Sziasztok lányok és srácok!
Úgy tűnt soha nem jön el ez a pillanat, mégis elérkezett. Bár az is biztos, hogy a gf ezt az eventet se fogja megismételni soha többet!
Számomra ez már nem a nyereményről szólt, köszönhetően annak, hogy ezt a versengést is sikerült a szokásos szintre süllyeszteni, legalábbis „ verbálisan”. Most, mint egyes díjkiosztókon szükségesnek érzem, hogy köszönetet mondjak. Fincsikének, aki minden úton –módon igyekezett rombolni engem, társaimat és úgy általában a metin2 játékos közösségének már csak nyomokban pislákoló lelkesedését bármi új iránt. A privát üzenetben megfogalmazott vádjáért ,miszerint csalok . Neki hála már nem is lett olyan fontos maga a nyeremény, hanem a becsület volt a tét. Így viszont ennek fényében és tudván még nálunk is jobban várta az eredményhirdetést most találgathatnék milyen kreatív módon igyekszik új vádakkal személyembe és játékomba belekötni. Vagy az életembe. Az utolsó ellenőrzés hullámban, ami 1 hónapot vett igénybe sem én, sem a társaim ranglistán elért pozíciója nem változott. Pontlevonást nem kaptunk, azt hiszem ez mindenről tanuskodik. Fincsike: íme a hivatalos és egyben véglegesített rangsor: https://hu.metin2.gameforge.co…qp_0eb59jXTH8o8RCBtRCyiCY
A céhtársaimnak, barátaimnak köszönöm a bátorítást és a társaságukat, azt is, hogy rábeszéltek erre az egészre , hittek bennem és kitartottak mellettem. A váddal szemben ami a kartellezést illeti az összefogás erejét tudom felemlíteni. Három aktív birodalom részvétele esetén maga a megfogalmazója is érezhette volna állítása nevetségességét, hogy ez az eshetőség elmaradt az nem a mi hibánk úgy gondolom.
Köszönöm a teamtagoknak is, hogy kiszűrték a csalókat és a türelmüket azért, hogy részletes szabályok híján folyamatosan jegyben kellett minden ügyben megerősítést, tanácsot kérnünk.
Azért remélem a következő hasonló rendezvény inkább PVM-es lesz és nem okoz a közösségünkben akkora törést, hogy valódi játékostársakkal kell versenyezniük és nem szegi kedvüket a puszta létem a játékban.
Végezetül mellékelnék még két videót; ebből az egyik a PvP szerveres felszereléseimet mutatja be - sokak kérésére csak most határoztam úgy, hogy közzéteszem. Sajnos kaptam vádakat, degradációt a felszerelésemet illetően is. Bár tudom, hogy minden engem ért vád az irigység bölcsőjében született és azt is tudom, hogy ezekre a támadásokra nem lenne szükséges magyarázatot adnom még is megteszem. Csak mert szeretem ha nekem van igazam. 
Felszerelések
és egy emlék Fincsmestertől, hogy az utóbbi egy hétben hasonló attrakciókat bemutatva szórakoztatott minket, mielőtt mindennek vége lett. bár, elmondása szerint őt nem érdekelte a PvP szerver és a pontgyűjtés. köszönjük neki is a részvételt, reméljük megkapja a jutalmat a tárgy kiosztásába ő is!
Fincsike és a szentélymap
Üdv.: Kurama alias Keydoran a közellenség és fiktív csaló