mondjuk a jelvényeket pont beválthatod. ami meg megmarad, pár darab, mehet vegyibe. Buksz rajta kb 2 millát.
Posts by Tomi9612
-
-
Mint azt Varden is írta, igencsak kényelmes volt hogy ha az ember már megvette a kb "alap prémiumokat" (tolvaj,yangszedő,stb), akkor az értük kapott sj ből erre is jutott mindig, viszont tény, túl szép volt hogy igaz legyen. A játék /piac mostani állapotát tekintve ez egy igencsak esszenciális tételnek mondható, és ennél kevésbé fontos tárgyakat is drágítottak már/tettek kevésbé elérhetővé.
Amúgy is, nem úgy volt még mikor SJ ért betették, hogy ez csak egy ideiglenes kompenzáció, amiért akkoriban folyton ledobált használat közben?
-
Sziasztok lányok és srácok!
dreamy köszönöm a választ! Csak azt nem tudom még mindig,hogy a tartalma a régieknek változott e a mostaniakhoz képest. A régiekben jók voltak az esélyek a mágikusra, de ahogy hallom a frissekben ritka mint a fehér holló.
Üdv.: fincsi a közellenség!
Gyanítom hogy lejjebb vették. Emlékszem pár éve 30-40 ezüstből már általában jött mágikus, 200ból 5-6-7db okat nyitogattak. Idén amit láttam videókat 200as pakk nyitásokról, csoda ha 2 jön 200ból.
-
Mintha csak írtam volna hogy nyakamat teszem rá hogy ha már a kérdés felmerült, akkor készül valami
azt mondjuk nem értem Darcoon miért kamuzta be hogy semmi ilyen terv nincs, világosabb mint a nap.Ami meg a cseheket illeti, Cseh fórumon jól írják, sajnos a hatallmas nyelvi különbség teljesen kettéosztaná a játékosokat ( na nem mintha lengyel/románon nem lenne így ).
Az viszont hogy a magyaroknak megmaradjon a végletekig egy csak magyar szerver és közösség, az szerintem teljesen kizárt. Aki csak azzal a feltétellel metinezik még, hogy csak magyarok között legyen, annak most mondom, kezdhet is keresni valami másik játékot. 2021 van, minden játék nemzetközi vizeken utazik, a kliens többnyelvűségének fejlesztgetéséből itt is nyilvánvaló, a GF is erre pályázik. Nem lepne meg ha előbb utóbb metinen is csak nemzetközi szerverek lennének.
// és ezt mondom úgy, hogy én elvagyok bármilyen nemzettel, de tudom hogy sokan nem, nem értenek annyira más nyelveket, stb.. ezt megértem. De nektek is meg kell értenetek hogy ez a játék egy üzlet, nem értünk van, hanem mi vagyunk az ő vagyonukért. Ebből a szempontból meg teljesen érthető hogy előbb utóbb nem fognak foglalkozni vele hogy ki mennyire élvezi a nemzetközi vizeket //
-
Sziasztok. Én is az első 3 napban kaptam, azóta 500+ kő és egy se, duplatolvajjal. Beszéltem pár emberrel a szerveren, senkinek nem esett, egy srác állította hogy neki a hét folyamán esett egyetlen egy darab, cca 1k kőből, és ennyi volt.
Úgy tűnik már megfelelően esik. Témát zártam. Dreamy
-
Azért ezt a piac dolgot érdekesen látjátok. Oké hogy egy kisebb szintű tud profitálni pár dologból, mert kevés van belőle a piacon, nade ehhez hozzájön hogy legyen egyáltalán ember akinek kell és megveszi. A legtöbb kis játékosnak akivel beszélek mindnek az a gondja hogy egyszerűen semmit nem vesznek a boltjából, hiába adja reális áron. Persze, adhatod jó áron az orkfogat, ha havonta akad 1 ember akinek kell.
Egy bővebb piacon nyilván nem lehet a ritkaságból adódó profitot csinálni, viszont nem is kell heteket várnod, hogy az a kifarmold x dolog meghozza a pénzét. Magyarul: jobban forog a pénz. 10x annyi játékos között pedig legyen szó akármiről, vevőt is jobban találsz.
És még egy érv a nagyobb piac mellett a kicsik szempontjából: nálunk a kicsiknek sokszor esélye sincs, akarsz venni egy vértet vagy fms-t/akármit, ránézel piacra, van kint 3db, abból 2 trágya, 1 meg csillagászati áron van. Megnézed lengyelt, van kint kétmillió darab, az áruk meg fokozatosan arányos az értékükkel.
Nálunk bármi ami 5optos, még ha csak a TP ér benne valamit, már 3-4wonnál indul. Azt vegye meg egy kezdő .. Lengyelen szarért hugyért hozzád vágják az 5optos cuccokat amik nem fullosak. TP+10-15 elemntes karosokat 5-6 wonért kapsz. 20 ördög 10/15 villámos/szeles karosok 10-15 won. Nálunk 35.. És folytathatnám.
