Posts by cyberfly

Látom már jelezték többen, én is csatlakozok azért, ugyanis pont a Kapd el a Királyt játékomat BAXTA SZÉT ez az ostoba hibátok... nyerő szériában voltam, simán meglett volna az Arany Láda, erre becsukta... Köszönöm a Semmit !

( meg a tiltást is, mert azt tuti kapok, abba jók vagytok )

*trágár tartalom ~ Perculia

Meglepetés a javából. Ma reggel elindítottam a játékot, és hoppp, ismeretlen fiók lett hozzákapcsolva az azonosítómhoz. Ez mégis, hogy lehetséges? Hogyan lehet eltávolítani? Ezek szerint random bedobhatja bárkinek az email címhez hozzárendelt fiókot? Vagy nem értem, hogy mi van most. Valaki, aki jár hasonló cipőben, leírhatná. Ezek szerint nincs biztonságban a felhasználóm. Előre szólok, hogy ezt az email címet nem használom sehol, nem ismeri senki. Erre valakinek hozzácsatolta a fiókját. Komolyan már semmit sem értek.

Edit: Egyre jobban boszant az egész. Kivételesen pont a fő karakterem mellé hoztak létre "ismeretlen azonosító fiókot". Ezek szerint valaki ki-, be sétálhat a karimra? Mikor eteti föl az 1000+ napos peteket egy 1-es majommal? Jelszót meg nem tudok változtatni, mert ugye azt csak úgy lehet, ha német támogatásról rábólintanak. Hát, hajrá!

Sziasztok !

Nekem most kimaradt 4-5 nap a játékból, de ma reggel beléptem és nálam is megjelent egy olyan fiók, amit biztosan nem kapcsoltam oda. Kíváncsiságból beléptem rá és totál üres, birodalomválasztó jön ki rajta, szóval nincs karakter. Olyan mintha random generálná az e-mail cím alapján, de ettől még furcsa...

Mindenesetre egy jelszó változtatás ezek után alap kell legyen szerintem. Biztos ami biztos.

Sziasztok !

Én most próbáltam játszani, ugyanez a hiba, ahogy Amandoll is írta. Annyival kiegészíteném, hogy nekem az egyik karkteremet be se töltötte ( átlátszó maradt ), és azonnal írta a windows, hogy a metin2 működése leállt... és kivágta a karit. Szóval valami nagyon nem stimmel.

Sziasztok !

Ma találkoztam egy új hibával:

Raktár nyitáskor a karakter és az egész kép megfagy. Eddig ma 3 óra játékidő alatt 2-szer történt.
    Hibaüzenet nincs, csak az újbóli belépés ( kidobás ) segít.

Sziasztok !

Mivel az alábbiakban többféle hibát fogok közölni, így nem tudtam kiemelni 1-et címnek.

1. Karakter választás hiba: Kiválasztod a játszani kívánt karaktert a felhasználón belül és amikor a játék betölt, egy másik karaktert hoz be... régóta fenálló hiba és totál kiszámíthatatlan, hol csinálja hol nem.

2. Teleport gyűrű hiba: Száműzöttek Barlangja 2-be nem lehet teleportálni, pedig ugyanúgy próbálom ahogy eddig is ( Barlang 1-ből működött csak ), ehelyett azt írja ki, " Harci övezetben nem használhatod" ... pedig Barlang 1, az nem harci övezet... :P

3. Kereskedő Üveg ( tárgypiacos dolog ) Hiba: A kereskedő üveg rosszul jeleníti meg az "Öltözék" Kategória tárgyait... minden keresésnél el van csúszva 1 sorral... tehát ha Öltözéket választunk, akkor a Frizurákat mutatja, ha a Frizurákat választjuk a Pántokat mutatja és így tovább...

