"Kihívás" térkép

• Sziasztok!

Mivel nagy szinten játszok már évek óta 75-90+ mapok, ezért nem igazán érdekeltek a botok, viszont most már átérzem a kezdők fájdalmát, mert kedvet kaptam kisebb szinten is játszani.

A javaslatom az lenne, hogy ha már a botok nem irthatók ki véglegesen, akkor legyen egy olyan pálya, amelyre kis szinten is be lehet lépni, és minden metinkőből legalább 3-5 megtalálható, melyek respawn ideje az eredeti nyílt pályákon van. Esetleg a időkorlátos is lehet ez a pálya, de ha már ezekkel a random generált hackerekkel nem lehet felvenni a harcot, legalább a rendes fizetős játékosoknak legyen már esélyük élvezni a játékot valamilyen szinten. Az sajnos nem megoldás, hogy jelentjük a csalókat, mert amint bannolják, rá pár perccel már jön a következő horda bot MINDEN pályára. Utóbbi hétben már a lélekbarlang minden termére, és folyosójára is jutott ilyen bot sajnos.

Tehát a lényeg, hogy belépési engedély, és egyéni pálya, felőlem lehet csoportos is. Csak annyi, hogy eshessen eventes tárgy is azokból a kövekből, amelyek ezeken a pályákon vannak... Sajnos már a metinköveket se hagyják meg. Most mentem sivatagba, és láttam, hogy lecsapja azt is. Így lehetetlen farmolni, A sé-s tolvaj meg pörög a semmibe... És ez nem egy pályát érint!

Sajnálnám ha nem tennének legalább egy ilyen lépést ezzel segítve a játékosokat...

• Fölösleges.

Egyrészt, ha a GF tenni akarna a botok ellen (és ha egyáltalán érdekelné), már rég megtette volna a megfelelő lépéseket. Valamint, ha annyit nem képesek megtenni a "rendes" játékosokért, hogy megteremtik a "rendes" játékkörülményeket, akkor ne feltételezzük, hogy majd csak úgy beraknak nekünk új térképe(ke)t. Másrészt, mi a garancia, hogy ezek a hekkerek nem jelennek meg az új térképeken is?

"...and when darkness finds you, you will face it alone..."

• Sajnos értelmetlen javaslat. Kis szintűeknek nem fejlesztenek, mivel semmi haszna nem származik belőle a szolgáltatónak.

• Tartózkodom.

Ugyanez a kérdés merült fel bennem, amit korábban már Sam Spayed is feltett. Mi a garancia arra, hogy nem jelennek meg egy ilyen térképen a botok? Nekik 1 belépési engedély, és korlátlanul farmolhatnák egész nap a köveket, akadályozva ezzel a normál játékosokat. Ha olyan lenne a térkép, mint az IH/MV térképek (1 óra után automatikusan kidob a MAP), még akkor is a botoké lenne a világ, sajnos.

Én értem, hogy jó lenne, hasznos lenne, de itt több sebből is vérzik ez a történet.

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

HTLbUaQ.gif

Image by Lesirg:thx:

• Nos, a lényeg pont az lenne, hogy olyan menete lenne mint pl a DT-nek, (akik éppen az első szinten tartózkodnak, azok jutnak tovább a 2. szintre, és senki más.) Így kizárva annak lehetőségét, hogy a botok belekontárkodjanak a saját kis játékunkba. Ergo ez egy egyéni pálya lenne, és nem nagy cucc összerakni, viszonylag hamar meglenne, akár meglevő mapot is használhatnának, és arra pár metinkövet elhelyezni seperc alatt meglenne... Egyébként is eléggé elszigetelődött lett már ez a játék, és akárhogy is akarják erőltetni a csoportos játékot, runokat, annak már rég leáldozott... Persze megértem, és én is rosszmájúan, és kétkedőn, szkeptikusan állok a fejlesztők hozzáállásához a játék fejlesztése terén. De a remény hal meg utoljára. Amúgy volt már rá lépésük, az anti-cheattel csak befürödtek vele. Persze több mint valószínű hogy nem hoz annyit a konyhára, hogy érdemes legyen ezzel a kérdéssel újfent foglalkozniuk.
    Ha nem lennének a botok, én is az elutasítás pártján állnék.. Csupán egy megoldást vázoltam, ha nem tetszik, hát nem tetszik. :)

• ha már a botok nem irthatók ki véglegesen

Ilyen nem létezik. A botok kiírthatóak. Legrosszabb esetben is jelentősen csökkenthető a számuk. Itt a "nem akarás" a probléma. Amíg egy évek óta embereket átverő hirdető bot barátságos és jó rangban tud hirdetni tovább map1-en addig nincs miről beszélni, lol.

"Ha egyszer meghoztuk a döntést, a legjobb ellenérv előtt is be kell zárni a fület: ez az erős karakter jele. Tehát az ostobaság alkalmi akarása."

• Szerintem azt kéne csinálni akik hirdetik hívásba a yangot wont forintért valószínüleg övék a botok nagy része.

Mivel a yang árusítás tilos mert nem sét vesznek az emberek hanem az olcsóbb yangot wont ezzel a gf et meg károsítva feljelentés stb.