Tárgyak raktározása

• sziasztok ! lehet,hogy nevetséges a,mit írok,de arra gondoltam,hogy lehetne bővíteni azon tárgyak raktározási lehetőségét,amit jelen pillanatban nem használunk. gondolok itt pl arra,hogy mondjuk 1 éve "sokat" runoltam zodiákus templomban,mert volt hozzá 1 erős csapat. most viszont csak "vegetálok" a játékban, és a jelvények foglalják a helyet. mivel szerencsére elég event fut ,ezért útban vannak,viszont kidobni nem szeretném őket. ezért gondoltam,hogy mivel több karakterem van az accon belül,amin ezek elférnének 1 későbbi időpontig,ezért ha kereskedhető nem is, vagy el nem dobható.... akkor legalább a raktározás esélyét meg kéne adni ilyen tárgyaknak. ez csak az én példám,de biztos vagyunk többen,aki hasonló cipőben jár egyéb itemekkel. remélem,hogy csatlakoztok akezdeményezéshez... aztán majd kiderül,merre tovább.... előre is köszi mindenkinek !!!!!:hail: <3

annyival bővíteném ki a javaslatot,hogy miután pár közeli játékosnak felvázoltam, valaki mondott valamit,ami szerintem nem elhanyagolható :) a raktározás lehetőségének kibővitésével a játékosokat arra fogja buzdítani,hogy vásároljanak leltárbővitőt :)

• Magam részéről teljes mértékben támogatnám, esetleg még azzal kiegészítve, hogy az összes "B" jelű cuccot is raktározhatóvá lehetne tenni, mert kb semmi értelmük nincs ebben a formában.