Sziasztok lányok és rácok!
Remek jutalmak,ma pl. arany ládából B jelű áldástekercs,pont erre volt szükségem. 2-3 napi kemény ütögetés jutalma
Komolyan mondom nekem ez nagyon nem éri meg!
Üdv.:fincsi
Sziasztok lányok és rácok!
Remek jutalmak,ma pl. arany ládából B jelű áldástekercs,pont erre volt szükségem. 2-3 napi kemény ütögetés jutalma
Komolyan mondom nekem ez nagyon nem éri meg!
Sziasztok lányok és srácok!
"
Értsd, nem azért került szóba Fincs támadása és próbálkozásai, mert baj lenne, semmi probléma vele. De úgy posztolta ki a pm-et és úgy indult el ez a lavina, hogy azt állította egyáltalán semmi okot nem adott rá, hogy ellenfélnek tekintsék és üldözési mánia ha gyanakodnak a szándékait illetően. Csak ezért került szóba bizonyítékként , hogy Ő nem pusztán céltalanul lovacskázó karakter, és a nulla pont ezen a karakterén semmit nem jelent, írom ezt úgy, hogy az én meglátásom szerint neki csupán a provokálás a célja, tetszik neki, hogy Laket most pl. tudja mivel degradálni. Lelke rajta de legalább lássunk már tisztán"
Igen valóban kiposztoltam, lehet hiba volt,vagy inkább csak az volt hiba,hogy nem töröltem a nevet. Egyszerűen annyira nevetségesnek (röhejesnek) tartottam,hogy rám ír mert épp látott áthaladni az általa őrzött kapun. Mi okot adtam én arra,hogy gyanakodjatok rám,tudom az az ok,hogy leírtam miként lehetne megnyerni akár ellenetek is a rendezvényt. (Vagy ha nem is nyerni de bohózatba fullasztani,ami így is megtörtént) De attól még nem lesz valaki bűnöző,mert elgondolja,leírja,hogy és miként lehetne megvalósítani egy bűntényt! Erre írtam azt,hogy egy krimi írót sem zárnak börtönbe mert megír pl. egy regényt. És mi van akkor ha tényleg céltalanul lovacskázok? Miből feltételezed azt,hogy akár több karakterrel is próbálkozom megfúrni a ti kis bizniszeteket? Egy karakterrel játszom ! Az hogy úgy véled én Laket "degradálom" az lehet még igaz is, de úgy gondolom ha valaki nem ad rá okot,akkor azt nem is kezdi ki senki. Tisztán látni még azok is nehezen tudnak akik személyesen ismernek,nem egy fórum hozzászólásai alapján lehet megítélni valakit!
Hajnalban találkozunk!
Engem személy szerint nem érdekel, hogy fincsike mikor játszik. Az viszont érdekel már, hogy mindig egy késő esti, vagy éjszakába belenyúló időpontot választ azért, hogy a szentélyeket babrálja. Tudod Anubis, azzal a kemény 3 óra játékoddal, amit a szerveren töltöttél (elmondásod szerint) nem gondolnám, hogy olyan marha sok tapasztalatra tettél szert mondjuk a Köd szigetével kapcsolatban, ahol a szentélyek vannak. Nyilvánvalóan megint csak az én paradox elmém járatja a bolondot velem, no meg az állandó üldözési mániám, hogy vannak emberek, akik kimondottan csak akkor próbálnának szentélyt farmolni, amikor az ellenfelek már alszanak, vagy nincsenek fent. Ja! Ez egy igazán bátor, PvP szerverre illő magatartás az éj leple alatt támadni, amikor a vár védtelen. Mekkora taktika. #kappa
Kedves Lake!
Nem tudom neked mi bajod van velem,hogy mostanában szinte minden hozzászólásodban megemlítesz! Egyszer már leírtam eddig 3x jártam benn szentély szigeten,és azt is emberi időben tettem! Nem kéne valótlant állítani és próbálni ezzel másokat lejáratni! De ha nem lenne igaz amit állítok,és a te sárdobálásod lenne való,annak a ranglistán kéne látszódnia. Ha én bejárnék amikor ti alusztok annak bizony nyoma lenne mert szeretem volna ott pontot,de a mai napig 0 pontom van
Az őn diagnózisod meg lehet tükrözi a valóságot?
Javaslom álj fel a gép elől,és menj ki a valóvilágba,beszélgess hús vér emberekkel,próbálj meg kiszakadni a virtuális térből,mert téged beszippantott egy játék!
És ha megkérhetlek így ismeretlenül,a fórum neven fincs,játékban fincsi,és semmiképp nem fincsike!
Szia Sphiro!
