Posts by Keydoran

Nevetséges és ostoba ötlet. Na meg majd pont a te kis magyar metin fórumos firkálmányod fogja felültetni azt a több ezer török játékost akiknek leltárában sorakoznak tízezres mennyiségben a ládák. De azért egy új évi poénnak jó volt, ezért jár egy grat!

Nem támogatom.

Pont, ahogy megjósoltuk. CH1 összeomlottmegint, minden bolt és játékos ledobódott. Nem tudom mégis mi a fittyfenét gondoltak, amikor ez az összeomlás megvolt Contin is 6 CH mellett. Akkor most plussz két szerver játékosaival fele annyi CH-n vajon naponta hányszor fog ez lejátszódni? Nem baj, járathatják a boltosok a gépet potyára.

Thanks for three channels @Darcoon

Postot áthelyeztem. Dreamy

De azért akkor jó volt 6 CH-n mászkálnod, amíg rongyosra kerested magad a DC-ben farmolók alól kukázva a király kártyát, okey kártyát, meg a sok tekit és yang bombát. Ekkora képmutatást is csak tőled lehet remélni :D

Egyértelműen támogatom. Már az összevonás témában leírtam kifejtve az okát. Vérlázító, hogy mindig a mi torkunkon próbálnak lenyomni valami gusztustalanságot.

Szóljatok minél több ismerősnek, hogy adjanak hangot a véleményüknek. Azt hiszem most tényleg számítani fog, hogy mennyien vállalják a nemtetszésüket.

Mindenki élhetett a lehetőséggel, hogy odabent farmolhassa a yangot. Ez a tipikus irigy ember beszólása. Köszönjük, jár érte a piros pont.
    Pontosan a hozzád hasonló tudatlanok gondolják azt, hogy ott bent könnyebb volt a yang szerzés mint a játék más területén. Aki bejött DC-be és nem volt elég idegzete, kitartása a talpon maradáshoz az már kegyetlenül az elején elvérzett. Hét napból hetet úgy bent tölteni, hogy a karaktered zavartalanul farmolhat nagy kitartást és odafigyelést és persze rengeteg időt igényel. Én épp úgy megdolgoztam azért, hogy yangom legyen DC-ben, mint Te metin vagy boss ütéssel. Sőt talán még jobban is. Aki DC-ben farmol az pontosan tudja, hogy embert próbáló helyzeteknek kell alávetnie magát.

Hogy ne legyek off, a fekete yang árusítása is jócskán hozzájárul még a problémához. Manapság rengeteg olyan tárgy van, amit egyszerűen lehetetlenség yangért megvásárolni. A játékosok sorra léptek be a fekete piac rendszerébe. Sokan alkalmazkodnak is ehhez a rendszerhez, máskülönben képtelenség ritkább, jól optolt tárgyakat venni.

Egyetértek Mollyval. Jómagam is DC-zek immáron második esztendeje és pontosan tudom, hogy az árak zavarodottságát jócskán a DC-ben tonnaszámra összegyülemlő tiszta yang mennyiség képezi. Napi szinten milliárdok özönlenek ki arról a helyről. Mivel a játékosok zömének erről már tudomása is van, hogy azon a map-on mennyi yang termelődik, így persze, hogy a piaci értéktárgyak megindulnak felfelé és már - már megközelítik az irreálisan is magas árakat.. Szerintem is épp ideje lenne a DC farmot kiiktatni a játékból és visszatérni a rendes seggelős metinköves, bossozós farmhoz. A DC farm kivételével egy csapással két legyet lehetne elintézni. Részben a piac normalizálódna, részben pedig megszűnne az a sok felesleges viszálykodás és háborúskodás, ami odabent folyik a yangért.

ugyanakkor a DC felfüggesztése sem jelent a problémára teljes körű megoldást, mivel azóta már felfedezésre talált a játéknak más területe is, ahol a DC-ben kifarmolható yang mennyiséget szintúgy lehet hozni.

