Posts by Sisko8208

Mod megjegyzés:

ha ilyen jellegű hibát jelzel, nem árt, ha esetleg azt is leírod, éppen milyen konfiguráción történik ez, milyen típusú gépen, és hol jelenik meg a játékban. Különben nem sok értelme van a hibajelentésnek :)

Megértéseteket köszi

Dreamy

Kedves Dreamy!

Egyébként sincs sok értelme a hibajelentésnek(!!!!!!) mert amióta jelentve lett az amd procik miatti (kép remegés, kliens bezáródás, stb) azóta sem történt semmi!

Annyit kaptam csak válaszul hogy vegyek Intel konfigot. Erre csak annyit tudok mondani hogy még mindig a játék van értem és nem én a játékért!

Tisztelettel Sisko

Hát nem tudom, nekem 111-es karival eléggé szórta a tugyikat/tekercseket óriásföldön, de ha naponta 100-at ütnék ki akkor is csak egyet bírnék leadni, ez nem nagyon gyorsítja meg a folyamatot. Ha valamiért lenne értelme köveket rakni oda, akkor az szerintem nem ez. Régen jól jött volna kvarc ütésre ez(gólemes kővel), de ma már szerintem nem sokak húznak epicet sem. Tartózkodom

Szia! Nem értek veled egyet! Azért mert te nem húzol epicet azért még a játékosok 90 %-nak kell. Nem csak te létezel a játékban! Szerintem pedig jó ötlet lenne ha ott is lennének metinek!

Támogatom!

Mint amd-s , azt javaslom ne amd legyen. Mert amds procival a DC-s küldik befejezése lehetetlen. Meley vagy kéksárkány runnak sem barátja. Néha map1en a raktártol a vegyesig széthullik a kép. Ha 1 kliens neked elég akkor egy 2magos intel lapi 4gb rammal és 1gb integrált videokártyával elegendő. De ha más játék is cél egy i5ös proci minimum elkél.

Megerösithetem! Amd-s configot felejtsd el ! :( Inteles gépet nézz inkább!

Ajánlom az olasz wikipédiát, pontos és friss, a magyarral ellentétben :)...

Idegesitő dolog az iformáció hiány az eventekről, pontosabban is közzé lehetett volna tenni, mondjuk hogy melyik mobos és melyik metinkő/bossos.

Igen ez nagyon jó lenne. Sokszor jártam úgy hogy bekészültem sd3ba de hiába mert metines volt az event.

Nekem nem haverom Kripton és kb 1 x beszéltem vele.. többi hülyeséged nem érdekel

viszont kedves sisko továbra is várjuk a képeket viszont elöbb kérlek tanuld ki a nyelvet hogy ércsd is amit irnak neked ne csak a fenyegetözéseid lehesen érteni [SiskoWP] ha jól emlékszem becses karakter nevedre

;(;(;(

Rosszul emlékszel te okostojás :D

Postokat összevontam.

Megkérlek, mostmár többedszer csinálod, ne duplapostolj! Az edit gombbal szerkesztheted a hozzászólásod.

Szóbeli figyelmeztetés.

Dreamy

Még jó, hogy mi fenyegettük pmbe, hogy mi megtehetjük csak nem tudom honnan vett ilyen szöveget amikor szegény karakter még a nyelvet se tudja, nem tudom honnan tudta akkor, hogy mi mit írunk. Mikor csak kértük hogy hagyja abba a kis karink ütését nem tette. Karicseréztem és levertem és innentől nem tetszett neki. Bocs hogy megvédem a saját karim, tudok pár tanút hozni, hogy amit leírtál pont te csináltad, zaklattad a kis karikat mert későn tudtad meg, hogy mobos hf lesz. Nem kell zsarolni erdőbe a pirosakat meg a céh társakat. Ahogy írtad este vártalak piros map1en 1 órát nem jöttél bementem miattatok ma erdőbe szintén 1 órát vártam rátok. Kérlek ha velem van bajod szívesen látlak map1-en egy az egyben. Üdvözlettel Corvin21. Ui. a mellékelt képen is látható a hf droppunk amit 58as karim ütött mert ugye 100+-os kariknak nem ilyen dropja van sd3-ban.

