Posts by Amiran

El kell hogy keserítsek mindenkit, a hiba ténylegesen AMD procikkal jön elő, annyi különbséggel hogy autózás közben bizonyos mappokon Intel procival is csinálja. Eléggé idegesítő hiszen ha megy mondjuk 1 autós meg 2 bolt akkor találd ki melyiket állítsd le feladatkezelőben.

Támogatom!

Mégpedig azért mert kicsit a team és bizonyos emberek átestek a ló tulsó oldalára a magyarázattal, bárki szerkesztheti de mégis miért tenné? Miért kellene nekünk szerkeszteni mikor elvileg üzleti szempontból pont hogy naprakész és frissnek kellene lennie a GF jóvoltából hogy a játékosok jól érezzék magukat. Pont olyan vicc mint amikor kerek perec 0 infot kapunk és találjátok ki magatok dolgokkal dobálózik a GF. Nem azért járunk fórumra, wikire, a játékba hogy ott is dolgozzunk azért hogy utána játszani tudjunk.

Mindenki úgy játszik ahogy tud vagy ahogy hagyják. Ha az utamban voltál, elnézést érte, a játékstílusom nem a poszt kérdése. Anno 4X ennyi játékos volt a pegán mégis tudtunk farmolni, aki tudja most is megoldja. A poszt nem rólam szól, csak írtam egy véleményt az nem tilos!

A játék stílusod nem a poszt kérdése, csak a képmutatást senki sem szereti, mentalitásról papolsz de dc-ben kifejezetten olyan ch-t kerestél mindig szilizni ahol voltak hogy szabadban emberkedj amíg nem kaptak el, akkor futás volt. Pont az ilyen stílus miatt kevés a ch, az ilyen mentalitás mellet nem lenne elég még 12 ch sem.

Nekem sanszos a gyanú hogy ez valami üzleti modell dolog lehet hogy csak 3 ch van, biztos több harc több eladott sés cucc vagy akármi.

Szerintem megindokolni sem kell hogy miért támogatom.

Ha egy átlag HF eventen templom tetején már 1 órával elötte minden ch-n van 1 vagy 2 ember akkor el sem tudom képzelni mi lenne ez a 3 ch-n 3 szerver játékosaival, és templomban abszolút kevesen ütnek általában!

Igazából tényleg érdekes olyan ember hozzászólását olvasni aki 3 karival tolja csak Contin és mellete eladásra másik szerveren is tolja DC-t, főleg úgy hogy mindenki tudja hogy remeg a DC-s karija helyéért.

A probléma nem a szerveren lévő yang mennyisége hanem a mentalitásban keresendő, a kölyök ládák árait sem DC-s ember verte fel, hanem speciel egy olyan ember aki már jó ideje nem játszik, csak kell a zsebpénz. Az pedig hogy a ládák árai irreálisak pedig egy olyan dolog hogy oké, akkor legyen 3M a razador láda ára, viszont a belépő legyen 1M és a bent töltött idő se legyen több 10 percnél. 110 felett ahogy elöttem is írták olyan mennyiségű yang kell a játékban egy Nem sikerült elrontottuk szöveghez amit speciális módszereket használókon kívül nem sok ember engedhet meg magának. A 3 ch-s megoldás is csak a GF-nek kedvez hiszen még többet kell majd forgatóra költeni hogy még erősebbek legyenek a karik akik megvédik a kis yang gyárakat.

Bár nem kis szintű de wp sura vagyok. Az hogy egy kari 29-40-re 4-5 óra ott valami nagy probléma van, még fél óra sem kellene hogy legyen sd2-ben nem hogy 4-5. tapasztalat szerint az a probléma hogy hiába kapod a 8-as csoportra a 100% exp-t az alap exp akkor is 8 felé oszlik így arra jön rá a 100% bónusz. Így pedig akárhogy is nézed kevesebb kari fejenként több exp.

Na most akkor induljunk ki abból amit Csizkov ír. Nem reális hogy 85 szél deffel 0 a sebzés, akkor kérdem én mi lenne a reális? Mennyi deff kelljen arra a mappra ahol a béta állása szerint 0 deffel amúgy nem maradsz talpon, és akkor megkérdezném hogy a kezdő kiskari akinek ugye már a szilis bevétele sem lesz, honnan szerezzen mondjuk alsó hangon 50 feletti villámot mire 75 lesz? Jelen állás szerint bementem Bétán a 120-as wp surámmal barlang végébe, kipróbáltam itt és ott. Nem sokat nőtt a sebzés a karimra csak 10x annyit kapott pont bétán mint amit Contin. Ha abból indulok ki hogy egyébként a 120-as karim 0 deffel is jól bírná barlangot mivel már messze vagyok szintben, de Bétán már potiznom kellet akkor mi is realitás? Természetesen nem arra megy ki a dolog hogy a kis kezdő ne kifarmolja majd az új alkik hozzávalóit hanem megvegye forintért, az új 15 deff + 20 ördögös karost ne megvegye yangért, mert úgy sem lesz annyi yangja hanem forgassa ki természetesen ezt is jó magyar forintért akkor nem is olyan rossz maga az üzlet.