Zárójel: mondom ezt én, akinek az elmúlt fél évben ~10ezer wont hozott az, hogy gyenge a piac, és amit csak te farmolsz abból kb monopóliumod van, ennek ellenére is szívesebben játszanék egy pörgős piacon, ahol nem tudom ezt megcsinálni, de nem is kell mindennel hetekig/hónapokig boltolnom.
-
Nem igazán tudok olyan érvet felhozni ami nem hangzott volna már el, de én is úgy látom, hogy a piac szempontjából lenne csak fontos egy szerver összevonás. De az azért egy picit zavaró, hogy arra van eszük, hogy folyamatosan nyitogassák az event szervereket, aztán meg nem tudják melyik szervereket vonják össze.
Talán illene elgondolkodniuk azon, hogy miért is alakulhatott ki ez az állapot, és talán el kellene kezdeni "visszacsalogatni" a játékosokat. (Javasolnám az értelmes és pénzügyileg sem megterhelő eventeket+ hibák javítását). Lehet egy idő után megtelnének megint a szerverek.
Nem nagyon kell elgondolkozniuk, ugyanis majdnem minden szerver szárnyal, kivéve a magyart. Sajnos mostanra már teher lettünk a GF nek, fenn kell tartaniuk egy szervert amin alig van játékos és a töredékét hozza nekik anyagilag, mint bármelyik más. Lehet ez durván hangzik, de nefelejtsük el hogy ez az ő bizniszük, naiv lenne azt gondolni hogy bármi más elsőbbséget fog élvezni nekik mint a profit. És akármennyire nem tetszik nekem se az amerre megy a játék, azt kell mondjam, üzleti szempontból jól csinálják.
Látom írják páran, hogy itt legalább van hely farmolni. Van .. de mire?
Hogy aztán fél évig boltolj mindennel? Ha meg véletlenül eladtál valamit, akkor ne tudj venni semmit mert amit árulnak azt is a reális értéke háromszorosáért? Lehet hogy egy népesebb szerveren fele annyit profitálsz, de abból 2x annyi és jobb cuccot veszel.Mi lesz azzal aki azzért van itt mert magyarul tud játszani? -> mi lenne? kliensed, minden megmarad magyar, gondolom ha összeraknak valakikkel, ugyanugy lehet majd magyarul írni chatbe/bárhova. Annyi hogy a negyedóránkénti 3 sort a hívásban most egy halom másiknyelvű sor között fogod látni. Bár itt kemény fába vágta a fejszét a GF, tekintve hogy pont a magyar az a nemzet ami a legkevésbé képes érvényesülni ha más nemzetek közé kerül...
Amúgy ha már idáig eljutottunk, hogy feltették ezzt a kérdést, nyakamat tenném rá hogy ez már el van döntve a GF részéről, max még találgatják hogy a feedback alapján hova mennénk a legszívesebben, vagy inkább azt hogy hova nem mennénk semmiképp. Mitikus alkinál is igen jól meghallgatták a közösség szavát

-
Bár én teljes mértékben benne lennék, hogy összevonjanak egy népesebb szerverrel, akár lengyel, akár román ( ha már, akkor inkább az előbbi), szerintem sokkal korrektebb lenne ha inkább kapnának a játékosok egy lehetőséget, hogy szervert váltsanak, mivel egy magyar communityt azért mégse lehet csak úgy átrakni egy idegen nyelvű szerverre. Van akinek ez mindegy, van akinek nem.
Na meg amit dreamy írt, kétlem hogy a többi szerver szívesen fogadna minket
Románoknál sokszor pusztán egy angol névre is ráírnak hogy takarodjak onnan, lengyeleknél talán egy fokkal jobb a fogadtatás, cseheket annyira nem ismerem, de tudomásom szerint ők nem egy problémás nemzet.Tény, aki akar aaz előbb uttóbb úgyis átfog menni, sokan már meg is tették, de összegezve én akkor úgy gondolom:
korrektebb lenne megadni a lehetőséget ingyen/olcsóbban a szerverváltásra, mint egyszerre átrakni a közösséget, ami 100% hogy meg lesz osztva ebben a kérdésben
-
Fordítsuk le az eventet:
Csinálj egy karaktert, rakj bele 20-30-40-...k sét, hogy aztán legyen egy karaktered amit az eredeti szerveren töredéke annyiból felhúzol ( ha egyáltalán még kell), valamint kb 2-3k séből megvehető jutalom. #Megéri
-
Az fogja magát és álljon neki szintelni. Bőven több mint 10 éve megy a szerver, nem ahhoz fogják szabni az összes eventet aki fél éve kezdett játszani/évekig tart neki a 10 éve max szint közelébe jutni.