Csatolmányt töröltem.

Privát levelezést (főleg trágár tartalommal) nem lehet közzétenni a fórumon.

Dreamy

Legalább ne hazudnál... Én hozzá se nyúltam a karakteredhez ..nem is láttam .én csak a nagy karikat láttam amik állandóan támadnak engem és elveszik a droppom.. én csak nyugodtan farmoltam miközbe te és Jakut állandóan átjöttetek oda ahol én játszottam és nyugodt szível leöltetek engem. Te ne hazudj! Én ha valami marhaságot csinálok bevállalom te nem! Ennyit érsz te is meg a barátnőd.. Legközelebb mindent mentek amiket irtok! Legközelebb repülni fog jegyre amit müveltek!

csicska sisko lebukott xd

Én nem buktam le ... Max corvin kser tolvaj.

Összevontam.

Figyelmeztetve.

provokáció és sértegetés

ninnalány

Igen ez lenne a legjobb megoldás.

Csak az elmélet kedvéért...Ha lenne szintkorlát, és nem a 100+ os karakterével menne be az illető megvédeni illetve megbosszulnia magát, hanem egy 55-ös full pvp-s alkis karakter, akkor milyen szintkorlátra lenne szükség?

Itt konkrétan most arról van szó, hogy egy csapat nem hagyott téged. Ugyebár, ez egy harci játék, vagy megvéded magad vagy hívsz segítséget, vagy ch-t váltasz. Te ezzel szemben azt választottad, hogy képet készítettél majd egy egyéni problémából nyílvánosat generáltál. Én valahogy ezt sem tartom tisztességes dolognak.

Ezeket a helyzeteket, ahol konkrétan egy csoport támadja a játékost, saját magatok szülitek. Senki sem egy szent, mindenkinél adódhat többé-kevésbé ilyen helyzet. Viszont, itt a javaslat megvitatása a lényeg, így adott az első kérdésem.

Ebben a formában így nem támogatom a javaslatot, mivel kiforratlan.

Kedves Sirmium! Úgy látom a lényeget nem igazán értetted. Ezek teremről teremre jártak és másokat is leöltek és elvették a droppjuk(Jó pár karit láttam akit szónélkül megöltek csak azért mert ott mentek el mellettük.. Szóval ez nem enyéni probléma csak én nem törödtem bele hanem felraktam a fórumra . Igen léteznek kisszintü pvp karakterek de azokat jobban lehet kezelni mint a nagy szintűeket akik egy skillel leölnek. Ch váltással nem lenne megoldva a probléma mert rengeteg erőspista van ilyenkor sd3ban akik azt hiszik bármit megtehetnek. Véleményem szerint az sem a legjobb megoldás hogy event elejétől a végéig bárkit aki belém köt azzal harcoljak. Ha a szintkorlátozás nem megy akkor az egész helyett védetté kell tenni. Tehát csak a mobokat lehet ölni de egymást nem! Tényleg arra használják amire való(!) fejlödésre és farmra.

Tisztelettel Sisko

Összevontam. Dreamy

Igen, a többség pontosan elviselte azt, hogy 5 percenként megjelenjen nála Sisko és HF idején beköpizgessen mindenhova.
    Nem tudom, hogy akkor bárki megkergette-e, de el tudom képzelni, hogy a mai eventezése a múltkori böjtje.

Persze majd elfogom viselni hogy mások ******** velem én meg simán tűrjem. Mindent csak magatoknak köszönhetek! Ma is próbáltam becsületesen játszani de nem hagyták. Persze ez is az én hibám. Akkor is korlátozni kellene event alatt a belépést és akkor nyugalom lesz! Ennyi és pont.

