Posts by Demi

Sziasztok!
    Mondhatnám "ez is megvolt"de ugyan mi is? Nem panaszkodás inkább tanulságképp leírom,hogy számomra,hogy is volt ez a remek születésnapi event. Kezdetekkor úgy gondoltam nem foglalkozom vele,de miután kevés ráfordítással szépen lehetett kukázni DC-ben zászlót, hát nekiálltam,az érmék szépen gyűltek. Tavalyról maradt még egy alap pánt ami mellé beváltottam még ötöt,elballagtam Theowahdanhoz,hogy kombináljon belőle nekem nagyobb pántot. Nos igen rossz napja volt a csókának és egyet sem tudott megcsinálni :!: El is ment a kedvem az egésztől "ezért futkostam órákon át és kukáztam, sokszor hallgattam más játékosok illetlen szavait?" Nem nekem ennyi elég,de csak ott motoszkált a gondolat, tavaly összehoztam 5 db évfordulós pántot, igaz nem nagy értékekkel 13-17% köztieket de azért csak lett eredménye! Arra az elhatározásra jutottam,hogy szerencsétlen a karim és nem is annyira jó nekem DC-ben rohangálva a megnövekedett konkurenciával zászlózni,így elővettem sámánt, kicsit kelet rajta turbózni és venni neki jószágot,kesztyűt,meg autóvadászatot,hogy valamelyest legyen eredménye lemúroknál zászlózni vele. Nos lemúroknál jövögetett a zászló,közel sem úgy mint DC-ben de nem is kelet gépelőt tartózkodni elég volt néha rápillantani épp nincs-e valaki jóvoltából a kapuban. Egy hetes autovadászat alatt ismét kijött 6 db alap pántra való érme :thumbsup: Újra felkerestem a hőn szeretett Theo barátomat inmáron egy sámán formájában, és megkértem kreálon nékem pántokat, az eredmény kiábrándítóra sikerült 0 azaz 0 amit tudott produkálni. Ismét egy számomra feleslegesen elfecsérelt időtöltésű event amit ezúton is szeretnék megköszönni a GF-nek :hail:
    Üdv.:fincsi

Nem csak te jártál így ,2 ismerőst kérdeztem, nekik sem ment és sajnos nekem sem sikerült egyik pánt sem. Lényegében pánt helyett jobb lett volna ha betesznek egy nem nyert cédulát 30 érméért és akkor nem várok semmit de azt megkapom. az árnyékharcos respawn meg nevetséges volt. Az ilyen szülinapi bulikra szokták azt mondani hogy ha az ünnepelt nem csinál semmit akkor már az is jobb lett volna

Adott a forgathatósága. De a sárkánytűz szerzést nem mondanám egyszerűnek. Személy szerint kb 60 boss láda után sem láttam egyet sem. Aki nyitott ismerős annak is 100+ láda kellett (x3 nyitás)Ha hozzá vesszük azt hogy a forgatás itt a metinen egy igen nagy szerencsejáték, még egy matt mitikus forgatása is igen sok időt fog igénybe venni. Van olyan akiknek már van hibátlan vagy ragyogó forgatós. Azoknak ilyen lehetőségek mellett az életben nem lesz annyi, amivel használható cuccot csinálnak ezekből az alkikból .
    Amúgy a karácsonyi event óta a bossládák tartalma is egy felhígított szemét tenger. Eddig is szerencsés volt az ember ha valami jót nyitott, de azóta.... 3 razador run és ami nem a földön végezte, azt megette a pet. Ezek után nyiss sárkánytüzet vagy házi kedvenc ládát. A többi boss ládára is érvényes.
    A szili droppon növeljenek mert ez így katasztrófális...

Ha már ennyit beszélünk róla, ki kellene találni valami megoldást amit javaslatként be lehet nyújtani az alkímiák átváltására. Milyen megoldással lehetne különösebb károkozás és indokolatlan előny nélkül átváltani egy ragyogó alkit mitikusra? Mondjuk egy sés tárggyal ami az alap ragyogó alki opt százalékainak megfelelő mitikusra való fejlesztését segítené úgy hogy sikertelenség esetén megmarad a ragyogó alki optokkal együtt és csak a tárgy + az átváltáshoz szükséges alkimia tűnne el ( a második alki szintjéről, tisztaságáról fogalmam sincs,csak egy hirtelen ötlet eddig amit leírtam)

Dalvin ezzel az a baj, hogy ezzel csak az tud élni, akinek már most kész mítikus alkisora van. Szerencsésebb lett volna, ha adnak nekünk nem átadható de raktározható, esetleg kiosztásban maradó cuccot, hogy egyszer levehessük vele mi magunk az alkikat, mikor elkészültünk az újakkal. Ugyanis senki sem fog tudni évekig alkímiák nélkül boldogulni, ezért kénytelenek voltunk szépen ugyanúgy visszatenni amit leszedtek nekünk oly előzékenyen. Márpedig hogy évekig tart majd kifejleszteni a mitikusokat azoknak akik nem felvásárlásban, hanem saját fejlesztésben gondolkoznak, az biztos.

Szintén ezzel szenvedek. Nem nagy durranás az alki szettem de most hogy le vannak szerelve, nem szívesen szerelném vissza, mert hiszek még a csodákban hogy esetleg még a játék folyamán sikerül próbálkoznom a mitikus alki készítéssel. Na most addig egy átlagosnak mondható játékos, az átlagos cuccaival nem igen boldogul alki nélkül sok helyen. Esetleg egy npc-vel is meg lehetett volna oldani az alkik egyszeri 100%os leszerelhetőségét ( Mondjuk a részegnek lett volna értelme, és még poén is lett volna keresni éppen merre tántorog ..)

A legközelebbi belépésekor, illetve legközelebbi raktárhasználatakor meg kell majd változtassa a jelszót. Ezt én se tartom egy túl hasznos fejlesztésnek.

Teljesen feleslegesnek tartom. Aki félti a raktárban tárolt dolgait- ami nekem ott van pl, azzal még egy kezdő játékos sem menne vele messzire- annak eddig is volt lehetősége megváltoztatni.
    A mitikus alkímia is felesleges véleményem szerint. Az opt forgató rész már megoldotta volna a kimaxolt 2-3 optos alkímiák problémáját. Valaki a német fórumon levezette,hogy ha saját erőből akar valaki ilyen alkímiát csinálni, akkor az accon levő összes karival , minden nap ki kell ütnie a szilit, és akkor ha minden fejlesztés 100% sikeres (haha) akkor egy év alatt lehet lehet összehozni egy kiváló ilyet. Ez annak jó aki úszik a yangban és megveszi a hozzávalókat. Érdemben engem és jó pár ismerősömet belátható időn belül nem fog érinteni, főleg ha az alkímia fejlesztésének esélye ilyen kritikán aluli marad mint most.
    Az összes többi bennem megfogalmazódott kérdést már feltette valaki...
    Az a baj hogy nem maga a játék élmény tartja "izgalomban" a játékosokat, hanem az hogy a GF milyen marhaságot ránt elő az ingujjából...

Közben én megoldottam, csak akkor nem írtam itt meg. Kell upload mappa, de nekem 2 helyen volt a gépen fent a metin (lehet valamelyik beta maradvány vagy nem tudom) lényeg hogy ahonnan a gf live indít oda kell csinálni.

Aki nagyon akarta eljuttatni a gondolatait (és a szavazatát) az jött , regelt , szavazott.Itt sajnos látszik, hogy a java részét nem érdekli a dolog. Pedig a játékosok nem csak a játékban, de egyéb helyeken is felhívták egymás figyelmét ennek a fontosságára.
    Az egyéb helyeken is látszott az "engemnemérdekel", "úgyseleszsemmi", "minek" hozzászólásokból, hogy a többség sajnos magasról tesz erre az egészre.

Itt napszaktól függetlenül leadhatod a szavazatod... A játékban pedig kivitelezhetetlen egy ilyen .

Lehetne csinálni egy olyan OX evnetet ahol ez a kérdés is benne lenne. Persze tudom hogy ez sem nagyon tőletek függ, de elkeserítő hogy a játékosok által 99%-ban támogatott ch szám vissza állítás igénye ennyire nehezen jut el az üzemeltetőhöz. Ennek eleve nem lett volna szabad megtörténnie....

Délelőtt , amikor elvileg kevesebben vannak fent, kisebb tömeg volt erdőben. Követ csak a nyomairól lehetett sejteni. Gondolom akkor délután amikor többen fel tudnak jönni még viccesebb azon az egyetlen mapon ahol a 95+ játékosok fejlődni, 110+ játékosok szilizni tudnak.
    Legyen megint 6 ch, teljesen logikátlan amit csináltak.
    Támogatom

Csak reménykedhetünk hogy az összevont szervereket nem egy a pincéből felhozott kövületre teszik. Ha véletlenül sikerült eventek alatt össze kaparni az sé árából egy új szerverre, akkor szerintem meg fog szűnni a ledobálás :)

Különben az én boltomat is ledobta néhányszor, nem kicsit bosszantó.

Igazából azt nem értem ha az bántja a szemüket hogy sokan autóban szintelnek erdőben, akkor miért nem az ott kapott exp mennyiségét csökkentik ? Sőt...néha már azt nem értem minek szintel valaki? Mit kap a játékos közel a 120-hoz ? Milyen előnye van ? Szinte semmi...
    Azzal kellene foglalkozni az erdő helyett hogy aki már max szinthez közeledik, az is kapjon valamit ami miatt érdemes fejlődni. A további 2 barlang meley mellé? Vagy egy erdővel párhuzamos nagyobb szintű fejlődő map, ahova nem egy fa után futkosva tölti el az ember a sok esetben kicsiny játékra jutó időt ? Ha meg már bent van az ember, esetleg megoldani hogy ne pro missziók essenek odabent hanem csak a szintnek megfelelő lord 3 ? Csak hogy tudjon játszani az ember
    Most már azért is felmegyek bétára, hogy megnézzem , ezzel a minimális játékélménnyel, mennyire sikerült kiszúrni...
    A cor draconis továbbfejlesztési lehetőségén túl, minek kellett belepiszkálni ? Konkrétan nekem van hogy 1-2 óra alatt nem üti ki a karim erdőben a 30 szilit, mert valahogy nem akar esni. Hagyhatom abba az egészet mert még azért sem lesz érdemes feljönni hogy megpróbáljam, és ha nem sikerül próbáljak venni valakitől akinek esik mint az eső .

Pet rendszerben a vámpirizmus készség nem tp szívásra van ? Na ezt is megnézem majd.

Engem az erdő érdekel, hogy minek kell belekotorászni ebbe az unalmasan egyszerű dologba...arra tippelek hogy pont a talizmánok használatára helyezik a hangsúlyt, tehát a szeles cuccok mehetnek a levesbe pl. De nem akarom elkiabálni

Azért ez a csoportban ütést kicsit benézték ezekre a kövekre. Annyi idő és energia hogy nem éri meg. Legutóbb mikor próbáltuk 3-an, annyi boss volt kint hogy még futtatni sem lehetett őket mert egyszerűen nem láttál semmit a tömegben. Ha jól emlékszem 5-6 Ochao nagyúr,Ochao testőr minimum 8-10db és Polyphemos 10-15 db + az apróságok amiket nem is láttam a tömegben...Valóban megint a kiskari játszik