Tudom hogy keményen hangzik, de minden játék erről szól, ez a lényege. Menj nagyobb szintre, hogy erősebb legyél, többmindent tudj csinálni. Mi értelme a max szintnek ha ugyanazt megtudod csinálni egy 30as karival is? Ennyi erővel azok is panaszkodhatnának akik éveken át szinteltek, hogy aztán pont ugyanazért szenvedjenek a töbszáz órát magába emésztő karakterükkel, mint egy 30as aki most kezdte. Az se fair.
-
Szerencsére már országokban van annyi játékos és fórumozó, hogy a team ne engedhessen meg magának egy olyasfajtta viselkedést, hozzáállást, amit itt láttunk (tisztelet a kivételnek persze).
Gugli fordító:
Kedves Közösség,
Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy kifejezte véleményét és megosztotta visszajelzését a legutóbbi tiltási hullámmal kapcsolatban.
A legutóbbi, ez évtől származó cheat blocker frissítések áttekintése során bizonyos esetekben olyan szabálytalanságokat fedeztünk fel, amelyek további vizsgálatokat és teszteket tettek szükségessé.
Ezért ma úgy döntöttünk, hogy kikapcsoljuk az automatikus tiltórendszert, és eltávolítjuk az összes kiemelkedő zárat a sorból:
Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez nem azt jelenti, hogy minden tiltás indokolatlan volt - a tiltott fiókok túlnyomó többsége valójában bot.
Amíg a tesztek és vizsgálatok folytatódnak, az összes olyan fiók blokkolásának feloldását tervezzük, amelyeket a legutóbbi cheat blocker frissítés miatt letiltottak. Úgy döntöttünk, hogy ezt megtesszük, mert az egyes számlák manuális ellenőrzése túl sok időt vesz igénybe, és a lehető leggyorsabban szeretnénk cselekedni a játékosaink érdekében.
Az automatikus tiltórendszer célja mindig is az volt, hogy valami jót tegyünk hűséges közösségünkért, amelyet túl sokáig sújtott a botok helyzete. De szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy nincsenek hamis pozitív eredmények, még akkor is, ha ezek csak a letiltott fiókok töredékét teszik ki.
A lehető leghamarabb megkezdjük az összes tiltás feloldását, amelyet az automatikus tiltási rendszer blokkolt 2021 márciusában és 2020 decemberében. Sajnos eltart egy ideig, amíg az összes érintett fiókot újra feloldják.
Ezekben az esetekben nincs szükség támogatási jegy készítésére, mivel erről már gondoskodnak.
Ezenkívül ellenőrizni fogjuk az automatikus tiltási rendszer korábbi tiltásait is (pl. A tavalyi évtől), attól függően, hogy vizsgálataink mi derülnek ki. Amint eredményeket kapunk, további információkat osztunk meg veled.
Ez a kérdés biztosan felmerül: tisztában vagyunk azzal, hogy kedvencei, jelmezei, prémium büszkeségei és egyéb tárgyai lejárhattak, amíg fiókjait letiltották. Az ezzel kapcsolatos visszatérítésekről jelenleg folyik a vita. Sajnos ezen a ponton nem tudunk részleteket megadni. Folyamatosan tájékoztatjuk Önt erről is.
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani, hogy felhívta a figyelmünket aggodalmaira.
Amint új információkat kapunk a jelenlegi vizsgálatokról, megosztjuk Önnel.
Elnézését kérjük az okozott kellemetlenségekért.
A Metin2 csapata
-
An undorító lehúzós stílus egy dolog ( elvégre azért van a játék hogy farmolják a játékosok pénztárcáját), annak ellenére hogy szerintem is lehetnének jobb döntéseik a tárgypiac szükségessé tétele körül, az viszont, hogy már nyugodtan se lehet játszani mert sose tudja az ember mikor fogják bannolni, az teljesen elfogadhatatlan. Mondhat akárki akármit, ha csak ránézünk a bannolt karikra, látszik hogy teljesen véletlenszerűen válogat a cheatblocker: lv1es karik, többszáz napja nem használt karik,stb.. ezeknél mégis milyen logikával megy át az, hogy külső programot használ? Egy lv1es karinak mi köze lehet a csaláshoz, valamint hogy tud most bannolni a rendszer egy karaktert amire egy éve nem léptek be...?
-
Ha csak pár % ördög marad miután kompenzáltál az ák-ért, akkor felesleges az ördögöset venni, nem lesz érezhető különbség. Max akkor vennék ördögöset ha azt most megkapod sokkal olcsóbban mint egy nagy ák-st, és akkor azt későbbre halasztod
-
Mint a posztban is leírtam, nem a még seholse tartó 70-80as szintekről van szó, hanem a max szintekről és a max szintű runokról, teljesen kimaxolt karakterekkel.
