Posts by Csizkov

Meglepődtem én is valamit nagyon elrontottak egészen élvezhető eventeket sikerült összehozni sé költése nélkül. Igaz nem karácsonyi de a focisat is ide sorolnám majdnem 2 hónapra kaptunk egy brutális bónuszokat adó jelképet ami ráadásul más amulettekkel/medálokkal kombinálható és nem kellett érte napokig darálni.

Ehhez jött még a hópehely varázslat+forralt bor. Pár perc alatt ki lehetett ütni a hópehely pálcához a cuccokat egyetlen hiányosság, hogy nem rakja egybe a ládából nyitható buffokat de szerencsére a ládák nem tűntek el az event végén.

Most, hogy már nem kell denevért is venni az okey nekem tetszik éjjelente szép mennyiséget ki lehet farmolni nulla melóval.

Szerintem az okeyt mindig is egyesével kellett eljátszani.

40% boldog óra már volt biztos lesz 50 is.

Természetesen támogatom de ha ez más közösségekben már működő funkció miért kell róla szavazni ? Miért nem elég szimplán csak kérni, hogy nálunk is kapcsolják be?

"Abban az esetben ha tényleg jó ötlet,és a benne szereplő hozzászólások többsége támogatja a javaslatot, akkor azt szavazásra bocsájtjuk."

Nem találom erről sehol a javaslatot változtak valamit a szavazási szabályok? Ennél a 100 szavazat se szükséges?

Nálam is így indult azonnal kidobott utána bejelentkezés után gyorsan rákattintottam a játssz gombra azóta nincs vele baj. Még fel lehet venni az 1 napi ajándékot tegnap elfelejtettem.

Volt egy kis elírás a bevezetőben, javítottam:

"A három birodalom harcosainak legnagyobb erőfeszítései ellenére is Gameforge a démonisten, képes volt növelni az erejét Yoharán. A kapzsisága nem ismer határokat.

Az új kazamata felejtős nálunk a hidra leütése is gondot okoz így az öv is reménytelen.

A zsákmány szűrő jól hangzana ha nem sés lenne.

A mágikus javítást rengetegen várhatják tömegek bunyóznak rendszeresen. Egy hiba javítását újdonságként eladni kicsit vicces.

A 4 napos határidőt elnézve ez már egy eldöntött tény eddig se érdekelte a gf-et a véleményünk mire ez a nagy demokrácia megjátszása ennyire rosszak a számok ?

1. Az összevonásra szükség van sürgősen különben a maradék fizetőképes játékos is lelép már egy dt runért is órákig könyörögnek a hívásban.

2. Bármelyik szerver bármelyikkel összevonható úgy is egy közös szerver lesz a végén ha így fogynak a játékosok akkor rövidesen.

3. a metin és a COD szerver nem egyesíthető mert két különböző játék.

Nem tegnap éjfélig kellett volna boldog órának lennie? Este már nem tudtam tölteni.

A legutóbbi hozzászólásodnál már jeleztem, hogy kérünk, figyelj jobban, hova és mit postolsz.

A kérdésed (jelzésed) hiba kategória, így a témákat szétválasztottam, új témát megnyitottam.

A boldog óra hivatalos ideje megfelelően került a fórumra, ha a tárgypiacon mégsem addig volt, annak majd az erre illetékesek tudnak utána nézni.

Dreamy

Lehet arról tudni valamit, hogy mikor lesz és a mi közösségünket miért nem tájékoztatják arról ha változik a karbantartási időpont? ( gondolom ez már a nagy bocsánatkérés utáni bizalom visszaállítás része )

Mod megjegyzés:

legközelebb, ha nem a játékmenettel kapcsolatos kérdésed van, azt ne a Kezdő kérdések témába tedd fel. Az nem erre való, nem egy "akkor is leírom a kérdésem, teljesen mindegy, hogy hova" gyűtőtéma.

Lehet témát nyitni. Most ezt megtettem helyetted.

Témákat szétválasztottam. Dreamy

95 fölött könnyebb fejlődni mint addig elvarázsolt erdőben sokkal több exp jön mint a bariban. Vagy betámasztod autózni vagy a metineket csapkodod vele ez a Te döntésed meg a cuccodé.