4. Démon Katakomba ( DC ) Hiba: Auto Támadás közben sokszor találkozik a karakter "sebezhetetlen" bugos mobokkal, amiket hiába üt napestig, nem sebzi, viszont mivel új célpontot nem választ ki, ezért szép lassan megöli a többi szörny a karaktert... eléggé idegesítő hiba és régóta van...

Hirtelen ennyi, azt hiszem pont elég. :-) Előre is köszönöm, ha javítva lesznek !

Sziasztok !

Nagyon leült ez a téma, így gondoltam felfrissítem mielőtt süllyesztőbe kerülne sok más fontos témával együtt...

Régóta játszom, a fő karimmal célnak tűztem ki, hogy 100-ra fejlődjek ( 97-es most ). Mivel kevés az időm, de tetszett mindig az AUTO-fejlődés funkció, így befizettem rá, mert haladni kéne...

Kérdem én, mitől van az, hogy vannak napok amikor este 9-től, reggel 6-ig simán elvan a karakter barlangban, nem fagy szét, öl ahogy kell, legrosszabb esetben az elején áll, ha kiütöttek, de Legtöbbször ( mostanában kb. 10 napból, 8-szor ), Totál kivág a játékból reggelre, és nem 3-4 óra után... (az ékszeres kohók nem hazudnak, jó időmérők), Fél óra után......

Itt azért megint előjön a sokat emlegetett kérdés, hogy akkor most Mire is fizetünk ??
    Az AUTO-támadás funkció is már úgy tűnik " % esély, hogy működni fog " sémával működik, ez pedig Undorító, mivel nem erre fizetek !

Leszögezem, a Gépem korszerű, Intel core i5-ös proci, 8 giga Ram, Radeon 6800 kártya... a Metin2 töredékét sem követeli meg... a Netem Digis, 100 / 50 mbps, nem csúcs kategória, de stabil volt mindig ! Szóval a Hiba Nem Nálam van !
    Hanem a játékban, ami félholtan működik és úgy tűnik a GF-nek ez tökéletesen jó, vagy költségvetési szempontból, vagy csak szimplán érdektelenségből ( ezek csak magyarok, jó ezeknek ez a szar is )...

Még reménykedem, hogy a NET erősítés megoldja mindezt, de több ismerősöm van akiknek sokkal erősebb internet szolgáltatás mellett is ugyanezt a hibát produkálja a játék... Bizakodom, hátha nálam jobb lesz.
    Ha nem, beállok én is abba a sorba, ahová sokan már előttem, Itt Fogom Hagyni a Játékot, mert ÁTVERVE ÉRZEM MAGAM !

Köszönöm a Figyelmet !

Áthelyeztem. dreamy

Sziasztok !

Nagyszerű ötlet, az öltözék rendszer óta lettek egyedibbek a karakterek, azok viszont csak átmenetiek és nem mindenki él velük, viszont már volt több olyan szett, aminek a sapka részét simán rálökné az ember kinézetnek akár egy alap vért mellé is... legalábbis én így vagyok vele :D A változatosság feldob minden játékot, TÁMOGATOM !!! :thumbsup:

Sziasztok !

Sokszor járok én is így, ahogy fentebb írtátok, és tényleg teljesen kiszámíthatatlan ez a ledobálás, nincs semmi előjele...
    Mostanában olyan hibával is találkoztam, hogy Belépéskor, mikor már kiválasztottam a karaktert és betölti a játékot, látom a körülöttem mozgó többi karit, a hívást is, viszont a saját karakterem Átlátszó ( nem vicc ) és képtelen megmozdulni, írni, szóval totál blokkolás... ezt csak azért írtam, mert újfajta hibának tűnik, nem jár kidobással, de kénytelen vagyok magamat kidobatni új ablakkal, mert semmit nem lehet kezdeni, játékon belül a menüt se hozza elő, hogy bezárjam.

