config hiba

• Sziasztok!

Újra el szeretném kezdeni a játékot, de problémába ütköztem. Amikor a gf kliensben megnyitom a configot, a frekvenciánál nem enged semmit kiválasztani, szimpla fehér cella jelenik meg. Így beállításokat se tudok módosítani. Próbáltam megoldást keresni a neten, de sehol semmi. Olvastam hogy másnál is előfordult ez, de megoldást nem láttam rá.

Hogyan lehet orvosolni? Köszi a választ előre is.

• 1. Próbáld ki az összes felbontást. Van akinél ez oldotta meg.

vagy

2. a metin2 mappában nyisd meg a metin2.cfg-t és a FREQUENCY sorába írd be hogy 60.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• dreamy

Set the Label from Fórum to Játék
  • Továbbra sem jó. A felbontás változtatása nem oldotta meg.

A mappában 3 cfg fájlt látok.

Az egyik a config, ahol a beállítások megnevezését lehet állítani.

A másik a Metin2EU, ahol összevissza vannak írásjelek. Lehet ez a probléma forrása, ezt mellékletben csatolom.

A harmadik a gsl, ennek nincs jelentősége szerintem.

• Megoldódott.

Akinek a jövőben hasonló problémája lenne vele: az 1. indítás után nem fogja megnyitni a játékot, hibaüzenet fog megjelenni: "Sorry, Your system does not support 3D graphics". Ekkor a hibaüzenet be kell zárni és meg fog jelenni a "metin2.cfg" fájl a főmappában. Itt kell beállítani a megfelelő "width, "height", "frequency" számot. Pl.: width 1920, height 1080, frequency 60