Posts by Szeder

  Na ezért nem élesztettem fel az 1194 naposan elhalálozott sárkányomat. Pedig csak azért nem kapott enni, mert nem tudtam annyi időre belépni , hogy megetessem. Folyamatosan ledobált azt írta bent vagyok , de közben nem. Szóval nem érdekel az egész játék csak lehúzás és átverések tömkelege. Ráadásul nem is működik normálisan, azaz élvezhetően.

  Elvarázsolt erdőben egymás után kétszer úgy fagytam ki, hogy mire vissza tudtam lépni templom előtt voltam. Már belépni sincs kedvem így . Késések, kifagyások, lelökni se lehet a karit , maximum ha az egészet bezárom feladat kezelővel és újra indítom, de win 8.1 alatt ez irtó lassú. Sikerült megint játszhatatlanná tenni a játékot.

  Most komolyan az összes accomat egy e-mail címre kell pakolnom ? Ezt értelmetlennek tartom. Szerintem sokkal biztonságosabb, ha több e-mailon vannak. Vagy ha egy e-mailt feltör akkor már vigyen mindent ? Miért nem tudok több e-mail cimet megadni ha már az alapján azonosít ? Még mindig túl sok játékos volt ? Kellett még valami amivel el lehet üldözni a társaságot . A boltostól soha nem fogok hozzá jutni a lóvéhoz . Gratulálok ! Megnéztem közben a videót csak akkor tudok hozzá adni másik accountot ha ugyanazon az e-mail fiókon van . Vagy én nem látok jól, de akkor szívesen veszem az okosabbak tanácsait.

  Remélem a napi küldetések ide tartoznak ebbe a témába. Feladat :Fejlessz egy k9vet az alkimistánál. Eddig ha fejlesztettem megadta kaptam a jutalmat.Ma kb 15 követ fejlesztettem és semmi. Tudom értelmetlen végig csinálni a feladatokat 5 fénylő kődarabért, de azért legalább a köztes jutalmak értek valamit, de már ez se működik. Szóval ez is egy kalap szamóca.

  A küldetésnek ott van vége, hogy visszamentél Urielhez. Ha beakarsz menni csak akkor kell pókkulcsot csinálni, az már nem a küldetés része . A pókbárónő megölése csak akkor érdekes ha szörnykártyán az a feladatod, azt meg mindenkinek megadja a csoportban akinek az a feladata. Ennek a küldetésnek nem része a Pókbárónő megölése. Aki egyszer megcsinálta a küldetést ezt a kapitánytól pókkaziba meg vissza, meg Uriel szóval ezt a séta részt az emlékműre kattolással az utána bármikor bemehet csoporttal. A pókbárót igazából nehezebb megölni, mint a bárónőt, mert ha tojásokat leveritek a bárónőre akkorákat fogtok csapni, hogy olyan sebzést még sose láttatok a játékban :-) A báróhoz viszont komoly ütőerő kell és jókor kell vérezni, mérgezni. Szörnykártya miatt szoktunk bejárkálni , ketten lazán leverjük. Időnként még droppunk is van . :-)

  Nem kell megcsinálni a többieknek a pók kulcsot, elég ha az ide-oda szaladgálást megcsináljátok, csak a csopi vezetőnek kell pókkulcs és óránként tudtok bemenni .Szóval arra akartam utalni, hogy a pókkulcs elkészítése már nem a küldi része , azt csak a végén ha be is akartok menni akkor megcsináljátok . Viszont az ide-oda szaladgálós részt mindenkinek meg kell csinálni különben nem enged be.

