezért nem érdekel Paypal és semmi hasonló "megoldás". -
Huh, már 4 éve van a farkas kaszt? Nem vagyok valami nagy barátja ezeknek a kinézeteknek, de akinek tetszik, hát csinálja! Támogatom.