Posts by L3g0las

Wow, azért az elismerésre méltó, hogy a GF még midig tud meglepetést okozni hülyeségben.Egyre inkább az az érzése az embernek, hogy a céljuk a játékosok elűzése a magyar szerevekről. Kevés volt a játékos, összevonták a 6 szerót.Majd az összevont szerón is csökkent a létszám, hát nyissunk új szervert mert majd biztos növekedik akkora létszám, majd így még jobban szét oszlott a játékosok kicsiny létszáma. Hmm nem jó, még kevesebben lettek(mert új szerver), hát akkor csökkentsük a ch-k számát...... De van 1 jobb ötletem, legyen még vagy 3 új szerver, és minden szerón legyen 1 ch semmi több, na akkor lenne kihasználtság....

1 - Nem fáj nekünk , nekem nem ... vagy elfogadják vagy nem nincs mit firtatni.
    2- Attis85 - hagyjuk már ezeket , hogy " miven ekkor mivan akkor " eddig is megtudta mindenki magának szerezni ? Meg.. Mi változott ? Ja a hozzáállás..
    3- dreamy - ez miért jobb az miért jobb " Nem hiába van az úgy hagyva kicsit lássatok tovább az orrotoknál , piacon inflációt okozna , ami így is eléggé pang vagy tévedek ?
    amúgy meg miért mászkáljon mindenki potom pénzért kesztyűben ? Csak a kiváltságosoké legyen a használat és az is profitáljon belőle mint eddig. :*;)

Saját magadat cáfolod meg "1 - Nem fáj nekünk , nekem nem" ezt írtad a legelején utána ezzel fejezed be "amúgy meg miért mászkáljon mindenki potom pénzért kesztyűben ? Csak a kiváltságosoké legyen a használat és az is profitáljon belőle mint eddig." Ezek szerint mégis csak fájna neked, ez a lehetőség, hiszen te magad írtad le, hogy miért is kaphasson bárki potom pénzért stb.....

Még mindíg azt mondom, hogy 1-2 ember mondandójából teljesen az jön le, hogy ő maga picikét "irígy" és emiatt nem támogatja, mert miért legyen mindenkinek szinte ingyen ilyen lehetősége, amikor(őneki anno nem volt,illetve enélkül is meglehet oldani , vagy nem tudom mi lehet a irigysége oka).A másik oldal, aki szerint semmi értéke, de mégis kivenné az összes átadhatóságát, holott ő maga még csak ara sem veszi a fáradtságot, hogy fel vegye, és eladja őket(csak a tegnapi eventet hozom fel, laza 100 millát kilehetett árulni ezekből az "értéktelen vacak"-okból).....

Támogatom a javaslatot.Ahogyan azok az exp gyürük, és a köpenyek is átadhatóak ,amik ezekről a mapokról szerezhetőek be, úgy jó lenne a kesztyűt is átadhatóvá tenni.Minden bizonnyal lenne rá elég nagy kereslet és igény, hiszel sokan hirdetik hogy fizetnének kesztyű ütésért, s így a kisebb szintűek is hozzá juthatnának yangért.Ez által elérhető lenne bárki számára a kesztyű, és a "nagyoknak" ez is egy újabb bevételi forrás lehetne a köpeny,és a gyűrű után.

Nevemet próbáld már meg leírni rendesen, ha már megszólítasz név szerint. Ahogy írtam korábban, nem szándékozok többet hozzá tenni a dologhoz, de csak ki provokálod ezt magadnak. Az a baj, te értetlenkedsz folyamatosan, ellent mondásokat irsz, és fel sem tűnik neked. Számodra értelmetlen érv az, hogy nem a kicsik fognak jól járni a metin kövek számának növelésével hanem a nagyok, de ezt nem látod be úgy sem, egyébként este is, és most is meg néztem 1 db kavics sem hiányzik(mind a 3 ott van mind a 6 ch-n), és főork is volt, ja és nap közben is folyamatosan volt tegnap is kavics...... Így hát továbbra sem látom értelmét ennek a javaslatnak, így nem támogatom sajnálom.Ez nem irigység,mert ha irigykednék a kövekre, akkor támogatnám a javaslatodat, hogy minél többet le verhessenek a nagy és csúnya karakterek kis fullos farmos karakterei...