  Elképzelhető, hogy nem a megfelelő helyre írom amit írok, de ez a fórum verzió szerintem eddig a legáttekinthetetlenebb. A következő verzióban gondolom már egyáltalán nem lesz magyar szöveg. A játék leépüléséhez igazodva a fórumról is le kell szoktatni a játékosokat , hogy végre az egész játékot felejtsék már el. Már az előző verziónál is rengetegen fejezték be azt , hogy egyáltalán feljöjjenek a fórumra . Remélem ez csak valami átmeneti változat , mert ez mindent alul múl. Lehet angolul is kellett volna már hozzászólnom az egészhez.
  Áthelyeztem. Dreamy

  Az a legidegesítőbb, ha véletlenül egy fejlesztés jól működik és a játékosoknak is tetszik azt eltávolítják mondván , hogy "hibás" pl: ch váltó. Na meg az évekig a játék részeként működő dolgok , hirtelen bugnak számítanak.Vegyük például a rendesen boltba kirakható zsugor fejeket ami rengeteg van azoknak akik nem használják már. (Végül is ez nem is érdekes már, hisz "kijavították" a DC-ben már úgyse potyognak a lélekkövek a kis bossokból , ez is bosszantó) Na meg a soha nem rakásolható tárgyak , amelyek szinte ahány helyről jönnek annyi félék igaz mind ugyanúgy néznek ki és a leírásuk is ugyanaz. Az átadható tárgyak hirtelen felindulásból nem átadhatóvá változása. A barlanghoz portáló amulettet már csak az öregembertől lehet használni a városi teleportostól nem . Miért ? ez mégis kit zavart ? (tudom hibás lett, jó duma ) A bejelentés nélküli változtatások is idegesítőek. Egyik napról másikra , hipp-hopp elgyengül a kari ugyanabban a cuccban. Az is idegesítő, hogy az információk hiányát úgy kezelik, hogy direkt a játékos érdekében nincs információ, mert hú de mekkora kaland felfedezni. Ezt még el is hinném , ha később ki nem derülne, hogy többnyire azért nincs infó, mert akik beteszik a fejlesztéseket azoknak többnyire halvány lila pót segéd fogalmuk sincs arról , hogy hogyan működik, vagy nem működik amit aktiváltak.

  Nem akartam hozzászólni, mert mostanában nem játszom sehol, rubiniumon sose játszottam . Na szóval ennek ellenére van véleményem a dologról. Első sorban az, hogy eleve nem igazán működnének a privát szerverek, ha legális szerver úgy működne ahogy kell. Elsődleges szempontnak kéne lenni annak hogy legyen játék élmény , a játékos jól érezze magát és ne az jöjjön le az első 10 percben , hogy aham ingyenesen hirdetett játék, de lám-lám mit is írnak a játékosok a fórumon, hogy vagyonokat költöttek és mégis csak a "elrontottuk, nem sikerült, stb..... " látja . amikor megpróbálja a kezdetleges kis kevés yangocskájából húzni mondjuk a vértjét, és hopp +1 re eltörik. Szóval ha a GF úgy üzemeltetné a játékot, hogy a játékos jól érezze magát, akkor nem is akarna privát szervereken játszani, ahol valóban kap némi játékélményt. Amikor nem arról szólna egy újabb verzió, hogy a rég óta játszó játékosok már előre rosszul vannak, hogy na most mi az ami nem fog működni ? Mi az amire azt mondják eddig is csak bug volt és most persze ki van javítva és azért nem működik? A régi játékosok már semmi jót nem várnak (persze meglephetné őket az üzemeltető azzal , hogy betesz valamit ami nem arról szól hogy ő keres rajta a játékos meg szív) Néhányan még megpróbálnak játszani, jól érezni magukat, de szinte kivétel nélkül csak a társaság miatt. (sokan például ezért mennek együtt máshova) Szóval a legfőbb csapást úgy lehetne az illegális privát szerverekre mérni, ha legális szerveren lenne olyan tartalom és játékélmény amiért érdemes itt maradni, visszajönni, de szerintem ez már csak utópia.