És de, sokan használják. Ha megnézed youtubeon, kiknek sikerült eddig az új run 50. szintje, 90% uk lelket használt.
(BTW igen, mint írtad a gyors fejlődés a lényeg, de így hogy már ott vannak hónapok, évek óta a normál szerverek mellett, rengetegen eljutottak max szintre, és pusztán a lélek miatt van egy baromi nagy előnyük, egy mostmár szinte ugyanúgy állandónak mondható szerveren )
-
Hát ez elég szomorú.. egy 5000 wonos karakterből 4500 az utolsó 10-15% sebzést adja, ergó egy S szerón egy éves/másfél éves párszáz wonos karival + lélekkel oda vissza szégyenítesz egy többezer wonos, sok éves karit az eredeti szerveren.. sok értelme van ...
-
Sziasztok.Főleg a csapat fele, az lenne a kérdésem, hogy ez mostmár végleges hogy az S-es szervereken ott az örökös lélek event, hozzánk meg be se rakják? Azóta hogy elindultak a szóban forgó szerverek, már nem egy új tartalom bekerült a játékba, ami tényleg próbára teszi a legerősebb játékosokat is.
Most például a szerpent map/barlang. Ha körülnéz az ember más szervereken is, teljesen fullos játékosok, ragyogó/kiváló alkival szenvednek csoportban, a special szerveres játékosok meg lazán solozgatnak mindent.
Másik terep a SungMahi torony. 30mobos sisakkal, tigris erővel és a létező összes prémiummal/erősítéssel is sokaknak felejtős a run, még a legfullosabb karakterekkel is, ahol nyilván minden kicsi + erősítés baromi sokat jelent (ég és földet kb) . Most nekik továbbra is ott a 1.5x támadás, mi meg csak pisloghatunk.
Nem tudom ki hogy van vele, de ez szerinten ilyen időtávlatban már baromira nem fer.
Ha egy pár hónaposs szerverről van szó, oké, de ennyi erővel most akkor aki elkezdett játszani 1-2 éve egy S-es szerón, az lazán megkap mindent átlag cuccokba, átlag karival, aki meg az eredetiken már az utolsó %-okat sajtolja ki a karakteréből több száz/ezer wonokat ráköltve, az menjen a francba, és szenvedjen tovább?
-
-
Hmm..
Teriel vagy Alastor barlangjára tippelek, ugye csak Meley barlangunk van eddig.
Nem hinném hogy köze lenne a Yoharához, játékost alig látni, ott a Sung Mahi torony és a Gnoll barlang.
Nálunk.. De egyébként már itt is egyre többen vannak. Más szervereken viszont (mondjuk úgy hogy azok akik talán számítanak is valamit a gf szemében) játszák elég sokan.
-
Bár nem vagyok babonás, de azért ....El kell menni az öregasszonyhoz és jósoltatni. Ha rossz napot jósol, akkor a szerencse medált (vmi a pontos neve) kérd, de aznap ne csinálj semmit. Ha jó vagy átlagos napod van akkor a medált felveszed és úgy próbálod. Ha első törik akkor bezárod, leveszed és újra kezded. Ha rubint fejlesztesz akkor előtte jobb ha törik másik, utána menj a rubinra. Ezek azért antiktól felfele működtek nekem, alatt ahogy esik úgy puffan alapon nem is nézem szinte mi történik, hogy ne izgassam fel magam.
Sok sikert az alki húzáshoz!Igen.
-
Azért hozzá tenném ezt, azoknak akik az aura húzásán gondolkoznak:
Egy 25% abszorb-os aurához, 1,5 millió exp, azaz 1,5milla kék rúna (vagy 15k 100as vagy kb 30k 50es) kell. Legjobb hónapomban jött kb 600 kék rúna, ezek szerint:
>mindössze 210 év farmra lesz szükségem a 25ös aurához.
VAGY
>megveszem tárgypiacról, 15k*80 sé = 1,2milla sé ( xD )
VAGY
> 50es rúna pár millába megy piacon, így is csupán 30ezer * pár milla (legyen2, ami olcsó) = 600won (az részletkérdés hogy soha az életbe nem szedsz össze 30ezer rúnát a piacon).
MINDEZ MIÉRT?
-15 defek esetén alig 3,75% def
-20 x elleni erőknél 5% valami elleni erő,
- esetleg egy smaragd fülesnél 1ák 4 erő, vagy mennyei nyakinál 5 átható?
MEGÉRI? Naná

// A szükséges mennyiségeknél lehet itt ott csúszik pár ezer, fáradt vagyok már ezt összeírni, de na.. a számok elég erősen mutatják hogy ez teljesen mindegy. //