"Mint mondtam, ha nem tetszik nem kell elolvasni, ha tudod, hogy számodra irreleváns a falam, minek nyitod meg? A boldog életnek nem ez a titka" Bocsesz hogy elolvasom a rólam irt "jelzőket" egy nyilvános falon.Beszéljétek meg akkor privátban , és azért esetleg majd nem "jár" semmi.

"hogy szinte semmi ks nincs arra, főleg manapság..." Biztosan sokat lehettél tüz földön a téli event alatt, én egyszer sem találkoztam 70 nél kisebb karakterrel ott, pedig 10-en tuti hajkurásztuk a köveket.

"Majd én eldöntöm, hogy mit tervezek.." Tervezni és kivitelezni... leírtam.

"Azért, mert a javaslatom olyanoknak szól, akik elölről kezdik el" Ezt a dolgot kibeszéltük sokszor már, sok helyen, nem igazán van manapság olyan játékos, aki elölről kezdi el a metin2-t,és van kitartása akár lvl 20 ig felmenni hiszen 10 éves játékról beszélünk és stb...

"Köszönöm, emiatt született a javaslatom" Erre is leírtam az előzőben, azzal az 1-2 db kővel a,mit te annyira erőltetsz, nem azt a havi szinten "pár db"(mert nem hinném hogy ennél többen kezdik el havonta, viszont a fele abba is hagyja lvl 20 alatt) kezdőt fogod segíteni hanem azokat, akik ott farmolnak már több éve...

" legyen esélyük lecsapni" esélyük mindig is volt, csak lehetőségük nincsen rá, és nem is lesz, hogy miért, leírtam korábban....

"Az utolsó kérdésemre nem válaszoltál, hanem tereltél, szóval megvan honnan fúj a szél... Mindig szerettem az irigykedőket" Nem válaszoltam rá, mert nem ehhez a témához tartozik az sem,aztán nehogy zárják majd a témát, mert tele offoltuk ezekkel a dolgaiddal. A véleményünket leírtuk, ez a javaslat, nem a kicsiknek fog jót tenni,csak te ezt nem vagy képes belátni.Az a + metin nem azt néhány kezdőt fogja segíteni, akiket te annyira emlegetsz(de sorolj már fel 10-15 db kezdőt az elmúlt 1 hónapból légyszíves, akiknek szükségük van ezekre a kövekre,hiszen ahogy látom jobban benne vagy ebben a kezdős témában)...

"te és Traxdata nem tudott..." Szerintem le írtam pár alkalommal, hogy miért nem. De össze szedem neked ha esetleg értelmezési problémáid lennék a szöveggel kapcsolatban :

"Ha meg meg is növelnék a számukat, és oda szokna más "fullos" kis kari is, utána azon menne a problémázás, hogy 2 perc alatt leveri a 10 db 45 ös követ, más játékosokkal együtt.." : Jelentése, ha meg is növelnék a metinek számát, akkor akkor sem a kezdő jutna hozzá, hanem a fullos kis kari.

"ha meg szétszórnák különböző helyekre, akkor is hasonló lenne a dolog, mert ott várná a "fullos" farmos karakter az adott spawn körzetben," : jelentése, ha bitonyos helyekre spawnolna, akkor is ott várná a fullos kis kari, hogy leverje akár azzal együtt is, aki még vele várja.

Szóval, szerintem 2x is leírtam korábban, hogy miért is nem .Hányszor írjam még le neked hogy megértsd az álláspontomat erről? Ez igy hasonló javaslat, mint amit az egyik 0-24 ben sárkányt verő illető irt, hogy legyen 6 sárkány óránként(ch-nként 1-1) mert akkor több jutna másoknak, például azoknak, akik még nem voltak soha sárkányon,vagy nem jutnak hozzá(és persze főleg nekik)...

Részemről befejezettnek tekintem a témát, kibeszéltünk mindet, én érveltem is a mellet, hogy miért nem támogatom, nem akarok off miatt bármit is kapni ha nem muszáj......Az irigykedésről meg annyit, hogy aki ilyennel dobálózik az saját maga.... a fojtatását mindenki tudja.

