Posts by Demi
-
-
vagy
[url]http://youtu.be/O0Rv6PWktSc[/url]Inaktív téma.
Zártam. Ha valaki újra szeretné éleszteni, írjon!
ninnalány -
Én is a kereskedelmet hoznám fel mint fontos dolgot. Ez megint egy olyan dolog lenne ami az amúgy is egyre szűkülő piacot egy kicsit kiszélesítené.
Próbálgattam a köveket fejleszteni, tetszett hogy nem nézett ki eleve reménytelennek -
-
-
-
Én a másodikra szavaznék. De lehet jobb lenne kipróbálni neked melyik jön be.
-
58. gnoll nagyúr és még mindig semmi........
Pont amikor hozzákezdtem, találkoztam egy ismerőssel, 116.-ik nagyúrból esett neki.. -
Csak a szombat délután ment rá az első levélre, eredménytelenül. Vagy csinálgatom még ha nagyon unatkozok, vagy megvárom amig belátják hogy értelmetlenül nehézre sikerült. Különben páromnak sikerült, de nem csopiban. Ütött warikkal és velem is, mégis egyedül volt mikor megadta, de nem kevés időt töltött el vele.
-
Bele még nem kezdtem egyikbe sem, de nekem is csak a jutalom ami szemet szúr. Az exp oké, a küldik szórakozást nyújtó dolgok, nem azon kell fejlődni...de az apró eldobásra való jutalomtárgyak kicsit kicsinyesnek tünnek. Kivéve persze a gyöngyöket. Abból lehetett volna küldi nehézségi fokától függően többet betenni, vagy a szintnek megfelelő, értéket képviselő tárgyat Mondjuk valami új ében láda szerűség, vagy más, pl tárgypiacos cucc aminek van értelme. Itt lehetett volna pótolni mondjuk a kis kariknak alanyi jogon járó ládák eredménye képpen kapható optolók és forgatók, nagyobb szintű játékosoknak (is) használható verzióját.
De végül is ha ezeket félre tesszük, akkor lehet örülni, hogy legalább még foglalkoznak a játékkal és újításokat tesznek bele. Ezt a részét köszönném meg -
Ez szinte biztos, de néha jó túlképzelni
-
Örülök neki, és én is csak reménykedem benne hogy nem valami agyzsibbasztó "hiábagörcsöltél2óráteznemjöttbepróbáldholnapmertmégkell120db" küldetés sorozatot kapunk.
A másik meg aminek örülnék az a fent említett tartós jutalmak...lehetne megint okoskodni, kinek mi lenne a jobb. Változatosabb karaktereket adna kaszton belül is -
Tallia ! Pont az lett volna a kérdés, hogy ezt a "rosszul próbálkozol" dolgot ki lehetne-e iktatni. Jelen pillanatban is a nagy kari bent barlangban, 20-30 percre nem állok neki darálni, viszont lehet bányászgattam volna egy picit. De ha nincs ér, nem tudok. Viszont ha el lenne szórva a respawn akkor lehetne. A falba kerülő ereket én is tapasztaltam. Ezeket is a jegyrendszerben kellene jelezni ?
-
Sziasztok!
Igazából a team-hez intéznék kérdést: Aki ugye bányászni akar, csinál hozzá kiskarit, eltrappol vele temlpom elejére és ha van ideje kis területen mászkálva talál eret. Régebben 5-10 percen belül talált az ember valamit. Egy ideje viszont 40-60 perc közötti időben jelennek meg és egyszerre 4 ér. Ha eltünik akkor megint majd egy óra mire lesz és ez egy csöppet időrabló...Ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem hogy az ér megjelenéssel nem lehetne valamit csinálni ?összevontam. dreamy
єїэ:|Figyelmeztetés! Dreamy|:єїэ*elévült figyelmeztetés 2015.01.20. ¬ Perculia