Had reflektálja a megszólításodra:
"Fincs, ha mindenkinek annyi sé és sj lett volna a szerver kezdetén amennyit arra töltött fel, akkor se szálltál volna versenybe főleg mivel eleve arra építettél, hogy csalók vannak előnyben ( ezzel szerintem épp meglódítottad a játékosok fantáziáját), és akkor is az lett volna a baj hogy egyesek bezzeg mennyit költenek a játékra, mennyi idejük van erre stb."
Ismerjük mi egymást,netán belelátsz a pénztálcámba,vagy épp te osztod be az időmet,hogy ezt így ki tudod jelenteni?Ha emlékeim nem csalnak, csalókat nem csak én sérelmeztem az elején. Én vagyok a hibás azért mert le írtam mit és hogy lehetne nem legálisan csinálni a jobb helyezés érdekében? Gondolom a krimi írókat sem vonják felelősségre mert akár miattuk nő a bűnözés
Sziasztok!
Hát elég nehéz bármire is reagálni a ha egyszerre többen belémálnak,és a posztjaikat is folyamatosan szerkesztik.
Igenis hatalmas előnyt élvezett az akinek a főszerveren volt már felhalmozva Sj, SÉ és yang. Az közel sem ugyanaz mit ha meg kéne venni Ft-ért,de ha ezt kétségbe vonjátok akkor nincs is miről beszélni tovább.
És bármennyire is próbáljátok a hozzászólásaimat blamálni attól még azok a valóságot tükrözik. Nem szándékozom senki érdemeit elvitatni ahogy már sokszor a fejemhez lett vágva. Egyszerűen én a ferpley szellemében nevelkedtem, és úgy is próbálok élni,játszani. Nekem ezek a feltételek nem feleltek meg ,ezért nem is kezdtem érdemben játszani,mert ha egyenlő feltételekkel lehetett volna indulni,akkor bizony sok időmet és pénzemet tudtam volna beletenni egy egészséges versengésbe.
Szia!
Most ez komolyan kérded,vagy tényleg ennyire lámának nézel mindenkit?
Fő karaktered accjáról mennyi SÉ-t Sj-t tudtál felhasználni a Pvp szerveren? Mer ugye az rendelkezésre állt, de ezt nem neked akarom felróni, ez az üzemeltető hibája!
Ha az elmút éveket én "aktív" játékkal töltöm és DC farmereim futnak, akkor valószínúleg most én is ugyanezt csinálom,de mivel csak szinte kívülről szemléltem az elmúlt években a történéseket (tudom ez az én problémám) Így nagy értelme nem lett volna ezekkel a feltételekkel belevágnom a PVP szerverbe,mit sokan másoknak sem!
Látom nem igazán jött át amit szerettem volna megfogalmazni. Persze értem én,hogy mindenki a saját szemszögéből közelíti meg a dolgot. De változatlanul az a véleményem,hogy a GF csak egymaga maga tehet róla,hogy a PVP szerver kudarcba fulladt. Ha tisztában lettek volna a helyzettel akkor nem teszik lehetővé,hogy egy meglévő szerver fiókkal lehessen regisztrálni,de akár azt is meglehetett volna oldani,hogy egyenirányítják, és nem lehet volna a főszerverről javadalmat átvinni a pvp szerverre,de visszafelé igen,pont úgy mint a tárgyraktárral. Ha ez így történik, akkor lett volna értelme belekezdeni,és mindjárt lett volna játékos,és költöttek volna,többek közt én is. De a forma 1 be nem szállok bele ha nekem induláskor csak a 4 kereket adják,és minden mást meg kell vegyek Ft-ért,míg másoknak rendelkezésre áll egy közel teljes építő szett amit csak át kell konvertálni a nascarból . Az meg,hogy nincs ellenfél,mert "
hogy képtelenek voltatok kék és sárga birodalomban olyan nagy számú csapatot összeverbuválni akikkel aztán oda-vissza csatázhattunk volna a győzelemért"
Kinek a hibája?
A személyemet ért támadásokra meg nem szeretnék reagálni,nem az én stílusom! (csak mosolygom rajta)
Azért bronz ezüstben van yang amit nem írtak láda tartalomba.
Szia!
Sajnos ott van,jobb alul láthatod,bronzban még ex is van
Most,hogy át lett helyezve a megfelelő helyre a hozzászólásom így szeretnék reagálni pár dologra ami elhangzott az előttem írótól.
Késő esténként nem járok én sehová,eddig 3x jártam az említett mapon,akkor is értelmes emberi időben, (Napközben) első alkalommal talán 1 perc elteltével ki lettem tessékelve, 2. alkalommal levertem egy 3. szintes piros szentélyt de mivel nem tudtam,hogy ott kell maradni,hogy megszerezzem így nem is lett sárga. (gondolom emlékszel rá mivel rám írtál "mennyi idő alatt sikerült leverni?") 3. alkalom pár nappal ezelőtt volt a vegyinél vettem egy belépőt,és kíváncsiságból rányomtam van-e épp szentély map,és meglepetésemre volt, nos ha már ott voltam nekiáltam egy szentélynek,de csak hamar ott termett a "nagymenő" és kiis tessékelt onnan.
