Posts by Demi

Elolvastam, jó is lehet, támogatom.
    (A 100%-os sárkánykő eltávolítás megoldása külön javaslatként is megállná a helyét! Ha nem volt már javasolva úgy hogy elkerülte a figyelmem )

Amig nem biztos nem akarok hibát nyitni: Másnak nem áll meg az autón kinthagyott kari. Tegnap kitettem sohanra az egyik kicsit, szinte mindig mikor lejárt az aura, megállt a kari és nem volt kedve menni csak ha újra indítottam. Ha jól emlékszem ez nem ilyen volt.

Dalvin, majomkazis nagykarival még nem találkoztam, de el tudom képzelni, (nagyon nem értem meg az ilyen embereket).
    Orkoknál amióta létezik a játék, mindig is ez ment, értelem szerűen az akkori szintű nagykarikkal.
    A DC nagykaris helyfoglalás csak megint annak a folyománya hogy a nagy karival hiába eventezik, mikor nem esik aminek esnie kell.(De továbbra sem értem minek kell odatenni egy 100+ karit)
    A kulcsozás szintén egy régi konfliktus forrás, ez már akkor le lett tudva a "ez egy harci játék" kijelentéssel.
    A kövek száma természetesen nem lenne megoldás (mindenre)
    Az elüldözés szerintem sem célja a GF-nek, csak a fejlesztések és új tartalmak jönnek kicsit késve és összevissza (vagy sehogy)

Itachi
    Megint csak azt írod ATS-nek ami miatt engem szinte lehülyéztél. Nem érted hogy azt az egyszerű tényt, hogy a nagykarik evenetkor használhatatlanok. Ezért mennek a fullos kicsikkel, és ezért nem az a legjobb megoldás hogy csak a kisebb szintűt tolod, hanem az, hogy adsz lehetőséget a nagyobbnak a saját szintjén, ami miatt majd nem kell kiskariznia.

Arra próbáltam rávilágítani hogy egy kicsit túl van már lihegve ez a probléma. Megint oda jutok vissza az én gondolatmenetem szerint hogy nem csak a kicsikkel kellene foglalkozni. Ha mondjuk én a nagykarimmal kapnék egy olyan mapot mint map2 , tehát (mondjuk 30-as szinten) van 4 különböző szintű leüthető metinem , a szintemnek megfelelő felszerelés fejlesztőket szóró mobokkal, nem gondolod hogy inkább a nagyobbal mennék farmolni és nem a kicsikkel versenyeznék ? Most én üthetek 100-as követ ,random droppal és 105-ös követ, ha nem megyek be erdőbe. Ha be is megyek ott is csak a 120-as van. Abban az esetben ha nem megyek be sem biztos hogy találok egyáltalán valamit, mert minden tele van 90+ karikkal, amik alapból jönnek a 100-as kőre de nem egyet láttam már a 105-ös kövön is. Tehát a nagyoknak szánt mapon 30 szint farmol, 3 birodalomból, amig a kicsiknek map2 kb10 szint és 1 birodalom/map.
    De lehet neked van igazad és mégis csak a kis szintűeknek rossz.

Azért egy dologra mégrákérdeznék: Miértlétezik az a probléma, hogy a kicsiknek se ez nem jut ,se az ? Ez egy totál hülyeség. Mindenki aki nagyobb szintű valamikor volt kicsi és helyel közzel élvezte a játékot amig felfejlődött arra a szintre ahol most van, ergo az új kisszintű játékosoknak is nyugodtan végig lehetne tolni mindenféle segítség nélkül, mert erről szól a játék. Rendben kaptak új dolgokat, de hát egy újszülöttnek minden új, külön nem fogja értékelni, hogy ez az ő érdekében/segítségére lett betéve. Elvileg nekik nem is lehet unalmas ,mivel most kezdenek játszani. Ha meg az elejétől unja ,akkor nagyobb szinten abbahagyja mert ott kezdődnek az igazi idegölő küldik.

A témához még hozzászólva : A ch váltást remélem sikerül elsőre jól megcsinálni mert az az egyik olyan dolog ami nekem nagyon tetszik :)

Egyetértek.Ismét kik lesznek a rosszak? Hát a "fullos nagy karik" farmosai, mert elüldözik a kicsiket. :D

Hercul!
    A 100-as sapik, 105-ös vértek húzása az kész öröm.
    Ami kimaradt: még cipőt is kaptak a nagyok..... :D

Pont erre gondoltam én is, hogy aztán meg az a gond hogy én nem a nagykarimmal megyek a saját szintemen, hanem kitúrom a kisebbeket.
    A sisak és vérth úzásról inkább nem is mondok semmit.
    A cipőket meg csak úgy fejlesztgejük naponta 3-4x ( remélem az erdő dropp javítás , kiterjed mondjuk a masszív zsinórra is, mert egy év alatt 1 se esett nemhogy 5 ami kell egy cipőhöz)

Szerintem sem lenne rossz ötlet. Esetleg limitált darabszámú árúval, így akinek sok cucca van tenne boltot is..Támogatom

Lord3 Rejtélyes üvöltés I
    Feladat : Ölj meg 50 Erős En-Tai Druidát és 50 Erős En-Tai Gyógyítót

Jutalom : 130k yang, 6,6m exp, Cor Draconis abból legendás Onix

Lord3 Rejtélyes Üvöltés I

Feladat : lásd fent

Jutalom : 85k yang, 6,5m exp

Lord3 A Razador ereje

Feladat : Győzz le 10 Parázs-lángvezért

Jutalom : folyamatban