Posts by Th0r

Az embernek ha elmegy a nete a karakter bentmarad egy rovid ideig ugyebar,aztan ha visszajon a net Metinbol kidobta ujra bejelentkezik,A karaktered mar csatlakozva van irja...ismet Bejelentkezes...de csak en jelentkezek be csak a sajat laptopomrol csak a sajat akontomba,,,,csak azz az ip cim....Ugyan mar ez egy ujjab humbuk...ismetcsak ismetlem magam 10 eve nyomtam tobb karaktert letrehoztam fejlesztettem 94 legnagyobb azis 54% volt , bari 2 ben ajulasig fejlodtem h feltoljam 95 re ...es akkor hirtelen heckelni kezdek..,,nevetseges komojan...

Na haggyjuk mar a sok suletlenseget!Komojan!, Nem csak metinre hasznalja az ember a gepet,most minden mas progit nem lehet atnezni tovirol hegyire..adjanak mar ki egy Laptopot vagy asztali gepet ojan progikkal amit kizarolag Metinre lehet hasznalni...azt lasuk hany jatekossal maradnak !:fie:

Most Komojan 10 eves Karaktereim Voltak ha nem tobb,2-3 Db Boltal arultam naponta Laptopp ment ejjel-nappal,Karaktereket fejlesztettem,farmoltam,eventekre keszultem,Wikin lestem mien mapra mien cuccot szerezzek be,es akkor hirtelen megbuggyantam s elkeztem osszevissza szedni Heckes Progikat??? Ha huje vagyok en h ezt mind kockaztassam...-.- vagy mit gondolnak? Amugy Kliens metin2 most is fontvan kivancsisagbol csinaltam uj felhasznalot,azzal nem zaroltak akkor most mivan hirtelen megjavult minden magatol varazsutesre?! Az biztos en ide tobb felhasznalot nem csinalok,hosszu munkam eredmenyet egy hibas Program elvegye,es semmi karpotlas bocsanatkeres.FELHABORITO !

Valoszinuleg az lessz a Problema hogy ujratettem ,meg valaki belinkelte itt hogy onnan telepitsuk ujra a m2-t meg a klienst. legutobbi Frissitesnel mert sehogysem ment.Most Hetfon kiderul mi lessz a Sorsom..sorsunk..remelem visszakapom a karaktereim de ha nem akkor sajnos ez a Vege..:(

Elnezest Kerek Tisztelt dreamy ezzel nemvoltam tisztaban! 10 eve jatszom epitgetem a karaktereim 95 lennek a legnagyobbal Es most azt irjak nekem es meg par embernek hogy valami progi Zarolta a fiokjainkat csak ugy. en Sajat kezuleg Fejlodtem fel szereztem Yangot Wont ,Set idot fektettunk bele eleg sokat e10 ev alatt..a Felhaborodasunk Megertheto.Pixike nekem is ezt irtak hogy mar csak Hetfon kapok valaszt Remelhetoleg visszakapjuk a Felhasznaloinkat,arra nem is merek Gondolni H vegleges zarolas..:(

Ugyanaz a Problema nalam is,Most teljesen letoroltem Metin2t meg a Klienst is,de akkor latom nem csak nalam van problema, Ujrateve sem mukszik,akkor most mi a tehendo? Varunk amig ki nem javitjak? :D Ugyis vege a mai napnak..eventnek...:( (Majd legyetekszivesek szolni ha mukszik a rendszer..tnx tnx..)

Nagyon jok ezek a Kommentek..,En egyenlore tartozkodom a negativ vagy pozitiv hozzaszolastol,majd kiderul mi sul ki ebbol,az biztos lessz egy ket tag aki majd athozza a 120 kariat cirkuszolni vagy viszi...,de amugy igen.., Vagyunk itt egy joparan Erdelybol MAGYAROK es ittvagyunk nem a Roman szerveren!!!

Ez megunhatatlan,nemreg tertem vissza a jatekhoz meg anno a szero indulasakor kezdtem,azota sokminden valtozott uj szerok nyiltak,zartak,uj jatekosok jottek regiek mentek,de van hogy most is osszefutok egy egy regi taggal es akkor elbeszeljuk hogy emlekszel meg mikor map 2 on csapattuk a 35 lv kovet 2 en alig birtuk lecsapni az akkori+4 es cumoinkal mostmeg itt full 6 optos +9 szerelessel aldogalunk:)),...Volt hogy evekig abbahagytam,mar a cuccaim is szetosztogattam,de valahogy mindig visszaterek es ujrakezdem a gamet ahogy most is,neha csak piacolok leskelodom,vagy farmolgatok,vagy csak felnezek beszelgetni,es ittragadok :)

Hat ez elegge idegesito lehet dreamy,ha jol latom neked win7 op rendszered van ezekszerint azon nem engedi kizarni az m2-t,akkor marad az antivirus OFF opcio,azmeg sajnos eleg necces egy megoldas...

dreamy,nekem az Avastnal aktualis verzio:17.2.2288(build 17.2.3419.0).Egyszeru volt a beallitas,Kizarasoknal-Tallozas,megkerestem ahova mentve van a game,pipa es Hozzaad.Oszinten meg is lepodtem hogy csak ezen a kis bealitason mullott az egesz ,enmeg ellotte uj wint raktam mindenfelekepp probaltam elinditani,csomot kinlodtam vele...