Posts by Amiran

Most így olvasgatom a dolgokat, mondhat bármit Sirmium a leírásból pont az derül ki hogy összemérheted a tudásod új ellenfelekkel, na most ha nincs világjáró, és nem lesz egybe vonva minden szerver elég nehézkesen mérhetnéd össze magad mondjuk Furryval.

Az pedig hogy egyesek azt hiszik hogy a "top" játékosok beijednének a harctól tévednek, ha itt összevonás lenne pont nem a top játékosok lennének igazán bajba, azért az itteni nagyok megtanultak régen harcolni, az igazi gond a közepesebb karaktereknek lenne. Ne legyen kétség ha jön egy átlag Román kari már az komoly gond lenne egy itteni karinak. Azt pedig mindannyian tudjuk hogy a két ország közötti ellentét jóval nagyobb annál mint hogy majd békésen eljátszanak egymás mellet, különbség van a harcolunk egymással vagy az el akarjuk taposni a másikat dolog között.

Sziasztok!

Adódott egy ismerősnek egy probléma, a mai napig tökéletesen futott a játék majd a mai nap amikor próbált fellépni kiadott neki egy hiba üzenetett hogy egy bizonyos ssl tanusítvány hiányzik és a kapcsolat nem biztonságos így. Azóta nem indul neki a játék illetve már telepíteni sem akarja hiába akarja újra telepíteni ugyanaz a hibaüzenet.

Megnéztem én is a dolgot amit írt Lake, hát tudok gratulálni a gf-nek a magához képest is undorító húzásért. A fő accountomon volt több puffin mini hóhér is direkt eltéve hogy ha esetleg úgy alakulna akkor fél évre előre van pettem és nem kell nyitogatni ládát. Hát most buktam a lejárati idők felét. Kezd ez az egész már átmenni az undorító kategóriába, mi lesz a következő? Lefelezik a ládák számát, esetleg az accountokon lévő sé mennyiségeket gyorsan megtizedelik? Ha az a cél hogy húzzunk el a ...a akkor szóljanak ne pedig meglopjanak. Szánalmas, és az is hogy sokak szerint ez így rendben van.

Igen valoban igazat adok neked,de az akkor is tagadhatatlan hogy a jatekosok szama veszesen fogy. Eleg megnezni a "nagy cehek" szamat valamint a bennuk levo tagokat. Ez a 3 4 evvel ezelottitol messze elmarad. Vagy megnezni hany ember "balhezik" vagy hany minosegi ceh warozik. Azt azert ne mondjatok, hogy mindenki mobozik csak. Vannak akik pvpbe bunyoba is kielnek magukat csak ezek mara szinte teljesen eltuntek sajnos.

Ez nyilvan visszavezetheto a "nagy karakterek" erofolenyere is mert konyneden vernek a kissebbeket, de lassuk be regen is voltak olyanok akik rengeteget koltottek ra es megis voltak balhek.

Tovabba kiemelnem a forum latogatottsagat, es az aktivitast, ami az utobbi idoben hatalmasat zuhant, pedig aki jatszik azert neha felnez ide is, esetleg ki is fejti a velemenyet. Ez is arra vezetheto vissza velemenyem szerinr hogy erosen kihalofelben van a magyar szerver!

Igen kevesebb játékos van, mondjuk az idő is oka, hiszen akik elmentek megunták ami minden játéknál előfordul, akik pedig jöttek nem fogják utolérni a mostani top játékosokat. A pvp és a sima bunyókról pedig azért annyit hogy meg lepődnél ha az a pár megmaradt játékos megmutatná magát. Itt azért sokat sejtető hogy amikor még volt olyan céhtársunk aki szivesen ment másik birodalomba verekedni volt hogy a másik birodalomból megmondták csak akkor verekednek ha minimum 3x annyian vannak. Már nem kockáztatnak a játékosok mert rég elment a stílus oda hogy ha valakit legyőzök megy az anyázás, ha legyőznek pedig megy hogy te milyen csicska vagy. A warokat pedig el lehet felejteni, amíg például meley pontot kér addig nem fog túl sok nagy céh warozni, nem is olyan rég egy a szerver talán legnagyobb céhében lévő tag kérdezte tőlünk is hogy mi van ha elfogyna a pont, mert a warokkal kb semmit nem kapnak.

