Posts by Potroha

  Dalvin eddigi okfejtésével értek egyet - ha egy vámpír kigyógyulna a vámpírságából, akkor minden bizonnyal meghalna. A vámpírság, mint betegség szükségszerűen megváltoztatja az emberi DNS-t, illetve a sejtek energiaellátásának módját is. Ha elfogadjuk, hogy a vámpírságot baktérium okozza, akkor a baktériumok elpusztulása nem lehet elegendő ahhoz, hogy az emberi szervezet csak úgy helyreálljon és működjön tovább, mintha mi sem történt volna.


  Következésképpen biztosan szükség lenne (ha létezhet ilyen) egy anti-vámpír gyógyszerre, ami képes a szervezet helyreállítására, hogy az illető újra emberi életet élhessen.

  Hello,
  I would like to report a translation error.


  Here are the most important points: It seems the translator expected that a variable like "5%" will appear before the text "-t", so now this sentence does not really make any sense. EN version is "Save and get tickets for tomorrow!".


  Exact text content that needs to be corrected: "Spórolj meg -t és szerezz jegyeket holnapra!"


  Point in the game where it appears: Itemshop, Tombola


  What exactly should be changed: Text should be changed to something like this: "Spórolj, és szerezz jegyeket holnapra!"


  Kind regards,
  Potroha

  A probléma valószínűleg a Firefox egyik pluginjával, vagy kiegészítőjével lesz. Fontos lenne tudnunk, milyen eszközök vannak telepítve azokban a Firefox böngészőkben, ahol jelentkezik ez a hiba.

  Kedves Játékosok!


  Hogy mára is jusson egy jó hír, örömmel jelentjük be, hogy korábbi Super Game Masterünk, Miren, visszatért hozzánk, és Game Masterként fogja erősíteni a csapatunkat.


  Üdvözöljük újra itt, és jó munkát kívánunk neki!


  A Metin2 Csapat

  Quote from GLAEDR

  Ami kiverte a biztosítékot az a 24 órás várakozás karitörlés után. Eddig mindig mindenki így zoknizott, bevallom a medált is így szándékoztam megcsinálni. Elvettek mégegy kiskaput azoktól akik türelemmel kihasználják az eventeket, és saját maguk készítik a cuccaikat úgy, hogy nem költenek a játékra. Ezzel a GF maga alatt vágja a fát. Én nem költöttem a játlkra de a GF aljas frissítései után mostmár azért sem fogok.

  A Metin2 projekten több, mint tíz éve több tucat ember dolgozik naponta (az önkéntes segítőket nem számolva), és természetesen számítanak arra, hogy akik szeretik ezzel tölteni a szabadidejüket, idővel támogatni fogják a játékot és a fennmaradását - de nem köteleznek rá. Egyszerűen nem veheted semmibe ezt a mennyiségű munkát, és nem lehetsz dühös azért, mert többé nem szerezhetsz szinte korlátlan mennyiségű prémium tárgyat - a te szóhasználatod szerint is - kiskapukat kihasználva. :whistling:


  Quote from LadyL

  Ezek mekkora karaktereknek fognak esni?

  80. szint felettieknek.


  Quote from Üvegszilánk

  én meg azt hittem, hogy itt valaki azért írja az 50 milliót, merthogy annyiba kerül egy adott 9-es tárgy. :D
  Hát, én ezzel akkor nem fogok élni. Tudok ám másra is költeni 50m yangot... :D

  Kétségkívül igazad van, nem olcsó, kis felszereléseknél drágább is lehet, mint maga a felszerelés, ugyanakkor a hatása végleges, és akár kosztümöket vagy fegyver kinézeteket is felhasználhatsz az átalakításhoz. ;)

  Quote from ShaoKahn

  Áááá értem. Miért is voltak azok nehezek a kis szintű küldik?

  Nem voltak különösképpen nehezek, de valóban előfordulhatott, hogy sokáig nem estek bizonyos küldetéstárgyak.