A Boltos Témához egy észrevétel: Én például mindig 800x600x16 felbontásban indítom a boltos karaktert, egyedül ezt tartom így a legkisebb felbontásban, magát az aktív játékos karikat már jóval magasabb 1280x1024x16 felbontásban indítom, és azt figyeltem meg, hogy a 800x600-as jóval ritkábban dobódik ki, mint a többi... Ez még nem feltétlenül megoldás persze, csak 1 lehetőség.

Sziasztok !

Csatlakozom az előttem szólókhoz, nekem sincs gyárilag upload mappa mióta felraktam, és nem vagyok hajlandó újra sem telepíteni, mivel látom nem old meg semmit ... A kérdés tehát egyértelmű, mi a megoldás ?

Bocsi ha OFF lesz, de úgy gondolom helyénvaló a történetem...

Egy érdekesség a mai napról: Ugyebár megy nagyba a Karácsonyi Event, többek között olyan egyszerű, általában békés dolgokkal, mint a Zokni ütés és a Tombola nyitogatás, aminek személy szerint örültem, hogy bekerült, még a 3 CH-s borzalom mellett is... ( igen, mert mi képesek vagyunk örülni még a legnagyobb szar közepette is, zárójel bezárva )

Na de folytatom, Oda merészeltem parkolni a 21-es Sárga karimmal, Sárga map2 elejére a fehér eskükhöz Auto támadással, hogy gyűjtsem a Zoknikat, és azt kellett megélnem, hogy nem az ellenséges birodalom játékosai, hanem a saját birodalmam ismeretlen emberei jöttek nekem szabadba ( 30-as és 95-ös szint közöttiek, neveket nem írok, ha nem muszály ), és pont egy Kék ismerősöm próbált megvédeni... természetesen sikertelenül.

Mivé lett itt a Közösség ??? Engem is zavar, hogy kevés a CH, de ez még nem ok arra, hogy kiforduljunk emberi mivoltunkból... Esküszöm Nektek, több hónap kihagyás után ma sikerült újra undorral lelépnem a játékról... hála az ilyen viselkedésnek, ami csak részben írható a kevés CH számlájára úgy gondolom.

Egy szó mint száz, eddig is Támogattam, ezután is Támogatom a Javaslatot és Szavaztam is !

Több CH-t a Játékosoknak, és Több Emberséget a Játékosokba !!! Ideje lenne magatokba nézni, ha még nem késő...

Sziasztok !

Én is TÁMOGATOM az ötletet, és ha szabad annyit hozzátennék, hogy az Idő-Elixir lehetne akár Átadható-Kereskedhető is. Ezáltal egy új yang-kereseti lehetőséggel bővülne a piaci paletta + akinek felszerelt alkimíája van, nem kellene bajlódnia szilánkszedéssel, hanem vehetne olyan %-os Idő Elixirt másoktól, amilyenre épp szüksége van.

De ha ez rossz gondolat, akkor visszavonom ! :D

Ez mondjuk jogos.... talán az 1%, szint alapján tényleg túlzás. Bár van egy másik vonzata is a dolognak, hogy a Sötétség Láda értéke nem volna olyan nevetséges mint most... de ez persze mellékes és off.

A Javaslat így nézve átdolgozást Igényel, amit a témanyitótól szeretnék kérni.
    Szóval Ghosryder, kérlek gondold át a megadott értékeket, de továbbra is Támogatom a %-os alap-ötleted, egyelőre konkrét értékek nélkül.

Sziasztok !

Én is TÁMOGATOM a javaslatot ! Sok újat nem tudok hozzátenni a gondolatokhoz, maradjunk annyiban per pillanat a játékosok szemszögéből nézve mindenki csak jól járhat vele. A nagyok azért, mert lesz 1 plusz bevételi forrásuk, a kicsik meg azért, mert nem kell kínlódni a kesztyű ütéssel.

Az, meg hogy régen ki mit és hogyan csinált szerintem idejétmúlt gondolat, lerágott csont.

Félre kell tenni a büszkeséget és Közösségben Gondolkodni !

Köszönöm a figyelmet !