Posts by Sisko8208

CPU típusa HexaCore AMD Ryzen 5 3600X, 4400 MHz (44 x 100)

MSI MAG B550 Tomahawk

Alaplapi lapkakészlet AMD B550, AMD K17.7 FCH, AMD K17.7 IMC

Crucial Ballistix 2x8gb 3800mhz cl16

Vga : asus-rog-strix-rx5500xt

De AMD viszont nem értem hogy ez miért probléma ha pedig évek óta fenn áll a probléma és még mindig nem sikerült megoldani akkor nem is foglalkoznak a dologgal.

Ha használhatatlan az autó vadászat akkor inkább vegyék ki a játékból...

Szia! Régen amd fx procim volt és mindenféle hiba elöjött auto bekapcsolásakor. Mióta váltottam amd ryzen 3600xre azóta teljesen jó. Sajnos a játék nem szereti a régi amd procikat. Írtam is régen erről a fórumon ahol azt tanácsolták vegyek intel procit :D Hiába írsz bármit nem érdekel senkit és nem fogják kijavítani. Szóval vagy törödj bele vagy válts újabb procira.

Sziasztok! Segitséget kérnék . Megvettem a tárgypiacon az auto támadást de valamiért nem aktiválódik. Már kiléptem teljesen de úgy se akar. Valakinek volna ötlete hogy most mit tegyek?

Segitséget előre is köszönöm!

Sisko

Ha lehetne venni jó is lenne!

Figyelmeztetés! Ez így hozzászólás vadászat.

Dreamy

Sziasztok!

Egy kérdésem lennetl.Úgye új fajta magán bolt nem sés verzió??

Szia! Ugye ez csak poénkodás akar lenni? :D

Persze, adó is meg még fizess bolthasználati díjat is. Hol élnek ezek már megint? Nem elég irl fizetni az adókat most még egy játékban is kelljen? Gusztustalan kapitalista banda. Egyébként ez a kereskedelmi map nagyon kicsi lesz és a boltkick rendszer a kis helyre bezsúfolódott boltokat állandó rendszerességgel fogja kidobni megnyitásukkor. Ettől sokkal nagyobb map kell.

Hát amit műveltek a céh telkekkel na az sem pite! Azt hiszi a Gf hogy mindenki dúskál a yangban? Nem mindenki tud yangot farmolni a több éves Amd hiba miatt sem. Szerintem ez a frissítés egy rossz vicc! Offline bolt rendszer már rég kész van csak bekellett volna rakni. A közös piac ötletét is lopta a gf. Ahogy ismerem a gfet csak 1 chn lesz az is :D Inkább a hibákat javítanák amiből jelenleg rengeteg van! (esetleg megcsinálhatnák az amd procis hibát) Aki nem tudná mire gondolok annak itt a link : https://www.youtube.com/watch?v=2yyzOVIgeT8

Tisztelettel Sisko

Sziasztok!

Tisztelt GMek meddig engeditek még Rykusen szándékosan szétverje a boltokat kék map1n? Napi szinten csinálja mert ezzel szórakozik! Direkt körbe szaladt a tábornokkal map1n úgy hogy minden boltot leverjen! Képért katt a linkre! kepkuldes.com

Szép napot! Vettem 69 Sé összegért egy 7 napos tapasztalat gyűrűt és 10 sárkány medált. A tárgyraktárban csak a sárkánymedálok voltak! Mivel most kezdtem a játékot a tapasztalat gyűrűért vettem a sét, hogy könnyebben fejlődhessek! Kérem szíveskedjenek segíteni˘Köszönettel: ute66

Szia! Fent lesz a képernyő bal sarkába!

https://youtu.be/5pPrJzJ4QXs

Íme, erre képes egy közösség, ha vannak emberek akik hisznek abban, hogy együtt elérhetnek valamit.

Már nem játszom a játékkal, de amikor legutóbb csökkentették a ch-k számát, ugyan ilyen érzelmekkel fogadtam én is a hírt. Mutassátok meg újfent, hogy a magyarnak nem elég 3 csatorna.

Szia! Igen én is ezért nyitottam annó javaslatot mert a 3 ch édes kevés ennyi játékosra. (Amit sok játékos és gm is támogatott amit utólag is köszönök) Karácsonyi eventnél meg főleg az lett volna! Remélem átgondolják ezt a csatorna számot mert ha így marad ismét akkor szomorú jövő vár ránk!

Darcoon Sorry my english! We need 6 channel! Bocsi az angolomért . Szükségünk van a 6 csatornára!