Az új alkik ahogy írta Csizkov arra lesznek jók hogy végre az is érezhesse magát királynak aki semmit nem tett érte? Igazából miért? Miért jár neki ugyanaz mint annak aki kemény órákat, hónapokat, forintot, yangot, wont beleáldozva tette azzá a karakterét ami?

Felraktam egy teljesen ugyanolyan sort Bétán amim most van Contin, annyi különbséggel hogy mindenből egy szintel kisebbet. Nem tudom hogyan számolnak a fejlesztők, de érdekes hogy ami nekem kőre 7,5k alap a régi alkikkal az ugyanolyan feltételek mellet 9,5k alap az új alkival? Mi a célja a fejlesztőknek? Akiknek lemegy Thrym például szolóba azok még gyorsabban daráljanak?

Petek. Egy nagyon jó újítás lenne, ha ennek megint nem a lehúzás lenne az alapötlete. Annak aki milliárdokat költött arra hogy meglegyenek a megfelelő kisállatok azzoknak most jön egy középső ujjacska és így jártál?

Azt egyébként pedig senki ne gondolja, hogy ezzel azoknak lesz jó alkija akiknek eddig nem volt rá lehetősége. A játékban a legtöbb alkit pont azok adják el akiknek nincs is alkímiájuk, és pont ugyanazzok fogják megcsinálni az újat akiknek most is van. Érdekes irányba halad a játék.

Tisztán még nem, pontosítok mert meglestük. Hibátlanon ha az egész kör megvan közel ugyanott van mint ha kiváló legi lenne. Nem tudom egyébként hogyan gondolják hogy fogunk pl. alkit hosszabítani. Gondolom azt hiszik hogy séből.

Szóval volt este időm az alkikat átnézni Béta szerón.

Remélem nem kerül be ebből semmi, ha igen akkor fel lehet kötni a bajuszt, bár nálunk ebből nem sok minden lesz.

Rubin Kiváló 360 támadó 18ák 18ák deff 240 védelem
    Misztikus Kiváló 480 támadó 24ák 24ák deff 320 védelem.

Erre rájön az adott szett bónusz ami úgy alakul ebben az esetben hogy Legendásnál ugye 2ák és 30 támadó. Misztikusnál viszont 90 támadó és 5ák. Ha ezeket szépen kiszámolgatjuk egy hibátlan rubinnal a misztikusabb fajtából szett bónusszal közel akkora pluszt ki lehet hozni mint a Legendás kiválóval.

Nem a szerencsére szeretném bízni, hogy játszhatok-e vagy elmegy az időm futkosásra. Nagyon ritka csúcsidőben, hogy 10 percen belül valaki ne csapna rá. Mire felcuccolunk bemegyünk már befutott más. Ha ez neked kihívás irigyellek:) Aki szeretne napi 1 sárkit menni este mikor ráér tehesse meg nehogy már pár farmoló érdeke erősebb legyen ennél...A kulcsot akkor is megoldottuk mikor 20 ember kellett a sárkira van napi 72 huasin azt is lehet keresgélni ( egyébként a kulcskérdés úgy is limitálja a sárkizást nem fog lemenni a láda ára )
    Támogatom

A probléma nem az árak lemenésével van, mert speciel nekem nem tétel ugyanis nyitogatom a ládát. Teljesen más bossból keresem az apró pénzt. Itt az elvel van probléma. De igazad van biztos hogy csúcsidőben sokat kell várni, de azért vasárnap szinte délután senki se ment, sőt pénteken úgy mentünk mi hogy már csak azért mentünk mert senki nem nyomott rá este. Biztos hogy soha nem lehet bejutni.

Kipróbáltam a bétát. Bár tesztnek nehéz mondani valamit ahova nekem kellene az alkikat vinni például hogy megnézzem mit is takar az új alkímia. Arra sincs túl sok ingerem hogy teleportgyűrűk komplett tárházát vigyem magammal, mert ugye ott nem lehet hozzájutni én pedig nem fogok egyik mappról a másikra futni egy béta szerveren.. Érdekes, gondolom arra gondoltak hogy vesznek az emberek gyorsan sé-ért pár zöld babot meg alkit a piacon yangért átviszik és tudják tesztelni.