"Ha nem tetszik, hogy mit irkálok a falamra nem kell elolvasnod. Köszönöm." Tudod az a baj, hogy nyilvános a falad, és azt jeleníti meg a fórum leg elsőnek, és már ott ahol meg jeleníti is el lehet olvasni majdnem az egészet.. "Borzasztó, hogy szökő évente előfordul, hogy neki mennek a 70es kövedre, de mint fentebb is írtad... Te el tudsz menni dt7.re végtelen kőhöz antiszoc-ba farmolni." Minden bizonnyal teljesen tisztában vagy vele, hányszor ks-eltek nekem....Biztosan jós vagy. Dt-7.re meg csak eventek alkalmával megyek fel(vagy próbálok felmenni), mert nem kellemes mikor 5 nekifutásból1x sem jutsz fel, mert a szerver ledob az 5. emeleten(tudod ez is elég gyakori volt egy időben sajnos). "Legolas... kapcsold ki a fantáziád és olvasd el még egyszer, amit írtam. Azt mondtam, hogy Tervezem a lvl100-at. a 100 nem 100+ot jelent, hanem lvl100at, és lvl100on van farm, van kő, van run, de tudod mi nincs? 75ös farmos" -na erre a runos dologra vissza térünk akkor, ah tényleg el fogod érni a lvl 100-at, és mentél is pár runt az általad gondolt helyeken(olvasgass más thread-ekben, és meglátod mennyien járnak rá, és megéri-e még) Bár, te a 100-at csak tervezed, de tervezni, és kivitelezni nem ugyan az......

"A buff húzós részemet úgy tűnik nem fejtettem ki elég jól, picit zavart a hsz-em hossza.

Ezzel arra céloztam, hogy próbálj meg a 0ról felmenni egy sámánnal vagy
    ninja-val, úgy hogy nem adsz át yangot/cuccot nagykariról/farmosról
    Próbálj csak meg felfejlődni és kövezni velük orkban. Tudom mi erre a
    válaszod: Nem mert *[kifogások]*. Ha véletlenül rászánnál 2-3hetet akkor
    ráfogsz jönni valamire... Amire én már most azt írom, hogy "Én
    megmondtam..."
    De mond már le nekem, mi a fenéért kellene elölről elkezdenem csak azért, hogy te az igazadat bizonyítsd?Egyébként, én a mai tudásommal ha elkezdeném elölről, biztosan nem orkonál fejlődnék, meg famrolnék, mert kb értelmetlen lenne(van rengeteg más hely is ahol fejlődni, farmolni is lehet, és még nyugisabb is......) Az, aki most kezdi el,vagyis teljesen új játékos(akikből valószínűleg csak 1-1 akad néha)azon nem fog segíteni a metin kövek számbeli növelése, mert nem ő,vagy ők fogják lecsapni a metineket....."Érdekes módon Dreamy és Legolas is úgy ellenzi ezt a javaslatot, hogy mint, akik a 17.1 kibeszélő alatt részletezték, hogy a nagyok nem kapnak semmit csak a kicsik. Ez áll jelenleg is fenn? Nektek már 95+os karakteretek van, és ez nem rátok, hanem a kicsikről szól.. És zavar titeket?" Erre azt tudom írni, amit te irtál a faladdal kapcsolatban : "a nem tetszik, hogy mit irkálok(ide) nem kell elolvasnod." -ennyi.Aztán szidhatsz engem is meg Dreamy-t is a faladon nyilvánosan, mert nem támogatjuk a javaslatodat,amivel nem az járna jól akinek szánod.....

