Újrakezdés

• Kedves metin2 csapat és meglévő játékosok!

Egy nagyon régi játékos vagyok aki anno a Pegazus szerveren játszott még 2009-ben, majd pár év után újra felnéztem és már látszott hogy az akkori élmény nagyjából megszűnt.
    A kérdésem az hogy van még olyan működő szerver ahol vannak leboltozott játékosok vagy egyáltalán valamilyen szinten élet? Nem rosszból, csak múltkor szerintem teljesen más Gameforge-os klienst szedtem le, és egyik szerveren se voltak, se boltok, játékosok is csak alig, illetve a spammelős meg instant ölőgetős botok ott is megjelentek.
    Van bármi esély hogy létezik e még olyan szerver, ahol a játékosok csapatban horgásznak map1en pl, vagy bo partyk esetleg boltok?
    Szeretném ha erre valaki válaszolna mert hiányzik nekem a régi metines élmény, mert már unom a gyorsan felszintezős, túlhypeolt szervereket.

Előre is köszönöm!:(

• Szia!

egyik szerveren se voltak, se boltok

Több, mint 5 évvel ezelőtt jött egy frissítés, aminek köszönhetően már nincsenek boltok MAP1-en vagy MAP2-n, vagy amerre csak boltot nyitnál, hanem minden a Piacra költözött. Ahhoz, hogy oda eljuss, beszélned kell a Kereskedésirányító NPC-vel, és szükséged lesz 5000 yangra. Erről további információkat a Wikipédián is találsz: https://hu-wiki.metin2.gameforge.com/index.php/Piac

játékosok is csak alig

Szerintem ez egy általános tendencia, hogy nagyon sok új játékos már nincsen a Metin2-ben, inkább a régiek vannak. Ők viszont már nem a mezei térképeken tevékenykednek (túlnyomó részt), hanem bajnok szintűek, így Yohara valamelyik MAP-ján találnád meg őket. Yoharáról és a bajnok szintekről ezeken a linkeken tudsz olvasni:

a spammelős meg instant ölőgetős botok ott is megjelentek

Hát, igen. A mezei szervereken, ahol nyitott a regisztráció mindenki számára, ott valóban rengeteg a bot. Nem csak a Magyarország szerveren. Ha olyan helyen játszanál, ahol elenyésző számban van, akkor a prémium szervereket tudom neked ajánlani. Ezeken a szervereken azonban sok játékos van: nem csak magyarok, hanem a régiónkból mindenki, azaz csehek, románok és lengyelek is. Ezekről a szerverekről itt tudsz olvasni:

hiányzik nekem a régi metines élmény

Régi élményre szerintem már nem igazán számíthatsz, ugyanis a játék nagyon sokat fejlődött az elmúlt években. Akár a térképekre, akár a magasabb szintekre, jobb felszerelésekre gondolva. A klasszikus, régi hangulatot maximum már csak úgy lehetne megélni, hogyha összebeszélsz másokkal, és úgy játszotok, ahogy régen tettétek volna. Úgy, ahogyan említed is. Idővel azonban rájössz, hogy a jövedelmezőbb játékhoz már fejlődnöd kell, és nem ragadhatsz meg az alacsony szinten. (Bár, ez szubjektív. Ha te szeretnél maximum 75-ig fejlődni, megtehed, lehetsz ott is szuper erős. Határ a csillagos ég.)

Végezetül pedig, dreamy nagyon jól összeszedte az elmúlt évek összes változását a Wikipédián. Szerintem kezd azzal, hogy elolvasod az összeset, így kapsz egy összegzést az elmúlt évek összes változásáról. A Változások jegyzékét az alábbi linken keresztül éred el, ahol évekre lebontva láthatsz minden fontos információt:

Ha pedig bármilyen további kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, megpróbálok segíteni itt is akár!

Legyen szép napod, és jó újrakezdést!:)

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

HTLbUaQ.gif

Image by Lesirg:thx:

• Akkor egy is segítségre lenne szükségem, pl hol szedem le a kliesnt, illetve ezeken a szervereken ( RUBY, SAPHHIRE) megvehetem ingame is a prémiumot? mert mintha láttam volna hogy az kell hozzá
    Meg az hogy a Kelet-Európa kell?

• hol szedem le a kliesnt

Íme a link: https://gameforge.com/hu-HU/play/metin2 - a jobb felső sarokban fogod megtalálni a kliens letöltése opciót.

megvehetem ingame is a prémiumot?

Hozz létre egy karaktert Magyarország szerveren, tölts fel SÉ-t, és a Tárgypiacon megtalálod a RUBY szerver hozzáférést vagy a RUBY prémium hozzáférést. A különbségekről az alábbi linkeken tudsz tájékozódni:

Ha kezdetben csak a normál hozzáférést próbálnád ki, a jövőben is lesz lehetőséged prémiumra váltani, hiszen van egy RUBY prémiumra váltás item is. Részletek itt:

A helyzet a SAPPHIRE szervereknél ugyanez. Részletes információk az alábbi linken:

Meg az hogy a Kelet-Európa kell?

Igen. A magyarok a Kelet-Európai klaszterben vannak a 2020-ban történő regionális csoportok (kelet, nyugat, GR, RU, AE, TR) létrejötte óta. Erről ezen a linken is olvashatsz bővebben: Regionális csoportok – minden részlet

Remélem, tudtam segíteni!

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

HTLbUaQ.gif

Image by Lesirg:thx: