Posts by fincs

Sziasztok lányok és srácok!

Nos érdekesen zajlanak itt a fórumon a dolgok ismét.

Van ugyebár egy játék,verseny aminek vannak nyereményei. Nem,hogy a nyereményeket nem tudni mik is azok,de még a nyertesek névsorát sem lehet közzétenni? Azt már csak halkan jegyzem meg,hogy a helyes kódot sem teszik közzé.

Ez nekem kicsit unszimpatikus húzás, és ismét elgondolkodtató. Kik nyertek,mit nyertek, egyáltalán nyert valaki bármit is?

Üdv.: fincsi a közellenség

Sziasztok!

Fogalmam sincs honnan jött ki a kód,de mivel már mindenki ezt írta 63AHG91X így én is leírtam. Igaz nyeremény nem jár már számomra mert a 10. vagyok,persze csak ha jó a kód amit az első kiírt! Lehet nem is kell görcsölni a kódmegfejtésen,elég figyelni mikor fejti meg valaki,és máris be lehet kerülni az első 6 közé?

Üdv.: fincsi a közellenség!

Sziasztok srácok és lányok!

Ez a kölcsön kérős meglopás mióta metin létezik azóta van. Én úgy gondolom,hogy a csalónak bennfentesnek kell lennie,hogy működjön a dolog. Tudni kell kitől mit lehet elkérni,egy vadidegen ha bepróbálkozik akkor találomra kér,és úgy igen kicsi az esélye,hogy ne fogjunk gyanút! Ha valamit kölcsön is adtam valaha, akkor is elbeszélgettem a kölcsönkérővel mielőtt bármit is adtam volna,és ez nem bizalmatlanság! :pillepalle:

Egy LV1 törtmagyarsággal beszélő meg mosolyt csalna az arcomra, miután pár keresztkérdést feltennék neki :evilgrin:

Üdv.:fincsi

fincsi ha nem akarsz supportozni akkor vedd csopiba húzz rajta 2 szintet és városi utazóval kijössz ha jól láttam a fotón odáig tudsz mobokat húzni.

Szia!

Ez is lehet egy megoldás :thumbsup:,bár biztos eltartana egy darabig,de legalább nem kéne jegyet irogatni.

Csak olyan esetekben jár az SJ visszatérítése amikor a GF hibájából nem tudod felhasználni. Tavaly volt, hogy 1-2 napig nem működött a tombola, akkor visszatérítették az előre elköltött SJ-t

A második napon legkésőbb én jegyet nyitnék.

Szia!

Valóban mehetnék Suportra jegyet írni,de annyira nem fontos a dolog,mint már említettem elment a kedvem az új szervertől. Egyszer csak kiszabadul onnan a karakter,addig ő lesz a kőbe zárt lélek. Az meg felettébb érdekes,hogy egy lag bevág az oszlopba, amit még egy relog sem tud megoldani.

Nem vagyok kezdő,de a kérdésem igencsak az. Adott az új szerver,egy városba jövetelem alkalmával a lag berakott egy oszlopba :doofy: immáron 4. napja ott dekkolok.

Van valami megoldás,hogy ki tudjak onnan szabadulni? A szintem LV 8,hívást nem tudok kezdeményezni( GM et véletlen sem tudok hívni), tegnap próbáltuk másik karakterrel kiütni,de pvp védelem nem engedi. Végre betévedt pár vadkutya amiből 2 el is kezdett nagyon lassan kivégezni,de arra járt egy hős megmentő aki leverte a blökiket, (ez úton is köszönöm neki :thumbsup:)

Kíváncsi vagyok ki,hogy oldaná meg a helyzetemet.

A tegnapi napon belekezdtem a legújabb szerverbe, úgy gondoltam végigcsinálok minden "bugyuta" ide oda küldözgetős küldetést. Mikor egy városba bejövetelnél jött a már rég elfelejtett lagg,ami már csak emlékeimben volt, még Darco szerver hőskorában. Nos ez a kellemes kis lagg úgy bevágott egy oszlopba,hogy 2. napja ott dekkolok. Ez az incidens azt hiszem el is vette a kedvem a további játéktól.

3. napja az oszlop fogságában :)

Esetleg valami megoldás,hogy lehetne kiszabadulni?

Fantasztikus az új szerver,itt nem szimpla csalók, ügyeskedők,szabályokat egyedileg értelmezők vannak, itt kőkemény heccerek vannak!

Sajnálatos,hogy a GF vagy tehetetlen ellenük,vagy épp magasról tesznek rá. Vannak helyek ahol pl. a botok már falkában farmolnak,ebből kifolyólag rengeteg yang kerül be a játékba,és az árak már most elszabadultak. Mezei játékosnak hamar elmegy a kedve,ha marad akkor csak el játszogat "lovacskázik":) de nem merül bele komolyabban. Kíváncsi vagyok a mi "nagyjaink" belevágtak,és látnak értelmét az ott játszásnak?

Érdekes dolog ez,hogy nem közölték jó előre a 3 ch tényét! Viszont én azt gyanítom ez már egy nemzetközi szerver összevonás előszele, az üzemeltető pontosan látja mennyi is a Magyar szerver látogatottsága,és valószínűleg papíron a 3 ch elegendő. Ez a játék üzleti alapon működik, és már jócskán eljárt felett az idő (tudom ezt sokaknak nehéz belátni) Vannak sokkal jobban profitáló játékai a GF-nek és itt a profit a lényeg! Az meg,hogy páran abbahagyják mert nincs "kényelmes" farmolás az csak jó a géjefnek, mert ők azok akik keveset költenek,nekik a fanatikus gémerekre van szükségük,és ők úgyis addig maradnak, és költenek míg le nem kapcsolják az utolsó szervert.