  Köszönöm , hogy te utána néztél ennek, így már nekem nem kell erre időt pazarolnom. Nos én is választhatnék jobban. Amikor én csináltam a 92-es küldit , nem működött a tp hozzáadás dolog ezért azt többen azért nem választottuk. Nálam annyival jöbb a helyzet, hogy tombola, meg a tombola melletti kerekezésből , meg fűből-fából , nekem rengeteg elixir van az accon ami így legalább csökkenne. De biztos , hogy nem fogok vásárolni ilyen cuccot ennyiért. Amikor a játék is pont olyan fázisában , van , hogy a legkisebb vonzalmat sem gyakorolja rám- A memó játék érdekelt volna ,azt is el.... na mindegy . Nem ez volt az első és utolsó se. A lényeg köszi, hogy kiszámoltad, így elgondolkoznom se kell rajta :-) Petet etetni jó az a kari így ahogy most van.

  Ezen az interjún egy nagyon fontos kérdés nem hangzott el sajnos. Az hogy a GF gondolt-e arra hogy egyszer úgy tesz be egy eventet, frissítést, hogy előtte teszteli teljes körűen ? Ez azért nem olyan bonyolult szerintem. Igaz a tesztelőknek is fizetni kell, de sokkal jobban hangzana, ha egyszer úgy indulna el egy event, hogy minden működik megfelelően. Most nincs arra időm, hogy más közösségek fórumait olvasgassam, de ez azért már több mint nevetséges, hogy egy hónapokkal ezelőtt beharangozott event sem képes működni, amit már akkor úgy adtak elő, hogy semmi más dolog nincs vele, csak majd egyszer aktiválni kell és kész. Egy darab kártyát se ütöttem, de szándékomban állt ezt kipróbálni, gondoltam hétvégén lesz pici időm majd ütök néhány csomagot, ha mást nem kiskarival, mert a nagyot csak dísznek tartom mostanában.


  áthelyeztem. dreamy

  A hozzászólásokat olvasgatva, tiszta szerencse , hogy időhiány miatt szüneteltetem a játékot, mert tuti naponta akarnám szétverni a gépet, ilyen hibák mellett. Értem én hogy erősítsük a csapatjátékot , de kérdem én hogy miért kell ahoz csapat hogy a cordraconis+ okat kiüssem ? Sáminak jó a droppja , ha egyedül csapkod , de ha már ott egy sura, vagy harcos akkor hiába ütök nagyokat nekik potyog a cucc, például a szilánk is. Legalább erdőbe bemehetnék egyedül tán még rá is szánnék egy picit a szabadidőmből, de így hogy ráadásul én elég extrém időpontokban tudok csak játszani mostanában ,belépnem se nagyon érdemes. A peteket próbálom életben tartani és kész. Esetleg ha lennének konkrét információk, akkor lehet többen látnának benne fantáziát és meg lehetne győzni őket, hogy belépjenek egy kicsit, hogy meglegyen a csapat, de így nem csodálom hogy rá se mozdulnak sokan.

  Hiányolok némi információt, és ne mondja senki hogy tapasztaljam ki, mert sikítani fogok . Nagyon érdekelne, hogy melyik kazamatába hány fős csoport a minimum, mert ez nem mindegy mostanában amikor mindenki nyaral, dolgozik, mint állat és különben is épp tele már a kis cipője a lehúzós újításokkal. Az is érdekelne , hogy a mobokból esnek a fejlesztős cuccok, vagy a ládákból lehet nyitni amikor megöljük a főszörnyet. Eleve mi az új ládák tartalma ? Mennyi ládát kaphatunk ( minimum-maximum ). Ezt a sárkánykő+ os küldetést hol tudom fel venni, és hol teljesíthetem ? Csak az új mapokon , ahova még erdőbe is csak csoporttal mehetek ? Vagy a régi persze szintemnek megfelelő mapokon is ? Elolvastam az új verzióhoz tartozó GYIK-ot de attól nem lettem okosabb, csak halmozódtak bennem a kérdések. Nem fogom kitapasztalni, mert nem fogok játékos társakat habokra behívogatni. Annyi szabadideje egyikünknek sincs hogy kísérletezgessünk.

