Sziasztok!
Mondhatnám "ez is megvolt"de ugyan mi is? Nem panaszkodás inkább tanulságképp leírom,hogy számomra,hogy is volt ez a remek születésnapi event. Kezdetekkor úgy gondoltam nem foglalkozom vele,de miután kevés ráfordítással szépen lehetett kukázni DC-ben zászlót, hát nekiálltam,az érmék szépen gyűltek. Tavalyról maradt még egy alap pánt ami mellé beváltottam még ötöt,elballagtam Theowahdanhoz,hogy kombináljon belőle nekem nagyobb pántot. Nos igen rossz napja volt a csókának és egyet sem tudott megcsinálniEl is ment a kedvem az egésztől "ezért futkostam órákon át és kukáztam, sokszor hallgattam más játékosok illetlen szavait?" Nem nekem ennyi elég,de csak ott motoszkált a gondolat, tavaly összehoztam 5 db évfordulós pántot, igaz nem nagy értékekkel 13-17% köztieket de azért csak lett eredménye! Arra az elhatározásra jutottam,hogy szerencsétlen a karim és nem is annyira jó nekem DC-ben rohangálva a megnövekedett konkurenciával zászlózni,így elővettem sámánt, kicsit kelet rajta turbózni és venni neki jószágot,kesztyűt,meg autóvadászatot,hogy valamelyest legyen eredménye lemúroknál zászlózni vele. Nos lemúroknál jövögetett a zászló,közel sem úgy mint DC-ben de nem is kelet gépelőt tartózkodni elég volt néha rápillantani épp nincs-e valaki jóvoltából a kapuban. Egy hetes autovadászat alatt ismét kijött 6 db alap pántra való érme
Újra felkerestem a hőn szeretett Theo barátomat inmáron egy sámán formájában, és megkértem kreálon nékem pántokat, az eredmény kiábrándítóra sikerült 0 azaz 0 amit tudott produkálni. Ismét egy számomra feleslegesen elfecsérelt időtöltésű event amit ezúton is szeretnék megköszönni a GF-nek
![]()
Üdv.:fincsi
Nem csak te jártál így ,2 ismerőst kérdeztem, nekik sem ment és sajnos nekem sem sikerült egyik pánt sem. Lényegében pánt helyett jobb lett volna ha betesznek egy nem nyert cédulát 30 érméért és akkor nem várok semmit de azt megkapom. az árnyékharcos respawn meg nevetséges volt. Az ilyen szülinapi bulikra szokták azt mondani hogy ha az ünnepelt nem csinál semmit akkor már az is jobb lett volna