Sziasztok.
A 26103-as hibakódnak mi a megoldása?
Előre is köszönöm
Sziasztok.
A 26103-as hibakódnak mi a megoldása?
Előre is köszönöm
Hetek óta nem lépek fel csak a fórumot olvasgatom..Így szinte kívülállóként tudom nézni hogy mekkora pénzbeszedés megy -ahogy olvasom- a semmiért......
Figyelmeztetés
off
ninnalány
Az sé költés nélküli fejlesztés hiányát bizonyos szint felett több mint idegesítő.
Volt szó róla hogy ha hobbiként tekintünk a játékra, akkor lehet rá költeni, de amilyen szintű pénzéhség ütötte itt fel a fejét azt már nem lehet jó szájízzel kezelni.
Szili drop vissza vétele
Ha naponta 1-2 órád van játszani és esetleg azt az időt szilizésre szánod, akkor sem biztos hogy meglesz.
Display More...
Egy példa ami szembetűnő: Többször jelezték már hogy BUGOS MINDEN TÁRGYPIAC RAKTÁRBÓL KIVETT FEJLESZTÉSI TÁRGY ÉS ÉRC!
....
• Javítva a hiba, ami miatt Meley animációja nem látszódott (melyik is? nem tudok ilyesmiről, viszont az Idall még mindig bugos és van aki nem látja miközben öli a csapatot)
• Javítva a hiba, ami miatt a Szerencse-ládáknál az jelent meg, hogy "Hátralevő: 0" (Szerencse láda? valamiről lemaradtam? Nem tudom mi az... bocsi)
....
Egy kiskarin nekem is vannak ilyen érc kupacok, idegesítő hogy nem lehet vele mit csinálni (legalább is amikor próbáltam ,nem tudtam)
Az első szerintem a körön kívüli tűz, arra gondolok mikor mindenki elkezd anyázni mert a nagy semmitől befekszik vagy épp csak megáll egy minimális tp-vel
A Szerencse láda meg az egyik yang beszedő trükk (egyre több yangért nyithatod ugyanazt az sé-ért vásárolt ládát amíg nem szemetet ad)
Csatlakozom. Tegnap este vegyi után pont így jártam én is.
Nyilvánvalóan aki akar itt is belefog majd kötni valamibe, pl hogyha nem képes kint potit venni akkor bent 3x annyi nyilván az fránya gf így rontja a játékot el hogy bent elszedi az összes yangunkat ... na mindegy ez nekem magas és nem is fogom soha megérteni szerintem...
Mint észrevételt közöltem, és nem könnyezett a monitor sem a mondat előtt, sem utána. Nyilván ha a sírásra hegyezném ki a hozzászólást akkor csak a karakter korlát állítana meg, viszont semmi olyan dolgot nem tudnék írni ami valamilyen formában már nem került terítékre
Lehet én látom rosszul, de egy új vért/fegyó bevezetésénél nem lenne jobb ha a hozzávalók között kisebb szinten kifarmolható dolgok is lennének ? Van egy rakat funkció nélküli vagy éppen alig használt fejlesztő a játékban. Lehetne kis szintű vért/fegyver is a hozzávalók között, amit alapból dob el mindenki.... Lenne egy kis yang áramlás a nagyobb szintűektől a kicsik felé is. Ezzel összefüggőbb lenne az egész.
Kíváncsiságból ránéztem mit miből kell csinálni, de ezekkel a hozzávalókkal teljesen le van választva a játékról a most betett 19.3
(Azt meg megint csak nem értem hogy az új területen található kereskedőnél miért kerül 3x annyiba a poti mint map1)
Ha tényleg tárgy szintet emelnek azzal csak maguk alatt vágják a fát. Így is szinte lehetetlen húzni a cuccokat...
Mivel lassan nincs miért , nem igen játszok de mivel ez egy olyan javaslat aminek a megvalósítása talán nem generálna bug hegyeket ezért támogatom
... Minden témában olvasom hogy személy szerint neked Szeder milyen lehetetlen kiütni a napi szilit, nekem mégis megy, szóval nem nem veszem komolyan ezt a jaj de rossz hogy árat emeltek dolgot, ami nem áremelés hanem csak visszarakták az eredeti árakat.
3 kör alatt nem esik ki a napi szili meg azért szimpla hazugság, mert nem csak én, de a céhtársaim is ott ütik és maximum 2 kör alatt sima 3 órással is bőven kiesik. Érdekes hogy nektek semmi nem esik nekünk meg minden....
Tegnap, mivel itthon döglök, egész nap erdőben voltam, letoltam jó pár küldi sort. 50 sziliből 30pár esett ki. Ebben benne vannak a küldi feladatok közben leölt mobok, kb egy óra hobbi rombolózás és az útba eső 120-as kövek. Én is csak irigykedni tudok arra akinek még a vadkutyából is szili esik
Amíg ilyen szuper a játék, kivehetnék azt a funkciót hogy csak "nyugalomban" levő karakteren lehet cuccot cserélni. Tegnap bossokat csapkodtam, és néha úgy belassult (1kliens) hogy mikor segítségnek fel akartam venni egy mérgezős sapit (ami csak nyugiban megy) a végén már azt sem tudtam milyen sisak van rajtam. Mert ugye ott a boss, ütöd, nem akar lemenni, no para fel a mérges sapit, "maradj nyugton" 3x, közben a boss üt, 3katt után se az a sapi van fent és az életed fogy rendesen,vársz 1-2mp és rákatt 4.alkalommal is. Na akkor mit látsz? Villámgyorsan fel-le szereli a sapkát és ott vagy ahol elkezdted...