  Quote from ShaoKahn

  és a 90+-osok miért is tűnnek könnyűnek nektek?

  Nem gondoljuk, hogy könnyűek, sőt. De ez nem ennek a kibeszélője.


  Quote from ShaoKahn

  Szóval oly felesleges itt taglalni mi jó és mi nem az, vagy mi tetszik és mi nem. Látom, hogy itt járkálsz mindig és elolvasgatod ezeket, de a mellékelt ábrát nézve (frissítések) tökre nem az történik, amiért mi (és nemzetközileg is) vinnyogunk.

  Ez azért így nem igaz, szerintem. A Metin2 10 éve lett kiadva, és nem juthatott volna el idáig, ha a játékosok visszajelzései figyelmen kívül lettek volna hagyva.


  Csak ezt a frissítést nézve, a játékosok kívánságai voltak a további misszió küldetések, a Kisállat név változtató, és szintén a játékosok kritikája miatt változtattunk a szavazási rendszeren, vagy azon, hogy ne csak a céh vezető tudja elindítani a Meley kihívást, de ne feledjük a panaszaitokat több tárgy bizonyos szint feletti eladhatatlanságáról NPC-nek - csak hogy néhányat említsek. Aki követi a fórumot, úgy gondolom, meg tudja látni a változásokban azt, hogy figyeljük a visszajelzéseket, és reagálunk rájuk. Tudom, ez nem mindig történik az elvárt időn belül, és nem olyan gyorsak, mint ahogy ideális lenne, de biztosan elmondhatom, nincsenek figyelmen kívül hagyva a visszajelzések.

  Quote from ShaoKahn

  A fekete egyenruha... szó szerint hangosan felröhögtem!!
  Ez volt a legfontosabb?...

  Egy korábbi frissítésben könnyítettünk néhány alacsony szintű küldetésen. Ez kimaradt akkor belőle.


  Quote from ShaoKahn

  Kinézetről már írtam pár szót... hót felesleges.

  A páncél és fegyver kinézetek testreszabhatósága régi kívánság volt a játékosok részéről. ^^

  Akkor talán lehet, hogy az UPC-nél is gondok voltak? Miért nem náluk jelentitek be a hibát? :S
  Eszem ágában sincs bármit bebizonyítani, én azt hittem, azért kérsz segítséget, hogy információt kapj. A mi részünkről nem volt probléma a szolgáltatás elérhetőségével kapcsolatban.

  Mai közlemény a Telekomtól:

  Quote from Telekom HU

  Kedves Ügyfeleink! A tegnapi nap folyamán tapasztalhattatok problémát egyes külföldi oldalak vezetékes hálózatról történő elérésében, az okozott kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük! A hiba ma reggelre elhárult. Reméljük, hogy már ti is zavartalanul tudjátok használni a szolgáltatást!

  Ma pedig még tart a szerver karbantartás. ^^

  Kedves Játékosok!


  Szomorúan értesítünk titeket, hogy Miren saját döntéséből, személyes okok miatt elhagyta csapatunkat.


  Hozzáállása a játékosokhoz és kollégáihoz is kivétel nélkül példás volt. Köszönjük a közösségért végzett két éves munkáját, és minden jót kívánunk neki a továbbiakban.


  A Metin2 Csapat

  Persze, hogy fennáll, nem érkezett azóta új verzió. :P
  Nem készül külön verzió az "apró", nem kritikus hibák részére, hanem több másik hibajavítással, vagy új tartalommal együtt kerülnek a játékba. Amihez természetesen több idő kell, mint egyetlen "apró" hiba kijavításához.

  Kedves Játékosok!


  Üdvözöljük játék csapatunk legújabb tagját, [GM]Melwas -t soraink között.


  Gratulálunk neki, és sok kitartást kívánunk munkájához!


  A Metin2 Csapat