Pont karácsonykor kell ilyen trágárul írni?

Figyelmeztetés!

Dreamy

Majd megy a szomszéd is pár kört, mert átment a szomszéd, majd az miatt is megy egy pár kört a szomszéd, vagy lecsapják nagy karival. Ezzel egy körforgást el lehet indítani. Én sem vagyok szent egyáltalán, viszont ha Te generálod a feszültséget és a problémát magadnak, akkor ne várj csodákat.
    Elég 1 hasonló mentalitású egyén aki beindítja a fogaskereket... Ütöttél már le embereket uralkodóról is pl.
    Nem jogosan bosszankodsz, csak nem ízlik a főztöd amit főztél magadnak.

"Elég 1 hasonló mentalitású egyén aki beindítja a fogaskereket... Ütöttél már le embereket uralkodóról is pl.

Nem jogosan bosszankodsz, csak nem ízlik a főztöd amit főztél magadnak."

Mesélj még... Soha nem ütötem le senki uralkodóról... Engem már jópáran de nem foglalkoztam vele komolyan. Itt egy kép egy olyan esetről amikor én zavartam valakit. Gondolom ez is azt hazudja hogy a többieknek hogy én kseltem?

Csatolmányt töröltem, privát beszélgetések közzététele nem helyén való a fórumon.

Dreamy

A tapasztalataim alapján veled kapcsolatban, hogy nem pont téged szemeltek ki tetszőlegesen, főleg nem egy egész céh.

Talán az előző HF eventen ahol beleütöttél mindenki termébe, amiatt reagálhattak így... De ez csak egy tipp.

Lehet hogy elvagy magadban ha van 2 termed, de ha nincs akkor olyan magatartást tanúsítasz, hogy nem kellene meglepődnöd, hogy vissza nyal a fagyi. Így pedig ha "Ha engem nem bánt senki én sem bántok senkit!" nem helytálló...

Szerbusz!

"Talán az előző HF eventen ahol beleütöttél mindenki termébe, amiatt reagálhattak így... De ez csak egy tipp."

Annak is megvolt a miértje! Akkor is nyugodtan elvoltam 2 teremben de a szomszédok bejöttek állandóan és támadtak. Elegem lett és mentem pár kört. Amit mondtam az pedig helytálló! Én csak nyugodtan szeretem volna eventezni akkor is és most is! Aki szerint ez nem helyes az nézen magába és gondolkozon el azon hogy miért fogy ennyire a játékosok száma. Én sem vagyok egy angyal de most kivételesen nem bennem van a hiba....

Teljesen igazat adok neked!
    És mivel ez egy semleges terület, ahol még azt se tudják mondani, hogy NPC-re kattintottak, és aközben "bosszulod meg" a tettüket, így nyugodtan üss beléjük, ha kötekednek, hiszen nem tilos.
    Nagyon rossz érzés valóban, amikor náladnál jóval nagyobb szintű játékosok gondolják azt, hogy megtehetnek akármit a kisebbekkel. Ha bármikor segítségre van szükséged, csak szólj! :saint:

Köszönöm szépen! Egy igazi angyal vagy! :)

Nem ellenem kell védekezni(!) hanem az ilyenek ellen mint ami a képeken látszik. Én nyugodtan elvagyok 2 teremben . Most komolyan azért mert hf event van bekell vinnem a nagykarimat full pvp szettbe azért hogy nyugalmam legyen? ez egy vicc! Végszóként pedig : Ha engem nem bánt senki én sem bántok senkit! Ezek meg szónélkül nekem jöttek és fenyegetek állandóan és azzal szórakoztak hogy leöltek és elvették a droppom!!!!

Sziasztok! Mai esti események után eszembe jutott hogy korlátozni kellene a bejutást sd2-sd3ba! Maximum 75-s szintig lehessen bejutni a két kazamatába! Nagyon idegesítő tud lenni amikor pl egy hf event miatt bemegy az ember és azzal kell foglalkoznia hogy 1-2 nagyobb szintü állandóan leüti. Jó lenne nyugodtan farmolni illetve fejlődni!

