Posts by Sisko8208

  Köszönöm Dreamy! Nem is figyeltem csak a hibaüzenetre!

  Kedves Team!


  Kérem közvetitség újabb gratulációmat a GF irányába! A mai frissités ismét remekül sikerült! Még valaki esetleg hülyének nézne azóta 2x inditottam újra a gépet és vagy 10x a klienst!


  Témákat összevontam.

  Dreamy


  Csatolmányt töröltem, mert azon felhasználói adatok voltak.

  A képen a következő hibaüzenet volt lefotózva:

  A pack/index fájl verziója nem megfelelő. Frissítsd a játékot a patch programmal.

  Érdeklődnék hogy van-e rá esély hogy 1-2 napon belül megoldják a problémát vagy be is fejezhetjük a játékot? A karikon járnak a cuccok (Kasmír, auto támadás, kesztyű stb stb.) amit senki sem fog kárpótolni viszont használni nem lehet a szerver állapota miatt. Van valami hivatalos álláspont?

  Persze! Így jártunk! Én is kiraknék 5 boltot de így meg se próbálom.

  Sziasztok!


  Köszönöm a Gameforgenak és a Magyar szerver vezetőségének is hogy meghallgatták kérésünket hogy újra 6 ch legyen!


  Nem hiába lett indítva a szavazás és nem hiába tüntetünk!


  Tisztelettel Sisko


  Győzzttttttttüüüüüüünnnnnnnnkkkkkkkkkkk! :thumbsup::thumbup:8o:love:

  Sziasztok!
  Tudom az amd hiba lerágott csont és vegyek intelt, de szeretem az amd-t. Ugy döntöttem komolyabb gépet rakok össze egy kicsivel az én keretemnek megfelelőt, viszont szintén amds processzort szeretnék. A mostani FX4100 és amit venni szeretnék Fx8350. Érdeklődni szeretnék ezzel a procival volt-e valakinek problémája a metin közösségben?
  A válaszokat előre is köszönöm :)  Témákat szétválasztottam, áthelyeztem, új threadet nyitottam. Dreamy

  Szia! Ha metinezni akarsz felejtsd el az amd procikat! Elég sűrűn elkezd remegni a kép és az autozást is elfelejthetem csak azért mert amd procim van. Nekem fx 9370 van. Ha normálisan akarsz játszani akkor vegyél intel procit!

  Sziasztok, mai napon szerettem volna Win 10 x64 op. rendszerű gépemen elindítani a játékot, és azt írta a windows defender, hogy a játék pontosabban ez a cheat blocker szeretne egy Trójai vírust futtatni, a defender előzményeiben ezt találtam: Trojan:Win32/Tiggre!plock. Mivel engedélyeztem így fut a játék, erre a Cheat Blocker lefagyott és a képernyő tetejéről sehogy sem tudom eltűntetni.

  Szia! Ctrl + Alt + Del kombinációt nyomd meg ott keresd meg a feladatkezelőt. Cb.exe-t állisd le.

  Dreamy legalább azt enged meg hogy amit létrehoztam javaslatot ahhoz jószándékúan irjak. Köszönöm! Most irjam én is hogy támogatom a saját javaslatom? :)

  Mod megjegyzés: nem, nem kell (soha nem volt kitétel, hogy ha ismételten hozzászól valaki, mindenképpen legyen ott a támogatom).
  Sajnálom, de attól , hogy te nyitottad a témát, az nem jogosít fel arra, hogy moderáld :) (az észrevételed pm-ben is megtehetted volna a társad fele) és arra sem, hogy ne tartsd be a szabályzatot.
  A hozzászólásod ismét off. Dreamy

  Wexexs: Szerintem ha van egy kis eszed, és képes vagy együttműködni nem csak kerülgetitek egymást. Ha kell kérhetsz tőle segítséget, és mindketten jól jártok, csak akkor nem (45-es szinten) A 30-35-40-45 szintű metint kell keresni, hanem az 50-est. Nyelvgyűrű ajánlott hozzá. Egymás gyilkolászásának meg semmi értelme. Ha jól tudom a Harci övezeten kívül, egymás gyilkolászását még mindig NEGATÍV RANGPONTTAL jutalmazzák. Azt a rangpontot én inkább Szellemkő olvasásra használnám.

  Ez igy off lesz . Legalább egy támogatom szöveget irj hozzá. Thx
  Kár volt :(

  Szóbeli figyelmeztetés! Off

  Dreamy

  Sziasztok! Nem tudom feltünte valakinek de ilyen feliratot 8 éve mióta metinezek még nem láttam.