Nem tudom miféle érdekeltségem lenne,ezt a mondatot nem is értem? vagy elhiszed vagy nem de DT- igyekeztem és azért vágtattam át sohan völgyön templomon át.
De nem is akarok tovább magyarázkodni,mer ugyan ki is vagy te,hogy bármiféle magyarázatot adjak neked a játékbeli tetteimről.
Az én szavahihetőségemet még nem kérdőjelezték meg a játékbeli társaim,amit én mondok az igaz.
És hogy ne offoljam a topikot tovább.
Szerintem ez az egész magyar pvp szerver egy nagy öngól a GF-nek
Eleve nem kelet volna megengedni,hogy már létező fiókról lehessen regisztrálni,mindenkinek egyforma esélyét keltet volna adni,és nem megengedni,hogy már meglévő "won milliárdosok" a főszerveren megkeresett javadalmat itt kamatoztassák. Sokkal több játékos lett volna és kiélezett lett volna a versengés,és ezáltal a bevétel is magasabb!
Ma meglett a 2. arany ládám, nem estem hasra, bölcsesség itala 3 óra,és egy teleport gyűrű. Gyűrűnek mondjuk örülök,igaz még kell pár szint,hogy egyenesen DT-be tudjak portolni,és ne keljen sohanvölgyön és templomon keresztül menni.
Nem tudom sírjak-e vagy nevessek,de inkább ahogy ő fogalmazott "szánalmasnak" gondolom ezt a megnyilvánulást. Rám ír csak azért mert látott sohanvölgyben áthaladni a bejáraton,és azt feltételezi,hogy őrá vagyok kíváncsi Ember fogd már fel, teszek a pvp ranglistára, 0 pontom van és nem azért mert annyira béna lennék,egyszerűen nem érdekel egy olyan versengés ahol nem egyenlő esélyekkel lehet elindulni! Csak játszogatok mert épp nincs más dolgom,és nem remegek azon,hogy ki akar megfosztani a tróntól!
*kép törölve
üdv.:fincsi
Elnézést mert rossz helyre írtam,egyszerűen nem találtam a pvp szerver kibeszélőt,kérem áthelyezni eme irományomat oda. Bocsi
Privát levelezést a másik fél beleegyezése nélkül a fórumon nem szabad kitenni. Legközelebb megkérlek ezt vedd figyelembe.
ninnalány
Áthelyeztem. Dreamy
Szia!
Nem bugos, ilyenkor a napi küldetéseid közt szerepel , hogy ölj meg x mennyiségű mobot. Amikor az a küldi is aktív, akkor így csinál.
Számolni fogja. Küldetés ablakot nyugodtan hagyd nyitva és láthatod, hogy számolja.
Szia!
Valóban igazad van számolja,csak valamiért annyira ritkán esik,hogy azt hittem nem is számolja.
Egyébbként öszejött egy arany ládára valónyi csak még várok a kinyutásával
Bugos a küldetés? Megnyitom a küldetéstekerccsel, és amint leölök 1 db mobot újra megjelenik a tekercs mintha meg sem nyitottam volna. És ha így ütöm tovább akkor nem is ad lapokat. Egyszer már jelentkezett a hiba,akkor egy kliens újraindítás megoldotta,de most az sem segít. Másnál rendben megy?
Display MoreSziasztok!
A lapok sd3-ban teremről teremre való köpenyezéssel és dupla kesztyűvel 1 órán belül kiüthetők.
A tegnapi napom nem volt teljes, így csak 13 paklit tudtam lejátszani eddig,
de 2 ezüst láda már így is nyitásra került az alábbi eredménnyel: Razador tojás és 60 fénylő kődarab.
Viszonylag így a 3. napon lassan egy taktikát már magam számára ki tudtam alakítani, mert kiszámíthatók a gép lépései.
A mai 5 pakli, így alakult: 3 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség, vagyis 9-9-8-4-3 pont azaz 33 érme.
Ez azt mutatja, hogy 2 naponta 1 arany vagy szerencsésebb esetben napi 1 ezüst kivehetővé válik az eventből.
A ranglista meg.. 1 k séért majd az event végén derül ki, hogy érdemes-e küzdeni,
hisz a közel 20-25 wonos értékéből könnyedén ki lehet hozni 35-40 wont.
Jelenleg 56 érmém van, a holnapi nap folyamán nyitok majd ki egy aranyat és jelentkezni fogok vele.