Javaslat lényege : A két kazamatába maximum 75-ig lehessen bejutni!

Amennyiben valóban akadályozták a játékodat, és erről rendelkezel képernyőképpel, javaslom írj jegyet. És nem, nem a fenti képekre gondolok, hanem a beszélgetésre is, ami alátámasztja, hogy valóban ezt írták Neked!
    :saint:<3

Szia! Nem mentettem pmet mert úgy érzem a képek magukért beszélnek! Egyébként nem akarok ez miatt jegyet írni , de úgy érzem elég gáz 100+-on hogy kiskarik droppját veszik el és még nekik áll feljebb. Nekem is van nagykarim de mivel nagy szinten nem igazán esik hf ezért rávagyok szorulva hogy sd3ba üssem. Mivel ez egy szilizös kari nincs rajta semmi deff ezért könnyü leütni. Legközelebb befogok készülni védelemel csak mindenki azt mondta hogy metines hf lesz ezért későn jöttem fel. Gyorsan beszaladtam sd3ba farmolni hfet erre ezekkel kellett szenvednem! Nem hiszem el hogy nem lehet békében elférni 6 chn! Nem hiszem el hogy nem lehet békében farmolni! Legközelebb bárki belém köt erőteljesen megfogom bosszulni!

Sziasztok! Elgondolkoztam ma milyen *** mehet a piros Phonix céhnek! Mai hf eventen körbe körbe jártak sd3ba és mindenkinek a droppját elvették. Konkrétan corvin22re és Jakutra gondolok. Ahogy nézem 115n próbáltak hfet farmolni de a lopás jobban illet hozzájuk! Többször irtam nekik pmbe hogy hagyanak békén , de csak annyi volt a válaszuk ők megtehetik. Mostantól ez lesz a divat ? Rakok fel pár képet hogy milyen jó gyerekek ezek.

Figyelmeztetés

trágár tartalom

ninnalány

Sziasztok! Szeretnék egy olyan javaslatot tenni hogy az átadható exp gyürüket vegyék ki a droppból! Mivel a játékosok nagy része nem értékeli és direkt leviszi direkt az árát ezért a nagyobb játékosok fel sem veszik! Helyette valami más dropp legyen. Pl Kék ital kicsi vagy valami hasonló. Kiváncsi leszek mások véleményére. Köszönöm!

Témát áthelyeztem, mivel javaslatként zárásra került volna, de megbeszélni az ezzel kapcsolatos érzéseket miért ne lehetne!

Téma címét módosítottam.

Régebben is volt már hasonló beszélgetés:

Hová fajulnak a piaci árak? Van ennél lejjebb, vagy feljebb? - Globális eszmecsere a piacról

Dreamy

Gratulálok a Gfnek ehhez a fantasztikus karácsonyi eventekhez! (4 órás eventekre gondolok)

Minden értékesebbet pont 12-16 óra közé teszik hogy az aki dolgozik vagy tanul még véletlenül se tudjon részt venni rajta! Pont azoktól veszik el az eventet akik fent tartják a szervert! (sét vesznek)

Szóval Gratulálok!

Témákat összevontam. Dreamy

Köszönöm Dreamy! Nem is figyeltem csak a hibaüzenetre!

Kedves Team!

Kérem közvetitség újabb gratulációmat a GF irányába! A mai frissités ismét remekül sikerült! Még valaki esetleg hülyének nézne azóta 2x inditottam újra a gépet és vagy 10x a klienst!

Témákat összevontam.

Dreamy

Csatolmányt töröltem, mert azon felhasználói adatok voltak.

A képen a következő hibaüzenet volt lefotózva:

A pack/index fájl verziója nem megfelelő. Frissítsd a játékot a patch programmal.