🆕 Frissítés: Tyranny of Aamon 25.2-es verzió - kibeszélő 🆕

• A hír adott:

➡️ Metin2: Tyranny of Aamon ⬅️

Ide írhatják a megjegyzéseiket, mindig megtartva a tiszteletet.

Emlékeztetünk mindenkit, hogy a Metin2 csapatának nincs további információja a jelen bejelentésben közzétett anyagon kívül. Ezért ennek a célja a frissítés megvitatása; nem tudunk válaszolni olyan kérdésekre, amelyek nem szerepelnek a hivatalos bejelentésben.

A Metin2 Csapat

9l81qYV.jpg

Nő vagyok. Ellentétes lehetek, ahogy akarok.

• Lesirg

Added the Label Játék
  • Lesirg

Added the Label Kibeszélő
  • Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem született nálunk bejegyzés, megkezdeném. Holdfény metinek: nem akarok durván fogalmazni, de szégyen a drop. Pontosság kk, lélekkő, lassú zsoldos gyógyír, prot. snack b is esik alapból. Ott, ahol a belépési feltétel minimum 10-es bajnokszint. Nem olyan nehéz leütni, de fejlesztőkért ütjük, ami annyira kicsi eséllyel esik... dupla kesztyű, 50% drop event sem emelt rajta. Holdárnyék völgy mobjai erőszilánkokat, lemezeket dobnak, fejlesztőkből semmit Banshee-k nagy ritkán lélekszilánkot...Mohóság mélysége dettó. Ugyanazok a dropok, fejlesztő fényévenként, eddig nekem 2 db (tudom ez távolság:)), Kalgaroth...adja a kulcsot, fejlesztők felejtősek nála is. Autovadász csak kard suráknál megfigyelhető érthető módon. Akkora a visszaverés, hogy magam ölöm meg nagy csoportnál, a tp veszt. nem dolgozik olyan gyorsan pedig 50%.

Megpróbáltam nagyon röviden leírni. Villám aukció utóbbi időben nekem mindig rosszkor volt, de láttam a f. gyémántfúrót (fénykép német fórumon) mennyiért kínálta GF-> úgy néz ki erről szól az egész, a pénzről. Régi cipőmbe 15. próbálkozásra tette bele a 2. darabot. Aki olyan ügyes/szerencsés, hogy van megfelelő csizmája, fegyvere azt sem tudja húzni, mert nincs hozzá fejlesztő. Nagyon jó lenne, ha GF változtatna a dobási esélyeken, a tárgykészítés esélyein és a "berakáson" is- akkor talán nem születnének olyan videók, amit német fórumon láttam, h 15 próbálkozásból 1 Nagy szörnyek köve jött ki az illetőnek...

Kezdésnek ennyi. Akár pm.ben is leírhatná valaki, hogy érdemese-e aukcióra várni fejlesztők terén.