Igen valoban igazat adok neked,de az akkor is tagadhatatlan hogy a jatekosok szama veszesen fogy. Eleg megnezni a "nagy cehek" szamat valamint a bennuk levo tagokat. Ez a 3 4 evvel ezelottitol messze elmarad. Vagy megnezni hany ember "balhezik" vagy hany minosegi ceh warozik. Azt azert ne mondjatok, hogy mindenki mobozik csak. Vannak akik pvpbe bunyoba is kielnek magukat csak ezek mara szinte teljesen eltuntek sajnos.
Ez nyilvan visszavezetheto a "nagy karakterek" erofolenyere is mert konyneden vernek a kissebbeket, de lassuk be regen is voltak olyanok akik rengeteget koltottek ra es megis voltak balhek.
Tovabba kiemelnem a forum latogatottsagat, es az aktivitast, ami az utobbi idoben hatalmasat zuhant, pedig aki jatszik azert neha felnez ide is, esetleg ki is fejti a velemenyet. Ez is arra vezetheto vissza velemenyem szerinr hogy erosen kihalofelben van a magyar szerver!
Igen kevesebb játékos van, mondjuk az idő is oka, hiszen akik elmentek megunták ami minden játéknál előfordul, akik pedig jöttek nem fogják utolérni a mostani top játékosokat. A pvp és a sima bunyókról pedig azért annyit hogy meg lepődnél ha az a pár megmaradt játékos megmutatná magát. Itt azért sokat sejtető hogy amikor még volt olyan céhtársunk aki szivesen ment másik birodalomba verekedni volt hogy a másik birodalomból megmondták csak akkor verekednek ha minimum 3x annyian vannak. Már nem kockáztatnak a játékosok mert rég elment a stílus oda hogy ha valakit legyőzök megy az anyázás, ha legyőznek pedig megy hogy te milyen csicska vagy. A warokat pedig el lehet felejteni, amíg például meley pontot kér addig nem fog túl sok nagy céh warozni, nem is olyan rég egy a szerver talán legnagyobb céhében lévő tag kérdezte tőlünk is hogy mi van ha elfogyna a pont, mert a warokkal kb semmit nem kapnak.
A vett karakterekről pedig annyit hogy hiába vesz valaki karit, cuccokat, wont, játék tapasztalatot nem tud venni, az pedig nagyon gyorsan kiütközik még egy ilyen egyszerű és primitív játéknál is.
Sasorinak eben nagyon is igaza van én már rég nem játszok itt, és vannak máshonnan barátaim akiktől kérdeztem hogy ezen a metinen játszottak-e azt írták igen de olyan lassú a szintelés meg a tárgy drop is olyan vacak hogy legjobb haver is csak lvl 47 ig jutott aztán beleunt attól mert van szint fegyver az nem azt jelenti hogy isten királyság van nem kell fegyót venni lvl 70 ig ez nagyon vissza üt mert ha lejár és pl valaki valamilyen oknál fogva leállt pl lvl 54 en és le is járt a fegyvere akkor mi lesz vesz egy vacak fegyót és majd azzal talán lesz kedve valakinek ütni? csak azért mert én is jártam úgy hogy elvesztetem mert volt más dolgom is.
Igen az pozitív azoknak hogy már van azért hely eventeknél stb. de ebből is látszik meg hogy mennyire kevesen is vannak, egyik havernak se 1 db 100+ os karija volt mert korában egymaga ment Thrymhez, Razira, Nemeréhez de már őt se láttam későbbiekben mert abba hagyta.
Én személy szerint a peteket nem hibáztatom de az alkimiát és az auto farmot igen, én is használtam alkit és ősszintén bejött , de amikor levetem hogy cseréljem a régieket 6-6 tört oda lett több mint 7,5 mrd am lehet hogy nem sok egyeseknek de nekem elég volt hogy végleg itt hagyjam ezt a szervert.
Itt látszik meg az amiről már beszélt valaki az elején, vacak fegyót nem fogok venni? Egy kezdő játékosnak ( és most ne sértődj meg) De még egy 10 ák-s fms is igazán segítség. Sok új játék pont ezért hagyja itt mert neki nem lesz egyből 50 ák-s fegyvere, nem lesz egyből kiváló rubinja stb. Mi is kezdtük valahol, nekünk is a kezdet kezdetén szenvednünk kellet a fegyverekkel, nekünk is nehéz volt. Annyi különbséggel hogy akkor még nem volt alki amiből rongyosra lehet magunkat keresni, nem volt 40-es cucc alatti forgató amivel ha kitartó vagyok bármit betekerek a fegyverbe, nem volt szintláda és ha nem voltunk elég erősek kővel együtt vertek le minket.