Posts by Keydoran
-
-
Pár ütemet sikeresen kihagyott a szívem, amikor azt olvastam, hogy új alkímia... Céhes körben már több alkalommal is latolgattuk az esélyeket, hogy lassan időszerű megjelenjen egy új, amibe injektálnak SungMa mapokra is használatos bónuszokat. Én ezt komplett garnitúra cserével képzeltem, ami a rossz verziók közül is a legrosszabb rossz. A +1 új kő hírének örülök. 6 követ cserélni már kellemetlen lenne a szerpent szettek, aura öltözék, szetthatások és sok más projekt mellett. Ezek is pont eléggé kimerítik az erőforrásokat. Nem csak anyagi tekintetben, de szellemiben is...
A 7. kő valószinüleg az alki panel szívében, vagyis közepén foglal majd helyet, ahogy van az a privátokon is...
A bónuszok egyébként nagyon jók, megéri ráfeküdni egyből. Ami számomra kérdés az az, hogy amíg nincs feltéve a 7. kő, addig elveszítjük a szettbónuszt is? Ha igen akkor minél előbb össze kell eszkábálni legalább egy mattot. -
M A G G I E
-
59
a - a
-
xx x
x
x
x
x
-
Ez esetben ajánlom A Kés filozófiája c. filmet, ha még nem volt meg.

-
Keydoran, ez a szál arról szól, hogy egy kicsit elfelejtsük a botokat. Tudnál ajánlani nekünk egy horrorfilmet
Milyen horror filmet szeretnél? Egyáltalán relatíve neked mi a "horror"? Nekem egy Démonok között széria csak könnyed esti mese elalvás előtt. Mély lélektani? Kínzós? Trancsírozós? Kannibalizmus jöhet?
-
-
43
s s
-
Ehm, most akkor ez már nem Magyarország szerver kibeszélő?
Ok már kaptam választ
-
Amikor azt hinnéd, hogy a török szerver legjobbjai valós teljesítmény, (pénz, idő, kitartás) árán maxolták ki a csillagharcos piramist. Kiderül, hogy kismillió csaló bot üzemeltetői az anya vagy inkább bázis szervertől távol, elszórva számtalan közösségben. Ezek a botok mérhetetlenül nagy befolyással bírnak a játék számos területére. Kedvükre manipulálják például az alkímiák vagy fejlesztők árát. Pár kivétellel sajnos a legit játékosnak igazodnia kell hozzájuk. Egy gép ellen ugyanis nem tudod felvenni a kesztyűt, pláne ha az a gép tömeggyártásra lett eszközölve. Amit a bot letermel nekik azt a lehető leghamarabb eladják a szerver piacán majd a yangot, wont tovább értékesítve IRL valutába visszaforgatják a bázis szerveren található fő karakterbe. Ügyes. Nagy szerencséjükre a különböző országok közösségek team tagjai vélhetően nem kommunikálnak egymással, így ez egy teljesen jól működő dolog. Így nem is kell meglepődni azon, hogyan tudnak minden újonnan behozott frissítést kis kevés túlzással de hetek vagy rövid hónapok alatt kijátszani. Nem általánosítok és tudom, hogy az ottani playerbázis jócskán meghaladja az EU-s szerverek mindegyikét, összesítve is, ami nagyon nagy előnyt jelent lépést tartani és játszani a legnehezebb tartalmakat is. Ettől függetlenül szomorú, hogy ennyire ellenőrizetlen és ennyire rá van hagyva az, hogy egy csaló képes legyen dobogós helyen állni. Kíváncsi lennék a Magyarországon elszaporodott botoknak vajon mennyi százalékát teszi ki török? Kár, hogy ezek az információk nem nyílvánosak.
-
-
-
-
ᴍʏ ᴛᴇᴀ's ɢᴏɴᴇ ᴄᴏʟᴅ ɪ'ᴍ ᴡᴏɴᴅᴇʀɪɴɢ ᴡʜʏ
-
-
Látszólag a szándékos időhúzás a cél az újabb patchekkel is, szóval kétlem hogy megvalósítanák.
De persze idegesítő, úgy hogy támogatom
-
Személy szerint én nem értem, hogy ez a funkció miért csak a magyar közösségben nem működik. Lengyel szerveren akkor kapcsolom le a világítást amikor csak akarom ha mondjuk egy vakítóan fényes terepzetű térképen játszom. Persze mondhatná az ember, hogy tekerd le csumára a monitor fényerősségét, de nem mindig vagyok a metin ablakban. Közben böngészem a netet, más platformokat nézek és ott meg nem látni semmit. Szóval idegesítő. Nagy könnyebbség ha játékon belül leolthatad a vellanyt na meg aztán amúgy is spórolnunk kell! Viccesnek tűnhet de kénytelen vagyok feltenni a kérdést; a magyaroktól még az éjszakát is sajnálják? ennyire csöves közösség vagyunk, hogy még ennyit sem érdemlünk ellenben más közösségekkel szemben?
Természetesen igenre szavaztam és támogatom a javaslatot már csak a dafke hatás miatt is! Nehogymár csak mi legyünk azok akiktől ez az apróság is el van sajnálva. Vicc
-
-
Yes
Varden !