Rendben köss csak belém ismét, semmi gond, de látom picit kulturáltabban teszed, mint amilyen stílusban azt a "faladon" tetted. "Örülök, hogy jársz tűzföldre farmolni, elolvastam minden hsz-edet, és 10-15mp egy kő... Cseppet ellentmondásos vagy... te panaszkodsz, hogy 45nél nagyobb szinten sokkal borzasztóbb a farmolás... aztán 10-15mp alatt leszedsz tűzföldön egy követ... 10-15mp alatt fogadok egyetlen 1 ks-el nem találkozol (mint, ahogy én ezt le is írtam ). Szerintem szedd össze a gondolataid" Ahogy te is irtada nagy szint relatív, nekem a nagy szint nem a 75 öt jelenti, és nem ere értettem a nehezebb famolást hidd el.De képzeld el, itt is találkoztam ks-eléssel, mivel ha egyszerre 5-10 ember hajkurássza a metineket ott, nem érdekli hogy a felét már leverted be segítenek arra a pár másodpercre is ch váltás előtt."Tervezem a 100at, de hidd el, nem lesz farmosom " Érdekes gondolat, majd ha lesz olyan event amit a 100+os karaktereddel nem fogsz tudni hatékonyan kihasználni, akkor lehet hogy át gondolod a farmos témát.Bár, van aki inkább a "nagy" karival probál meg ..... "ÉN azért javasoltam ezt, mert látom a kis szintű nindzsákat és sámánokat (várj, te biztos csak úgy ismerheted őket, hogy lurés és buffos, ugyan is a sámánodat te is(!) húztad és nem vele fejlődtél.... Miért?) " Látom turkálnál a karaktereim, és játék stílusomban is, hát legyen. Van íjász ninjám, lehet hogy egy idős vagy régebbi mint a te bizonyos régi ninja karaktered ,az enyém még a rési szép NewVeritas"-os időkből való.Az meg, hogy én húzni merészeltem a buffos sámán(hát hogyan is képzelhettem ilyet, hogy én húzni merészelem) szerintem pont hogy én csináltam jól, mert nem fogok fel cuccolni 1 buffos karaktert, ami csak és kizárólag arra volt létrehozva, hogy buffolja a karakteremet, és nem fogok vele 1 csopizni sd2-ben(az megvolt 2009-ben a legelső 75-ös karakteremmel, és köszönöm nem igazán szeretnék megint úgy fejlődni), amikor az akkoriban lvl 49-es mentával össze is szedhetem az egész gyors termet..... Továbbra sem támogatom a javaslatot, mert nem az járna vele jól akinek szánnád....

Kedves .Itachi. képzeld csak el, kipróbáltam sok sok MMORPG-t, és igen nem csinálhattál sehol máshol farmos karaktert, mert a felszerelések nem voltak átadhatóak,sem az egyéb tárgyak,sőt raktározni sem lehetett őket, illetve nem rendelkezhettél több accal stb..Itachi. sajnálom, de nem én vagyok "begyepesedett agyú" ahogyan te jellmeztél, de nem firtatom most ezt, mert pihenőn vagy."Legolas picit tévedésben vagy. Én tőrninjaval húzás nélkül felmentem lvl 80-ig és nem volt szükségem soha harcos/sura kasztra."Nos,nekem a "kis" sura farmosom lvl 75 ös, szóval majd ha 90-100+ ra viszed a ninjádat lehet hogy megfontolod te is a "kis" 75 ös szintű farmost."Nagyobbnak sokkal könnyebb a dolga Nagyoknál nincs annyi ks mint orkvölgyben."Sokkal könnyebb adolga? Mekkora is a legnagyobb karid ?Oké ks-el nem igazán találkozol 90-95 ös mapon, de meg van a miértje annak is.Egyébként 90 es mapon jártál már ?Vagy farmolás 95 ös mapon ? Bár a ninjáddal nem hiszem hogy tudnál ott metint verni normálisan, és nem a játékosok miatt mondom ezt.Tudod, én már jó ideje eventek alatt, csak dt7.-en farmolok a 75 ös wpmmel, mert nem fogok veszekedni, verekedni a játékosokkal a helyért.És ha elolvastad volna minden hsz.emet rendesen, ott le volt irva tűzföldes farmolás is, szóval igen ,én járok oda farmolni, mert kb 10-15mp a a kavics leverése.Vörös erdőben meg nem voltam egy ideje, mert ott a dropp valami szánalmas lett sajnos(még kesztyűvel is) többet ki farmolok tűzföldön a fegyókból, mint ami ott esik. "Ja és olvasd el jobban a javaslatomat, ugyanis én nem mondtam semmi olyat, hogy 4. metinkövet tegyenek be valahova... Én azt javasoltam, hogy 7-9db metinkő legyen elszórva a pályán, kihasználva a területet." 7-9 db kavicsot letenni oda túlzás.ezzel is csak azok profiitálnának akiknek 10mp sincsen a kavics,de ezt is leírtam már korábban.... De ahogy látom, nem sok értelme van itt bárkinek is bármilyen érvet felhozni, mert szemellenzősek, csak azt látják, hogy nekik most rossz, mert nem tudnak 45 ös követ ütni aminek ahogy ők írták : "úgy sincs semmi érték benne" azért a kis expért meg, hát nem tudom...Ők hajtják a magukét, bele kötnek abba aki más véleményen van(bár ahogy látom kapott is ajándékot az illető).Én NEM TÁMOGATOM A JAVASLATOT.Sajnálom de ez a véleményem.Ahogy Dreamy is irta, ott van sivatag is a farmolásra, ott is van metinekek bizonyos helye(legalábbis kapásból tudok 3 követ is aminek ott a helye ahol...)

