Nyilván kaszttól is függ.
Nekem 100 ördögöm van, villámom meg annyi amennyi a matt körből összejön. Gyógyként nem nagyon érzem szükségét a villámnak, mert nem tudnak elkapni (amennyiben az immun nem hagy cserben), 10k+ sebzésekkel pedig hamar elfogy a tömeg.
Egy közelharci fizikai kasztnál ez nyilván másképp van. Mindenképp hagyj egy kevés villámot, de igyekezz a lehető legtöbb ördögöt összeszedni.
Posts by GLAEDR
-
-
Elnézést a késésért
Dreamy nagyon várunk
-
Késve, de befutottam.
@Perculia rég láttunk -
-
Ooookéééé akkor most evezzünk kicsit csendesebb vizekre.
Citromot kérjük a recepcióra -
Ahogy azt korábban céhchaten kifejtettük a villám könyi "rezgése" is elmarad P-szinten. Valamint a hanghatása is tompa puffanás, a "mennydörgés"része kimarad. Pont az előbb teszteltem egy M és egy P könyit, sajnos G-s nincs már/még. Az M könyinél még a régi megszokott hang van, azonban a P-nél csak az első tompa, amit később a megszokott nagy dörgésnek kellene követnie. Emlékeim szerint a G-s nek is kell "rezegni" nem is kicsit, valamint a dörgésnek is meg kellene lennie. Az már megszokott, hogy a villámok nem mindig látszanak, de a hang is más egy jó ideje. Nem fordítottam rá nagy figyelmet, a sebzés megvan többnyire az a lényeg.
Minden esetre ha hibáról lenne szó örülnék ha visszatérne a "mennydörgésem" is, és a ninja "rezgése" is. Mert valljuk be, szebb ha egy tüdő-kitépő lesi mellé még a kép is beremeg -
-
Nem támogatom.
Arra nem gondoltál, hogy a becsületesen farmoló játékosoknak, akik SÉ-re nem költenek, kb ennyi esélye van felvenni azokkal a versenyt akik SÉ-t vásrolnak, vagy 0-24-ben DC-ben gubbasztanak, vagy azokkal akik a feketepiacról vesznek x mennyiségű wont?
Igen én szoktam eltenni valamit és drágábban eladni. Türelmes vagyok többnyire és ez általában meghozza a gyümölcsét. -
Szia!
Az obszidián darabokat is összegyűjtötted a szörnyekből?Egyébként a vérköves küldetést bármikor meg lehet csinálni majd a későbbiekben is, nem ad exp-t ha aznem a cél. Csak vérkövet kapsz amellyel be tudsz menni a száműzöttek barlangjába. Én általában piacról szoktam venni, nem bajlódok a küldetéssel. Szóval ha a barlangba lépés a cél szándd rá azt az 5-800k yangot szerintem, és azonnal be tudsztudsz lépni vele
-
Évek óta a Hiba blablabla zárd be nyisd meg megint siralommal küszködök tombolánként.
Töröltem én is mindent, újra raktam már nem egyszer, még mindig összeomlik már csak megszokásból is. 2 accon 1 óra míg tombolázni enged. A hab a tortán a csomag piros poti vagy a grillezett sügér amit ilyenkor adAmit tapasztaltam az az, hogy késő este, vagy kora hajnalban, mikor már a légy is csak elvétve zümmög, akkor zökkenőmentesen megy a tárgypiac. De úgymond "csúcsidőben" egyáltalán nem nyílik meg. Eleinte feldobja a kezdőablakot egy pillanatra, majd jön a hibaüzenet. Ha sikerül eljutnom a tomboláig, kijelentkezés után a másik karakterrel újra megnyitva a tárgypiacot megkapom az előző accounttal nyitott tárgypiac képét (a tomboláról pl) de csak egy másodpercre, és összeomlik.
-
Akkor ma legyünk minden lében kanalak és írjunk ide is.
Az árak... Egyszerű a dolog. A régi nagy játékosok egy része itthagyta a játékot, több milliárd yang csücsül porosodó bivalyerős karikon.
A másik csúnya dolog, hogy ezen bivalyerős karik egy része eladta már minden cuccát szép magyar forintért, ezáltal a cucc a játékban maradt, de a yangot kivonták. A semmiből pedig bitang nehéz teremteni sok milliárd yangot.Alki árak: itt is volt akik rá voltak állva, ők is eltűntek. Megszűnt a körforgás, és a folyamatos ellátás.
Egyre többen kezdenek ráálni, vagy a haszon hajtja őket, vagy úgy döntenek, hogy jobban megéri maguknak csinálni, ergo nemsokára megint "normalizálódni" fog az áraA bizonyos optok felértékelődéséért egyrészt a GF bácsi a felelős, megnyitott egy új kaput az erdővel, így a szeles cuccok ára az égbe szökött. Volt nekem is olyan epicem amit most visszasírnék. Ez mondjuk egy jó lehetőség a yangszerzésre, mert több emberke is ráállt széldefes cuccok farmolására (aranyozott cipő ezüst nyakas).