A gondot szerintem itt az okozza, hogy a yang képességgel betanított petek túlságosan is magas megduplázó yang zsákmányolási esélyt biztosítanak. Egy majomnak az átlag yang képessége 9.5 ami valójában 95%-ot jelent.

Ja és még valami, ezt külön neked @NeRF ,

abban igazad van, hogy nem a DC (mint yang farmos map) okozza a problémát. A probléma tűzét a DC-ben farmoló és a piacon az árakat szabó kapzsi játékosok szítják. A kapzsi tudván, hogy a DC-s mennyit farmol árat emel. A DC-s tudván, hogy neki még ez az ár is belefér megveszi a kapzsi portékáját. A kapzsi ettől még kapzsibb lesz és még többet akar lehúzni a DC-sről, így tovább növeli az árat. Aki meg nem DC-zik, az nyomorog a legjobban.

Üdv!

Már elég régóta játékba van építve a transzmutáció (átalakítás), ami lehetőséget nyújt a fegyvereket / fegyverzeteket átalakítani egy másik fegyver /fegyverzet vagy éppen öltözék kinézetére. Úgy vettem észre, hogy általában a ritkább és némileg elviselhetőbb kinézetű öltözékek elmentésére használják ki a játékosok a system nyújtotta lehetőségeket. Emellett.. Rengeteg olyan öltözék fejdísz is van, ami normális kinézettel rendelkezik és amit szívesen véglegesítenénk a karaktereken, mint kinézet. Ennek lehetősége mindmáig nem került megoldásra, mivel a sisakoknak nincs a karaktereken kinézete, amikor a leltár panelben felszereljük azokat, így az átalakításra való lehetőség is megbukott.

Viszont... És egyben ez lenne a javaslatom is:

Minden karakter rendelkezik hagyományos, végleges időtartamú frizurákkal. Oldják meg, hogy ezekre alakíthassuk az öltözék fejdíszeket. A frizuráknak van kinézete, tehát kivitelezhető lenne a dolog.

Itt kitérnék a javaslat második részére is:

A farkas kasztnak 4 év elmúlta után sincsenek végleges frizurái, csak 30 naposak. Ez azért baj,mert ha egy 30 napos frizurára alakítok valamit, akkor sajnos az átalakított fejdísszel egy az egyben eltűnik a 30 nap lejárta után.

Rövid és csonka javaslat, de úgy vélem magától értetődő, hogy erre is szükség van. :fie:

Ahhoz képest, hogy 10-ig volt hirdetve az event még mindig vannak a játékban húsvét kövek. (Karbantartás után is) Szóval ismételten gratulálok a sikeres és pontos kiíráshoz! Reméljük talán egyszer sikerül a közösség számára normális, érthető és pontos információt leközölni. Köszönjük.

Szerk.: Amennyiben igazak az állítások és nem adnak mágikus tojást visszavonom a hirdetmény kiírója felé irányított irónikus sérelmezést.

Szia,

részemről bármi támogatható javaslat, ami képes megújítani ezeket a PvP alapú programokat. ténylegesen szégyen, hogy kezdő pontokat kell farmolni ahhoz, hogy egy birodalom csatát nyerjen a másikkal szemben.... bevallom, kirobbantója nem vagyok, de az utóbbi időben én is becsatlakoztam ebbe a játékstílusba a tényleges győzelem érdekében. egyébként erre se lenne szükség, (megjegyzem), minden a fejekben dől el. Cink úgy nyerni, hogy halomra öldököltük az ellenfél éledőpontját, hisz még felkészülési idejük sincs. Ahogy kiteleportálnak már kapják is a skillt 5 karaktertől.. Az így elért győzelmet nem lehet annak nevezni.

ismétlem önmagam, amelyik javaslat képes ezen változtatni, azt támogatom, így ez is kap tőlem egy elfogadást.

Nyeremény függő. Nyilván ha milliárdokat nyernék, akkor leállnék. Ha kisebb összeget, akkor azt mondom, hogy aki mer az nyer :) Kockázat nélkül nincs rizikó.

Mit tennél ha kitörne a 3. világháború és oroszokkal lépnénk szövetségre?

