Támogatom. Hasonló cipőben járok, jól jönne pl nekem is egy kisállat skill feledő
Posts by Demi
-
-
Elolvastam, jó is lehet, támogatom.
(A 100%-os sárkánykő eltávolítás megoldása külön javaslatként is megállná a helyét! Ha nem volt már javasolva úgy hogy elkerülte a figyelmem ) -
Legyen, én támogatom. Eddig nem is tűnt fel hogy hiányzik, de így ....
-
...Ennek a felsorolásnak akkor lenne súlya, ha a playerek nem tudnák őket kivitelezni a nagy mennyiségű sé igénye miatt...
Nem lehet kivitelezni a nagy mennyiségű sé miatt. Az hogy az utcán látsz egy Ferrarit, nem azt jeleni hogy mindenkinek az van.
-
Amit még össze rakhatónak meg lehetett volna csinálni az a véletlenül nyitott horgász kézikönyvek.
Tojás vadászat.
-
Amig nem biztos nem akarok hibát nyitni: Másnak nem áll meg az autón kinthagyott kari. Tegnap kitettem sohanra az egyik kicsit, szinte mindig mikor lejárt az aura, megállt a kari és nem volt kedve menni csak ha újra indítottam. Ha jól emlékszem ez nem ilyen volt.
-
Támogatom, ha szétszórva esne mindenfelé.
-
Dalvin, majomkazis nagykarival még nem találkoztam, de el tudom képzelni, (nagyon nem értem meg az ilyen embereket).
Orkoknál amióta létezik a játék, mindig is ez ment, értelem szerűen az akkori szintű nagykarikkal.
A DC nagykaris helyfoglalás csak megint annak a folyománya hogy a nagy karival hiába eventezik, mikor nem esik aminek esnie kell.(De továbbra sem értem minek kell odatenni egy 100+ karit)
A kulcsozás szintén egy régi konfliktus forrás, ez már akkor le lett tudva a "ez egy harci játék" kijelentéssel.
A kövek száma természetesen nem lenne megoldás (mindenre)
Az elüldözés szerintem sem célja a GF-nek, csak a fejlesztések és új tartalmak jönnek kicsit késve és összevissza (vagy sehogy)Itachi
Megint csak azt írod ATS-nek ami miatt engem szinte lehülyéztél. Nem érted hogy azt az egyszerű tényt, hogy a nagykarik evenetkor használhatatlanok. Ezért mennek a fullos kicsikkel, és ezért nem az a legjobb megoldás hogy csak a kisebb szintűt tolod, hanem az, hogy adsz lehetőséget a nagyobbnak a saját szintjén, ami miatt majd nem kell kiskariznia. -
Arra próbáltam rávilágítani hogy egy kicsit túl van már lihegve ez a probléma. Megint oda jutok vissza az én gondolatmenetem szerint hogy nem csak a kicsikkel kellene foglalkozni. Ha mondjuk én a nagykarimmal kapnék egy olyan mapot mint map2 , tehát (mondjuk 30-as szinten) van 4 különböző szintű leüthető metinem , a szintemnek megfelelő felszerelés fejlesztőket szóró mobokkal, nem gondolod hogy inkább a nagyobbal mennék farmolni és nem a kicsikkel versenyeznék ? Most én üthetek 100-as követ ,random droppal és 105-ös követ, ha nem megyek be erdőbe. Ha be is megyek ott is csak a 120-as van. Abban az esetben ha nem megyek be sem biztos hogy találok egyáltalán valamit, mert minden tele van 90+ karikkal, amik alapból jönnek a 100-as kőre de nem egyet láttam már a 105-ös kövön is. Tehát a nagyoknak szánt mapon 30 szint farmol, 3 birodalomból, amig a kicsiknek map2 kb10 szint és 1 birodalom/map.
De lehet neked van igazad és mégis csak a kis szintűeknek rossz. -
Azért egy dologra mégrákérdeznék: Miértlétezik az a probléma, hogy a kicsiknek se ez nem jut ,se az ? Ez egy totál hülyeség. Mindenki aki nagyobb szintű valamikor volt kicsi és helyel közzel élvezte a játékot amig felfejlődött arra a szintre ahol most van, ergo az új kisszintű játékosoknak is nyugodtan végig lehetne tolni mindenféle segítség nélkül, mert erről szól a játék. Rendben kaptak új dolgokat, de hát egy újszülöttnek minden új, külön nem fogja értékelni, hogy ez az ő érdekében/segítségére lett betéve. Elvileg nekik nem is lehet unalmas ,mivel most kezdenek játszani. Ha meg az elejétől unja ,akkor nagyobb szinten abbahagyja mert ott kezdődnek az igazi idegölő küldik.
A témához még hozzászólva : A ch váltást remélem sikerül elsőre jól megcsinálni mert az az egyik olyan dolog ami nekem nagyon tetszik
-
Egyetértek.Ismét kik lesznek a rosszak? Hát a "fullos nagy karik" farmosai, mert elüldözik a kicsiket.
Hercul!
A 100-as sapik, 105-ös vértek húzása az kész öröm.
Ami kimaradt: még cipőt is kaptak a nagyok.....Pont erre gondoltam én is, hogy aztán meg az a gond hogy én nem a nagykarimmal megyek a saját szintemen, hanem kitúrom a kisebbeket.
A sisak és vérth úzásról inkább nem is mondok semmit.
A cipőket meg csak úgy fejlesztgejük naponta 3-4x ( remélem az erdő dropp javítás , kiterjed mondjuk a masszív zsinórra is, mert egy év alatt 1 se esett nemhogy 5 ami kell egy cipőhöz) -
Most úgy néz ki hogy nem blokkol..
-
Teljes mértékben támogatom. Simán meg lehetne oldani és ahogy előttem mondták, az elixír nem megoldás.
-
Érdekes amúgy hogy minden böngésző blokkolva van ha nem a játék előtt indítod, kivéve az expolert. Az sem 100% ahogy fut de az nem fehéredik ki...
-
Szerintem sem lenne rossz ötlet. Esetleg limitált darabszámú árúval, így akinek sok cucca van tenne boltot is..Támogatom
-
Nálam is jelentkezett a probléma, csak eddig azt hittem a hiba az én készülékemben van...fehér oldal. Foxon és chrome-on is
-
Lord3
A Titkok feltárása 2
50-50 parázs lángtigris és parázs lángharcosjutalom : 85k exp, távcső
Lord 3
Tomboló Ogrék 2
50db Ogg tábornokjutalom : 6m exp, ékszerdíszítő elem
-
Lord3 Rejtélyes üvöltés I
Feladat : Ölj meg 50 Erős En-Tai Druidát és 50 Erős En-Tai GyógyítótJutalom : 130k yang, 6,6m exp, Cor Draconis abból legendás Onix
Lord3 Rejtélyes Üvöltés I
Feladat : lásd fent
Jutalom : 85k yang, 6,5m exp
Lord3 A Razador ereje
Feladat : Győzz le 10 Parázs-lángvezért
Jutalom : folyamatban
-
Kinézet felesleges.
A kártyás dolog viszont érdekes. Van ott egy két érdekes mob...pl a Kaszás..Ha jól láttam akkor az Entai őrhöz is lehet majd kártyával portolni ? -