Bosszant, ha valaki olyan karival figyeli ki kit csapkodsz ki, amit nem tudsz megölni? Hidd el nem buffer karakter az, de valóban miattad van ott és el csak olyan öli le véletlen aki szintén nem tudja ki az
Mellesleg nem ad pontot az ott ölés, szóval ne erőltesd a szokásos vádaskodásaid. De ha már itt tartunk látod erről beszéltem. Mennyi birodalomtársad vehetett volna rész a csatában és vihette volna haza az 50%-os nyereményt, ha nem veszed el a kedvüket? Egymagad ütöd a szentélyeket éjjel nappal, de minden birodalomtársad kihagyod, nehogy bárki más is részesedhessen a rangpontokból, megcsináltad itt a vádaskodást, a hisztit , elvetted a kedvét akinek csak tudtad , miközben nagyon jól tudtad senkit se kell leölni a rangpontért! A német top1 legutóbbi megnézett ranglistán NULLA öléssel volt az első helyezett!! És tudod ez az 50% nagyon is teljesíthető nyugodtan részt vehetett volna a fél szerver ebben az egészben mert minél többen vannak annál többen férnek be az 50, illetve 10 %-ba és még csak felszerelés, sé költés se kellett volna nekik csak beállni a szentélyekhez. Erre utaltam azzal, hogy ez a hozzáállás ennek a szervernek a betegsége. és remélem mindenki levonta a konzekvenciákat! Álljon itt tanulságul mitől estek el a játékosok, akiknek elég lett volna csak a mapra betenni a karijaikat és átütni a szentélyeket, persze nyilván harcok is kellettek volna mellé de ennek a szintnek az eléréséhez és ennek a jutalomnak a megnyeréséhez elég lett volna egyszerűen beállni a mapra néha:
#5 szint:Top 50%
5x Kölyök-doboz
5x Erő ládája
5x Zöld szerencse-láda
7x Megbűvölő tárgy
7x Tárgy-megerősítő
7x Megáldó márvány
1x Tapasztalat gyűrű
1x Pánt doboz
1x Ékszeres doboz
5x Cor Draconis láda
1x SÉ utalvány (50)
10x Sárkányisten támadás
10x Sárkányisten intellig.
10x Sárkányisten védekezés
10x Sárkányisten élet
Fincs ezt Te nagy valószínűséggel megkapod, a többiek meg remélem megértik végre miért tépem itt a billentyűt és nem félremagyaráznak.
Display More
Sziasztok lányok és srácok!
Jól gondoltam,hogy én vagyok a közellenség ( vagy inkább a templomban az utálatos kép).
Azért kicsit durva a nyakba varrni azt,hogy nem volt számotokra megfelelő ellenfél más birodalomban,mert én egy gyér látogatottságú fórumon elmondtam a véleményem!
Nem inkább aról van itt szó,hogy összeállt egy kartell piros birodalomban,és már az elején tudatosították minden résztvevővel,hogy kár minden erőfeszítésért?
A nagyágyúval való első találkozásomkor meg is kaptam a PM-et miben szépen fogalmazva próbált rávezetni a lényegre,aztán jöttek sorban, és még most is jönnek a levelek,eleinte volt mikor válaszoltam rá,aztán hagytam had írogasson,had gyártsa a teóriáit!
Tehát ha én egy egy efféle szerver indulásakor pénzt, időt, energiát, nem sajnálva létrehozok egy "szörnyszülöttet" (amiért nagy respekt) És még mellé csapódnak hasonló karakterek,akkor nem kell azon csodálkozni,hogy nincs kedve senkinek sem olyan dologra áldozni ami eleve el van rendezve!
De mondok mást,amit már leírtam. Érdekes módon mikor már a T3-nak megfelelő előnye volt, akkor előjött a "lelkiismerete" és szorgalmasan kezdte hívásba közölni az újonnan érkezőkkel,hogy" EZ EGY IDEIGLENES SZERVER ÉS BE FOG ZÁRNI" ez is dicséretes tett volt,csak én nem az irgalmas szamaritánust vélem felfedezni,inkább azt gondolom,hogy az elriasztás volt a cél,nehogy mások is pontot tudjanak szerezni, mint ők az elején a sok "zöldfülű" által. Még a végén valaki beférkőzik a T10-be.
A szigeten történteket is lehetne taglalni,egy befoglalás után megtöltöttétek a szigetet puffer karakterekkel amire ugye nekik is járt a pont,ez mennyire szabályos azt nem tisztem eldönteni,én inkább az etikai oldalát nézem,semmivel sem gondolom másnak mint amikor haver karaktert öldös valaki,és avval szerez pontot.
Azt meg,hogy szépen megvártátok,hogy leüssem a szentélyt, és megszállás előtt kiütöttetek onnan, és utána egy sárga karakterrel befoglaltátok, az még akár bosszantó is lehetett volna ha komolyan veszem ezt az egészet.
Látók párbaját meg fricskának szántam, és bejött
Tudtam,hogy a T1 van annyira hiú,hogy folyamatosan látni szereti a nevét a lista élén,de van annyira elfoglalt,hogy ne üsse ki maradéktalanul az összes paklit,és nem mer visszatartani pontot a végére.
Egyenlőre kb. ennyi,köszönöm ha elolvastad,ne tartsd vissza a véleményed!
Üdv.:fincsi a közellenség!