Jöttem egy kis magánjellegű szösszenetet idevésni, bár úgy is tudom semmi értelme, mert hát ki is vagyok én, hogy meghallgassák az óhaj, sóhaj, panasz, bánatomat. (És mellékesen megjegyezném, ez a fórum kezd nagyon átmenni egy gyóntató fülkébe, vagy helyi siratóba, persze nem a játékosok hibájából adódóan.)

Az én észrevételem az új mágia kövekkel kapcsolatban: Már leírták előttem, sikerült átesni a ló túlsó felére. Sikerült a játék fejeseinek újabb pénzt kicsikarni az emberekből, (ritka nagy pofátlanságra vall..) A probléma hónapokig adott volt, hogy a mágikus karakterek sebzése nullára redukálódott és ez valamilyen szinten kiváltotta a játékosbázis közfelháborodását, ami egyfajta palotaforradalomba torkollott. EZT A HIBÁT, A 100% -NÁL IS TÖBB ELLENÁLLÁST NEM A JÁTÉKOSOK CSINÁLTÁK, HANEM A FEJLESZTŐK! Nekem ugyan nem jelent gondot, (GF üzletpolitika...), viszont az már engem is felháborít, hogy ilyen kis sz@r megoldással próbálják kiküszöbölni a mágia problémát. Ritka vastag bőr kell, hogy hibáznak valamit és ezzel a módszerrel próbálják korrigálni.. Persze, miért is? Veszítsenek a mágia kasztok 1 értékes szellemkövet, húzzunk még több 105-ös fegyvert +9-re és nyilván vegyünk tárgy piacon szilánk szedőt, hogy cserélgessünk köveket. (Ismétlem önmagam nekem nem probléma, de gusztustalan egy megoldás). Nem kellett volna semmit fejleszteni, berakni. Anti mágia kövek? HÜLY.ESÉG! Elég lett volna a Szederfát kivenni a játékból és a jelmezeket csak MOB céljára optolni/forgatni! Ha ez a két dolog teljesült volna 55% mágia a maximum és 60% tőr, kétkéz, kard, karom. De hát ismételten játékosokat fognak veszíteni, mert továbbra is valami :pillepalle: hozza fentebb a döntéseket.

Hallomásból: Egy céhtársam mondta, hogy IRC-n azt a választ kapta, ez még mindig nem a végső megoldás, hát ez egyenesen leverte nálam a biztosítékot. Októberbe mi lesz? Megkapják a harcosok az alap 30% mágia elleni kétkezes fegyvert ? Mi jöhet még? Ennyire luxus megnyitni a tesztszervert, annak céljából, hogy makulátlanul guruljanak ki futószalagról a fejlesztések? Olyan nehéz ez ? Mellékesen, én örülök a szellemköveknek, de túl lett bonyolítva és irracionális elveken alapszik.

Egy 105 BM

єїэ:|Figyelmeztetés! Dreamy|:єїэ

A palotaforradalmat carver kozremukodesevel a 2Skill robbantotta ki. A mi videonkkal peldaztak a nemet jatekosok is, mert lustak voltak csinalni egyet. Orommel latom, hogy celba ertunk (valamennyire), ha en sirok ott mar baj van, remelem rajottek. A szellemkoves megoldas szerintunk csak egy ideiglenes opcio es a vegleges tortenesek (fent all annak a lehetosege is, hogy nem a magikus kasztok erosodnek hanem a tobbiek butulnak), akkor azok joval kesobbre tehetoek. Ne feledkezzunk meg, hogy a metin2 harcosallomanya hatalmas es barmi oket serto, ellehetetlenito ujitas nem fog bekerulni. A remeny felcsillant de teves almokba senki ne ringassa magat elore!

https://www.youtube.com/watch?v=WUSRhc5bDYg

Carvernek meg minimum kijar egy koszi! Harcos kasztja ellenere onzetlenul mellenk allt.

http://i57.tinypic.com/1zdn5o1.jpg

képet linkké alakítottam. dreamy
    єїэ:|Figyelmeztetés! Dreamy|:єїэ