Posts by fincs

Sziasztok!
    Presa tökéletesen igazad van, nagyon sok a változó egy pettel kapcsolatban,szinte csak a vak szerencse dönti el mi lesz!
    Ismét egy olyan dolog, ami elveszi a játékosok kedvét sikertelenség esetén.Lehetsz te bármennyire ambiciózus,ha a szerencse elkerül! Ahogy észrevettem csak néhány "elvetemülten fanatikus" próbálkozik egy rendes pet legyártásával.
    Nekem is lenne kérdésem a pettek fejlődésével,mi van azokkal amelyek nem nagy értékekkel random fejlődnek,és senki nem viszi fel 40 fölé? Nem lehet,hogy később jobban, többet fognak fejlődni,esetleg ők lesznek akik 3 skilt kapnak?
    Válaszokat hiába is várjuk itt,ez a tipikus "vak vezet világtalant" esete.
    Üdv.:fincsi

Sziasztok!
    Ez már kezd nem vicces lenni!
    1 óra alatt képtelen vagyok bejutni a 95 kazamatába!
    Pakolászásközben Indulás előtt map 1 en,3 x záródott be spontán,2x indításkor kimerevedett a kép!
    Teleportáláskor ismét levágott,95 bejáratánál őr simán bezárta a metint mikor bekéredzkedtem.
    Mikor végre bejutottam,ott egy ch cserénél ismét bezárta a játékot,aztán megint jött egy kimerevedett indítási képernyő.
    Aztán ismét levágott ahogy bejelentkeztem és a kép megjelent!
    Most itt vagyok és már nem sok kedvem maradt játszani.
    Valakinek valami a megoldásra,vagy hagyjam a francba az egészet és ácsorogjak map1 en?

Szia!
    Nos akkor még egy kis észrevétel,ájulást nem írod csak említed, van! 2x3 vagy esetleg 2x8 nem mindegy.
    Tudom Yonghan tábornokot sokkal könnyebb összegyűjteni,de ennek bizony ára van,igaz ugyanazokat a mobokat idézik.De sembzésük nagyobb mint a Huashi tábornoké! Arrol sem teszel említést,hogy lóról vagy esetleg hátasról próbáltad,tábizáshoz kicsi pet is dukál.Ja és amiről szó sem esik Mennyi az ösz MISS ami szerintem sokkal fontosabb mint minden felszerelésbe a 20% ördög.
    DVTK 8 tábi lehet kicsit sok lenne,de 6 ra fogadást merek kötni.

Szia!
    Kicsit helyesbítenélek,ördög elleni erő B2- ben hat minden mobra,B1- ben csak a setaukra van hatással!

80 ig simán tudsz menni gólemekkel B1 ben. Barlangban lévő összes mobra hat az ördög elleni erő

Egyébként az utolsó hsz.edben mindent leírtál csak épp a biosz küldikröl nem ejtettél szót,ami legalább anyira lényegesek mint a felszerelés!
    ja és tábik,és tábik közt is van ám különbség! :)

Szia!
    Erre csak azt tudom mondani sajnálatos,hogy így járttá.
    Én a magam részéről,ha töltök SÉ akkor azt playsafecard formájában teszem. Nekem soha problémám nem volt még vele,néhány percen belül megkapom a rendelt SÉ-t.Ajánlom mindenkinek,igaz kicsit macerás a beszerzése,de minden OMV benzin kúton kapható.
    Érdemes előre megvásárolni,és akkor aktiválni mikor SÉ rendelési akció van, mert akár egy 20% os grátiszt is el lehet érni.

Szia!
    Kristóf,véleményem szerint amit te itt csinálsz az nem más mint trollkodás!
    Egy harminc szavas hozzászólásodban 4 rövidítés,és egy rakás helyesírási hiba! mejik az még mindig ly!
    Javaslom használd a hibajavítót.
    Ez nem a facebuk chat oldala.Ez egy fórum.
    És,hogy tudsz 75 re feljutni? Keress valakit aki hajlandó felhúzni téged,de szerintem ez értelmetlen számodra.

Sziasztok!
    Erről a témáról ismételten az jutott eszembe,hogy a mai napig nem készült el a magyar merin2 hivatalos wiki-je!
    6 év nemvolt elég!
    Mert ugyebár ami van az nem hivatalos,és ráadásul még nagyon hiányos is!
    Egyébként az optok terén sok változás volt az elmúlt időszakban,de a félember még mindig nem csak a hobbitokra hat! :)