A vett karakterekről pedig annyit hogy hiába vesz valaki karit, cuccokat, wont, játék tapasztalatot nem tud venni, az pedig nagyon gyorsan kiütközik még egy ilyen egyszerű és primitív játéknál is.

Sasorinak eben nagyon is igaza van én már rég nem játszok itt, és vannak máshonnan barátaim akiktől kérdeztem hogy ezen a metinen játszottak-e azt írták igen de olyan lassú a szintelés meg a tárgy drop is olyan vacak hogy legjobb haver is csak lvl 47 ig jutott aztán beleunt attól mert van szint fegyver az nem azt jelenti hogy isten királyság van nem kell fegyót venni lvl 70 ig ez nagyon vissza üt mert ha lejár és pl valaki valamilyen oknál fogva leállt pl lvl 54 en és le is járt a fegyvere akkor mi lesz vesz egy vacak fegyót és majd azzal talán lesz kedve valakinek ütni? csak azért mert én is jártam úgy hogy elvesztetem mert volt más dolgom is.

Igen az pozitív azoknak hogy már van azért hely eventeknél stb. de ebből is látszik meg hogy mennyire kevesen is vannak, egyik havernak se 1 db 100+ os karija volt mert korában egymaga ment Thrymhez, Razira, Nemeréhez de már őt se láttam későbbiekben mert abba hagyta.

Én személy szerint a peteket nem hibáztatom de az alkimiát és az auto farmot igen, én is használtam alkit és ősszintén bejött , de amikor levetem hogy cseréljem a régieket 6-6 tört oda lett több mint 7,5 mrd am lehet hogy nem sok egyeseknek de nekem elég volt hogy végleg itt hagyjam ezt a szervert.

Itt látszik meg az amiről már beszélt valaki az elején, vacak fegyót nem fogok venni? Egy kezdő játékosnak ( és most ne sértődj meg) De még egy 10 ák-s fms is igazán segítség. Sok új játék pont ezért hagyja itt mert neki nem lesz egyből 50 ák-s fegyvere, nem lesz egyből kiváló rubinja stb. Mi is kezdtük valahol, nekünk is a kezdet kezdetén szenvednünk kellet a fegyverekkel, nekünk is nehéz volt. Annyi különbséggel hogy akkor még nem volt alki amiből rongyosra lehet magunkat keresni, nem volt 40-es cucc alatti forgató amivel ha kitartó vagyok bármit betekerek a fegyverbe, nem volt szintláda és ha nem voltunk elég erősek kővel együtt vertek le minket.

Ezt nyilvan kepletesen irtam,nyilvan ennek az erteknek van szorasa, plusz-minusz 5 fo.

Ezzel csak azt probaltam kiemelni mennyire megcsokkent a jatekosletszam az utobbi idoben.

Nyilván a képletesen dolog sem nagyon állít igazat, bőven több játékos van azért 5-10 játékosnál, csak menj el razador elé, majdnem mindig van valaki ott. A különbség hogy a "kemény" mag akik megmaradtak már játszanak és nem nagyon map1-en álldogálnak.

Lehet elkerülte a figyelmem, de nem találtam sehol erre a hibának jelentett dologra a választ. (júli 1-én volt jelezve, azóta eltelt pár hét.)

Esetleg lehet tudni valamit erről a Tépőfog-láda+ról? Van remény rá, hogy megoldódik és bekerülhet ismét raktárba?

Viszont ma egy újabb dolgot vettem észre: a hf ládákban levő krit és átható már nem tehető össze és nem szedhető szét. Ez hiba vagy ezután így lesz már?

Ha ez segítség neked a láda már nem átadható viszont a benne lévő fegyó kinézet igen. Én is így jártam mint te, ott pihen a kiskarin 10+ láda.

