öööö....mi az a városi utazójegy?
Posts by Demi
-
-
Egy ideje az alkimia panel aktiváló gombja nem teljes felületen kattintható. Tehát ha gyorsan kellene bekapcsolni, sokszor megesik hogy aktiválás helyett a karakter elszalad mert olyan mintha a gomb mögé kattintanánk.
-
Támogatom. Jó lenne ha hasznos is lenne nem csak a variálható skillek számát növelné
-
Dreamy ,először is elnézésedet kérem, de szerintem nem találsz olyan hozzászólásomat, amiben a magyar team tagokat minősíteném a GF dolgai miatt. A másik pedig az hogy ahogy Shao is leírta, ez egy régebben már kitapasztalt hiba, teljességgel érthetetlen hogy milyen ködös gondolatmenet alapján kell újra jelezni hogy az ami évekkel ezelőtt nem működött megfelelően, most sem jó.
Nekem is volt egy elképzelésem a kari fejlesztéssel kapcsolatban, de ez komolyan elborította a szekrényt. Igy sem volt tiszta a kép a fejleszthetetlen felszerelések miatt, de hogy ne is próbáljak fejlődni mert csak saját magam alatt vágom a fát.. -
Display More
Mod megjegyzés:
Mégegyszer megkérlek benneteket, ha hibát észleltek, azt a hibajelentések részen külön témában jelezzétek.
Mert bizony ezek a dolgok hibák is lehetnek.
A második mindenképp, hisz a "küldetés" tárgyaknak esnie kell (lásd pl dt-s hasonló rész...), nem mellesleg az egy 100+-os térkép....
Úgyhogy kedves @Phone és kedves @Szeder legyetek szívesek témát nyitni, köszi.Dreamy
Dreamy, az a hiba hogy ezt a drop korlátot előre át nem gondolt módon betették. Jelezze a team illetékese a GF-nek, ne nekünk kelljen külön jelezgetni hogy hülyeséget csináltak.
-
Különben bevallom, sosem vettem meg a petkaját ,hanem bementem bariba a nagykarival és azzal ütöttem ki. Eddig. Most már mehetek egyszerre kettővel, hogy etetni tudjak. Vagy....vagy csinálok erre az accra egy 90-100 körüli karit amivel be tudom vinni, meg tudom etetni stb stb....vicc
-
Totálisan használhatatlan a tárgypiac és a tombola. Elsiklana felette az ember ha idén lenne először tombola, de egy működő dolgot elrontani....
-
Eddig is ki lehetett jelölni a petet. Akkor volt hasznos ha buffot is vittél magaddal valahova mobozni. Egyszerűen a buffal a petet jelölted ki és ment utána folyamatosan.
-
Nem vagyok ellene, de terhelné a szervert az hótziher, tehát a laggra nem megoldás. Inkább tartózkodom
-
Lord 3
Elvarázsolt Erdő
50-50 En-tai harcos és katona
130k yang
Zen bab250k yang
Cor DraconisRejtélyes üvöltés 2
40 romboló
7,7m exp
Visszaállító tekercs 1db -
Szerintem is jobb megoldás lenne a %-os exp, Támogatom
-
Támogatom, szerintem sem lenne nagy dolog megoldani.
-
Bajnak nem baj, tehát támogatom
-
Lord 3 Rejtélyes üvöltés I
150k exp és 85k yang (exp lehet kicsit több volt, nem emlékszem pontosan)
-
Ezzel kapcsolatban én is szóltam valahol valamikor. Konkrétan ha jól emlékszem azt hoztam fel, hogy egy 105-ös boss miért dob kevesebb yangot mint mondjuk a sziklamajom az első kazamatában. A válaz valami olyasmi volt hogy így nem borítja fel a játék egyensúlyát vagy mi....

-
Tőlem is kap egy támogatást
-
Nekem megvan az upload mapa. Töröltem, csináltam újat, semmi.Több kiskarimnak van céhe, régebben nem is okozott gondot a céhlogó. Viszont most ahogy írtam, sem a gyári 100 ,sem az amit a mappába tettem nem látszik a játékban, tök üres a lista
Nem hiszem el hogy egy ilyen egyszerű kérdésre sem játékban, sem chaten sem pedig itt a fórumon nem kapok értékelhető segítséget. Nyissak jegyet vagy mi ? -
-
Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy képtelen vagyok az egyik kiskarim céhének céhlogót betenni. Céhjelet már régebben használtam, tehát a formátuma biztosan jó. Viszont mikor ki akarom választani a céh logót,sem a gyári logók nem választhatóak sem az enyém. Az egész lista üres. Upload mappa megvan. De hiába aktualizálom az egészet, egy sem jelenik meg. Mi lehet a gond ?

-
Nekem is megállta a frissítés után, unistall, reinstall és megjavult