  Ch1 Sok játékos? Na ezért is kell minimum 6 ch!

  Sd2-3 területén szoktam autózni, ha több időre ott hagyom 2 probléma szokott felmerülni:
  -1-2 óra után kidob a szerver a bejelentkezési ablakhoz
  -villogni kezd a képernyő s a karakter álltalában behal


  Néha érdekes,hogy valamitől meghal a autós karakter és az is amit húzok de akkor nem villog vagy lép ki.
  Esetleg valakinek van tippie, hogy mi lehet a megoldás? ?(

  Szia! Villogás azért van mert AMD proceszorod van! Múltkor én is megkérdeztem mikor lesz ez javitva. Nézd meg milyen választ kaptam : Amd hiba.

  - Javaslat címe: Több ch legyen!


  - Javaslat lényege: Újra 6 ch legyen!


  - A javaslat részletes kifejtése:


  Sziasztok! Röviden és tömören a javaslatom az hogy újra 6 ch legyen! Három édes kevés.


  Köszönettel Sisko

  Sziasztok!


  Kérdésem az lenne hogy a kedves Gf mikor kivánja kijavitani végre az amd processzor miatt fellépő játék hibákat?


  Gondolok itt pl a kép hibákra
  .


  Az összevonás és a sok egyéb hülyeségek helyett miért nem a hibákat javitják ki? Auto támadást elfelejtehetem mert bárhol bekapcsolom azonnal beremeg a kép. DT , Barlang, Erdő felejtős pár perc játék és elkezd remegni a kép. Lassan játszhatatlan a játék ez nem zavar senkit? Mert engem már nagyon!


  Választ előre is köszönöm és nagyon várom!


  Sisko

  Tudod Sis neked ez nem az első ilyen eseted, az meg ha egy autos karira rá rakod a saját karidat és cserébe elkalapálnak nemhogy nem hiszti tárgya de még jogos is.
  Nem is olyan régen egy illetőt szapultál és hordtál le mindennek hívásban olyan dologért amit megsem tett. Nem az első eseted amikor "a nagy" felsőbbrendűséged miatt hasra esel. Megnyugtatlak bárki akinek a kariját bepróbálod dc-ben ugyanígy fog eljárni.
  Szia! Utoljára irom le. Mivel itt egyeseknek rohadt nagyon nehéz a felfogásuk. Nem volt ott senki! Egyedül öltem bent. A képeken amit felraktam látsz bárhol is másik karit rajtam és ivaylon kivül? Mert én nem. Csak elkezdet püfölni ezerrel. Az hogy te nagyon kedveled Ivaylot és ezért véded ezt tisztelem de attól még nekem volt igazam. Miért balhéztok állandóan? Élvezitek? Amit pedig irtam Colutteröl az igaz. Majd felrakok egy képet ahol beismeri az egészet. Nem tudom honnan de tudta a srác belépö adatait és de ö pakolta le.


  Posztot szerkesztettem.
  Figyelmeztetve.
  Yareniel

  Előszór is had köszönjem meg hogy a mod a helyes témába rakta amit írtam! Ivaylo te bent sem voltál amikor odamentem. Egyszer csak rámirtál hogy jössz be. Mondom biztos.. gyere... Aztán szabadban elkezdtél leölni bent anélkül hogy bárki is hozzád szólt volna. Utána a BarbiGirlel együtt elkezdtetek blokkolni engem. Mégis milyen jogon szabod meg hogy én hol ölhetek? ki vagy te? GM? SGM? esetleg a gameforge tulaja? Hazudsz állandóan és még engem hordasz le mindennek. Magyar metin2 szégyene vagy ember! Ezt mindenki így gondolja az 1-2 haverodon kívül.... Tanulj meg normálisan viselkedni a játékban és itt is mert ez így szégyen. Jah és büszke lehetsz most magadra!

  Sziasztok!
  Ivaylo megmutatta ismét mekkora tetü! Ma nyugodtan sziliztem volna dc végében. Erre oda jön szó nélkül és leölt állandóan. Blokkolt állandóan. Kidobott dc mert nem bírtam felkelni és még ö fenyegetőzik utána. Hogy lehet valaki ennyire tetü? Metin videókhoz akartam tenni . Egy mod átrakná legyenszíves? Köszönöm!
  Témákat összevontam.
  Figyelmeztetve.
  Yareniel