Szerintem gledar
Posts by Demi
-
-
Csak én jöttem ...
ninna ?
-
Jelen !
Kardsura ?
-
Katkánál lehet kikötötték a netet olyan régen volt...
Balek ?
-
nem
Woliana ?
-
Esetleg utánam

-
És kardsura vagyok....
Yareniel ?
-
Szerintem Geni jön
-
Vagy inkább katka...
-
koppkopp...
Balek ? -
Akkor most SGabi

-
Utánam esetleg jöhet katka
-
Szerintem erőre kell tenni ha kövezel.
-
Igen,a pókomat majommal etettem.Igaz,csak 5 órát adott hozzá,de nem köpte ki.
Most megnyugodtam, köszönöm

Szóbeli figyelmeztetés.
Spam.
Yareniel -
Ha nem kismajmod van azt lehet más kisállat tojással etetni ? Tehát mondjuk pókot majommal ?
-
Pókot csak a pókbárónő dob ? A kiri nem igazán akart eddig....
-
Sziasztok, én tanácsot szeretnék kérni.:)
A skilljeimet alább láthatjátok majd, és az érdekelne, hogy mi lenne, ha 4. skillnek a kioltást húznám?
akkor elveszíteném a bitangjó farmos-fejlődős előnyeimet? Mivel kellene máshogy építenem, ha ezt szeretném csinálni? Illetve, kinek mi erről a tapasztalata?
Nem vesztesz sokat, ha nem ölsz földről. Ez csak pvp fogod használni, de az örvényt vagy ujjcsapást tömeg mobra is el lehet küldeni ...trollkodni jó lesz -
Várom hogy mi lesz ebből és azt is mikorra (lsd :összevonjuk a szervereket). A fejlődős rész már az új mapokkal együtt meg kellett volna hogy jelenjen, és nagyon remélem kicsivel több energiát fektetnek a kidolgozásba mint mondjuk a Nefrites akadók stb. Nem lenne valami jó ha fejlődés helyett azzal kellene foglalkozni, hova nem szabad mennie a karinak, ha nem szeretnénk beszorulni.A mágikus kasztos foltozás nem érint, mert lassan ember nem lesz aki megütne. És nem azért mert kemény vagyok, hanem mert nincs ember...
-
-
Intet kell tolni elsőre és pengét