A yang csomag árával kapcsolatban nem nagyon tudok mit mondani, hallottam, hogy drága, sosem vitt rá a lélek, hogy pénzt költsek a játékra, nem azért játszom. Viszont a SÉ utalványok ára pocsékul megemelkedett, hála a GF bácsi áremelésének. Nálam már abba a kategóriába tartozik, hogy nem éri meg kifarmolni az utalvány árát inkább lemondok az utalványból venni kívánt tárgypiacos termékről.
Mindenesetre ha emberibb áron lenne a yangcsomag, biztos vagyok benne, hogy több ember megvenné, ergo több yang mozogna a szerveren, és megvennének több olyan holmit ami a "kisembernek" nagy segítség lenne.Azt ne felejtse el senki, hogy a piac árait mi, játékosok szabjuk. Egy anno 2 milliós zöld sárkánybab is lehet pár hét alatt 7,5-8m (persze amikor szükségem van rá
) úgy ahogy az áldás tekercs is volt 1,5-2m is és most szépen tartja a 3-3,5m-ós árát. De az ellenkezője a lélekkő, ami pár éve 10m alatt nem volt, most meg már a teki többet ér nála.
Az a baj a feketepiacon még mindig többet kap az ember a pénzéért mint a GF-től, ha a "járulékos veszteségeket" beleszámolja akkor is. Elérhetőbb források kellenek játékon belül, és nem lesz aki megvegye.
-
Az egészet meg kellene reformálni... Az a baj van néhány ember aki már annyira rutinos, hogy fejből tudja mikor merre kell lenni, hogy kell bemenni. Most is időkorlátos a dolog, viszont volt egy másik javaslat (aminek a linkjét nem volt időm keresgetni), miszerint legyen több ch-n sárkány.
A megoldást abban látnám, hogy legyen minden ch-n 1 sárkány, viszont ha valaki leütötte, igenis várja ki az egy órácskáját.
Ezzel mindenkinek jutna sárkány, viszont a sárkányláda elszaporodna a piacon, az ára leesne a béka feneke alá.
Ezen tények tudatában egyelőre tartózkodom. -
Támogatom! Jár a piros pont
Remélem minél hamarabb megvalósul, remélem karaktercserére és ch-váltásra is vonatkozik nem csak kilépésre (szőrszálhasogató vagyok bocsássatok meg, de legyen feketén fehéren leírva inkább, minthogy fent félreértelmezzék). -
1. Nem sértegetés volt, szimplán megmondtam a véleményem.
2. Mész másik boltba.. nem ragozom leírtad világosan mehetünk másik szerverre, és hidd el egyre többen mennek (bár ilyen könnyen nem szabadulsz meg tőlem)
3. Igen fontosabbak a súlyosabb hibák de ilyen alapon nem adunk be egyéb ötleteket sem mert már 10 éve nem javítanak ki valamit... kérlek...Továbbra is támogatom.
-
crt + g-vel a hátas közli, hogy "nyugi maá, ne ficeregj maradj egy helyben"
Lehet kinevettek de ezért kell még mindig lovat használnom... szorult helyzetekből egy leugrás és egy kezelés, majd visszaugrás nagyon jól jön, viszont a hátas esetében szimplán öngyilkosság.
A témanyitó tényleg furcsán fogalmazott, azonban sajnos nem tudom támogatni. Tessék megcsinálni a profi lovat, kitörni leszállni és pengét nyomni. 3 másodperces mutatvány ha kész a ló. Így nem tesszük tönkre a lónak azt az icipici ám de fontos értékét ami még megmaradt. Volt egy hasonló javaslat, a lóképességek fejlesztésével kapcsolatban sok évvel ezelőtt. Azt el tudtam volna képzelni, de ez így nem jó.
-
Támogatom.
Ennyi savanyú embert.. már bocsánat..
Miért fájna az, ha lenne egy olyan opció hogy ne lássák az ilyen dolgokat? Elárulom nektek még helytakarékos is lenne, mert ha leveszed ugye a leltárba kerül. Vannak kifejezetten szép pántok, de a legtöbb elég ronda. Ha tetszik akkor nem kapcsoljátok ki a látványt és ennyi. Részemről annyi is elég lenne hogy én ne lássam. A szépség elég szubjektív dolog miért ne ítélhetné meg a játékos, hogy szép-e vagy sem?
A ne vegye meg dolog meg... gyenge példa de ha te bemész a boltba mentes vízért és csak savas van akkor szomjan halsz inkább?
Rázzuk ki azt a szénsavat szépen és minden rendben -
102. nem tudunk ellene sokat tenni
-
104. Ninnának jár a keksz
-
100. na most gyorsan mielőtt jön ninna
-
97. a 100-ra. akkor majd jön és lecsap
Edit: a számolás lemaradt bocsika