Innen látszik, hogy mennyit változott minden, ami Lake írt :D

Aki 999 won-nal rohangál ( nem 1 ember ) most az a menő, 3-4 éve meg az volt akinek az egyik raktáros kariján volt 1.999.999.999 yang, a főkarakterén meg + 700-900m. (27-29 won )

Kicsit nagy a különbség és erről csak is a yangos mappok tehetnek:D

(Onnan látszik, hogy tele van wonnal mindenki, hogy 35-s farmos karakterekre 150 won-os vérteket alakítanak át :O

Magukkal a yangos mappokkal nem lenne túl sok probléma, azért kevés olyan ember van aki nagyot szakít pl. meleyből vagy thrymből, és oda azért nem kevés befektetés kell meleyezni azért nem sok céh jár 4 emberrel ami ugye lenne 4 láda fejenként ami még nem egy eget rengető összeg, thrym meg még nehezebb dió mert 5 karit kell küldiztetni. . Az autó támadás hozta el a kánaánt, Pont ahogy Leszi is írta napi 1 won még így is megvan sokaknak dc-be, és rengeteg ember van aki 2-3 karival nyomja, az napi 3 won a semmire, erdőben fogalmam sincs hogy mennyi won jön 1 nap alatt autózva de biztos hogy megéri ha több kari is van kinnt. Ezt befolyásolni már sehogy sem lehet mert a won sok embernek fel van halmozva.

Amiről írsz az egyszerűen hülyeség, az egy dolog hogy fb-n évek óta megy a won kereskedés, de igazán köze nem sok van ahhoz hogy az árak ennyire elszálltak. Évekkel ezelőtt is adták-vették a wont még sem voltak ennyire durva árak. Ami miatt ennyire elszálltak az árak azok az autós karik, a semmiből akár napi 2-3-4 wonokat is lazán ki termelnek, és ismerek olyat akinek 5-6 karaktere üti 0-24-ben a hét mindennapján amikor nincs frissítés. Na ez ami kegyetlenül odavágott a dolognak.

Az pedig hogy egy kezdő kari 30-on nem tud kifarmolni 12 wont egyszerűen nem igaz, létezik a szilizés ami évekkel ezelött nem volt. 30-tól egészen 120-ig bőven jól lehet vele keresni, és mellesleg egy kezdő kari ne egyből 46 ák-s harangot akarjon.

Helló! Érdeklődnék hogy egy fél órája nem megy Razador senkinek, nem enged be senkit, Mikor lesz változás? Csak hogy ne várjunk rá feleslegesen.

Témákat szétválasztottam, megkérünk legközelebb ha hibát észlelsz, azt ne a Kezdő kérdésekbe jelezd :)

Köszi szépen!

Dreamy

Ez megint egy eszméletlen szép meg jó dolog, van gyik van már gf kliens, de amit rossz gf klienshez adtam hozzá azokat a karaktereket amik 110+ karik akkor buktam. Írtam jegyet hogy válasszák le legyenek szívesek, azt a választ kaptam hogy nem áll módukban eltávolítani azokat a metin2 accountokat. Valakinek valami megoldás? Mert elég ciki hogy akkor most több éves karakterek lettek használhatatlanak.

Időközben rájöttem így módosítottam a postot.

Mozgatni igen, ám a gyikban benne van, hogy több gf fiókba is felveheted a játék azonosítód.

Ezt kifejtenéd hogy mit jelent pontosan? Mert nekem sikerült külön azonosítót csinálni laptopra és az asztalira is és sajnos külön accountok vannak rajtuk, ez szerint ha mondjuk xxx gf azonosítóra felveszem a fő karim attól még yyy gf azonosítóra is felvehetem? Mert nekem nem sikerült ha egyre fel van véve másikra már nem tudom.

igazából ez csak a metineseknek új :) ez a koncepció más játékoknál már van (ahogy láthatod is), sőt a böngészős játékaik is már hasonlóan működnek.

