Posts by Szamika

Krisi01, több karit tudsz hozzárendelni. én az összes accountot hozzárendeltem. ott van a hozzárendelés menü, ha a karakter névre kattintasz. Utána meg a játékazonositó módositással tudod kiválasztani, melyikkel akarsz belépni :)

áthelyeztem. dreamy

A belépést megoldottam nagy nehezen. De mitől piros és barna minden? Piros az ég, barna a piac. Valamit a szinen is állitottak? Mert ez igy ritka ronda...

áthelyeztem. dreamy

Ez mire volt jó? Nem volt elég a fórum elontása? Átláthatatlan, kezelhetetlen rettenetes kinézettel. Most már a játékba lépést is el kellett rontani... Lefut a cheat blocker, és vége. nem ugrik fel semmilyen ablak. Ja de bocs, épp most, 10 perc után hallom, hogy belépett valahova...Semmi belépési lehetőséggel. Komolyan nem értem. hónapról hónapra élvezhetetlenebbé teszik a játékot, és csodálkoznak, hogy elmennek a játékosok. Valaki elmondaná, hogy kell belépni?

áthelyeztem. dreamy

Úgy gondolom, nem sok embernek lesz új ruhája :D Végig szenvedi a bossokat a sok fullos karakter, hogy legyen belépője, és gondolom a droppos új mapon is 1 óra áll rendelkezésedre. És azt se tudjuk, melyik mapon mi esik. Arról már nem is beszélek, hogy 90-es vagy mekkora a szint az uj cuccoknak, és 110-es karikkal lehet csak kiütni.... Mi kell a húzásukhoz? +15-re kell felhuzni, hogy a szintemnek megfelelő legyen? :D szép móka lesz...

Véleményem szerint jobb lett volna minden céhtelek Myrjangba vagy hogy kell irni :) Ott legalább egybe van minden. Ha saját birodalmamban nincs olyan kohó, akkor kutyagolhatok másikba :( Ott legalább mind együtt volt. Egyszerűbb is, mint a saját birodalmamban is a világ végére elmenni. Sorsolgatni sem kellett volna úgy. Aki akar vesz telket, aki nem akar nem vesz. És akkor nem lenne ez, hogy kinek jár, meg kinek nem.... Na persze ugy, hogy a kohózás mindenhol ugyanannyiba kerüljön... Szerinem igy minden biradolom kohója vagy kovácsa jobban járt volna

Hát ezen már csak tényleg röhögni tudok... Istenem, mekkora szerencsétlenek... A 6-7 optos javítással sikerült a barlangot használhatatlanná tenni... Nemrég került ki a hír, hogy B2-be nem lehet beportolni. Egy hibát javítanak, több lesz belőle. De nem is értem, így 10 év távlatában mit is csodálkozom rajta.

És az ateistákkal mi van? :D Nem járok templomba... kezdjek? :) Bár semmi értelme ennek az áhítatnak, mert tegnap forgattam 2 szupererősitőt. Na, gondoltam, most akkor megy a ruhába az 6. bónusz. Dehogy ment... 20 erőszilánkból csak 10-et enged, így eleve csak 20 % esély van. A szuper erősitő 50 % ot ad hozzá. Azaz 30 % eséllyel zárod. Mert hiába volt 2 db szupererősitő nálam, nem engedett 2-t hozzáadni. Lehet én vagyok a béna. De hogy 30 % esélyért nem adom a ruhatárosnak oda a cuccomat 24 órára, az biztos...