  Ne 120-as kariban gondolkodj, sőt ne is 90+ kariban, mert ha fut egy kört akkor is talál kesztyűt a földön. Mondjuk vigyél át map2-re egy 30-as karit kesztyű nélkül . Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt ütöd ki a szilánkokat . És itt most csak egy olyan droppról beszélek ami elvileg küldetés tárgy és valóban esnie kéne kesztyű nélkül. 90 alatti karival nem egyszerű kesztyűhöz jutni a játékban. Sok-sok boss ládából is nagyon ritkán jön. Lehet meglepő , de nekem vannak olyan ismerőseim a játékban akik eddig valóban csak a havi kesztyűre költöttek, és most nem jön ki 1 sms-ből. Így van akinek nem tetszik nem veszi meg , ahogy én se veszem meg, mert semmi értelme . Semmi olyan élményt nem nyújt a játék ami miatt bármit is érdemes lenne megvenni. Nekem nazar amulett nélkül is lemegy a razi, de 3 kör alatt dupla kesztyűvel se esik ki a napi szilánk mennyiség. Sáminak úgy néz ki rosszabb a droppja. Személyesen ismerek több , mint 10 embert aki most köszönt el a játéktól, mert úgy érezte ez volt az utolsó csepp a pohárban. Tisztában vagyok azzal is , hogy semmi nem változik attól, hogy itt vitatkozunk egymással, de azt se várja el senki, hogy még meg is tapsoljam .

  Ilyen mértékű emeléssel pont azokat a játékosokat vesztik el akik eddig se költöttek ugyan sokat, de az alapot megvették. Amikor már 1 sms nem elég arra hogy megvegye valaki a havi tolvajkesztyűt, ami nélkül dropp az nulla, akkor az se játszik tovább aki az idejét fektette be ide és nem a pénzét. Aki fizetett többet eddig is azt meg azért vesztik el, mert besokall, hogy a szolgáltatás a béka feneke alatt van, és ezért fizessen egyre többet, hát a nagy túróst, ha nem játszik se unatkozik, van épp elég más elfoglaltsága. Mondjuk én már akkor nem értettem a GF üzletpolitikáját amikor kiderült hogy a steames játékosokat kizárják a tárgypiac egyes részeiről. Miért ? Büdös a pénze ? Na meg a még újabb dolog , hogy x hónapig nem vásárolhatsz a tárgypiacon ??????????????? Komolyan nem is értem . Hogy akar új játékosokat ? Valóban újakat és nem 1000. regisztrált accot. Mi ebben a logika ? A régi játékos meg fizessen a romló játékélményért egyre többet ? Valaki írta és igaza van , madárnak néznek minket.

  Nos gusztustalannak tartom az áremelést így bejelentés nélkül. Ez mindenhol máskor komoly szankciókat vonhatna maga után. Viszont ha már azonos árak az összes többi közösséggel akkor szerintem elvárható lenne azonos szolgáltatás is érte.
  Gondolok itt most az üzembiztosan működő szerverre első sorban. Ami nem akadozik, nem dobál le. Itt gyakorlatilag már szenvedés megy nem játék. Egy komolyabb runt nem lehet végigcsinálni akadás ledobás nélkül. Azonos piaci árak mellett elvárható ezek szerint az azonos eventek, itemek. Korrekt tájékoztatást is elvárok ide is és nem angolul, németül , hanem magyarul. Elvégre pont annyiba kerül nekem is minden mint a németeknek például ahol van normális leírás az új tartalmakhoz eventekhez. Első sorban viszont egy tényleg hiba nélkül működő szerver az amit mindenképpen elvárok ezek után hogy a tárgypiac azonos áron fut. Érdekes német szerveren sokkal többen játszanak. Ennek ellenére nem feketedik el a képernyő, nem dobál le nem akadozik, nem omlik össze az egész. Akkor hogy is van ez most ? Csak a tárgypiacon fizessek ugyanannyit, de a szolgáltatás marad a régi alig használható ?


  Edit: Szerintem addig nem jogos az hogy ugyan azok az árak vannak, amig a szolgáltatás nem éri el azt a szintet , mint a többi közösségben.