Szval véleményem az (de majd jól meg is tudakolom valaki okostól), hogy ez független a metin fejlesztésétől.

Igen más játékoknál is így van, de ez a metin2 itt nem azért játszik sok ember mert csilli villi szuper játék hanem mert egyszerű, nem kell hozzá 800 skill nem kell hozzá eszméletlen tudás hanem egyszerű mint a szög. Maga a játék alkalmatlan arra hogy beletuszkoljuk egy ilyen dologba amibe most beleakarják. Ahogy elötted írta valaki úgy lenne értelme a dolognak így nem sok.

31 perce készült, vagyis 1 nappal később... de azért alakul.

A sarkításról annyit hogy nem miattunk kell szabályozni a megosztást, hanem a gf miatt.

Annyi probléma van ezzel a játékkal, annyi megoldásra való dolog, kezdve a ledobálgatással, a különböző szintek egyenlő és egyenlőbb dolgaival akár a mezei kis bugok satöbbi. Mégis olyan dolgokra fordítják az időt aminek nincs értelme.

Annyira le degradáltam hogy nekem 2 ismerősöm is felhívott hogy hogyan lépjenek be mert fogalmuk sincs. Gondolom ez egy abszolút nem létező probléma és a gf behozta a szent grált.

Az pedig hogy aktuálisan fellépek és bepötyögöm az adataim kerül körülbelül 3mp-be, ezzel ellentétben ha fellépek ebbe a gf csoda akármibe egészen addig amíg be vagyok lépve a játékba ott virít a tálcára lerakott dologban az adat. Akkor melyik is biztonságosabb?

Ez a dolog pont mutatja hogy a gf abszolút nem a játékot akarja megmenteni hibák kijavításával hanem olyan abszolút felesleges új dolgokat hoz be amik csak rontják a játék élményt.

Az pedig hogy megfelelő felületen kérjenek segítséget hagyjuk, amikor nekünk meley reggel volt probléma felváltva napi többször léptünk fel irc-re és végül 1 hét után itt fórumon válaszolt nekem egy mezei játékos a kérdésemre.

Úgy eszembe jutott ma egy két apróság. Elvileg ez a rendszer sokkal biztonságosabb. Na most én elmegyek a párom szüleihez és fel akarok lépni a saját karimra be kell írnom ott a gf adataimat, innentől kezdve bárki aki épp oda néz láthatja a felhasználó nevem stb. Akkor mivel biztonságosabb ez a rendszer annál hogy elinditom a klienst és csókolom? Mennyi értelme lett így ennek, elvileg azért készült hogy a számlamegosztás megszűnjön, közben pedig akik eddig együtt játszottak ugyanúgy együtt fognak játszani csak most körülményesebb lesz nekik a dolog. Az idősebb korosztály akik meg nem penge informatikusok hogy fogják összehozni ezt a gf klienses akármit? Átgondolatlan vicc az egész.

Valaki magyarázza már el nekem hogy akkor hogy fogok két gépről játszani? Vagy ezt hogyan is gondolja a gf? Eddig felváltva játszottam a laptopról és az asztali gépről attól függően hogy épp hol tartózkodtam, most jelenleg csak az asztali gépemről tudok játszani a fő karakteremmel? Hogyan is van ez? Komolyan gondolták ezt vagy valamiféle vicc? Az asztali gépemre a fő karakterem és a buffomat regeltem fel, a laptopra pedig a farmosomat, most jelenleg meleyezni sem tudok mivel nem tudok egyszerre két gépet használni. Ezt mégis hogy gondolták?

Maga az elgondolás tetszene, az ami problémás hogy ez már 1-1-ben sés rendezvény, mert nagyjából 1 pörgetést a leadós cuccal összehozni 3x annyiba kerülne mint amit lehet szerezni, de még ez se lenne probléma, de az hogy 120-as karival 2 nap alatt több meleyt, razador, nemerét lenyomva kesztyűvel mindössze 41.db esett hát köszi.