"Az érved még mindig ott hibázik, hogy a metin2 egy játék, nem pedig valami életcél, tehát normális emberekhez kéne alkalmazkodnia, nem az über kockákhoz, akiknek van idejük arra, hogy bármikor farmoljanak." Te magad is leírtad a játék így működik a kezdetektől, nem hiszem hogy most fog ez változni.Akinek van ideje farmolni bizonyos időpontokban az tud farmolni, akinek nincsen, az meg szenvedni fog , ez sajnos a játékhoz tartozik.Ti most kis szinten vagytok ahogy te is irtad, itt még szerintem annyira nem is durva a dolog, mint amilyen nagyobb szinten lesz . Igen nekem a fő karakterem menta, a farmosom meg wp(hidd el, te is fogsz csinálni farmos wp-t ha eljutsz odáig a játékban). Hidd el, én is végig szenvedtem azokat a dolgokat, amiket ti még csak most fogtok meg tapasztalni(bár nektek már szerintem jóval könnyebb).Én is fejlődtem akkor, amikor időm volt rá(pl melóból haza esve fáradtan), és nem kedvből csináltam.Húztam a buffot 75-re sd2 ben keményen 40 fejlődési órán át, mire 75 lett, és még sorolhatnám... De kanyarodjunk vissza a fő javaslathoz, amitől mindannyian eltértünk. Attól, hogy kapna egy 4. metint ork völgy, még ugyan úgy nem jutna kavics, ha meg szétszórnák különböző helyekre, akkor is hasonló lenne a dolog, mert ott várná a "fullos" farmos karakter az adott spawn körzetben, és verné lefelé, így ha szerencséd lenne jutna 1 kavics, vagy éppen miközben várakozol hogy le essen a kö, már ölne is meg az adott játékos.

A főorkos dologot arra írtam, amit collie irt: "Bossokhoz is kellene valami megoldást találni, főorkot szinte sosem látni... pedig szívesen püfölgetném, hogy feloldjam az ingyenes raktársort." Aki nem ott keresi ahol lehet is főork, nem is fogja megtalálni.Hidd el, nagyon sokan még nem is tudják azt, hogy meg lett tavaly változtatva a spawn helye szóval... Az meg számomra nem mérvadó indok, hogy azért legyen több kavics, mert aki délelőtt suliban van, vagy állandó délelőttös, nem tud 45 ös követ ütni, mert mikor délután leül, akkor van fent mindenki, és mindenki azt farmolja.Én továbbra sem támogatom a javaslatot, ez a dolog régen is igy volt, hogy ha jut jut(már ha megtudod védeni), ha nem nem.Ha ezt támogatnánk, akkor minden mapra kéne + kövket tenni nem csak ide.Ha meg meg is növelnék a számukat, és oda szokna más "fullos" kis kari is, utána azon menne a problémázás, hogy 2 perc alatt leveri a 10 db 45 ös követ, más játékosokkal együtt..

Főorkot nem fogsz találni csak úgy, mert a spawn helye már véletlenszerű lett, vagyis nem középen fog megjelenni templom körül.A kő hiányról meg annyit, hogy vannak időszakok amikor nincsen, mert akik farmolják akkor farmolják, egyéb időpontban meg ott vannak.Én 70 es követ ütöttem sokat karácsonyi event alatt, és ott is az volt, hogy délelőtt csak én ütöttem(amíg nem volt szünet), délután este,meg voltunk rájuk 4-en, vagy 5-en is.Egyébként nem támogatom a javaslatot én sem, hiszen ha annyira kell, lehet találni sivatagban is 45 ös követ, és 40- es 50 eset is(csak keresni kell, nem ugy mint orkoknál, hogy 2 perc leveréssel együtt az a pár db kavics/ch).