Még szerencse, hogy még nem láttam ma a tárgypiacot... Tuti így az első kávém előtt már felment volna a vérnyomásom :D Biztos már érzik a válság előszelét, azért emelgetnek. Amúgy sok sok évvel ezelőtt is 90 SÉ volt az sms feltöltés 2000 forintért. Illene már azt is megemelni akkor, ne csak boldog órakor kapjunk többet.
    Ramadan... Iszlám ünnep, nem csak török. És ugye pl. a németeknél elég sokan vannak így nem igazán tudják megkülönböztetni, hogy te kapsz húsvétot, te pedig ramadant. Mint ahogy a Törökországban is élnek katolikusok. Szerintem nincs ezzel semmi baj. Tiszteljük egymás kultúráját... És eggyel több eventet kapunk akkor mi is.
    A baj inkább az, hogy már nem sok értelme van az eventeknek. Mágikus tojás? a 20 ezer yang, amiket kaptam belőle, értelmetlenné tette, hogy leüssem őket. Max a 105-ös vagy 120-ast. Abból esetleg a bossok miatt esett is valami... De a sok hímes tojás miatt azonnal tele lett egy metinnel a leltár, mert szétválogatni a rengeteg ócskaságot nem igen lehet.
    Mióta megemelték a metinekből eső tolvajkesztyűk droppját, ( ami nagyon jó dolog) visszaesett a SÉ-s kesztyű droppja. Ez feltűnt valakinek? Eddig szemétnek tartottam, helyfoglalónak, mivel már nem is emlékszem rá, milyen régen ígérték, hogy a tolvajkesztyűt is egybe lehet majd tenni. Normális droppom csak dupla kesztyűvel esik.
    Szép lassan azt veszem észre, hogy a mobok MINDEN frissitéssel erősödnek! Nem is kicsit. Üzembe helyeztem az űj petem, ami sokkal jobb mint az előző, mégis gyengébbnek érzem magam. Felszereltem a mitikus alkikat, amik jobbak mint a régiek, ezekben is gyengébbnek érzem magam. Felhúztam a cuccaim 9-re, mégis gyengébbnek érzem magam. Nagyobbakat ütök, kétségtelen, de a mobok is dupla akkorát sebeznek. Már nem kötik a orrunkra, hogy mi volt a frissítéskor. Régebben legalább megosztották velünk miket javítgattak.
    Na és az új mapokat mikor kapjuk meg? Tele van a játék 100 feletti játékosokkal. rengeteg 120-assal. Van az erdő meg a meley. Razit már nem érdemes, alig viszik a ládát, egyre lejjebb megy az ára. Ugyan Meley-nél ott látjuk, hogy lenne még más run lehetőség, de betéve régóta az sincs. Hidra? Totál felesleges, és nehéz is is. De ha mégis van olyan csapat, akkor dropp semmi értelmes. Kapok 2-es szellemköveket? :D Hidrában egyedül a végén a fénylő kődarab finomítás a jó, a meleyen megszerzett köveket ott legalább be lehet váltani gayára. Mert a mesternél a 200 kőből örülök, ha lesz 9 gayám... Szóval ideje lenne új mapokat is betenni, nem csak run pályákat. Ha jól emlékszem a legnagyobb mob 110-es az erdőben, a bossokat kivéve. Vagy ha elérte a játékos a 120-as szintet, vége a játéknak? Semmi új kihívás, kis kék poti dropp, kiüti a cor draconist és lelép... Vagy esetleg a kiskarikkal farmol, hogy a cuccait fejlessze? De minek is? Új mapok nélkül?
    Küldik? Lassan egy éve nem ad a Triton on-pikkelyt. 2 db esett eddig, az életben nem lesz meg. Közben ugye meg is nőttem, esélyem sincs rá már szerintem, így a küldizgetés kilőve. Stat pontok sem emelkedtek a szintekkel, biosz küldi sincs 94 felett, holott lassan szükséges lenne a játékosok erősödése, és hogy ne unják el a nagyobbak a játékot.
    6-7 opt? Még jó is lehetne, hogy megtudd védeni a köved pl a KS-előktől ha mobos cucc van rajtad. De így ebben a formában nincs értelme, ahogy le akarják nyomni a torkunkon...

Hogy nektek semmi sem tetszik :D igenis h gy kérünk vissza mindent, amit elvettek. 6 ch, ch váltó, céhtelkek map1-en. És persze még sorolhatnám. És ha mégis úgy döntöttek, hogy visszakapjuk, akkor illik megköszönni :D amúgy meg kell a ch. Annyira azért nem vagyunk kevesen... És vannak olyan küldik is, amik csak a ch váltásokkal lehet megcsinálni. Pl. Triton, on-pikkely. Lassan fél éve nem ad. Hátha 6 ch-val nagyobb esélyem van több tritont leütni...

Ma már én sem tudok belépni. Eddig nem okozott gondot. Ki tudja, vajon mit kavartak megint a háttérben. Azért nonszensznek tartom, hogy én kapcsoljam ki a virusirtót a gépemen, vagy tegyem a metint a kivételek közé, hogy ne jelezze a trójait... Hm? Engedjük szépen rá a gépre a sok cart, amit a gameforg akar? Azonnal karanténba teszi a fájlt. Miért kellene nekem ebben a ceatblokker programban megbiznom? Hozzák helyre ők, amit megint elrontottak. Lassan minden frissitéssel ez történik. Megkérjük a magyar teamet, intézkedjen, ne nekünk kelljen a problémát egy trójai felengedésével a gépünkre megoldani :D Vagy legalább kapjunk egy hivatalos értesitést arról, hogy ez a progi valóban egy trójai, aki kutakodik a gépünkön hack program után, és engedjük át nyugodtan, csak a metin csalásokat figyeli... Na akkor talán majd felengedem. De addig Pistike, aki lehet kevesli a fizetését ki tudja milyen beépitett trójaiját nem fogom felengedni.