Javaslom a lovas küldetések sikerességének nagyfokú, akár 100%-os sikerességre javítását. Több hét után végre sikerült resi után nem sokkal gép elé kerülni és el is keztem a Sivatagi banditás lovasküldetést. Nagy meglepetésemre sikerült is leölnöm a 20 bandítát mielött a bot-ok megjelentek, ám a lovász közöte, hogy a "Harc lóhátról nem sikerült"
. Na sebaj uccu gyosrba vissza sivatagba és már 7-et le is öltem, mire megjelentek a bot-ok seregei, minden ch-n. Esélyen se volt befejezni a küldetést. Most várok megint hetekig, hogy szabad legyek resi után. Kérem, könnyítsük már meg annak a maroknyi megmaradt játékosnak a haladását, ha már a bot-okkal nem lehet mit kezdeni! Én 100%-os sikerességet javaslok!
Lovas küldetések
-
- Játék
- xJajax
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Lesirg
Added the Label Játék -
Én 100%-os sikerességet javaslok!
Megértem a problémádat, küzdöttem én is hasonlóval, segítséget is kellett kérnem az illetékesektől. Csak úgy tudtam megcsinálni a szóban forgó küldetést. Én, amit te felvetettél, nem javaslom, azonban javaslok valami mást.
Közel egy évvel ezelőtt Korelan bejelentette, hogy lesz lehetőség ezeket a lovas küldetéseket megcsinálni, hiszen "minden második hét csütörtökén 20:00-tól indul" egy ilyen csapat által szervezett "esemény". Még azon a napon azonban technikai hiba miatt ez elmaradt, és erről azóta sem kaptunk semmilyen információt, hogy lesz-e, megoldódott-e a probléma, stb.
Ha ez megvalósulna, már óriási segítség lenne a játékosoknak, azt gondolom.
-
Én támogatom. Főkarimmal pár hónappal a játék indulása után kezdtem, akkor nem voltak ilyen problémák. Kiskarikkal viszont érzékeltem, egy dolgot tudtam csinálni.: A lovasküldi előtt másik karival átnéztem, megtisztítottam a terepet, ha nem volt bot elindítottam. Így is volt olyan alkalom, amikor közben megjöttek a botok, de sikerült befejezni. Azóta sokkal többen lettek ezek a mihasznák, megértem a problémát, ezért támogatom az ötletet.
-
Perculia
Changed the title of the thread from “lovas küldetésef” to “Lovas küldetések”. -
Megértem a problémádat, küzdöttem én is hasonlóval, segítséget is kellett kérnem az illetékesektől
Nem arra gondoltam, hogy segítséget kérjek az illetékestől, hisz én megcsinálom segítség nélkül is
. Én azt szeretném ezzel a javaslattal elérni, hogy ha már megcsináltuk a küldit, a lovász fogadja el és ne kelljen visszameni negyedszerre vagy kitudja hányadszorra is megísmételni a szinte lehetetlent.