Egyet kell hogy értsek fincsékkel. Az, hogy most be hoznak egy ilyen dolgot, hogy kapnak az "új" játékosok ismét egy fejlesztést, teljesen fölösleges.ez már kb 5-6 éve kellett volna megcsinálni, nem most, mikor ünnepelte a játék a 10. évfordulóját.Azt az energiát, amit arra fordítottak, hogy behozzák ezt a 10 szintenkénti fegyvert, csinálhattak volna pl 115 ös húsvéti metin, hogy esetleg a 105+ os karakterek, akik valószínűleg a legtöbb pénzt, és időt fektették ebbe a játékba(hiszen nem olcsó az élet 105 felett, ha még cuccot is akarsz magadnak), nekik is érjen valamit ez az event, és a többi event is kihasználható legyen,a nagy karakterük számára, és ne kelljen ISMÉT kis karira menniük, hogy kapjanak is valamit. Mind a mellett, hogy ha esetleg elkezdi egy új játékos ezt a játékot, abba fogja hagyni lvl 30 előtt, mert bármilyen másik játékot is nézek ami mmorpg, a maximum szint 25%-át sehol nem kerül ennyi időbe elérni, és nem ennyire szenvedős, illetve élmény romboló.Ahogy fincs is irta, a jelenlegi játékosokat kellene szem előtt tartani, és nem arra várni, hogy bárki is elkezdi a metin2-t ami ha csak a Magyar közösséget is nézem 8 éves(mivel 2009-ben indult itt Magyarországon).Erre fel, eventről eventre jön az a probléma, hogy megemelték a maximum szintet 1,5 éve, és még mindig csak 105 ös karakterekkel gondolkodnak a metin2 fejlesztői(illetve várják az új játékos állományt, ami soha nem lesz). Biztosan nehéz lett volna betenni 1 újabb húsvéti metint a 95 ös mapra, hogy esetleg a 120-as karakterek is tudjanak valamit kezdeni az eventek alatt.....

Elég a gyakornokok ládájából ki indulni.A benne található tárgyak nem átadhatóak, nem raktározhatóak,nem eladhatóak(bár lehet hogy ez változott, vagy változni fog, mintha lett volna erről 1 javaslat) és régebben ha ki dobattad a belőle jövő tárgyakat, akkor sem tűnt el róla a neved, így nem vehette fel senki más rajtad kívül(lehet hogy azóta nem is lehet kinyitni a ládát, ha tele van a leltárad). Nem rossz dolog ez a "kapunk fegyvert 10 szintenként" dolog, csak már picit valóban késő van hozzá.HA akkor jött volna be, mint a gyakornokok ládája, akkor sokan ki tudták volna használni valójában.Bár tudom, ez is azért lenne talán(ha logikusan gondolkozunk), hogy az "új" játékosokat segítsék elő vele, de itt már nem igazán lesz annyi új játékos, hogy életet leheljen a játékba.A húsvéti eventre meg kár bármit írni, majd ha bekerült...

Támogatom. Kb mindent leírtak előttem a többiek. Egyszerűen nevetséges, hogy az ember sok sok sok munka, yang fáradozás után végre elő állítana egy legjobb tisztaságú alkímiát(és reméli, hogy végre sikerült értelmeset csinálni), majd mikor megnézi milyen lett, kb kivágja a gépet az emeletről, mert semmire sem használható alkímiát alkotott, amivel nem lehet mit kezdeni.

Egyszerűen csak azt kéne csinálni, amit irtak korábban. Kivenni belőle a yangot, mert nem csak a többi bosshoz képest, de minden más mobhoz képest is sokkal sokkal több yanghoz lehet itt jutni nagyon könnyedén.Ha ki kerülne a sárkányból a yang, fogadni mernék, hogy ez a 3 illető aki 0-24 órában farmolja a sárkányt nem menne annyit be.

Én támogatom a javaslatot.Nem értem miért kell ide regényt írni,és tele offolni a témát.Ha ötleted van, nem ide kell leírni, hanem nyiss javaslatot Királygriff....