Sebzés: Mivel nincs portgyűrűmön portolás jelenleg így 95 mappot nem tudtam tesztelni. Barlangban viszont mivel a karakterem alapból ott volt meg tudtam nézni a különbséget. 120-as wp surán 35 villám deffel Contin 1-2-4 a bejövő sebzésem ugyanez az érték a béta szerveren 300-as sebzés. Ha abból indulok ki hogy a 100-as testim amivel farmolok barlangban 70 köröli villámmal tudja ugyanezt elérni körvonalazódik hogy sokan nagyon nagyon pofára fognak esni..

Egyébként sikerült egy mítikus alkímia. Csudaszép +0 matt adott 525 tp-t ha jól emlékszem. Külön köszönöm mindenki nevében aki éveket és milliárdokat ölt bele a komolyabb alkijaiba.

Igazából Lucifernek speciel igaza van tökéletesen. Csak az elmúlt 1 hétből tudok nem is egy olyan napot mondani amikor órákig nem volt senki. Mi is besétáltunk és mentünk. Igazából ez tényleg csak sírás, kihívás nélkül akar mindenki mindent. Aki szerint pedig drága a 9 millás láda, arra annyit tudok csak reagálni szerintem drága a 240 millás antik rubin, szóljon azonnal hogy hova mehetek a 80 millásért.

És csak halkan megjegyezném hogy azért akik a korlátlanul mehessen be boldog boldogtalan sárkizni lobby támogatói, megkérdezném hogy mégis a korlátlan sárkihoz a kulcsot honnan fogják előteremteni?

Kerek az egész. Így Magyarul leírva még jobbnak hangzik, akik eddig milliárdokat öltek a deffes cuccokba azok most ülni fognak rajta és nézni hogy fekszenek mint a pinty. Gratulálni tudok csak hozzá.

A 2,7-es razi ládát amúgy Dreamy látta nem én, bár hozzáteszem ha a szili nem lesz átadható én le is húzom a rolót, aszony csak azt farmolja napi sok karira. Ha pedig deffel nem állnak talpon a karik erdőben akkor látványos lesz nekem akinek nincs is szél deff hiszen nekem eddig oda nem is kellet.

Köszi Dreamy elolvastam, bár ne tettem volna. Már nyáron mondtam mindenkinek hogy a sok event azért került be hogy Jürgen el tudjon menni Bora-Borára de úgy látom csak tájföldre jutott el. Meg is lesz ennek a következménye. Csináltak egy csomó erős karit azzal hogy betették az ellenállásos rendszert, nem mondom hogy helyes volt, de például egyes bossokat megnézve igenis jó ötlet volt. Erre most csökkenteni akarják az erejét. Gondolom problémát jelent nekik hogy ha valaki megszerezte a kis 75 villámot akkor már nem tölti nekik zsákszámra a pénzt így kicsit húzunk rajta hogy keljen az a 100 villám. Undorító az egész. Ezek tényleg csak elrontani tudják a dolgokat.

Nem támogatom! Az utolsó dolgok egyike ami még valami értelmet is add a farmolásnak, lassan semmilyen ládát nem lehet úgy eladni hogy az ember haladjon is a farmolásából, ha pedig mindenki bejutna, bejutnának azok is akik pl. a razi ládát 2,7be teszik ki.

Kiváncsian várom hogy a talizmánok + sebzését amit irreálisan add ki fogják-e venni, hiszen ami pozitívum általában itt kiveszik. Nem tudom miért kell a jelenlegi rendszerhez hozzá nyúlni, jobb nem lesz, akkor rosszabb se legyen. Ördög katakombát akarják tesztelni? Minek? Maximum a DC-s farmosok járnak ők is csak az első szintig..

https://board.de.metin2.gamefo…ostID=2936812#post2936812

Bárhogy is nézem van ahol kikerültek hírek, érdekes...

Mod. megjegyzés: Kedves Játékosok, Fórumozók!

Amennyiben azt tapasztaljátok, hogy a hibát javították, kérlek jelezzétek! Ha a téma továbbra is ennyire eltér az eredeti csapásiránytól, akkor zárni fogom. További szép szombatot kívánok! Gégéé

Igazából nem értem miért mi jelezzük ha a hiba ki van javítva? Nem nektek kellene felénk jelezni? Az eredeti csapás irányától sem tévedett el senki hiszen az eredeti frissítésnek nevezett valami generálta a problémákat hiszen mint tudjuk a GF a játékosokat nézi tesztelőnek? Hogy problémát jelentett egyeseknek a lélekkő olvasás azért meg elnézést kérünk, azt hittük hogy a játék lényegébe bele tartozik a kézségek olvasása is, sajnos mint tudjuk nem, vagy csak különböző lehúzós trükkökkel. Igazat adok mostmár annak a böszme nagy farkasnak, nem a GF-el van a gond hanem a Magyar teamel. Köszi a bannt előre is.