🔒Magyarország szerver lezárása🔒

• Sziasztok!

Ahogyan a címben is említettem, szerintem a legjobb megoldás a csalók visszaszorítására az lenne, hogy a Magyarország szervert egy kis időre bezárják az új regisztrációk előtt, amíg a Játék Csapat nem tisztítja meg jelentős mértékben / teljesen a szervert. Tudom, hogy jelenleg is van lehetőség akár a Fórumon, akár a Discordon, akár a Jegyrendszerben jelenteni a csalókat, és azt is elhiszem, hogy a Csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy valamilyen szinten jobb legyen a helyzet, de azt gondolom, hogyha a PL szervernél lehetséges volt a lezárás, nálunk miért ne lehetne?

Várom a véleményeteket!:thx:

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

HTLbUaQ.gif

Image by Lesirg:thx:

• Támogatom! Viszont Ă©n inkább valami szemĂ©lyes okmányhoz kötnĂ©m a regisztráciĂłt ...... Mondjuk Csak Ă©rvĂ©nyes telefonszámot kĂ©rnĂ©k el vagy valami ilyensmi..... Mondjuk tegyĂĽk fel telefonszámhoz kötnĂ©k a regisztráciĂłt.... Jellenleg a szerveren van kb 6000 bot ahhoz hogy valaki ennyi botot csináljon ahoz 6000 telefonszám kellene ami szerintem Magyarországon lehetetlen :)

• Varden elkĂ©pzelĂ©sĂ©t támogatom, maximálisan.

pokolisrac92 az okmányokhoz köthető regisztrációt maximum a fiókok regisztrációjához tudnám elképzelni, karakterek indításához túlságosan bonyolult, és felesleges is lenne szerintem.

• Az okmányokhoz köthetĹ‘ regisztráciĂłt maximum a fiĂłkok regisztráciĂłjához tudnám elkĂ©pzelni, karakterek indĂ­tásához tĂşlságosan bonyolult, Ă©s felesleges is lenne szerintem.

Teljesen úgy van ahogy mondod... :) Maximum 5 fiókot engednék egy telefonszámhoz... Csak én sajnos szkeptikus vagyok a témában, mert lehetséges hogy a botok több pénzt hoznak a gfnek mint mi játékosok! :( így egyáltalán nem hinném hogy ezt a gf szeretné....

• Az Auto-vadásszat ideiglenes megszĂĽntetĂ©se. Egy idĹ‘re kivenni a tárgypiacrĂłl Ă©s megnĂ©zni ez milyen hatással van a bootok mennyisĂ©gĂ©re.

• Sziasztok szerintem ez azĂ©rt elĂ©g maceráns lenne ha nem lehetne regisztrálni autovadászat meg fĹ‘leg de az IP cim letiltása elĂ©g sok problĂ©mát megoldana de mĂ©gse prĂłbálkoznak vele azt hogy miĂ©rt lehet találgatni valĂłszinĂĽ azzal se szĂĽnne meg teljesen a dolog de hogy ritkulnának az tuti

• Sziasztok szerintem ez azĂ©rt elĂ©g maceráns lenne ha nem lehetne regisztrálni autovadászat meg fĹ‘leg de az IP cim letiltása elĂ©g sok problĂ©mát megoldana de mĂ©gse prĂłbálkoznak vele azt hogy miĂ©rt lehet találgatni valĂłszinĂĽ azzal se szĂĽnne meg teljesen a dolog de hogy ritkulnának az tuti

Ip cím az változik mindenkinek :) fél óráig hatásos kb még mindig a telefonszám a legjobb megoldás Magyarországon azt nem lehet töménytelen mennyiségben vásárolni.... Autovadászat meg felesleges ki venni mert ha valaki látott már programot vagy videókat akkor tudja hogy a botoknak nem kell vásárolni Autovadászatot mert a programba benne van.... Aki olvassa meg kérjük támogatni az ötletet legalább 30 40 ember minimum hogy hátha eljut a gfhez a kívánságunk :) Maximum 5 account/telefonszám csak így tudjon bárki regisztrálni Magyarország szerverére!!!!!

• Az a baj ameddig van kereslet addig ezek a botok tutira itt lesznek ami GF-et illeti nehĂ©z elhinni hogy ennyi Ă©v után sincs erre megoldásuk ez tuti nem vĂ©letlen ez nem csak Magyar szerĂłt Ă©rinti hanem mindet. Támogatok Ă©n bármit de nem Ă©rĂĽnk el vele semmit a GF-nek kĂ©ne lefizetnie valami hekker csoportot hogy ezt oldja meg hamár csak a hátsĂłjukat vakargatják a tĂşlfizetett fejlesztĹ‘ik ahogy irtam ez a mai világba nem törtĂ©nhet meg csak ha engedik

• ĂĽdv a szerver lezárás szerintem nem old meg sokat, de az alki gyártĂł botok ellen az a megoldás járhatĂł Ăşt hogy 30 as biolĂłgus az Ork fogas kĂĽldetĂ©shez lehetne kötni Ă­gy az aktĂ­v játĂ©kos nagyrĂ©szt mindenkinek meg van legalább egy karakternek a 30 biolĂłgus ezáltal szilizĂ©s nem akadály senkinek 12-15 nap mĂ©g leadod + zárĂł kĹ‘ ezt manuálba tudja megtenni. ezzel lehet bizonyos botok Ă©rtelmĂ©t vesztenĂ©k Ă©s lenne ára az alkĂ­miának.

• Perculia

Closed the thread.