Lehet tudni hogy az a pár erőszilánk amit bossok dobnak, melyik bossból jön ?
a memoria minigame-el mi a helyzet?
Már nyertél, mert emlékszel hogy volt róla szó
Hogy ne legyen off, ne várj semmit az eventektől és nem csalódsz
Szuper hogy most már dc is korlátozzák a yang droppot. Engem közvetlen nem érint. De amit beszedett a GF mindenféle trükkel, így még tudta pótolni a játékos állomány, most ha azt a csapot is elzárják érdekes szituk lesznek. Nem lesz yang jelmezt forgatni pl és szerintem azt várhatják hogy a yang csomag lesz a legnépszerűbb a tárgypiacon.
6-7 opt feleslegesen túl van bonyolítva. Szinte biztos hogy nem fog menni tárgypiacos cucc nélkül (vagy még azzal se.....de ott lesz az ESÉLY!!!!)
Inkább hallgatnának a játékosokra és mondjuk a horgászatot csinálnák meg normálisan vagy más játékélmény romboló dologgal kezdenének valamit. Esetleg nagy szintű pályák ??..
Minijáték ? Még egy dolog ami szerintem nem erről a játékról szól
Egy ideje nincs kedvem belépni játszani, sajna ha megint olyan lesz az event mint az előző évben ,akkor ezután is ilyen aktív maradok....lassan teljesen értelmetlen játszani..
Amikor bekerült a Meley run akkor akadt ennyire a játék nekem , és azóta komolyabb gépem van, nem is volt idáig gondom vele runon. Tegnap gyakorlatilag állókép volt végig. 16-an voltunk runon és ebből 14 embert ledobott run közben, volt akit kliens bezáródással, volt akit úgy hogy csak bejelentkező ablakig, de azoknak azt jelezte online a kari. Tegnap első bejelentkezés után fél óráig folyamat kidobált engem 2 percet nem volt fent egyfolytában a karakter, hibaüzenet sehol. Utána már csak runról dobott ki. Később Nemere runról is kivágott. Elvarázsolt erdőbe belépésnél 5 kariból minimum kettőt kivág és ez nem egy embernek a kliense , hanem mind külön játékos más-más helyről. Csoportos meleyen ugye akit kivág azt ráadásul rácson kívül teszi, mobokat kell odahurcolni hogy lehaljon és csak úgy tud bejönni ha városban kel. Ez így rengeteg idő , mert kiesik az a játékos is aki a mobokat odahúzza. Túlzottan nagy lett a gép igény. Többnyire két megnyitott kliensem van , de csak 1 aktív a másik tartalék. Boltolni is csak akkor szoktam ha nem játszok közben. Nem hiszem hogy ez a normális állapot. A játék rég óta nem arról szól élvezhető legyen, lassan nem is játszható ha még néhány fantasztikus frissítést beraknak.
Csak arra lennék kíváncsi hogy magyarázzák meg a németek azt hogy egy alig használt funkció frissítése - amitől még a maradék kedve is elmegy az embernek- miért jó hogy azt hozza magával, hogy a játék nagy része hibásan működik ?
Csak jelzés képpen : Itt a fórumon az van kiírva vastag betűvel: Hogy a vörös láda 16.-án egész nap elérhető. 23 óra 18 perckor már nincs bent a tárgypiacon.
Gondoltam veszek még egyet mert az első 3-ból , normális keretek között csak 2 sárkánymedált és egy sietség italt sikerült, de már nem elérhető. Lehet jobb is...
10 percig próbálgattam, nem teszik ez a horgászós marhaság. Ahogy irták nem lazulós inkább felidegelős. Legyen kisebb a kör és lassabb a hal ha már ilyen vagy kifogod vagy nem, de ne kellejen már snipert játszani horgászás közben.
Kicsit nevetséges ez az új szerencsekerék.
"Március 04. 14:00 h - 07. 14:00 óráig bőséges Cor Draconis várható!"
Emlékszem mikor még a "bőségesen" jelző a játékban eső szilánkokra volt érvényes. Igaz akkor a fejlesztését lehetetlenítették el. Mikor tényleg javítás történt -igaz visszavették a gyűjthető darabszámot- de ténylegesen használható volt a játéknak ez az eleme is. Most meg mit kap a játékos ? Lassan 1 karira is nehéz kiszilizni ha nem kockul az ember, nemhogy az összes játékban tartott karakterére. Fejlesztésen megint variáltak ( gondolom a játékélmény javítása) érdekében, baromi módon töri ( 120 cor-ból 2 antik szerintem nem igazán jó arány)és cserébe betették hogy vedd meg pénzért. Szerintem abból zsíros kenyeret sem fognak venni amit én az séért megvehető cor draconisra költök/költeni fogok. Valószínűleg vannak még így páran mert ez konkrétan szemétség. Ahelyett hogy tényleg a fejlesztésre koncentrálnának, betennék a további kazamatákat esetleg új mapokat, amik mindig hozzák magukkal a játékosok pénzköltési hajlandóságát (szerintem mikor erdőt betették és rájöttek a játékosok a széldef fontosságára, tuti teleszaladt a zsebük egy időre a sok optolás/forgatás miatt ), a meglevő dolgokat rontják olyan szintre hogy ne lehessen csak pénzért boldogulni. Persze az ilyen jellegű "visszajelzések" mint pl ez is , még ha olvasnák is sem ragadna meg a fejükben mint elgondolkodtató poszt. Lehet cserébe a következő szülinapi főszörny kaszáló rendezvényen 12 óránként megjelenő vadkutyát lehetne majd ütni...mert a játék fejlődik...
Nem. Mattból, vagy bármilyen legendásból