Kíváncsian várom mi lesz a tüntetés eredménye,kívánom járjatok szerencsével!

Politikai szándékosságot nem gondolok ez ügyben,véleményem szerint aki készítette (vétette ezt a hibát) Az vajmi keveset tud rólunk Magyarokról.

Egyébként a GF hazájában akkora agymosás zajlott az elmúlt cirka 70 évben,hogy a saját zászló színeiket is csak a futball mezen ismerik fel. Lehet csak nekünk ennyire fontos az a Nemzeti trikolór. Bocsánat, elnézés kérését nem is tartom valószínűnek.

Sziasztok srácok és lányok!

Nos látom én vagyok abban a bizonyos templomban az utálatos kép amit minden következmény nélkül lehet köpködni.

Ez a vita is úgy kezdődött,hogy a másik visszaütött,én felvettem a kesztyűt a magam módján,lehet nem valami szép formája a kesztyűzésnek amit én csináltam,de ez számomra célravezető volt. Megpróbáltam rávilágítani egyes játékosok álszentségére, és pvp event súlyos hibáira, amit sokan ki is használtak, és potya jutalmakat szereztek.

Magam részéről a megszerzett jutalmat szerettem volna számomra megfelelően kezelni,de sajnos a tisztelt TEAM ebben valamiért nem partner és a kérésemet még válaszra sem méltatta immáron 5. napja.

Üdv.: fincsi a közellenség!

Figyelmeztetés! Dreamy

Szia Dalvin!

Evel a dologgal pontosan tisztában vagyok én is: "más játékos büntetéséről pedig végképp nem kaphatsz információt."

Csak ugyebár van itt aki ezt vagy másképp tudja, vagy netán jobban beleláthat a dolgokba,vagy egyszerűen csak hiteltelen dolgot állít amivel úgymond bennfentesnek akar látszani!

"Egyébként ékes példája a csalásnak mogyi, aki éjjelente belépett a haverja kariját leöldösni, meg is kapta érte a méltó bűntetését" By: Lake

De,hogy visszatérjek a témába, megrendeztek egy rendezvényt,versengést anélkül,hogy lefektették volna a szabályokat,akkor mi alapján is bírálták el a csalásokat,egyáltalán voltak csalók, rábízták mindenkinek a lelkiismeretére neki mi is fér bele az etikus játékba,mit bír el a gyomruk?

"Logikusan nincs szükség csalásra ha valaki kiemelkedően sok plusz erőforrást (jelen esetben pénzt) tol bele a játékba. Csalni versenyhelyzetben szokás ahol csalás nélkül másé a győzelem."

Ezek szerint a győzelem azé lehet akinek a legvastagabb a pénztálcája?

Csalni itt nem csak a győzelemért volt érdemes, abba a bizonyos 50%- ba amit Sphiro sokszor emleget, abba bizony sok töltelék karakter is belefért,sőt az is aki a "haverja kariját öldöste"

Én felállítottam egy teóriát,hogy is lehetne úgy csalni,hogy szinte lehetetlen lenne bizonyítani a saját karakter öldösését,de ez csak nálam egy gondolkodás volt,ami persze valamiért nagyon nem tetszett pár játékosnak. Vajon miért?

Üdv.:fincsi a közellenség!

Egyetlen egy dolgot szeretnék csak kérdezni,akár a team válasza,magyarázata is szóba jöhet.

Emlegetnek itt egy biztosan csalót, aki úgy szerezte a pontokat,hogy "öldöste a haverja karakterét,és ezért kapott is büntetést" Nos kérdem én hogy tarthatta meg a pontjait amit "állítólag"nem tisztességes úton szerzett és,hogy maradhatott a ranglistán? Nekem evidens lett volna,hogy minimum elveszti a pontokat.

Mert ha ebben az esetben nem működött a megregulázás,akkor,hogy volt a többi eset feltárva,milyen módszerekkel lett vizsgálva egy hónapig a szerver?

Én most is azt mondom szimplán csak pontot tettek a pákozd szerverre, és kiosztották a jutalmakat.

Kedves Lake, először is szeretnék köszönetet mondani neked,hogy átvetted az általam használt beköszönő,és alá szignózó stílust.

És most,hogy kevésbé legyek személyes hangvételű mint te így áttérnék a témára. Én remélem,hogy a GF megrendezi még ezt a rendezvényt így,hogy most már regionális csoportokban vagyunk, a potya jutalmaknak vége lenne. Számomra ez már tényleg nem a jutalomról szólt, szerettem volna ha egyszer s mindenkorra pont kerül egy rágalom hadjárat végére, de sajnos mint a ranglistán szereplő karakterek is jól mutatják a GF nem végezte el a munkát, egyszerűen csak pontot tett a végére,és kiosztotta a jutalmakat!

A játékban kurama is hangoztatta pm-ben,hogy van egy csaló akit meg is nevezett,és itt a fórumon is szóvá tette:

"Egyébként ékes példája a csalásnak mogyi, aki éjjelente belépett a haverja kariját leöldösni, meg is kapta érte a méltó bűntetését" By: Lake

Nos ez a karakter is ott van a ranglistán sok más jutalmazott közt.Akkor ezek szerint vagy a GF hibázott, vagy az állítás hiteltelen?

Én csak azt tudom mondani az én lelkiismeretem tiszta,nincs más fogás rajtam mint személyemet degradálni,és videómegosztón lejáratni. De ez csak megerősít abban,hogy amit véghez vittem az helyes cselekedet volt, még ha kívülről bugyutának is tűnt,én nem izgultam végig az egy hónapot mire kiosztásra kerültek a jutalmak,mert nem volt miért!