UI.: A gép lapjai nem sorrendben vannak és 50-50%, hogy ki kezd.
Észrevételként, hogyha a gép, akkor könnyebb legyőzni, mint említettem, mivel kiszámítható.
Bár ez így fordítva is lehet igaz?!
Addig is mindenkinek sok sikert hozzá!
Szia!
Hatalmas gratuláció a nyerési esélyedhez,3 nyeréssel 26 pont nekem eddig csupán 7 pontos nyerést sikerült elkönyvelnem. Ha van valami jó taktikád kérlek ne tartsd magadban!
Kék színű küldetés tekercsként jelenik meg a képernyőd bal oldalán, a küldetések között mutatja.
Ami szerintem kimaradt a leírásból az az, hogy 30+ szint felett vehetsz részt az eventen (nekem legalábbis csak a 30+-os karaktereknél jelenik meg).
Én pont a tegnapi nap jártam úgy,hogy megnyitottam a küldetés tekercsel a küldit és vártam a lapokat de semmi. Újra nyitottam és akkor jöttem rá,hogy míg a kék tekercs el nem tűnik addig nem indult el a küldi, 5 megnyitás után sem indult, kilépés sem segített rajta,csak egy kliens újraindítás oldotta meg a problémát.
HopeGirl, nem gondolod,hogy rém egyszerű lenne ha gépnek is sorba lennének a lapjai,akkor mitől lenne látók párbaja?
Sphiro tudod mit mondanak arra a felvetésedre,hogy "Mindenki maga döntötte el, hogy idő és energiabefektetéssel próbál-e lépést tartani a SÉ-s játékosokkal, ámde ez jelentősen csorbult ebben az esetben. Üdvözlöm azt , hogy a leltárba kerülnek a lapok és most nem csupán a denevéres- autósok vannak jelentős előnyben, ugyanakkor ez a napi 5 paklis lekorlátozás azt eredményezi, hogy kizárólagosan csakis a SÉ- költéssel lehet a " verseny" résztvevője bárki"SÉ utalványt lehet venni yanggért is a piacon,tehát a szorgalmadat SÉ-re tudod váltani, és igy te is vehetsz plusz paklikat és versenybe szállhatsz.
Persze evvel a Gf üzletpolitikával nem értek egyet. A minijáték meg valóban úgy ahogy mondtad "dislike"
Display More2 karival megcsináltam.
Erdőbe kb. 1 óra alatt meglett az 5 pakli csak metinkő csapkodással.
Az egyikre ráfeszültem, 1 győzelem, 4 vereség ->15 pont
A másikat elnyomtam 8-tól visszafelé, 2 győzelem, 3 vereség ->23 pont.
Ez a napi 5 elég nagy hülyeség, ilyen tempóval 2 nap/1 ezüst láda vagy 4nap/1 arany láda kb.
Bár ilyen hosszú okey event után, ami szerintem az egyik legjobb minden event közül, nem akarták túlzásba vinni a dolgokat.
Szerintetek létezik megfelelő stratégia a nyerésre,vagy tényleg csupán annyi hogy 8-tól visszafele és kész?
Nagyon az az érzésem teljesen felesleges törni a fejemet úgyis úgy hagy nyerni ahogy be van állítva az esély rá.
Most játszottam a 6. játékomat,és valóba nem minden esetben a gép kezd,most én kezdtem,és egy laza döntetlen meglett. Úgyhogy esetleges a kezdés joga,de nem lehetett volna felváltva kezdeni? Bár lehet mindegy is.
Erre a gép elleni játékra már céloztam "gép ellen hangsúlyozom a GÉP ellen! Gyanítom ez is hasonló beállításokkal megy mint egy félkarú rabló a kaszinóban,(a ház nyer)"
Ez az event pont annyit ér mint amennyi aktív játékidőt fordítok rá. 0 ráfordítással (vagyis gép, és áram használat van) ad amit ad. Nekem autósban 1-2 óránként kiüt 1 paklit. Jó lenne tudni mi van a ládákban? Az adományozás úgy ahogy van felejtős, csábító a nyeremény, de ha számolgatunk lehet meg sem éri,főleg úgy ha a végén 1 (SÉ huszár) "csak azértis" viszi az 1000 sét 5000 ezerért
Miért minden kártya játékot a gép kezd,ez így mennyire igazságos?
Tényleg nem rossz event,de nem is jó. Mi a pláne abban ha beteszem a karaktert autósba,időnként ránézek meg van e már a pakli. Ha összejött akkor játszhatok egyet a gép ellen hangsúlyozom a GÉP ellen! Gyanítom ez is hasonló beállításokkal megy mint egy félkarú rabló a kaszinóban,(a ház nyer)